Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zgospel
üzenetére
Egyetértek veled, fontos az empátia egy civilizált életközösségben, magam is így teszek a felsorolt példákban.
Viszont ez a szélvédőmosás ez kicsit már inkább a hiszti kategória. Itt nem arról van szó, hogy előre megfontolt szándékkal kibaszok a körülöttem lévőkkel és leszarom. Azért agyonszabályozni sem lehet egy közösséget, nem lehet lépten nyomon azon parázni, hogy most éppen kit zavarok meg vmi banális dologgal, amire amúgy nem vonatkoznak előírások. Ezért esik nehezemre, mert soha nem volt szempont. Senki nem panaszkodott rá, és velem sem fordult elő soha. Így ez szerintem egy olyan ritka jelenség lehet, hogy az az érthetetlen nekem, hogy vki még ezen is fennakad...
...És felnagyítja és letahóz mindenkit, akinek ez nem probléma. A közösség életében elkerülhetetlen az egymás zavarása. Engem pl zavar a kutyaugatás, mégsem anyázok az egész utcában, h faszé való neki kutya. Vagy mé' túráztatja a motoros a gépet este nyolckor, amikor az óvodásoknak már lámpaoltás van; csak hogy egy közelebbi példát hozzak. Ez van, ezt kell szeretni.
Történt károkozás? Baleset? Veszélyeztetés? Nem. Akkor ez csak hiszti.
Persze kellemetlen dolog, de a mocsok a forgalomban való részvétel velejárója. Bosszantó, ha a frissen lemosott kocsit leszarják, de várható és elkerülhetetlen.Néha kell egy kis humorérzék. Ha vki mellém áll és lelő vízipisztollyal, akkor az első megdöbbenést követően visszaadnám a kölcsönt széles vigyorral az arcomon.
Csak szóljon, hogy legyen nálam is vízipisztoly!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak szóljon, hogy legyen nálam is vízipisztoly!