Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65486) azbest válasza Somatom (#65467) üzenetére


azbest
félisten

Az androidos készülékek közül sokon működik a kodi 18 + nem hivatalos hbo go addon. A drm kezeléshez szüksége van widevine -re, viszont megelégszik a legtöbb telefonon lévő L3 szinttel is. Én pont az ellenekzője miatt állítottam be: a hivatalos hbo go app telefonra/tabletre csak sd felbontásban megy. Ezzel meg kiválasztható a fullhd is. Régebben, míg nem jelent meg a hivatalos androditv app (ami szintén full hd képes), addig miboxon is így, kodival tudtam használni jó minőségben. Ja és az amazon firetv sticken is megy, ha esetleg olyannal videóznál utazás közben szállóban vagy hordozhatóbb tévét is használsz (akcióban a fullhd gen2 sticket 25 euro körül szokták osztrák-német media/saturn üzletek szórni, a 4k változat akciósan gyakran 36 körül van).
Természetesen előfizetés kell hozzá, a próba hónappal ki is tudod próbálni, hogy neked jól megy-e.

Semmi extra, a kodi play storeban van, az addon meg a github-on fenn van, én még a v0.2.2-est használom, mert androidon nem kell automata widevine letöltés (pécés kodira, raspi-ra kell ilyesmi).
A source zip-ként ami lejön, azt kell a kodiban betallózni addonként (előbb a kodiban is engedélyezni kell a külsős addonok telepítését, hasonlóan ahogy androidban az apk-k esetén).

A fórumban van kodi topic és hbo go topic is, ott többször esett szó róla, ha plusz infó vagy segítség kell. A fiók beállítása után először ki kell lépni az egész kodiból, mert van egy kis bugja az addonnak. A következő indításától működik jól. Inputstream adaptive addont ami alapból a kodiban van, be kell kapcsolni hozzá előbb.

Minőség lista és még pár kép

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.