Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21744) Stauffenberg válasza Eszterrr (#21743) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ami fotóban és videóban is jó az a Nikon D3200 és a Canon EOS 600D ebben az árkategóriában. Ott van még a Pentax K-500, ami egy jóval komolyabb gép ezeknél, de a videós képességei elmaradnak az előbbi kettőtől (de családi események megörökítésére elég lehet, csak akkor nem ajánlott ha valami komolyabbat is ki akarsz hozni belőle). Jó lehet még a Sony A58, ami videóban is igen erős jószág.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy a DSLR videózás alapvetően igényel némi videótechnikai ismeretet, hogy az minőségileg megfelelő legyen. Továbbá erősen javasolt a manuális élességállítás is.

Nem tudom, hogy csak DSLR jöhet-e szóba, de ennyi pénzért akadnak jó kis MILC-ek is. Például egy Olympus E-PL5 dupla objektíves kit, extra garanciával és ajándék táskával ha kerítesz valakit aki Klubkártyával meg tudja venni neked (10 másodpercen belül egy tucat lovag rohan a segítségedre ha benézel az MFT topikba). És akkor a felszerelésed jóval kompaktabb lesz, zoom átfogással is bőven el leszel látva és a gép is igen jó, hozza egy belépő DSLR képminőségét.

--

(#21734) footy: 170 euróért még csak egy vázad van gondolom. Egyébként igen jó gép az EOS 30D, nem lebeszélni akarlak róla, csak 200 euró körül rengeteg modern MILC is akad, nem feltétlenül az abszolút belépő kategóriából. Panasonic G3 például.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.