Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz elfelejtette #51393 üzenetére
Nekem strapatelefon kellett, abban meg 2 méret van: 4 col, 720p alatti kijelzővel, meg 5.5 col fölöttiek...végül mégis utóbbi mellett döntöttem, mert kell a terepen az anyagok egyeztetéséhez a nagyobb kijelző, de meglátjuk majd ha megérkezik...lehet végül mégis visszaküldöm és berendelem amazonról a kicsikét...gyűlölöm hogy nincs a Ti telefonotok méretében normális strapa telefon 4,5 colos kijelzővel és 720p felbontással...najó offtopic off.
Én már nem értek semmit.
Az elmúlt hidegebb napokon, napközben 26 fokra állítottam és egybenyitottam a lakást hogy a többi helyiség is normális hőfokon legyen. Azzal kísérleteztem hogy felfűtöm az egész lakást 21 fokra, tehát amikor elmegyek aludni magasabb kiinduló hőmérsékletről kezd a többi helyiség, így az ajtón és a szobák közti falon talán kevesebb hőmennyiséget veszítek mire reggel felébredek, hátha akkor kevesebbet kell pótolni-->éjszaka halkabb működés.
Tehát nappal engedtem a beltérinek hogy 3as fokozatra felmehessen, így a kültériben kompresszor magas frekvencián ciripelt de szerintem alacsonyabb fordulaton, de legalább a kültéri venti leszabályozta magát és nem búgott.
Tehát elvileg működött a le-moduláció és összességében halkabb volt a nappali működés.Most hogy mondjátok hogy napközben 12 fok volt, ugyanazon beállítások mellett feltétlenül feltekerte a kültéri ventit, ha épp nem ment zene be is hallatszott.
Ha becsuktam az ajtót és lejjebb vettem 23 fokra, akkor a korábbi jelenségek tértek vissza természetesen.(Az éjszakai kísérletezést még nem fejeztem be...)
Amúgy szellőztetéskor durva hogy 10 perc kereszthuzat alatt 2 fokot esik a szoba hőmérsékletem. És legalább naponta 2x tolom, így is elalszom homeofficeban a friss levegő hiánya miatt.
Ilyenkor amúgy leszoktam venni a klíma hőmérsékletet 18 fokra, hogy ne akadályozza a szellőztetést...lehet hogy ezt nem kéne?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest