Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52064) snake1977


snake1977
őstag

Srácok köszönöm a sok építő jellegű hozzászólást. :R
Őszintén szólva most mégjobban megkavarodtam, nekem a milc jóformán a kis méret és a kukucskálós kereső hiánya miatt nem tetszik, az S5800-al általában azzal fotóztam távolabbi témát de makró jellegűnél viszont az lcd-t figyelve kényelmesebb volt. Az első képet nézve látható miért szeretnék jobb gépet, a "makróhoz" elég volt a kis fuji is mert közelről emészthető a minősége, viszont már nagyon öreg. Nehéz dönteni, mindkét géptípusnak megvan számomra az előnye és hátránya, ahogy olvasom, viszont fogásra mindenképp egy markolattal rendelkező gépet preferálnék, az objektiv pedig nem árt ha nem egy havi fizumba kerülne, így a régi filmes obik legalább tájkép, illetve távolabbi téma fotózására jó is lehetne. Ma dobtak fel egy 700D-t jó áron, ezen gondolkodtam, ugyanakkor az AF probléma meg a milcek felé orientál.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.