Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Fancy-boy #15234 üzenetére
azért azt választottam, mert több mint egy százassal olcsóbb volt a k-nál a kmv
a j3 versenyzett nálam is.
eddig vannak a tényszerű információk, innen jön a sci-fi ami csak az én agyam megbízhatatlan és megalapozatlan szüleménye az innen-onnan összeszedett részinformációkból:
- 1) a daikin termékkódolása több mint kaotikus
- 2) egyszerre öt (5) forrást futtattam párhuzamosan:
- egyeztettem a daikin magyarországi képviseletének (nem mondom meg kivel for privacy reasons) kompetens emberével
- összevetettem a daikin hivatalosan kiadott katalógusaiban szereplő termékspecifikációkat egymással
- kikapartam az eurovent oldaláról a releváns specifikációkat
- elolvastam az adatokat egy bizonyos klímás oldalon
- egyeztettem egy megbízhatónak ismert, egészen addig (is, és az után is) megalapozott információkat adó klímaszerelő- kereskedő- és telepítő szakemberrel
- 3) a források információi egymást csak véletlenszerűen támasztják alá
- 4) elvileg a j3 régebbi modell a k-nél kmv-nél tán valamivel el is tért számomra releváns specifikációban (talán a zaj?) ettől még jó de van váltója
- 5) a kmv tudja azt amire nekem van szükségem és a j3-mal azonos áron elérhető, a j3-ról nem derült ki olyan előny, amit a kmv nem tud nyútani
- 6) a k drágább a kmv-nél, számomra nem derült ki hogy pontosan miért és milyen specifikált előnye van a kmv-vel szemben, és mi az ami számomra ebből releváns. nyilván egyébként is nagyot kellett volna gurítania hogy szóba kerüljön a másfélszeres árával
- 7) az információs dzsungel miatt úgy döntöttem hogy occan borotvája alapon és mivel a számok-adatok ennek nem mondanak ellent a szakember tanácsára hallgatokezért választottam, nem tudom mennyire tartod kielégítőnek a válaszom...
gondolom van olyan aki a fentieknél jobb, megalapozottabb forrás alapján tud dönteni, az legyen kedves megosztani velem is mert nem ártana tisztán látni a kérdésben
Új hozzászólás Aktív témák
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest