Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...épp most akartam befizetni számlát, erre, nem működik a voda weboldala. Több böngészőből se...
Valami tervezett karbantartás lenne, mostanában nem követtem az emaileket, tájékoztatásokat...
szerk: myvodafone app megy a telón
most megy, bocs az elhamarkodott kérdésért...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok!
Tizensok éve vagyok vodas 4szammal, de még ilyen nem fordult elő velem:
A minap hívott egy ügyintéző hogy le fog járni a hűségem és szeretnék ha befaradnék a kiredeltsegukbe hogy egy jó ajánlatot adjanak nekem.
Tudtok valami jó ajánlatról?
Igazából nem tudom hova tenni ezt, pár hónapja lejárt egy másik szám hűsége és ott csak hosszabbitva lett telefonhívással, ott megjegyeztem hogy tizenx éve vagyok hűséges előfizető 3x ezer forintot utálok mindig időben és nem jár semmi (pl készülék kedvezmény) erre azt mondták hogy sajnálják de nem. Na most ennek apropóján hívták vagy csak kezd számítani valamit az előfizető?
Bocsi hosszú lett csak ez kicsit fura nekemNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
addikt
Rákeresve láttam, hogy volt már a topikban, de pontatlanul volt idézve az sms, és az választ egyszerűen nem értem.
Az sms:
Kedves Ügyfelünk! 2023.09.15-től az ÁSzF 2.1.1.6 pontja, illetve a 2. számú mellékletetének 1.3.7 pontja akként módosul, hogy a kötelező éves adategyeztetés esetében is új 365 napos egyenleg-felhasználási időszak kezdődik. Tarifacsomagodat egyebekben változatlan feltételek mellett használhatod. Az ÁSzF módosítás miatt jogosult vagy a feltöltőkártyás előfizetői szerződésed felmondására. Az ÁszF a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf oldalon érhető el.
Üdvözlettel:
VodafoneTermészetesen az új Ászf nem elérhető még. A fenti szöveget lehet úgy is értelmezni, hogy az adategyeztetés újraindítja az egyenleg felhasználhatóságot (ez az ügyfélnek előnyös változás, tehát nem értem ez miért adna alapot a felmondásra), de lehet úgy is értelmezni, hogy adategyeztetéskor elvész az egyenleg. Vagy akár úgy is, hogy adategyeztetéskor kötelező feltölteni is.
Szóval melyik?It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
4Grider
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Vodafone feltöltő kártyás telefonszámok közül választanék ,de ha online rendelek akkor erre nincs lehetőség és random küldenek egyet.
Tudom ,hogy telekom kártyák vannak mindenhol (tesco ,mm,stb.) ,vodafone kártyák esetleg találok ugyanígy?[ Szerkesztve ]
-
addikt
+@4Grider
Most a kettőtök válaszaiból az jönne ki, hogy nem változik semmi. Akkor miért kell ÁSzF módosítás, külön kiemelt sms-sel és miért szólnak külön arról, hogy fel lehet mondani?
Valami csak változik, valami ami gondolom az előfizetőnek hátrányos.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Top cat
addikt
Most jött egy kamu SMS a +36305811261 számról.
Vodafone Pontprogram emlékezteti, hogy a fiókjában levo 5131 pont a mai napon lejar, használja oket most: link
Fasza. Eddig csak a T-s számomra jöttek hasonlók. Most már a vodát is megtalálták
Most kezdték ezeket szórni, vagy eddig szerencsém volt? -
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #77578 üzenetére
Mivel ezek többnyire nem a valós hívószámról, hanem sms gateway-en keresztül hamis fejléccel jönnek, nem valószínű, hogy le fogják tiltani.
-
SztiviVander
őstag
válasz 4Grider #77579 üzenetére
Akkor az sms gatewayt tiltjak le, tokmindegy, azt se lehet csalasra hasznalni. De nyilvan egyszerubb meg se probalni, hanem inkabb ide irogatni. En is kaptam tegnap ugyanezt, masik szamrol (megneztem nmhh, nem hordozott volt az se), irtam telekomnak messengeren screenshot smsrol, koszontek szépen, tovabbitjak biztonsagi csoportnak akik majd intezik a szam sorsat. Persze lehet hogy nem csinalnak semmit, meg szelmalom harc is, de akkor se legyen mar illyen konnyu dolga a nyomoreknak hogy mindenki csak nezi olbetett kezzel ahogy lehuzzak a kevesbe ovatos embereket.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz SztiviVander #77580 üzenetére
jól teszed, be kell jelenteni. előbb-utóbb csak megunja valaki. vagy a csalók, vagy a szolgáltató és keményebben odalép nekik, hogy ne érje meg nekik. valahogy csak ki lehet nyomozni, nem a semmiből jelennek meg ezek.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
asdf_
veterán
Az a baj, hogy reakcióidő az nem lehet túl nagy. Én pl. tegnap jelentettem egy phising site-ot Esetnek meg Google-nak, egyiknél sem hasal el még. Pedig itt marhafontos lenne a sebesség...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézőpont kérdése. Ha neteznék, telefonálnék egyebek rendszeresen, az árakat megnézve megérős is lehetne. De mivel, hogy ezt nem teszem inkább halmozódik az összeg. Ezért ennek nem láttam értelmét jelenleg.
#77565 Lauda
Ez így nem igaz. Hány % az aki nem használ el évente pár ezer forintot? Most már van inflációs emelés és nincs összeg korlát sem. könnyebb elbeszélni. Csak annak él akinek szeptember közepe után lenne adategyeztetése, addig is lejárhat valakinek. Régen néhány havonta kellett töltenem, egyenleg felhasználás miatt... manapság már évente 1x sem kellene egyenleg miatt. Van mellette másik telefon is. -
titán
válasz #01110937 #77584 üzenetére
Éppen ezért írtam, amit. Próbáltak átcsalni egy olyan előfizetéses csomagba, amit nem használnál ki, csak fizeted nekik a díjat. Azt pontosan látják, mik a szokásaid.
------------------------
Ez így nem igaz. Hány % az aki nem használ el évente pár ezer forintot?
Azt írtam, hogy 2023.09.15-től soha senkinek nem járna le az egyenlege. Amiről te írsz, az az egyenleg felhasználása. -
Top cat
addikt
Amikor még divat volt a feltöltőkártya csalás, megtalált egy. Egy ideig elszórakoztam vele, majd elküldtem melegebb éghajlatra. Akkor is felhívtam a T-t, de le se szarták...
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok! Kb. Mennyi idő alatt hozzák ki az online rendelt telefont? Ma adtam le. Köszönöm !
-
törölt tag
válasz Top cat #77571 üzenetére
Egy hete sincs, hogy írt valaki a Revolut topikba, ilyen esetről. Ott külföldről "importálták" a csaló sms-t. Nálunk is elkezdett terjedni?
-
baloghgabor
aktív tag
Üdv, valami megoldást keresnék. Van ugye Vodafone telefon előfizetésem, egészen szeptember elejéig hű vagyok hozzájuk. Van egy másik, 'szolgálati' kártya a telefonban, ami Telekomos, előfizetéses (nem én fizetem a díjakat). Sajnos a Telekom lefedettsége mégrosszabb nálam, így sokszor csak az sms-t kapom meg, hogy valaki keresett előzőleg. Viszont van náluk wowifi szolgáltatás, ami wifi alapon, ugyanazon a számon használható lenne végre itthon is, amikor home office-ban vagyok. Van egy csomó telefon, ami tudja ezt a szolgáltatást a Telekom oldalán, viszont náluk nem vagyok jogosult telefont venni. Szóval: vagy veszek Vodafone, szerződés hosszabbítással egy dual SIM telefont, ami talán tudja a wowifit és a második slot nem függő. Vagy veszek használtan olyat, ami tudja a fentieket. Vagy, nem tudom . . . Ha valaki tudna okos tanáccsal a döntésben segíteni, azt megköszönném!
P.S. Vodafone ügyfélszolgálat nem is hallott még ilyenről. Telekom pedig azt tudja elmondani, ami náluk van telefon és valóban tudja ezt.bégé
-
Top cat
addikt
válasz #33802016 #77595 üzenetére
Ezek szerint igen. Sajnos vannak akik bedőlnek az ilyesminek.
-
dchard
veterán
válasz baloghgabor #77596 üzenetére
Hogy a telekomnál mi és hogyan van, az telekom topik.
A voda témában annyit tudok mondani, hogy ha szeptemberre nem is, de idén várható a vowifi a vodánál is. Kérdés mennyi türelmed van még. Telefon témában annyit, hogy a telekomnál elég rágóta van vowifi, így ha találasz olyan telefont a voda kínálatban, ami a telekomnál is kapható, azért jó eséllyel a vowifi profil benne lesz, de ez is lutri: a kinézett telefon topikjában vagy a volte/vowifi topikban biztosan tudnak tanácsot adni, hogy milyen készüléket nézzél.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
csaszi75
senior tag
válasz baloghgabor #77596 üzenetére
Nem írtad le, hogy milyen telefon típusod van..? Abból lehetne következtetni, hogy menni fog a VoWiFi vagy nem a Telekomnál.. Vodafone-nál.. akárhol.. Ha túl régi teló, akkor felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest