Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44196) Zeze94 válasza MrChris (#44177) üzenetére


Zeze94
tag

Igen, ebben igazat kell adjak neked, én is furcsállottam a pénzbeli kikötést, lévén az alap DSLR-ek tényleg annyira fapadosak, hogy szálka áll az ujjamba közben. Kb annyi kompromisszumot kellene kötni velük, főleg az említett felhasználást illetően, hogy jóformán fényképezhetnék egy jóféle telefonnal is helyette, nem lennék sokkal beljebb vele(persze igen, mielőtt nekemesnétek, sarkítottam egy kicsit).

#44176 Tin_Shield: köszi szépen a gyors, segítőkész és részletekbe menő választ, azt hiszem a kis Pana mellett teszem le a voksom, amit említettél. Amennyire belelátok a témába, plusz az alapján, amit írtál, tényleg tudja, amire nekünk a diákkörön belül szükségünk van :)

Nagya21, atis78, Neck, Throme, nektek pedig nagyon szépen köszönöm a gyors, és segítőkész válaszokat! Újfent nem kellett csalódnom a Ph! fórumozó közösségében, azt hiszem többekközt ez is az, ami miatt ide járok még mindig :)

Persze, ha sikerül, akkor még elfutok Pozsonyba kipróbálni az említett gépeket, mert a puding próbája az evés, de na, megvan a favorit :)

Köszi szépen! :R
Üdv,
Seagal.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.