Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
random betűszám az eleje a mappáknak.
az ha új rendszeren friss telepítést csinálsz, azok mások lesznek.
DE azt úgy kell hagyni, és csak a tartalmát kell felülírni.A kettő közül a "-release" végű lesz az, a módosítás dátuma is mai.
(a másik mappát is kimentheted ettől függetlenül, mert valószínűleg a mérete elenyésző lesz, csak a telepítéskor létrehozott alap profil lehet az) -
DS39
nagyúr
Az normális hogy az androidos Firefox esetén nem kérdez vissza hogy biztosan akarod-e törölni a kiegészítőt?
Véletlen rányomsz, és huss...Úgy értem, hogy ez eddig is ilyen volt, vagy ez az aktuális verzió bugja?
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy pozitív fejlesztés volt a közelmúltban talán 142-essel jött be hogy be lehet kapcsolni lapfüleket, mint az asztali böngészőben, ez tableten hasznos.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nem lehet a kezdőlapi ikonokat oldalra lapozgatni (2x8 ikont), most csak 1x8 látszik, és az összes megjelenítése gombra kattintva teljes képernyőben lehet látni a többit.
Sötét módban pedig a rajzszögek fehérek lettek és a bezárt lap visszavonós üzenet csík is fehér lett az eddigi kellemesebb lila helyett.
-
DS39
nagyúr
A 144-es verzióval megint sikerült visszafejleszteni az Androidos verziót.
Grat hozzá. -
DS39
nagyúr
Androidos Firefox esetén van tervben, hogy megcsinálják az oldalankénti nagyítási lehetőséget?
Meglepő módon a mobilos Chrome-ban van ilyen. -
DS39
nagyúr
142-es verziónál a Stylus kiegészítő nem frissül le.
jelzi hogy van (és tényleg van, az addon oldal szerint), de semmi hibaüzenet mikor rákattintok, hogy frissüljön, csak nem történik meg. -
DS39
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Az Edge a Windows része.
Az IE is elterjedt böngésző volt sok sok évig.
A Chrome-t tolja a Google.
A Safari alapból ott van a MacOS-en.
A Firefox esetén pedig nincs igazán marketing költés, amitől népszerű lehetne, az átlag ember számára megfelel a többi.Régen az IE nagyon rossz volt, ezért terjedt el pl. a Firefox, mert az emberek keresték a jobb megoldást.
-
DS39
nagyúr
válasz
Darkness
üzenetére
megy a hang, csak alapból némítva indul.
azóta más platformon is próbáltam*, mindnél ugyanez a helyzet, így az m4sport oldal beállítása lehet ez.*reklámblokkoló és követésvédelem nélkül Firefox-ban + MS Edge-ben + androidon is ugyanezt tapasztalom.
nyilván kibírom azt a plusz 1 kattintást, csak furcsa volt, mert tegnapig ez nem így volt.
-
DS39
nagyúr
válasz
KAMI911
üzenetére
Üdv!
Kérdés (mindenkihez):
https://m4sport.hu/elovalamiért némítva indul a közvetítés, a firefox-ban be van állítva, hogy hang és videó engedélyezése, a videó el is indul oldalbetöltéskor, de némítva (a playeren belüli hangszóró némítva van default). sütik törlése, az engedélyek ki-be kapcsolása nem segített.
ez Firefox vagy M4 Sport hiba lehet?
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az EU-ban ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, meglátjuk mi lesz a valóság.
-
DS39
nagyúr
Önmagában az AI-tól nem lesz rosszabb, az Edge-be is integrálva van, mobilon a Brave és az Opera is ezzel hirdeti a böngészőjét. Ez most egy trend mely le fog csengeni. Az átlag ember szarik rá, a másikfele meg deep fake poreszt csinál vele.

-
-
DS39
nagyúr
Egyébként az alábbi beállításokat csak ideiglenesen maradnak bekapcsolva. Tehát ha az app ki lesz lőve a memóriából, akkor újra kell engedélyezni ezeket, ha ismét szükséges.
De az egyéb about:config módosítás az szerencsére megmarad.
Pl. extensions.update.enabled - false.
Ha régi verziós kiegészítő kerül így telepítésre, akkor az nem fog frissülni magától. -
DS39
nagyúr
Javítás azóta sem került ki, de megoldottam uBlock Origin-nel, az is képes CSS módosításokat végezni, csak kissé kényelmetlenebb oda megírni a szűrők közé.
Viszont közérdekű információk:
Címsorba:
chrome://geckoview/content/config.xhtml
ez gyakorlatilag az about:config, de hogy ne kelljen ezt megjegyezni, ezt kapcsoljátok át: general.aboutConfig.enable -> true
Így már megszokott módon elérhető.+ Trükk:
Beállítások -> A Firefox névjegye -> a logóra 5x kell kattintani ezzel engedélyezhető egy hibakeresési mód, amivel elérhető lesz fájlból kiegészítők telepítése.
Így stabil Firefox esetén is lehet régebbi kiegészítőt .xpi fájlból telepíteni.
-
DS39
nagyúr
A Stylus kiegészítő fejlesztőinek sikerült tönkre vágni Androidon az addont, konkrétan nem működik, downgradelni pedig nem tudsz. Zseniális.

-
DS39
nagyúr
az bug lehet, hogy azt írja a 133.0.3-ra hogy naprakész?
holott frissülnie kellene a 134-re.
-
-
DS39
nagyúr
about:config-ban lehet limitálni.
Illetve teljesen kikapcsolni disk cache-t.A site data nem tudom pontosan mit takar (az oldalak beállításai sütikben tárolódnak), de az "Adatok kezelése" gombra kattintva oldalanként lehet törölni a nagy helyet foglalókat.
Szerkesztés:
Tippre a site data az olyan beállítás lehet ami a böngésző sajátja, pl. nagyítási szint. -
DS39
nagyúr
Igen, bármilyen div-et, weboldal elemet tudsz vele "blokkolni", elrejteni.
-
DS39
nagyúr
válasz
attiati
üzenetére
Kivéve ha az Oracle azóta nem oldotta meg hogy ne fusson, mint anno az Adobe a Flash playerrel, ami "hazatelefonált", és így blokkolták a futást.
De egy WinXP + Firefox 3.6 + Java 6-tal meg lehet próbálkozni.
Régi szép idők. (Kár hogy egy MSN Messengert és az iWiW-et nem lehet életre kelteni)
-
DS39
nagyúr
Összefoglalva:
130->131-re váltás után...about:config
browser.tabs.hoverPreview.enabled - false
browser.tabs.hoverPreview.showThumbnails - falseCSS
#alltabs-button { display: none !important; } -
DS39
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A user chrome css alatt arra gondoltam.
A másik igen, van amit írsz, de attól még van tooltip, viszont a 130-asban nem volt (nekem), de van hozzá kapcsoló configban.
-
DS39
nagyúr
Hogy ezeknek mindig kell valami új baromságot bevezetni... (Pl. tooltip a tabokon)
De ami hasznos lenne, a fordító nem tud angolról magyarra fordítani... (Legalábbis mobilon)PC-n ez a böngésző élhetetlen lenne már, az about:config és a userChrome.css módosítások nélkül.
-
DS39
nagyúr
Azt figyeltem meg, hogy az utóbbi frissítések mindig visszakapcsolják a configban a disk cache-t.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
Videokártya driver probléma lehet.
-
DS39
nagyúr
válasz
Petya XT
üzenetére
Vagy ezt:
Köszönjük, hogy érdeklődik térképes szolgáltatásunk iránt!Tájékoztatjuk, hogy az Ön által használt készüléken a térkép megjelenítése jelenleg nem támogatott! A térkép megtekintéséhez használjon notebookot vagy asztali számítógépet!
Töltse le Vonatinfó alkalmazásunkat mobileszközére a megfelelő képre koppintva!
