Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17900) Byk01 válasza schawo (#17899) üzenetére


Byk01
senior tag

Lehet, bár nem igazán értem, miért probléma.
Mindig van valami, amit azonosnak veszünk, és a többi tulajdonságot ehhez mérten hasonlítjuk. Lehet azt mondani, hogy a gép tudásszintje legyen azonos, ekkor azt nézzük, új, vagy használt, olcsóbb, drágább. Lehet, hogy azt mondjuk, csak új lehet, és melyik az, amelyik ezek közül a legjobb ár/értékben, jobb-e annyival a drágább, amennyivel többe kerül.
De mondhatjuk, azt is, hogy x Ft-om van, ezt szeretném a lehető legjobban elkölteni, és ilyenkor igenis van létjogosultsága annak az összehasonlításnak, hogy egy régebbi, fejletlenebb szenzorú, de profibb szolgáltatásokkal rendelkező vázat hasonlítok egy újabb, fejlettebb, de kevesebb szolgáltatást nyújtóval.

Fentiek természetesen akkor működnek, ha rendszeren belül válogatunk, vagy a két rendszert egyenrangúnak vesszük (mert azok az objektívek és kiegészítők mindkettőhöz megvannak, amik kellenek), ellenkező esetben ez is mérlegelés tárgya az ár, állapot és tudásszint mellett.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.