Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz bigdady #43704 üzenetére
Itt egy teszt a tévéről: [link]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
-
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Hisense 55U8QF-ről van esetleg vélemény, tapasztalat? Specifikáció alapján erősnek tűnik, van esetleg gyengéje a készüléknek?
Üdv.: Kornél
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Csabi1984
addikt
Egy dolgot nem értek miért nem lehet kevesebb de legalább "normális" készülékeket gyártani évről évre más gyártóknál is? Akkor az elöző évi modellek is jó lennének ....
"XF az csak két éves modell, csak rohadt sikeres, ezért még idén is gyártják," -
salapp
addikt
válasz Csabi1984 #43713 üzenetére
Igen, tök baromság minden területen ez a hajtás (gépkocsik pláne), minek évente új modell?
De továbbmegyek, 2013-ban a Panasonic megtarthatta volna a plazmát, mint technológiát úgy, hogy csak a legjobb utolsó szériából még gyártottak volna mondjuk három-négy évig tovább.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Csabi1984
addikt
válasz salapp #43714 üzenetére
Őszintén minek kell 49", 50".55 stb különböző modell?
Pl lehetne 49" belépő, közép, minőségi majd Ips illetve VA49"-ből lenne évi 3db belépő, közép, magas és ez csak 9db / márka lenne! és utána jönne a következő év.
Mindenki tudná az igényeihez igazodva választani és nem pedig különböző agyrém modell kódokat olvasni.Számomra siralmas, hogy kiadnak egy új idei Samsung Tv-t és gyengébb az előző évinél DE DRÁGÁBB mert ÚJ évjárat és mind ezt a birka emberre rámerik sózni! ( bocsánat a kifejezésért)
-
rainman72
Topikgazda
válasz Csabi1984 #43716 üzenetére
Mondjuk a Samsungnál a 7000(ru-tu) series idén sztem jobb panalt kapott mint a tavalyi!
És az áruk is hamar beállt elfogadható szintre!
Olcsobbak is akcioba,mint a még kapható tavalyi modelek!
Végülis ami most fut Ledben a 7002-7102-8002-8502,elég korrekt áron kapható minden méretben!
Qled viszont nem tudom mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Macisajt3
tag
Hellóka!
Tanácsot szeretnék kérni szakértőktől, mert elvesztem a rengetegben. Szülőknek keresnék tv-t valahol 150-300-as ársávban.
Fontosabb paraméterek:
- használat 80%-ban sima tv adás (UPC digitális), 20% pedig NASról filmek
- napfényes nappaliban néznék, örökké besüt a nap
- méret ügyileg 50" környéke lenne ideális (jelenleg egy ősrégi talán 107 centis plazma panasonic viera van, ennél szeretnének picit nagyobbat)
- használatból eredően legyen rajta utp csati, dlna-t támogassa (synology nas-ról mennének a filmek)
Egyéb extra elvárás igazából nincs, csak működjön rendesen, ne akadozzon a menüje stb.
Van esetleg valami ötletek merre nézelődjek? (akár márka, széria, bármilyen ötletet szívesen fogadok).
Előre is köszönöm! -
Jorgi Kormi
senior tag
-
korcsi
veterán
válasz Jorgi Kormi #43722 üzenetére
Köszi!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani minimum 65"- ös tévét max 250-300-ig, aminek nagy a betekintési szöge és a fényereje? Smart funkció nem lényeg, kint használnám teraszon.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
pilipi
aktív tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni.
Néhány éve vásároltam egy Samsung JU6000 szériából, 2-3 éves kora óta felhősödik már szinte az egész képernyőn elterjedt.
Ezt szeretném lecserélni de nem akarok ismét mellényúlni.
Tudnátok ajánlani 180e és 50"-ig valamit ami megbízható?
4k nem fontos, Youtube, netflix, HBO go-ra lenne használva + tv nézés összesen max napi 4-6 óra inkább az esti órákban.
Külső hangeszközöm nincs így a saját hangszóróival lenne használva.
Egyéb eszköz konzol, dvd rákötés nincs, nem szükséges.
Elsődlegesen Samsungra gondoltam, de más is szóba jöhet.
Tanácsokat és az ajánlásokat előre is köszönöm -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Kolléga venne új TV-t, JVC a 42 hó garival.
52", UHD, jó beépített hangszóró legyen, de az okos funkció másodlagos.
Digi külső STB adja a szolgáltatást, HDMI csatlakozóval, meg még legalább egy HDMI aljzat konzolnak, laptopnak.120.000 Ft-ig, lehetőleg mai átvéttel Budapesten.
Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
MM ben van kuponnapi akciok, Tv mellett ott van hogy online ár, ha csak siman bemegyek az áruházba ott is akcios ar lesz?
Koszi!
-
STC Speed
őstag
válasz beholder00 #43729 üzenetére
Néztem őt is, de jobb mint egy Samsung TU8000?
-
Geo-tin
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, nem sok tesztet találok az alábbi 2kdb tv készülékről. Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata a lenti 2db tv készülékkel? Szemely szerint LG vonzóbb, de hátha van itt olyan akinek több a tapasztalata ezekkel a típusokkal vagy használja is és megtud osztani hosszú használton alapuló pozitív/negatív élményt.
Tipusok:
LG 65UM7450PLA
Samsung UE65TU8502
Segítséget előre is köszönöm
Csak PÜ-ben érdeklődj! (Nyíregyháza-Debrecen)
-
AL
addikt
válasz STC Speed #43728 üzenetére
Szia . Ha drágábban látod az üzletben, akkor mondjad, hogy a netes oldalukon olcsóbban láttad. Akkor az üzletben is odaadják annyiért. Nekem is volt már ilyen esetem Glamour napokon. Kinéztem a neten egy jó borotvát ( féláron ) és bementem az üzletbe megvenni.
Ott nem is néztem az árát, csak amikor számlázták, akkor láttam, hogy rendes áron van. Mondtam az Eladónak, hogy ez valami tévedés, mert a Neten nem ennyiért van.
Ő megnézte a gépén és odaadta a netes áron. Ugyanez van a tévékkel is . Üdv. -
AL
addikt
válasz Geo-tin #43731 üzenetére
Szia. Fontos a kijelző ( VA, IPS ), ha még nem ismered, akkor fenti összefoglalóban és itt olvashatsz róluk : [link] , [link] .
Fontos a jó választás, mert ha rosszul döntesz nem lesz megfelelő a kép.
Ha VA paneles kell, akkor a Samsung. Nagyobb kontraszt és jobb fekete szín, de rosszabb betekintési szög ( oldalról torzulnak a színek ) és nincs benne DTS decóder.
Ha IPS kell, akkor az LG . Jobb betekintési szög, de gyengébb fekete szín ( ha sötétben nézed, akkor inkább szürke lesz ) és gyengébb kontraszt.
Az LG háttérvilágítása egyenletesebb, mert direct ledes.
Ha az IPS mellett döntesz, akkor ezt a Sonyt is érdemes megnézni, most nagyon kedvező áron van az MM - ben ( 200 ezer, máshol közel duplája )
Sony Bravia KD-65XG7096 ( nem androidos ) Ez is direct ledes.
Ha teheted vegyél hozzá + 3 év garanciát.
Itt láthatod az adataikat : [link] . Más készülékeket is megnézhetsz, csak a jobb felső sarokba kell beírni a típusszámot és megtalálod a lényeges adatokat.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz beholder00 #43729 üzenetére
Szia. Nem világos, hogy mit szeretnél.
Az Általad írt Sony ( VA paneles ) az MM - ben most 150 ezer, a 65 - ös méret ( IPS paneles ), pedig 200 ezer. Ezek szerintem nagyon kedvező árak.
Ha + 3 év garanciát akarsz hozzá venni, akkor azt később is megveheted. A Sony márkaboltokban 1 éven belül, az MM nél pedig fél éven belül. Üdv. -
Kaba
veterán
-
Hali1975
tag
válasz Hali1975 #43682 üzenetére
Sziasztok!
Csak info: megvettem a HISENSE55A7100F 55" UHD az MM-ben 110ezer forintert, vegul az gyozott meg, hogy ez a+os az 58"-as A-s volt csak es nem mellesleg ez fer el a helyen:-)!.
De a kocsiba is csak ez fert be koppra:-).Szoval a tv, remek a 11eves LG utan nagyon szep a kepe es az en atlagos felhasznalasomra tokeletes. A xiaomi ac2100 -es routerre azonnal csatlakozik YT 4K videokat wifin keresztul is szepen jatsza.
Kerdes van ,akkor johet nyugodtan.
Udv -
rainman72
Topikgazda
válasz Hali1975 #43737 üzenetére
Egy bátor ember,gratula hozzá
110ért meg amugy is nagyon jó deal
Én ezen gondolkozok,vagyis pontosan még nincs egybe a pénz
https://www.alza.hu/75-hisense-h75b7510-d5647592.htm[ Szerkesztve ]
-
Doller
tag
Sajnos a bolt nem köteles odaadni a netes áron. Sőt, ha az egyik városban látod egy bizonyos jó összegért a terméket, aztán egy másikban drágábban, akkor sem kell az olcsóbb áron adni.
Egy cég, de mégis függetlenek egymástól a net és az áruházak is. -
Hali1975
tag
válasz rainman72 #43738 üzenetére
Hat itt azert nem azt kaptam, hogy semmikeppen:-)! Jokat olvastam rola ,tesztben is es nem vagyok egy szoszolos fajta:-)
Igen ,ennyiert remek vetel es tenyleg szep a kepe. A kis androidos /kodival tolva/ media lejatszo meg ott van , tehat a smart funkcio nem szamit nekem.Ez is igen jo, csak nekem az mar tenyleg a rohadt nagy kategoria es ez az ar mar a tureshatar folott,amit tevere koltenek:-)
-
kisssfero
friss újonc
Nos hát az LG tvket nem javaslom senkinek!!! Nekem egy LCD TV 43LH590V van, de már garancia időben alaplapot kellett nála cserélni, s mint a szerelő "megsúgta", ez típus hiba nála. Most meg ismét el kezdett furcsán viselkedni, s gondoltam a gyári alapbeállításokra való vissza állítás rendbe teszi. Ennek a megtörténte után, viszont a TV a netről nem hajlandó letölteni a felhasználói nyilatkozatot, s ennek az elfogadása viszont szükséges ahhoz, hogy a SMART funkciók nagy része használható legyen. Az LG technikai segítsége felajánlotta, hogy jó magyar fizetőeszközért kiszáll a márkaszerviz, és ők majd letöltik rá. Aki jót akart magának, inkább Samsungot vesz, tudom, mert az is van tulajdonomban jóval régebbi is de azzal soha semmi gond nem volt.
-
bayarena
aktív tag
válasz kisssfero #43741 üzenetére
Biztos van, akinek meg a Samu romlott el és az LG nem. Max azt a konkrét típust ne ajánld, de egy olyan belépőszintű tv-ből nem lehet következtetni a cég egész palettájára, ill összes tv-jére.
Szerintem volt olyan, amikor vkinek a Rolls Royce-a lerobbant. De azt nem mondanám, hogy au összes RR szar. -
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz kisssfero #43741 üzenetére
Nekem egy 7 éves LG 3d-s tévém van és semmi baja ( csak egy a problémája , hogy most már kicsi a 42-es" méretben és ezért fogom lecserélni egy 65" vagy 75-ös méretre )
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
rainman72
Topikgazda
(#43540) hsz!
Német oldalakon van test róla
https://www.pc-magazin.de/testbericht/hisense-h65u8qf-test-3201609.html
https://www.produkttest24.com/hisense-55u8qf-test/Én is most kezdtem elnézegetni őket,a márkát is!
Az U7B a U8B is korrekt tv szerintem![ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4a9cb5842
U7B és U8B összehasonlítás
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/92ff1277cf
U8B és U8Qf
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz Jorgi Kormi #43744 üzenetére
Az én LG 3D-sem 11 éves, de sajna egy villám kicsinálta. Olyan szép képet, mint amit az tudott nem nagyon látni manapság.
-
Hali1975
tag
válasz beholder00 #43748 üzenetére
Delutan megnezem,de most is oldarol nezem de nincs gondom vele:-)
az 5 ev gari asszem +20rugo volt/igaz a 2 alap es a 3 ev kiterjesztes/.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest