- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Ferdzsoo #117827 üzenetére
Volt már párszor szó róla, hogy Dodor és én nem vagyunk néhány dologban egy véleményen (néhányban meg igen, lásd az egykerekezős videóját is belinkeltem), de szinte biztos, hogy soha senkinek nem fogom ajánlani a képzéseit, ahol közúton oktat, ráadásul annyi pénzért, mintha kibérelné Kakucsot. A tavalyi malőrje is, ahol összetörte magát, az sem úgy volt, ahogy a videóiban mondja, nekem van szerencsém(?) ismerni a másik motoros történetét is. De még Ő maga is bevallotta, hogy nekiálltak versenyezni, és ez az én szememben már elég gáz, a videói alatti állandó felháborodásáról és sértődéséről már nem is beszélve. Ettől még lehet zseniális oktató (nem hiszem), és felőlem bárki ajánlhatja, de én nem fogom.
Azt nem mondom, hogy nem fogok egyszer elmenni egy oktatására, mert olyan hülye vagyok, hogy úgy szeretek véleményt alkotni, hogy azt magam is megtapasztaltam, de eddig még nem vitt rá a lélek, de szerencsére van elég más oktató, akihez mehetek.
Hát kb. így kell nem félre érteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest