Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Hát már legalább 10 hónapja csak a leginstabilabb verzióban lehet
és ott sem felhasználóbarát módon. (van még a Beta szint is, de abban nem jelenik meg a menüpont)
Amúgy a mindennapokban nem tűnik instabilnak, néha vannak észrevehető bugok, de működik.
Viszont az előbbi linkemen keresztül találtam módot a stabil Edge-re tenni ublockot, csak kínai nyelvre kell tenni a telefont és bedobja a listába...
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Edge Canary verzió megeszik bármilyen kiegészítőt
-
-
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez egy jó kérdés, mert nem tudom, hogy kevesebbet kéne-e fogyasztania, mint amennyit most eszik
Vagyis nem merül tőle a telefon észrevehetően nagyon. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az újratöltés leginkább akkor történik, ha nincs elég memória bent tartani és a telefon agresszívan takarítja, amiről úgy gondolja felesleg. Az említett aksi menüpontban is lehet variálni, hogy engedélyezed a háttérben futást, illetve a OnePlus-féle alkalmazásváltó felületen nekem van lehetőség "Lock"-ra (hárompötty menü az app nevénél), amitől igyekszik nem kilőni az appot.
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ez nem a kedvencek, hanem a nyitott lapok. A nyitott lapokat az utolsó megnyitáskori/frissítéskori állapotban hozza elő. Bármi ami új lapon nyílik meg, az a legfrissebb állapotban töltődik be, mivel akkor kéri le a böngésző a tartalmat.
Legalábbis nálam így működik.
Szerk.: Teszteltem, és DS39-nek igaza van, vagyis ha nem zárja be a nyitóképernyőre kitűzött weboldalt, akkor arra a fülre vált át, ami azt tartalmazza, és nem frissen nyitja meg, tehát nem is tölti újra. -
válasz
Krystal_s
üzenetére
A weboldalak rengeteg képet tartalmaznak, amiket gyakran látni tartalom ismétlés nélkül is pl. Facebook logo, profilképek, PH arcképek, egyéb dizájn elemek, ezeket nem baj, ha nem kell letölteni minden nap.
Ha ténylegesen mindenki RAM cache-t használna, akkor az valószínűleg jelentős többlet terhelést jelentene a szerverek számára. -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Sőt (szerintem) jobb/gyorsabb, hogy helyből keresi elő a fájlt és nem máshonnan minden induláskor...
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nekem pontosan ezek a megfelelőek, de én tudom mire ne kattintsak rá vagy töltsek le. Hatalmas pénzkidobásnak érezném, ha bármelyik AV cégnek fizetnék évente, hogy ugyanúgy ne találjon soha semmit.
Mama-papa párosnak nem lenne elég, ha kapnának egy erősen korlátozott jogosultsággal rendelkező Win fiókot? Vagy mondjuk Linuxot?
-
Firefox 113 béta meglepően sok újdonságot hozott, viszont egyelőre a monitor ICC profilt nem akarja figyelembe venni, mint eddig, és elmásztak a színek
-
Ha kicsit mélyebben módosítasz a böngészőn, jelen esetben a tabok lentre helyezése, akkor elő szokott fordulni, hogy az új verzióval gondok lesznek. Ez nem eredményezi közvetlenül, hogy a beállítások elvesznek, a felfrissítés nélkül is lehetett volna törölni a problémás részeket.
Chrome esetében nyilván nem lesz ilyen gondod, mert korlátozva vagy, nem tudod előidézni a "bajt", a tabokat nem lehet áthelyezni. -
-
Érdekesség: verziószámban utolérte a Chrome-ot, annak is 106 a stabil most
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Chrome (azt hiszem) az elejétől fogva így működik, szóval ha úgy nézzük elég sok felhasználónak jó az, amit bevezettek

De persze azzal egyetértek, hogy a választási lehetőséget mindig meg kéne hagyni. -
válasz
yusukee
üzenetére
Nekem (is) 144 Hz monitorom van, és egyértelműen látom, ha 60 Hz-re rakom, szóval tuti, hogy nem 60 fps...
Az a beállítás nálam az alapértelmezett -1-en van. Tiszta, új profillal próbálkozol amúgy?
De egyébként pont a 103-as verzióra történt egy ilyen: "Improved performance on high-refresh rate monitors (120Hz+)." -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyébként ez engem is zavar, korábban külön lehetett kezelni/rejteni a gyakran használt weboldalakat a kitűzöttektől.
-
Jobb klikk a videón és "Statisztikák" vagy "Stats for nerds"

Amúgy találtam egy elsőre hülyeségnek tűnő, de akár beválhat megoldást: about:config-ban a "browser.sessionstore.interval"-t kell 15000-ről 60000 vagy 90000-re növelni. Én nem vagyok annyira érzékeny rá, szóval te jobban meg tudnád mondani, hogy használ-e vagy csak humbug.pinnacle: 10-13 másodperc között ugrál (optikai gigabites net)
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jogos, tovább gondoltam arra, mikor már el is kezd beírni valamit... a shift+del szerintem működhet rajtuk, sajnos pont nincs olyan oldal ott, amit szívesen törölnék onnan tesztelésképp
-
Közeledünk a 100-hoz
(99-es béta újdonsága)
"With Firefox version 100 rapidly approaching, you can help test websites' compatibility with three-digit version numbers by enabling the new Firefox 100 User-Agent String option in the Experimental section of Settings (about:preferences#experimental). If you find a website that is broken with Firefox version 100, please file a bug report on webcompat.com." -
válasz
Norbertbull
üzenetére
Shift gomb megnyomásával kattints az ikonra és válaszd a felfrissítést, ekkor a beállítások, kiegészítők törlődnek, személyes adatok, kedvencek, előzmények maradnak.
-
Felteszem a kérdést hátha: Lett egy 32" 4K monitorom, a Windowsban beállítottam a nagyítást, Firefox szépen átveszi, viszont a direktben megnyitott képeket is nagyítja (ilyenekre gondolok), ami nem tesz jót a látványnak... ezt ki lehet kapcsolni külön?
Találtam a "layout.css.devPixelsPerPx" about:config beállítást, de ezzel a felhasználói felület is összemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ott sem felhasználóbarát módon. (van még a Beta szint is, de abban nem jelenik meg a menüpont)

(Firefox 105-ös béta)