Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22657) szilu7 válasza nyissz (#22623) üzenetére


szilu7
senior tag

A Fuji X-M1+XF27 kombóról tudok nyilatkozni. Szerintem, ha a gyerek a téma, akkor beltérben sem kell nagyobb látószög, különben a szoba lesz téma, ahol történetesen van egy-két gyerek.:) Családi esemény fotózására nekem megfelelt a 27mm látószöge egy panel nappaliban. Egyébként is egy nagyon jó mindenes objektív és tényleg jó áron van dupla kitben, a kitobival meg még a látószöged is meglesz, ha mégis szűknek találnád. A Fujinál a kis vakuval is érdemes számolni, ujjal felfelé billenthető, így meglepően jól lehet deríteni vele egy átlagos szobában.
A többi meg itt már le lett írva, ami abszolút igaz, annyi kiegészítéssel, hogy szép, mosott hátterű gyerekportrékhoz legalább a 35/1.4 kéne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.