Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Igen
, de a kérdésem nem az új verzióra irányult
, hanem kizárólag csak a Session Managerre vonatkozott. Erre reagáltam, két hónap tel el azóta apropóból. -
kovaccss
tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Többször szívtam már az ilyen file-okban túrkálással, többet nem történhet ilyen. Egyszer még a CCleaner is szívatott, pedig nem volt bejelölve hogy a Mozilla előzményeket törölje, mégis törölte, minden megnyitott lapot elfelejtett a Mozilla, újra ki kellett nyitogatnom. Most nem veszhetnek el az oldalak, a belépési jelszavak, stb., mert órákba telne mindent kézzel visszaállítani. Több profilt használok sok böngészőlappal.
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos!
(#53257) darazzs
Igen: Tile Tabs WE 6.5 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
A relatív különbségek érdekesek szerintem egy adott rendszeren belül, az abszolút értékek nagyon egyediek. Annyit biztosan el lehet mondani, hogy az új rendszer sokkal gyorsabb lesz mint a régi és talán egy picivel gyorsabb is lesz mint a Chrome. Az igazi persze az lett volna, ha szűz rendszereket hasonlítok össze. Így csak iránymutatóak.
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
A logikát nem értem. Ha én mint egyszerű felhasználó hozzáférhetek a CSS szabályokkal, akkor az addonok miért nem? Ezeket az általam elkészített szabályokat ugyanúgy közreadhatom, mint az addonokat és ugyanúgy zavart okozhatok a Firefox működésében, mint az addonok, amiért az addonoktól ezt a jogot elvonták. Csak annyi változást érzékelek az új addonokban, hogy semmiért cserében (mivel én mint felhasználó a CSS szabályokkal úgy is megoldhatom) csökkentették a hatókörüket. Azaz nem látok ebben mást, mint a felhasználó szívatása. Valószínű, hogy ilyen mélységekben nem értem a Firefox működését. Ezzel kapcsolatban tudnál olvasnivalót javasolni?
Másrészt scriptekkel megoldható, hogy egyedi CSS szabályokat alkalmazzanak?Ebben tudnátok segíteni?
Most reggel nem tudtam elindítani a Firefox (56.0) fő profilját. A folyamatot, nagy processzor terheléssel (25%(1mag100%)), láttam a futó programok között, de nem jelent meg. A tegnap előtti profilet kellett visszatenni és tiltani a Violentmonkeyt. A Greasemonkeyal nincs probléma.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
Nincs ezzel gond, amíg belefér, csak furcsa volt, hogy az 58-as Nightly üresen (csak az üres kezdőoldal volt nyitva), már rögtön 4 processzben lefogott majd 1giga memóriát. Az 57-es béta jóval kevesebbet foglal le.
Én még csak-csak beállítgatom, de az átlag egybites user nem fogja a beállításokat bújni, csak az lesz, hogy nincs elég memória, meg lassú, meg izé. De azért remélem, hogy csak megcsinálták rendesen.Amúgy tényleg gyorsabbnak tűnik, az 55-öshöz képest.
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem. Még mindig az addonjaim többsége hagyományos. Hogy lesz mindből kompatibilis, azt nem tudom. Valószínűleg néhányról le kell mondani, illetve alternatívákat keresni. A Speed Dial [FVD] lenne a legfontosabb (utólsó infóm, hogy kész van, de még mindig a Mozilla jóváhagyására vár), a linkjeimet abban rendeztem, nagyon kényelmes. A szerző augusztus végére ígérte, de még nincs meg.
(#51682) LEON_01:
Érdemesebb visszaváltani stabilra, mert a fejlesztési verziók között gyakran lehetnek hibásak.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
Automatikusan nem frissítette a bétát, ezért kézzel frissítettem.
(#51590) legelek:
Csak a kivitelezésében van. Az elem eltávolító mód esetében az eltávolítandó objektumot azonnal eltávolítja. Nem kell még egy klikket tenned az érvényre jutásához. Azaz gyorsabb. Viszont nincs szerkesztési, választási lehetőséget. Próbáld ki, azonnal láthatod.
(#51591) Abrion
-
-
BullZeye
veterán
válasz
netpeti98
üzenetére
Classic Theme restorer
(#51414) Géb89
Sejtem, hogy egyedi esetről van szó, de mivel FF frissült, ezért gondolom valami idióta intelligens felismerést beleraktak, és ez összeakad valamelyik kieggel, ezért szeretném tudni, hogy végül is hogy tudom 100%-ig kikapcsolni ezt a featureut? -
Kékes525
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
És ezzel is lehet alternatívákat keresgélni: AlternativeTo - Crowdsourced software recommendations Például: Alternatives to Adblock Plus
Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... lesz WebExtensions
Ez nálam a legfontosabb. -
-
C. s.
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
"...automatikusan átállítják..."
Jajj neee! Elegem van a nyüves 64 bites FF roncsból! Teljesen használhatatlan! Nálam is dög lassú, sőt, már a legfrissebb 32 bites is gyagya. Az 50.1.0-s az utolsó, ami még jó. Mit csináljak, hogy normálisan működjön? Az utolsó bekezdés (szörke) a lényeg. Azóta így megy, amióta áttértem a 64 bites rendszerre. Teljesen friss Windows 8.1 telepítéssel is ez volt. Közben már váltottam egy másik biztonsági programra, de a csigatempó megmaradt. Időnként teszek egy próbát, de mindig megbánom. Ráadásul mások is tapasztaltak hasonló dolgokat. Minden más program rendesen működik.
-
Jazz
veterán
válasz
netpeti98
üzenetére
Egy-két oldalon, mint pl. onlinefilmek.
(#51007) mekker: Köszi
-
pete_21
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.

Feltettem a 64 bites Firefoxot, és a uBlock-ot. Nagyon gyors a böngésző.
A uBlock szépen beállított magának mindent, ahogy látom. Hufiltert is megtalálta, szépen kiszűri a reklámokat. Úgy látom, nem is nagyon van vele teendőm.
Firegestures-ről tudtok valamit, hogy lassít-e az új Firefoxokon? Van javasolt alternatívája? -
-
-
Voice24
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Eltávolítottam, ahogy a silverlight-ot is. Rámentem így az m4sport-ra, rákattintottam egy videóra, ekkor kérte, hogy telepítsem a silverlight-ot. Ezt megtettem, és lőn csoda, lejátssza a videót. A flash playert nem is raktam még vissza... Mindegy, nekem ez magas, de a lényeg, hogy most jó!

-
DS39
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
alakíthatnának valami komolyat a Mozillánál, mert kezdek átszokni Chrome-ra.
(egyre többet használom a jól belakott portable Chrome-omat)A Firefoxszal az utóbbi időben azt vettem észre hogy ugyanazon a vason egyre lassabb az oldalak betöltése, és meg-meg akad az egész böngésző. (főverzió-váltásonként érződik ez a romlási folyamat)

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de a kérdésem nem az új verzióra irányult
, hanem kizárólag csak a Session Managerre vonatkozott.

Azaz lehetett volna folytatni a Classic Teheme Restorert egy kicsit kevesebb tudással, amit később akár bővíteni is lehetett volna, ahogy a Mozilla támogatni fogja.

Ez nálam a legfontosabb.

KAMI911