Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17160) mijos


mijos
senior tag

Sziasztok. Teljesen laikus vagyok a témában. Van egy Benq DC1260 digitális fényképezőgépem van, de nem vagyok megelégedve vele. Gyenge minőségű képeket csinál. Mindig is érdeklődtem a fotózás iránt és vágytam is egy tükörreflexes gépre, irigykedve néztem a turistákat, hogy mindegyik betyárnagy objektíves géppel mászkál Bp-en.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyet vegyek. Nem használnám rettentően sokat, de szerintem havi pár alkalommal jól jönne. Nemsokára megyünk külföldre és ha már fotókat csinálok, akkor értelmes képeket szeretnék készíteni, hogy az életre szóló élményeket megörökítsem. Mint mondtam kezdő vagyok, de itt a piacon szétnézve, ezt a típust néztem ki, ami tetszik és árban még elfogadható számomra: NIKON D3100 18-55 VR KIt. Ötletek? Vélemények?

" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.