Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40300) csacsi77 válasza próbakocka (#40296) üzenetére


csacsi77
senior tag

Ha megvan a 2,8-as sorod vagy netán még fényerősebb fixek és ezek AF-S obik, akkor a reális továbblépés számodra a 80D, ha megelégszelaz APS-C szenzormérettel.
A 80D-nél nincsennek hírek AF-problémákról nagy fényerejű objektíveknél, ettől nem kell tartanod. Ha az érintőképernyő zavar, akkor azt le is tilthatod és sosem kell bekapcsolnod.
Én nem vennék 5DMII-t ha full frame-ben gondolkodsz, inkább 6D-t. Mindekettő fókuszrendszere fapados, de a 6D-nek nagyon érzékeny és szinte "éjjellátó" a középső. Értem a műanyag érzés problémádat, de ne tartsz tőle. Newm fog szétesni a kezedben a 6D, azért jól meg van az építve. Nyilván egy 5D erősebb anyaghasználatban, de a 6D is össze van rakva. Ha 50D-hez vagy szokva kissé zavaró lehet majd az új gombkiosztás és a pöcök hiánya.
A 6D szenzora példaértékű. Nagyon jól bírja az ISO emelést és a dinamikaátfogása is hatalmas. Ott aztán húzgálhatod a csúszkákat lefelé, felfelé.
Szóval csak röviden. Ha elég az APS-C, akkor nyugodtan lépj előre a 80D-re. Ha kell a full frame, akkor a 6D. de akkor cserélni kell az AF-S obikat.

Öreg fater megoldja!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.