- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
bardi #150258 üzenetére
Pont ezért jó az oktatós pályanap, hogy áttörjön a gát.
Én is nagyon fostos voltam/vagyok kanyar előtt. De ha instruktor vezet fel, úgy, hogy körről körre egyre gyorsabban mentek, akkor ez sokkal hamarabb történik meg.
Euroringen bennem az első felmenésnél akkora para volt, hogy amikor ráfordultunk az első kanyarra egy kicsit nagyobb tempóban elkezdett remegni az arcizmom, mert hogy úr Isten, mennyire ledöntöttem a motort, most biztos eldobom... 2. fokozatban, nem max gázon vettük be a kanyart.
A következő felmenésnél ugyanaz a kanyart simán hármasban, vettük, annyit gyorsultunk. Utána próbáltam 4.-ben is, az már nem volt jó. Szóval egy ilyen mentális gát így viszonylag gyorsan át tud törni.
Még aztán még aznap kipróbáltam azt is, hogy milyen az, amikor sok lesz, és nem tudom bevenni a kanyart. Szerencsére egyenesen ki tudtam menni a sóderágyból...
Sajnos én azóta nem motoroztam, hogy gyakorolni tudjak, de talán a hétvégén össze tudom majd végre rakni a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest