Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
válasz bociusz #3548 üzenetére
Köszi!
Neki is futottam a témának, de ahttp://www.mobilabredband.se/files.php?p=%2FHuawei+E220
Oldalon nem találom az általad írt E220Update_11.116.05.00.00.B268.exe-t. Vagy rossz helyen nézem? Bátrabban telepítgetnék, ha nem ez lenne az első ilyen próbálkozásom - a Vodás frissítésen kívül, az már volt.
Ha jól veszem ki szavaidból, az, hogy svéd lesz a firmware sok vizet nem fog zavarni, igaz? Főleg, ha maga a VMC szoftver marad a Vodás.
[ Szerkesztve ]
-
Dundy
tag
válasz bociusz #3552 üzenetére
Ajajj, ezt már későn olvastam. Miért baj, hogy benne volt a SIM?
Működni működik - hisz itt vagyok - de gyorsabb nem lett. A Speedtest.net-et próbáltam, semmi változás, sőt, picit lassabb lett. Majd letöltöttem a tárhelyedről újra u.azt a fájlt, ami 10 perce még 300k-val jött, most csak 85-100kbyte/sec-el jön. BÁr ez lehet ideiglenes is. Majd tesztelgetem, aztán ha nem változott semmi vagy romlott, akkor visszateszem a Vodásat.
Aztán lehet, hogy a belvárosban majd észreveszem, hogy gyorsabb. Van arról már térkép/lista, hogy hol van "7.2mbites" (tudom, névleges) Voda net?
Azért köszönöm. Majd írd meg, hogy mi kárt tettem a SIM kártya bennhagyásával.
[ Szerkesztve ]
-
Dundy
tag
válasz bociusz #3574 üzenetére
Köszi
PIN kérés már régen ki van szedve nekem, de még leszedni a VMCt nem próbáltam. Téged nem zavar, hogy nem tudsz gyorsan pillanatnyi letöltési sebességhez, illetve letöltési statisztikához jutni?
Viktor0610:
Időközben sikerült belőjjem a dial-up-ot, majd rájöttem, hogy annak is megvannak a hiányosságai.
-
Dundy
tag
válasz bociusz #3578 üzenetére
Hát én néha szeretek a VMCre ránézni, ha akadozik a forgalom, hogy éppen milyen sebességgel megy a kapcsolat. Főleg e-mail küldésnél szoktam még ránézni, amit az Outlook még jól mutat is néha, de a NOD32 vhogy bekavar, mert nem jelzi ki csak néha az email letöltés/feltöltés sebességét.
-
Dundy
tag
válasz bociusz #3659 üzenetére
Barátnőm ott lakik, így elég gyakorta járok arrafele én is. És egyik napról a másikra - meg is lepődtem anno - 3G+ra váltott a kapcsolat.
Hozzáteszem:
1) hogy ez nem Várpalotán, hanem mellette egy faluban/városban van és a ház második emeletén. A földszinten nincs 3G Ugyanez a helyzet Alsóörsön (Balaton). Emeleten 200k/mp, földszinten 6k. Húzós tud lenni a különbség ;)
2) sokkal gyorsabb a 3G ott, mint itt, Pesten (IV.ker)! Ott rendszerint 2Mbit körüli a letöltés, míg Pesten nem ritka, hogy 200-800kbit között döcög.
-
törölt tag
válasz bociusz #53691 üzenetére
Jó lesz az háromnak is. Keynote napján felrakod a dev profilt és egy héttel hamarabb megkapod a végleges kiadást a bemutató utáni órákban. Idén elviekben 10-én lesz a Keynote. Tavaly is ez volt a menetrend. Nyilván egy héttel később viszont nem kapsz frissítést majd, mert ugyanaz a szoftver jön ki majd a nagyközönségnek is. És a frissítés után célszerű a dev profilt törölni, ha nem szeretnél egyből majd az ios 13.1 bétára ugrani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bociusz #54197 üzenetére
Hát ez óriási...
És ezt most kinek és minek is indították el? Vagy el vagyok tévedve és Budapesten tömegével élnek emberek akik 400 ezret költenek egy telefonra?
Arról nem is beszélve, hogy normális a Voda? Ki fog ebbe azért beleinvesztálni egy fillért is, hogy a Vodafone szar árérték arányú (drága és kevés adatot tartalmaz) adatcsomagjait immár 5G hálózaton merítse ki percek alatt? Ennek kizárólag úgy lett volna bármi értelme, ha megtámogatják korrekt árú kvázi korlátlan adatcsomaggal.Ez így most nem több minthogy tudnak a sajtóban villogni hogy az övék a legnagyobb, de a haszna, értelme 0...
Továbbra is tartom, hogy a DIGI sokkal értelmesebben és hasznosabb célra használja fel jelenleg az 5G spektrumát.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #57004 üzenetére
Nem tudom. Ezt mondták. Aztán lehet csak az üfsz beszélt félre, nem egy szakik az biztos. Telóm tudja B8 egyébként.
Tibor23: Telekom passz. De Telenor se túl acélos. Nem tudom mi volt elérhető belőle de a buszos fedélzeti wifi is lehasalt arra, kellet vagy 5mp mire betöltött itt egy topicot PH appal. Vodát egyébként meg is örökítettem tegnap. Ahogy elhagytuk balinkát Bodajk előtt már előkerült először 3G majd egyből utána B3 4G. 2G kimaradt.
Ma vettem egy Telenor Express karit az 1000Ft os 100Gb miatt, kíváncsi leszek hogy muzsikál hétfőn, legalább zenét tudják hallgatni normálisan meló közben.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #57059 üzenetére
Ja értem. Egyet árulj még el légyszíves azt nem offolok tovább. Tegnap mikor először bogarásztam celmapper appot szépen mutatta térképen egy kék vonallal hogy melyik bázisállomást használom épp. Na ezt a funkció eltűnt, már csak egy piros pöttyel jelzi a környezetemben lévő tornyokat. Hogy lehet ezt megjeleníteni?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Diák66
őstag
válasz bociusz #57045 üzenetére
Bár nem arra jártam, de távolról fogható a móri cella jele, a 2893 - 2100 MHZ 3G 1800 MHz 4G még megy a település központjából, az 5138 - 2100 MHZ 3G is, bár ennek nem tudom a pontos helyét, valamint a 2886 - 1800 MHz 2G is. Utóbbiból van 4G-s cella is, de az sem behatárolható helyileg.
-
Diák66
őstag
-
-
Diák66
őstag
válasz bociusz #57157 üzenetére
Így van, csak sajnos meglehetősen elavult és pontatlan, plusz hiányos a térkép. A környékünkön kb. a 35-40% az, ami valós információ. Van, aki rendszeresen ez alapján visszapakolja a cellmapperen a tornyokat, amiket Én személyesen helyre tettem, két szememmel láttam a tornyot és ellenőriztem, hogy helyes. Erre van, aki a zöld pöttyöt is áthelyezi.
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz bociusz #58846 üzenetére
Ez a 700 MHz per pillanat egy nagyon kétélű fegyver. Az van, hogy jelenleg egyáltalán nincs rá égető szükség, egyedül PR-ben tudna jól mutatni, ha hirtelen megugrana itt-ott az 5G-lefedettség, de ahhoz meg túl drága és túl kevés az azonnali hozadéka, ráadásul a versenyjog ízekre szedne minden olyan marketingkommunikációt, ami azt mantrázná, hogy most aztán ez mekkora óriási előnyt biztosít a fogyasztók számára.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #59145 üzenetére
Jogos észrevétel. Asszony Live csomagjánál valóban nem elérhető. Én értelmezten félre a leírását (apróbetűs rész kimaradt).
-
4Grider
nagyúr
válasz bociusz #59161 üzenetére
Az hogyan lehet, hogy ugyanarról a bázisról biztosított 3G lefedettség földrajzilag nagyobb területet fed le, mint a 800 MHz-en tolt 4G? A hegyekben sokat túrázunk, és mindig a 4G megy el korábban, miközben adott irányban csak egy bázis van...
Ebből kiindulva én azért kicsit félek a 3G eltűnésétől... -
iceQ!
addikt
-
tibor23
senior tag
válasz bociusz #59165 üzenetére
Szerintem ez a te elméleted, majd meglátjuk mi lesz ha eljön a 900MHz refarming. Én is ugyanazt tapasztalom, mint az előttem hozzászólók, túrán hegyekben, erdőben egyedül a Voda 900MHz-es 3G-je működik. Sokszor még akkor is ha a Network Cellinfo app mutatója beszürkül. Én úgy gondolom, hogy a 3G kisebb adatátvitele miatt az egységnyi teljesítmény nagyobb lesz az adott cellán, ha a cella ugyanakkor teljesítményű marad. Egyébként telefonálás szempontjából is 2G fogy el utoljára.
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #59706 üzenetére
Red Max al is megy 5G. Igaz ez a csomag csak hossszabbítással érhető el. Annyiban tér el Infinity től hogy nincs hozzá készülék kedvezmény, a nemzetközi EU hívás nem korlátlan. Cserébe 3000Ft al olcsóbb mint a Word Infinity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest