Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27735) silmatauki válasza ThorsHUN (#27732) üzenetére


silmatauki
őstag

A WiFi-fájltranszfer, különösen, ha van remote control, NAGYON hasznos, különösen ha pl. nagy mennyiségben és soxor kell desktopra raknod a képeidet mert pl. mondjuk panorámafejet kalibrálsz, és pixel-szinten akarod mérni a jelenlegi kalibrációt. Ezt az én X-E1-emmel kicsit nyögvenyelősebben tudom csinálni (USB bedug-kihúz állandóan, minden egyes lépés során); bizony jó lenne, ha automatikusan azonnal felnyomná a kamera a képeket a notira, hogy aztán ott azonnal méregethessem a parallaxot.

Ha viszont ilyet nem akarsz, és/vagy a kiszemelt kamera eleve nem támogat távvezérlést, "csak" fájltranszfert, akkor nem sok jelentősége lesz számodra a beépített Wi-Fi-nek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.