Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21399) Vyndree válasza 88Prot (#21398) üzenetére


Vyndree
őstag

El kéne dönteni milyen gépet szeretnél. DSLR, DSLT, MILC, ILCE?
Úgy is mondhatnám, hogy autót szeretnél venni, de nem tudod milyet. Limuzin, egyterű, pickup, vagy cabrio?
Utóbbi kettőhöz aranyáron van az objektív (35-től a csillagos ég). Tanuláshoz mindenképp tükörreflexes a jó választás, azon mindent ki tudsz próbálni amit majd tanítani fognak.

Veszel 120-ért egy új gépet, pár hét múlva kiderül, hogy mégsem ez az ideális és mire sikerül eladnod buksz rajta sok tízezret. A helyedben vennék használtan egy Sony A200 vagy A230-ast, kit obival 50 alatt megúszod, ezekben már van stabilizátor és mindent tud amit a jóval drágább Canikonok. 1 dolláros adapterrel M42-es obikat vehetsz hozzá fillérekért. Esetleg Pentax K200, ez is jó áron van, kb ugyanazt tudja. Ezekből egy éven belül nullával ki tudsz szállni és addigra letisztul.

Ez csak az én saját véleményem, ahogy látod mindenkitől más ötletet kapsz, neked kell döntened.
Megint a hülye hasonlatom, "milyen autót vegyek" topic: Audi, Merci, BMW, Opel, Ford? Mindegy melyiket választod, de ha nem akarsz nagyon mellényúlni, próbálj ki egyet, egy olyat amitől ugyanennyiért meg tudsz szabadulni ha arra kerül sor. Mikor kipróbáltad tudni és érezni fogod mire van szükséged.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.