Aranyos mert még WindowsPhone-ra is letölthetem. (Persze nem, mert megszűnt)

-
DS39
nagyúr
a userChrome.css-ben az egyik módosítás már nem jó a 126-oshoz, ez:
ez a sor konkrétan:
top: calc((var(--urlbar-toolbar-height) - var(--urlbar-height)) / 2) !important;/* DISABLE EXPANDING */
#urlbar[breakout][breakout-extend] {
top: calc((var(--urlbar-toolbar-height) - var(--urlbar-height)) / 2) !important;
left: 0 !important;
width: 100% !important;
}
#urlbar[breakout][breakout-extend] > #urlbar-input-container {
height: var(--urlbar-height) !important;
padding-block: 0 !important;
padding-inline: 0 !important;
}
#urlbar[breakout][breakout-extend] > #urlbar-background {
animation-name: none !important;
box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, .05) !important;
}
/* DISABLE EXPANDING */
/* REMOVE URL RESULT PADDING */
.urlbarView {
margin-inline: 0 !important;
width: 100% !important;
}
.urlbarView-row {
padding-block: 0 !important;
}
/* REMOVE URL RESULT PADDING */ -
DS39
nagyúr
most frissült a böngető 126-osra, és a címsorba beírásnál a találati lista felcsúszott az égbe, gyakorlatilag a teteje nem is látszik. (első két sor kb.)
mit kottázott el a mozilla?
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
én sem találkoztam még vele.
-
-
DS39
nagyúr
-
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
ez alapján szándékos.
Remove "Purge all caches" button from "Filter lists" pane
Purging all the lists from cache storage is detrimental to
differential update, and cause filter lists to be updated less
often and consequently to be less up to date then when letting
differential updater do its work.én akkor szoktam használni, ha régen használtam egy adott gépet, és bekapcsolom egyből rányomtam a törlésre, majd a frissítésre, így tuti hogy minden naprakész lesz. valószínűleg ezt megcsinálja idővel automatikusan is, de na, nem hiszem, hogy olyan sokan nyomkodták ezt, hogy bármi zavart okozott volna.
-
DS39
nagyúr
uBlock Origin 1.55.0 verzióban kikerült a külső szűrők gyorsítótár törlése gomb, és úgy nem is lesz aktív a Frissítés gomb ami az összeset egyben frissíti. (Ha kell)
Ez számomra visszafejlesztésnek tűnik.
Szándékos vagy bug lehet? -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
Kétlem... Simán egy Firefox bug.
Tableten nálam olyan hiba van ezzel, hogy 1 vagy 2 lap esetén nem jelenik meg a váltó így közép fent, csak 3+ lap esetén.
Arról nem beszélve hogy nincs normális tablet nézete sem ennek a böngészőnek, bezzeg a réginek (68.11.0 - Fennec projekt vége) volt.
-
DS39
nagyúr
A 121-es Androidos Firefox, végre támogatja "rendesen" a kiegészítőket!
Több, mint 400 elérhető lett. -
DS39
nagyúr
bár rajtam kívül ez senkit nem érdekel, de azért leírom a tapasztalatomat.
AMD + Nvidia esetén is jelentkezik. (direkt csekkoltam 118.0.2-nél még jó volt, majd frissítés után már villanás van)bónusz, hogy az Android-os Firefox 119-es is csinálja, ott ugye nincs about:config módosítási lehetőség, defaultban ilyen lesz frissítés után.
viszont ott a sötét mód használata miatt, a villanás is sötét szürke, mint a böngésző felülete, így kevésbé zavaró. -
DS39
nagyúr
ha visszaállítom alapra, akkor úgy vált, mintha becsuknám a szemem közben, gyakorlatilag "pislog" egyet a váltáskor, akkor valóban nincs villanás, csak egy animált váltás a kép -> sötétség -> kép között.
a 0-ra tétellel meg eddig hirtelen váltott, vagyis nem volt elsötétülés, annyi történt hogy azonnal nagy képre váltott a kicsiről. (ez a bevillanás egy új jelenség, korábban nem volt)
egyébként nem csak youtube, twitch-nél is.
(ez egy vga driver által meghívott funkció, ezért "api")
ezzel a beállítással ha mindhárom paraméter 0-s akkor nem darabos.
akkor darabos, ha csak a timeout lesz 0-ra állítva. -
DS39
nagyúr
valamit megint elbaszarintott a Mozilla a 119-esre frissítve.
full-screen-api.transition.*
paraméterek 0-ra vannak állítva, hogy az átmenet gyors és sima legyen a videók teljes képernyőre (illetve vissza) váltásakor, ennek ellenére van egy világos "bevillanás" váltáskor. rohadt idegesítő, főleg este sötétben. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest