Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hála az égnek.
Nekem nem egy ismerősom mesélte (asszony is), hogy mi van kint. Már a repülőtéren vannak "figyelő" emberek, akik azt nézik egyedül vagy e, hová mész, mit viszel, stb. Asszony nem egyszer volt kint. Egyedül. Követték többször. Magas a munkanélküliség. Minden tizedik ember munkanélküli. A falatok körében még nagyobb. Minden negyedik ötödik fiatal munkanélküli. De ismétlem, örülök neki, hogy ti ebből semmit nem vettetek észre. Legyen így mindig.

Amerikai utazási tanácsadás szerint Spanyolországra "2-es szintű óvatosság” ajánlott turistáknak: alapvető biztonsági elővigyázatossággal. Ez nem azt jelenti, hogy veszélyes, inkább, hogy mindig érdemes figyelni – mint bármely nagy turistacélpontnál.
Én taxis voltam a saját városomban 8 évig. Azóta mindig mutatom az asszonynak utcán/boltba, stb helyen, hogy na ő csalja a feleségét, Na ő drogos. Na ő ügyvéd , és a Pesti buzi bárba szoktuk vinni. Múlt heti story: intespár: egy "azték" előzékenyen elengedte az asszonyt a kosaraknál. Még udvariasan beszélt is. Mondom neki, de jó, tudod ki ő? Mondja, nem. Mondom neki, így hívják: kicsi tyson, Szekszárdon a "chikágóban" lakik. Emberölésért volt sitten. Még vittem is taxival, ahol persze nem fizettek a haverjaival, én meg örültem, hogy kiszálltak. Még ott a kocsiban is mesélte, a többieknek, hogy kártyázás közben épp melyik fehér embert szúrta hasba.
Egy pesti tesco parkolóban rádudálni mérgesen egy másik autósra, lehet hogy veszélyesebb

Szóval, egy szónak is száz a vége. Örülök neki, ha az átlagemberek nem veszik észre a bűnözőket, vagy a veszélyes szitukat. Sokkal nyugodtabb úgy élni. Én meglátom őket sajnos. Az emberek nem tudják, hogy kik mellett mennek el az utcán. Mellesleg, a PH-n volt már olyan fórumtárs, akitől futva menekülnénk, csak mondom.
-
HKorn
veterán
"Mondjuk Barcelona nappal is necces, elég ha csak 1(!) utcával arrébb sétálsz, mint kellene, és megvan a baj"
Ehhez képest nem fért bele a top10 legveszélyesebb európai város listájába...
Most voltunk ott, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig össze-vissza kolbászoltunk a városban, metróval is meg gyalog is.
-
Minden rendben lesz sztem. Hozzáállás kérdése. Persze ha odamész egy csoport afro-franciához a sikátorban este, és meglöködöd őket, akkor megtudod, hogy milyen Párizsban kocogni
De ugyanez itt is igaz a nyóckerben egy kocsmában. Ha úgy mész be, hogy ki a fasza gyerek itt? - Mehetsz kocogni
Először mentek?, és hány napra? Hol lesz a szállás?
-
M0ng00se
őstag
Aprilisban megyunk parizsba, hat kivancsi leszek, hogy milyen elmenyekkel terunk haza
-
66zio
aktív tag
A tüntetés részről egyből ez a videó jutott eszembe.

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest