Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
KoVee84
üzenetére
A fenébe, szűkíteni akartam a kört, erre bővült.
Nagyon tetszik ez a VFR800X, köszi! Bár még többet eszik, mint a Tiger 850.
#136267 norbert1998
Igen, sejtettem, hogy a 2 henger és az injektor miatt kevesebbet eszik a DL, jó hosszú áttétellel nem csodálkoznék 4 liter alatti értékeken sem.
Nekem 5.32 volt a teljes átlag a Bandittal, kirándulgatva 4.8-5 litert evett.#136268 Mentolka
Néztem Versys-t, de valahol azt mondták, hogy szinte sportmotoros a motorja, ezért ejtettem ki. A gyári leírásban most nézem, hogy elvileg lentre van hangolva, akkor most már nem tudom, kinek higgyek.
#136269 JoinR
Régen a CB500X is benne volt a kalapban, valóban jól fogyaszt, kb ugyanannyit, mint az NC. Valamennyi áttételhosszabbítást ő is biztos elbírna, ha másfélszerest nem is. Cserébe jóval olcsóbb, mint a többiek.
Autóval 120-130 körül szoktam pályázni, 150-nel, ha sietek.#136271 vlevi
Igen, az NC 6500-nál tilt, ami valahol ellene szól, mert intenzív gyorsításnál is folyton váltogatni kell, nincs az a hosszú fordulatszámtartomány, mint minden más motornál.Ezért is szimpatikusabb az a gondolat, hogy más, fent erősebb motornak meghosszabbítom kb ugyanolyanra az áttételét, amivel autópályán várhatóan hasonlóan keveset fog fogyasztani, viszont ott van a hosszabb és magasabb teljesítménygörbe, mikor kisebb fokozatban szükség lenne rá. Az már más kérdés, hogy mennyire nehezíti meg az elindulást egy másfélszer hosszabb egyes.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon tetszik ez a VFR800X, köszi! Bár még többet eszik, mint a Tiger 850.
Nekem 5.32 volt a teljes átlag a Bandittal, kirándulgatva 4.8-5 litert evett.