Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz HZoli87 #10067 üzenetére
Megvan...mindjárt jól meg is sz*patott: valamiért nem ellenőrizte a nem kompatibilis addonok frissítését, eltartott egy darabig mire rájöttem...
Az előző verzióval működő AutoCopy, Copy Plain Text, Paste and Go és sztakidict viszont továbbra sem megy, hiába tiltottam le a kompatibilitás-vizsgálatot.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
WonderCSabo
félisten
válasz HZoli87 #12007 üzenetére
Azta mindenségit, ez nagyon pofásan néz ki!
Eddig csak ezeket a koncepteket ismertem, ezek még kezdetlegesebbek.
-
raziel01
veterán
válasz HZoli87 #12195 üzenetére
Töröltem az sg-s sütiket. De a hiba még mindig fenn áll. Végül is nem nagy tragédia csak unalmas, mindig rányomni a bejelentkezésre és azon belül még bepipálni a Bejelentkezve marad négyzetet majd megint OK-ra nyomni.
Itt Prohardveren legalább van egy olyan opció, "hogy Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre= Kevésbé biztonságos, de gyakori IP-váltáskor jól jöhet." -
-
törölt tag
válasz HZoli87 #12836 üzenetére
Álítolag ez még nem a hivatalos beta, én úgy döntöttem majd használom ha a ff hivatalos beta oldalán kint lesz.
[link] egyenlőre még nincs.
Egyébként van már magyarul is csak minefield vagy milyen néven.
Matthewus
Akkor sehogyse lehet megcsinálni ? Új tabot hogy nyithatok ?: Azt se nagyon akar, bár állítgattam, lehet ez az ok ? Linkelnél képet az alapbeállításokról ha tudsz ? köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz HZoli87 #12836 üzenetére
Nem tudom srácok, ha tőlem kérdeznék, akkor én ezt már hivatalos beta-nak mondanám, mert a Mozilla ftp-jén is a 'releases' mappában volt. Ameddig még nem hivatalos volt, addig a 'nightly' -ban volt. A releases-be mindig a már kiadott verziókat rakják.
Ha jól látom, akkor a 64 bites verziót raktad fel. Azt hol találtad? És van hozzá plugin? Pl. Adblock, meg ilyenek?silver star: A Minefield a fejlesztési kódnév, amikor már elhatározzák, hogy kiadják hivatalosan, na akkor lesz belőle Firefox.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest