Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Landsmann #76799 üzenetére
Meg annyi elteres, h a Trenel egesz evben bmikor egyeztethetsz, es igy siman letudhatod a tulajvaltast is.
A Yetinel csak az adott honapokban egyeztethetsz, es ha tulajvaltas van, akkor egy plusz kort kell futnod az egyezteyesben.
A Vodanal meg valtoztattunk sosem, uh azt nem tudom ilyen szempontbol. -
csaszi75
senior tag
válasz dzudzu #76801 üzenetére
Elolvastam mégegyszer a csatolt képet.. most vagy fogalma sincs a válaszolónak, hogy mi a panaszod.. vagy tényleg csak megjelenítési gond van.. az app/weboldalon.
A válasza alapján az a feltételezés, hogy nem nézte meg ténylegesen az elhasznált adatod mennyiségét.
Adj be egy panaszt, hogy szted nem tudtad felhasználni a neked járó adatmennyiséget.. nézzék meg, számolják össze.. stb.
De az előző hónapból maradt ténylegesen adatod? Honnan lehet tudni, hogy nem működik a plusz opció? -
MODERÁTOR
válasz csaszi75 #76803 üzenetére
A válasza alapján az a feltételezés, hogy nem nézte meg ténylegesen az elhasznált adatod mennyiségét.
Ezt nem kell feltételezned, facebook chaten, ahol beazonosítani sem tudnak, semmit nem látnak rólad. Kb annyi értelme van ilyen problémákkal ott érdeklődni, mint itt a fórumonNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Fortclay
csendes tag
-
Bferibörs
addikt
Most megkaptam a jó dolgokat,100 Mb.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Fortclay #76808 üzenetére
Azért én nagyon nem csodálkoznék azon, hogy csúcsszezonban üdülőövezetben meg lehet dögleszteni egy-egy bázisállomást. Gondolj bele, hogy csomó bázisállomásra jó ha 2-300 Mbps mindenkire szétosztható sebesség jut. Nagyon nem mindegy, hogy ez 500 állandó lakosra jut, vagy hozzájuk jön még 2500 nyaraló is, akik nagy valószínűséggel nem rendelkeznek vezetékes net hozzáféréssel, így muszáj nekik a mobilnetet használni, főleg esténként.
-
Marcsello31
őstag
Hali! Lètezik olyan hordozható hotspot amin lehet választani a csatorna módot?!
Van ilyen huwaei akkus modem amúgy?! A választ előre is köszönöm. -
csaszi75
senior tag
válasz Marcsello31 #76812 üzenetére
Nekem volt olyan LinkSys (Cisco) 3G routerem, amihez gyárilag adták a szivargyújtó töltőt Működött.
-
HoaryFox
őstag
válasz donjohnson #76818 üzenetére
Cellmapper-t ismerem, még a NetMonster-t szoktam használni, az kicsit emészthetőbben írja a dolgokat.
Viszont sajnos nem rootolt a telefonom és nem is lesz az, de azért köszi"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Marcsello31
őstag
válasz Marcsello31 #76820 üzenetére
Vagy ha ez így rendben van és nincs gond akkor nem szóltam, csak még én nem találkoztam ilyennel, aztán nem tudom hogyan értelmezzem, Jól értelmezem hogy jóvá írják az összeget az egyenlegemen és nem kel fizetnem azt vagy hogy?
Vagy nincs semmi gond, csak én parázom túl a történetet. -
HoaryFox
őstag
válasz Marcsello31 #76821 üzenetére
A túlfizetés csak annyi, hogy többet fizettél be valamikor, így többlet van a folyószámládon. Következő számlánál ebből tudnak majd vonni. Velem is egyszer előfordult már.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Marcsello31
őstag
válasz HoaryFox #76822 üzenetére
Hali_! köszönöm szépen a megnyugtató válaszod, igen a többlet fizetés a Regisztráció környékén lehetett, kb 10.00ftot kellet fizetnem regisztrációkor, majd utána 6.000ftot valamiért. Aztán beállt a 4.990ft/hó, gondolom az ott keletkezett fölösleg?! ből jött ki ez, Ennek csak örülni lehet ha kifizetve van az e havi, így tudok félre tenni, csak meglepődtem mert nem erre számítottam, kb ilyenkor jöttek volna a rendes számlák,
A vasárnapokat leszámítva itt jól megy ez a net, gond nincs vele.
Köszönöm a gyors válaszod! Akkor nyugtával dicsérjem e napot is.[ Szerkesztve ]
-
endrúdí
csendes tag
Sziasztok, ha a magyar vodán be van kapcsolva az 5g akkor az működik roamingban is? Azt vettem észre, hogy a magyar vodával az ims nem regisztrált roamingban, az olasszal pedig igen + 5g roaming is van. Lufira nem akarom bekapcsoltatni az 5g-t.
-
MadMancs
veterán
válasz endrúdí #76825 üzenetére
Nem feltétele egyik a másiknak. Hiába aktív itthon 5G ha 5G roaming nincs azon a hálózaton ahová mész. Illetve hiába nem aktív itthon neked 5G, ha olyan hálózatra csatlakozol amelyik nyújt 5G roamingot akkor menni fog.
Itt rá tudsz keresni adott országok hálózataira melyik mit nyújt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
kisputyin
tag
Csak kérdezném tőletek, hogy a voda, a csomagban elérhető szolgáltatások menüből, a Netflix csomagot kivette? Mert idáig a My Vodafone streaming szolgáltatásokban, választható opciók között ott volt, most meg nem találom.
-
dellfanboy
őstag
van 1 prepaid kártyám amin a díjcsomag vodafone tuti+ díjcsomaggal. ha myvodafone app-ban atvaltom tuti100-ra akkor ugyanugy megkapom a havi100mb ingyen netet mintha venne egy uj tuti100-as kartyat? nemtudjatok?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dchard
veterán
válasz dellfanboy #76833 üzenetére
Nekem van egy sima TUTI100-as kártám, és jön a havi 100MB ingyen.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
Én nem váltanám át a helyedben. Tuti+ 300 ft után az nap korlátlanul beszélsz ez többet ér mint szaros 100 mb egy hónapba. A Percdíj miatt pedig hamarabb el is éred ezt.
Egyébként ott vannak a jó dolgok, néha hasznos. Vagy esetleg egy Telekomos sim és mehet a maraton időkorlát (felhasználási idő nélkül) nélkül 1 vagy 5 gb
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz dellfanboy #76835 üzenetére
Ez egy sima új prepaid kártya volt. Nem vettem, hanem osztogatták ingyen és felaktiváltam. Nem volt csomag váltást, az első pillanattól TUTI100 volt.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
csaszi75
senior tag
válasz kisputyin #76831 üzenetére
https://www.vodafone.hu/netflix
"A Vodafone által nyújtott Netflix előfizetés 2023. július 10-től nem érhető el új előfizetőink számára, 2023. szeptember 15-től pedig kivezetésre kerül. A Netflix díj fizetési módjának változtatását a netflix.com/Account oldalon, a Fizetési adatok kezelése menüpontban teheted meg a fizetési mód módosításával, hitelkártya vagy bankkártya adatok megadásával. A Netflix előfizetés értékesítésének lezárása nem érinti a Vodafone TV-n futó Netflix alkalmazás elérhetőségét." -
törölt tag
Megkapod, de nem eri meg. Meg akarod tartani a szamot, v az nem fontos? Mind2re megoldas nem valtani.
-
zzola
titán
Igen.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Egyik barátom kint van USAban, vett egy ottani esim kártyát az iPhone 13Pro Max készülékébe, minden működik ezzel kapcsolatban remekül.
Ami viszont nem, az az, hogyha ki van kapcsolva a voda előfizetéses kártya, mert igy kevésbé merül a telefon, és visszakapcsolja nem kap hívás értesítőt (az addig érkezett hívásokról), de ha kinyomja a bejövő hívást, akkor kap.
Szóval a kérdés, hogy lehet ezt beállítani, bekapcsoltatni, stb..
Myvodafonban nem találtunk erre megoldást
Köszönöm szépen a segítséget!http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
válasz #73820095 #76843 üzenetére
mi az a tres???
tehát mi a megoldás, mit kell állitani, hogy kapjon sms-t ha ki van kapcsolva a kártyája, vagy a megoldás, hogy ez igy működik?
Mert pont ott ez lenne a lényeg, főleg ha nem eu-ban vagy, nem akarod a gatyádat is ráfizetni a hivásokra, de szeretnéd látni, hogy kik kerestek, és véletlenül se vedd fel a telefont, a megoldás, hogy kikapcsolod, és amikor vissza, kapsz x db sms-t ezek kerestek.
Tudom, nem szolgálatói fejjel gondolkozom[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
csaszi75
senior tag
Ellenőrizni kellene a Hívásértesítő beállításait.. De attől tartok az amerikai hálózatok esetében problémás a hívásátirányítások ellenőrzése a mobil kékszüléken keresztül.. Így csak marad a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli ellenőrzés:
"
„3.1.2.17. Hívásértesítő szolgáltatás
(…)
Az Előfizető hívásait nem elérhető esetre a +36709090998 számra kell átirányítani. Ezeket a beállításokat
a Szolgáltató a szolgáltatás aktiválásakor elvégzi. Azokról a hívásokról, amelyek akkor érkeztek, amikor az
Előfizető ezektől eltérő beállításokkal rendelkezett, a Szolgáltató nem küld SMS értesítést. (…)”
"
Tehát van a "ha nem elérhető/nem válaszol" hívásátirányítás.. és azt kell ellenőrizni. -
SztiviVander
őstag
Ahogy sejtettem, nem az xxl korlatozasa/hatrasorolasa a fo gond pesten, se nem az hogy hirtelen bekoltozott volna a domusba ezer ember, balaton deli part most 83/42Mbit. De a legkevesebb is 45/30 volt tegnap este ugy hogy kozben 3-an neteztek/jutuboztak is rajta. Es valoszinuleg itt most ugy 2-3x annyian vannak mint altalaban es ahogy 4grider irta valoszinuleg minden nyaralo mobilneten log. Pesten 2-4Mbit letoltest tud ugyanez a szett (xxl kartya + mr600) produkalni ugy hogy ket honapja meg ott is remek 70-90Mbit ertetek voltak. Csak a 3g lekapcsolas es valoszinuleg annak kapcsan vegzett valami modositasokhoz tudom kötni ezt az elszarodast. Teszek majd egy probat es bejelentem hibara, de nagy remenyeket nem fuzok hozza hogy a garantalt 0/0 sebesseg mellett kezuk labuk torik hogy helyrehozzak.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Kicsit visszaolvastam, úgy látom nem az én készülékem a hibás. Mobilnet ez még a régi csomag: Homenet+ Ma reggel már egyik oldal sem töltött be, speedtest: 2 Mbit le / 4 Mbit fel. Ez így már a használhatatlan kategória. Helyileg Székesfehérvár. Hűségem már nincs. Mire érdemes váltani manapság? 5 ezer a havidíjam.
Régóta vodás vagyok, még anno 3GB csomaggal kezdtem és akkor szakított a net, ez volt vagy 6-8 éve." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
csaszi75
senior tag
válasz tranceplanet #76847 üzenetére
Mármint Vodafone-on belül akarsz váltani?
HomeNet+ csomag sebesség értékei:
Becsült maximális letöltési sebesség - 3G/UMTS 12 Mbit/s
Becsült maximális feltöltési sebesség - 3G/UMTS 1,5 Mbit/s
Becsült maximális letöltési sebesség - 4G/LTE 100 Mbit/s
Becsült maximális feltöltési sebesség - 4G/LTE 20 Mbit/s
Becsült maximális letöltési sebesség - 5G/NR Nem vehető igénybe
Becsült maximális feltöltési sebesség - 5G/NR Nem vehető igénybe
Google a barátod:
https://multimedia.vodafone.hu/pdf/lakossagi/egyeb/halozatsemlegesseg.pdf
Vagyis elérhető jó sebesség ebben a csomagban, de az eszközöd vagy rossz helyen van, vagy már nem tudja jól kezelni az újabb hálózati beállításokat...
Így próbáld meg ugyanezt a SIM-et betenni egy újabb telefonba és azon mérni, a lakás több pontján is illetve kültéren is...
Ha azzal nagyobb sebességet tapasztalsz, akkor egyértelműen készülék probléma.. Ellenkező esetben lefedettségi gond, amit egy újabb Voda csomag nem fog megoldani..[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz csaszi75 #76848 üzenetére
Köszönöm!
Semmi nem változott nálam, eddig működött a böngészés, de egyre lassabban töltődtek be az oldalak, ma reggel pedig semmi. ZTE mini hordozható router van, ezt használom régóta 4G hálózaton.
Nyilván, mivel írtam, hogy nincs hűségem, más szolgáltató.A hétvégi telken egy XXL korlátlan voda csomag van, a hozzá vásárolt szolgáltatói 4G routerrel, azzal 5MB a letöltés, teljesen jó. (Zala megye)
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
csaszi75
senior tag
válasz tranceplanet #76849 üzenetére
Ezek a mini szappantartó szerű eszközök eléggé kis nyereségű antennákat tartalmaznak.
Próbáld meg valami komolyabb eszközben: telefon új /router.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest