- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Wesder #37087 üzenetére
Az első megvan de elengedtem.
Játszok nehéz játékokkal de ez a fajta ami itt megy ez kösz nem.
De a baj inkább abból ered hogy no spoiler semit nem néztem a játékról csak két dolgot tudtam, hogy nagyon szép meg hogy jó a zene.
De arról egy szót se hogy ez amúgy nem könnyű, de pont úgy ahogy én nem szeretem. -
-
horkovy24
senior tag
válasz
Wesder #36694 üzenetére
Nem tud valaki esetleg ajánlani nekem olyan konyhai főzős ügyességi játékot Switchre mint a mobilokon is vannak?! Amin inkább pötyögni kell a kijelzőn és nem a joy-cont nyomatni. Az overcooked-et megnézte az asszony de az nem jött be neki.
Igazából valami mobilszerű ügyességi játék kellene neki mert ismerkedik a géppel.
Én is nézegettem neki párat és vannak is játékok jó áron de gőzöm sincs melyik lehetne jó.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Wesder #36408 üzenetére
Igen, és az is hozzátartozik hogy elég komoly erőfeszítés és drága mulatság volt az a BC mindenhol. MS-nél egyenként kellett a játékokat Xbox One kompatibilissé tenni, Sonynál meg külön kompatibilitási módot kellett tervezni a PS5 APU-jába. Megoldható persze, de nem triviális és kérdés mennyibe kerül.
-
ayo
veterán
válasz
Wesder #36323 üzenetére
naja, pontosan ezért is lett ilyen eladása, mert te is megvetted full áron. sok jó és rossz lépése van, de ez az, hogy a top legismertebb játékát limitálja dobozos és digi változatban... lehet velem van a baj, de még ennyi hónap után is nehezen tudom feldolgozni.
Márc 31 után kíváncsi leszek mit fognak lépni, egyenként lesz digitálisan vagy jön más hasonló termék, gondolom ha bejött nekik, akkor tuti lesz vmi. -
rakkimcer
tag
válasz
Wesder #35843 üzenetére
ez az új nintendo nálam max. csak ettől lenne best buy:
- min. 128 GB SSD, aktuális játékokat onnan futtatni, witcher 3, mortal lehet már 64 GB-on el sem férne
- két slot SD bővítésre, bár én még nem laktam be az 512GB-at, de többen írtátok, hogy az is kevés
- nagyobb aksi, legalább 40-50%-val, nagyobb kijelző és erősebb proci miatt
- 4k nem érdekel, most is csak Full HD-t használok PC-re is
- bluetooth kapcsolat, pl. fülhallgató miatt -
Rony949
őstag
válasz
Wesder #35740 üzenetére
Egyik legérdekesebb játék talán a Project Triangle Strategy. (nem végleges cím) Ugyanaz a Square Enix csapat készíti, akik az Octopath Traveler-t is csinálta, csak ez már nem JRPG lesz, hanem Tactical RPG, amolyan Fire Emblem/Final Fantasy Tactics módjára. 2022-re van betervezve, de már most le tudsz tölteni egy demót.
Sokan örültek még az új Mario Golf-nak, érdekesnek néz ki.
Lesz Ninja Gaiden Collection (Sigma 1, Sigma 2 és 3).
Legend of Zelda - Skyward Sword Remaster 60 eurós árcédulával.
Ezek a fontosabbak.
-
hszilard666
veterán
válasz
Wesder #35478 üzenetére
Pokolian reménykedtem egy GTA V portban, valamint a dishonored 1-2 ben, tekintve hogy az arkane switchre való portolásban tapasztalt embert keresett egy bő éve. Ezen túl a dishonored-ök pont olyan singe player címek amiket egy tucatszor végig lehet játszani, szerintem szuperül illene a switchhez.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Wesder #34585 üzenetére
Feljelentetem volna oket, mint a pinty. Es nyertem volna, minden bizonyitekom megvolt. Ok nem valaszoltak a Paypal megkeresesere, pedig 2x-3x voltak felszolitva, hogy valaszoljanak az altalam megfogalmazott problemakra. Itt angliaban nem ugy megy a birosag, mint ungarisztanban
-
Rony949
őstag
válasz
Wesder #33020 üzenetére
Igazán nagylelkű felajánlás. Én ezt kihagyom, mert az első rész már megvan véve. A másodikat is majd megveszem később, 50%-os leárazásnál. De a többieknek sok sikert.
Amúgy elnézve ezt a FIFA mizériát (a FIFA 21 Switch verziója egy az egyben FIFA 20 copy, ami ugye egy az egyben FIFA 19 copy volt), csak még jobban arra vágyom, hogy egyszer a PES kapjon egy Switch portot.
Nem akarok flamelni vagy ilyesmi, de alapvetően a PES-t mindig is jobban szerettem mint a FIFA-t. Ha az EA nem hajlandó egy tisztességes focis játékot kiadni Switchre, akkor a Konami kiadhatna egyet. Csak az a baj, hogy a Konami is egy utálatos cég.Egyetlen sport játékom sincsen még Switchre. Látom hogy van NBA, de a kosárlabdához soha sem volt közöm és nem is annyira jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged