Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Köszi sikerült
Abban az ablakban nem-re és OK-val be kell zárni az egészet akkor menti a kikapcsolást( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
netpeti98
addikt
Dawn project or the end of Aurora
Röviden: megszűnik az Aurora csatorna. Az Aurora felhasználók automatikusan a Beta csatornára lesznek átállítva. A Developer Edition a jövőben a Beta alapjaira fog épülni.
[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
Sziasztok .
Lehet valamit kezdeni firefox iszonyu memoria hasznalataval ?
Regebben is durva volt, de mostmar elerte a hasznalhatatlansag szintjet.
Fel oraval inditas utan mar 2 Gb vagy tobb memoriat foglal, es ezzel aranyossan hasznalhatatlanul lelassaul.
Korabban napi 1-2 ujrainditassal elvolt, mostmar fel orankent kell mindent bezarni ujrainditani, mert ha nem is fagy le, de kb a lefagyassal egyenertekuen lelassul.Amellett hogy rohejes lenne, felollem 6 Gb memoriat is hasznalhatna, ha egyebbkent nem lasssulna le.
Mostmar tenyleg kivancsi lennek, mi rossebbre hasznal egy bongeszo annyi memoriat, amivel nem reg, meg komplett gepek jol elfutottak ?
Meg ha ez egy ingyenes program is, ennyire hogy lehet valamit szarul programozni ? -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a FF-hoz olyan kiegészítőt, ami keresésnél a scrollbar-on is mutatja, hogy az oldalon hol találhatóak a keresett szavak? Olyasmit keresek ami a Chrome-ban alapból van. A másik amit keresek valami fasza reklámblokkoló, melyik lenne a legjobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Firefox támogatja a Dolby Atmos-t? Most lett natív támogatása a Windows 10 Alkotói frissítéssel, ezért kérdezem.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Beren
tag
-
törölt tag
-
erikke17
őstag
Üdv.
Ezt azt takarja ha újratelepítem vagy rátelepítem újból akkor 64 bites lesz az FF?
Windows 7+ users on 64-bit OS can select 32-bit or 64-bit versions in the stub installer 53-as changelogba találtam.
Előre is köszi.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Igen így akartam leírni
Viszont érdemes váltani 64bitre? Megtaláltam, hogy kell átlépni csak nem tudom profilom könyvjelzőm mindenem megmarad e?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
donmackó
addikt
Üdv!
Mobilos FF-nál frissítés után megjelent egy nagy + jel a keresőben. Eltüntethető ez valahogy, mert nagyon ronda (jelölve a képernyőképen):
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Kékes525
félisten
A frissítésre való állandó kérdés hogyan tüntethető el, hogy a következő indításkor ne zavarjon? [link] Elfelejtették odatenni a végleges elutasítást. Az ilyen jellegű kérdéseket általában úgy szokták feltenni.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Mi a lényegi különbség a "-new-instance" és a "-no-remote" között? Pontosabban mit jelent az, hogy "Ne fogadjon el vagy küldjön távoli parancsokat"? Milyen távoli parancsokat? Mikor elég és mikor nem a "-new-instance" használata? Én csak azt szeretném, hogy egyszerre több profilt is tudjak egymástól függetlenül használni. Melyik a jobb választás a "-p -no-remote" vagy a "-p -new-instance"? Most a "-p -no-remote" parancsot használom 3 profil választásához.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Adler
aktív tag
válasz Matthewus #50210 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a segítséget (Csako, Matthewus)!
Először kipróbáltam azt, hogy egy progi segítségével felfrissítettem 1703-ra a win10-et. Leteszteltem a Firefox 51-es verzióval, így minden jól ment. Utána a FF-t 52.02-re frissítettem és azóta tökéletesen megy. A legújabb Flash-t viszont nem bántottam. Ezek alapján lehet, hogy nem a Firefox vagy a Flash volt a rossz, hanem valamilyen windows frissítés kavart be, mivel párom gépén is frissült az operációs rendszer és utána nála is jelentkezett a probléma(nála is megoldotta a 1703-as frissítés).
Köszönöm még egyszer Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Rimuru
veterán
válasz Kékes525 #50272 üzenetére
pl ha terminalban kiadsz egy firefox --foo parancsot azt megkapja a futo firefox (ha van ilyen es figyel), o dolgozza fel a "tavoli parancsot", viszont a no-remote kapcsoloval megadod hogy ne figyelje ezeket. A te esetedben valoszinu mindegy mit hasznalsz, mondhatjuk hogy inkabb a "power usereknel" van ertelme.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem akar ez a mostantól minden hasonló fájllal dolog működni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
veterán
válasz Bjørgersson #50276 üzenetére
Bizonyos helyeken nem működik, nagyon régen téma volt a topikban, már nem emlékszem az okra, de ez az addon megoldja a problémát.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm a gyors választ! Valami about:configban való turkálással nem lehet megoldani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dilikutya
félisten
Hátha valakit még érint: az 53-as frissítéssel megszűnt a Windows XP támogatása, újabb verzió már nem fog rá jönni, csak biztonsági frissítések, azok is már csak őszig.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
erikke17
őstag
Sikerült felraktam minden meg maradt
Viszont nekem ez fura about:support részen:
DöntésnaplóD3D9_COMPOSITING
disabled by default: Disabled by defaultDIRECT2D
unavailable by runtime: Failed to acquire a Direct2D 1.1 factoryGPU_PROCESS
unavailable by runtime: Multi-process mode is not enabledEzek szerint nincs hardveres gyorsításom?
-
veterán
válasz erikke17 #50280 üzenetére
A D3D9 nem baj, D3D11-en dolgozik. (dolgozna)
A GPU_PROCESS akkor lesz, ha bekapcsolod a beállításokban a multi-process-t (Az általános fülön lesz, nem tudom minek fordították, nekem a második pipálási lehetőség)A DIRECT2D viszont probléma... Milyen op.rendszer van fent? Frissítések közül minden fent van? Windows 7 esetén kell a "Platform Update"
(#50278) svensson: Nem tudok ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
GPU_Process érdemes bekapcsolni? (beállításokban nem találtam meg)
D2D: Win7 64bit, emlékem szerint 32 bites FF-el ment talán, oh SP1-em nincs fent. Akkor ez így halott?
about:configban ezek jöttek ki d2d és direct2d-re:
gfx.crash-guard.d3d11layers.feature-d2d;true
gfx.driver-init.feature-d2d;true
gfx.direct2d.force-enabled;true
gfx.direct2d.disabled;false[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Akkor d2d storno.
D3D9 compositing meg akkor D11-en dolgozik.
Multi processt kipróbálom.
Ez így oké a bekapcsolására: [link]
Hopp ez igy nem jó ilyenem nincs ott, valami más kell akkor
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz HZoli87 #50286 üzenetére
about:config -> layers.gpu-process.dev.enabled -> true (ha nincs létre kell hozni)
Próbáld ki, aztán kiderül, hogy érdemes-e, én nem tudom nekem egy icipicit jobbnak/gyorsabbnak tűnik mióta külön folyamaton van.Más: én a létrehozható folyamatok számát is felnyomtam egy magas számra (20) így minden fül külön van, mint pl. a Chrome-ban. (54-es óta a fül neveknél megjelenik a folyamat száma is, így tudni melyiket kell kilőni, ha befagy)
dom.ipc.processCount -> 20 (de akármennyi lehet, én nem szoktam sok füllel dolgozni)[ Szerkesztve ]
-
fcc
aktív tag
Helló!
Tudja valaki mi a hiba oka, amiért hiányzik a helyi menü gombjaiból a billentyű parancs kombináció? -
Matthewus
őstag
A beállításoknál másnál is angol lett pár szöveg?
-
movax
őstag
válasz Kezdő vagyok #50296 üzenetére
Nálam az 53-as előtti 52.x-es verzió dobta ezt a hibát, ne foglalkozz vele, ha sikerült frissíteni 53-asra.
-
n1nja
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám rávenni a Firefox-ot, hogy az Nvidia kártyát használja? Nvidia vezérlőpultban hozzárendeltem már a nagyteljesítményű kártyát, de az about:support oldalon inaktívnak mutatja, még mindig az Intel HD3000 a megjelenítő.
Windows 10 Pro 1703 x64, Firefox 53 (x86), Lenovo V570 laptop, Nvidia Geforce GT525M, optimus techológia.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest