Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30936) MrChris válasza HagaNRG (#30930) üzenetére


MrChris
nagyúr

Akkor munkaeszköznek kell? Mert gondolom ha esküvőKre eseményeKre fotózol minimum megtérüljön a gép/cucc ára pár éven belül amíg le nem harcolod. Fizessék ki! Különben csak madarat csinálsz magadból. De ha puszira csinálod akkor ne legyen belepofa mit, hogyan, miért. Kedved szerint legyen akár nikon 1-el iso 6400-on. Én a nevetséges g6-al nyomulok az óvodában :D szerencsére van egy anyuka A Fotós, A Nagy Nikonnal. Elég gáz jpg-k jönnek mind 5.6-on iso 3200-on... Nem is akarom megtörni a hozzáértését, hegemóniáját, vagy bizonygatni..., mert csak a gyermekem és társasága érdekel.
Mikor van igazi esemény fotózás értékelhető képekkel azért kifizettem a pár száz ft/kép árat. És fingom nincs mivel lőtte! :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.