- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Értem hogy mit mondasz, és érthető is. Kicsit tudom hogy nekem szól de remélem azzal tisztában vagytok azért hogy én is fostos kesztyűvel, semmitérő csizmával és 80k-s komplett ruhával kezdtem. Pontosan azért amit ti is írtatok a motor volt fontos. És nemvolt pénzem jobbra. Tudom mi a különbség 2 cucc között mostmár. De az csakis az én személyes szerencsém volt hogy amíg ezekben a cuccokban motoroztam (3 évig!) nem estem el úgy hogy eltörjem a gerincem, a bokám vagy bármi mást mert ezek a cuccok éppen annyit védenek hogy nemsokat...
Ha pedig valakivel NEADJISTEN megtörténik akkor nagyon sok kellemetlenségtől vagy maradandó károsodástól tudnak megvédeni a drágább cuccok.
Egy a probléma mindenki úgy gondolja hogy elég a gyengébb ruha és fontosabb a drágább motor meg minden, egészen addig gondolja így amíg olyat nem esik aminek az ellenkezője lesz igaz.
Utólag viszzagondolva HIBA volt gyenge cuccokkal kezdeni motorozni, csak szerencse hogy akkor nem történt velem semmi.
Nem akarok flémet, ez az egyéni véleményem, és tiszteletben tartom a Tieteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest