Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Hat mindenkinek koszi
Eloszor is:
Canon taborba tartoztam. Mivel az egesz cuccom eladtam igy nem kot hozza semmi csak a szivem.
Megneztem az EOS-M et. Errol ennyi eleg is szerintem (sut rola hogy ez egy rohadtul eroltetett masina ami csak arra kellet hogy a canon felszalljon utolsokent a tukornelkuli rendszergepek vonatjara. Szinte semmi nincs amit felhozhatnek mellette. ugyhogy az tuti felejtos)APS-C vs 4/3
Hat nem tudom. Oszinten megmondom itt egy kicsit hadilabon allok. Eddig azon filoztam hogy jaj nehogymar pici szenzor, valag pixel. legyen minel nagyobb a szenzor es kisebb lesz a zaj. Persze a vicc az hogy pixelsurusegre a 4/3 es a APSC szinte pont ugyan annyi (persze 16MPix vs 20 al szamolva mert altalaban az APSC MILC ek annyival nagyobb felbontasuak)
Tehat itt meg nem vagyok biztos.... masik meg az hogy a 4/3 ad ok mar kiforrotabbak objektiv parkot tekintve (Pana, Sony, Olymus...)Lehet kicsit atmegyek olvasgatni a 4/3 re
Az NX2000 mar itt kaphato (szerencsere Svajcban vagyok es itt a muszaki cuccok rohadas olcsok es elobb kaphatok. Az NX300 18-55 es 55-200 as obival kerul atszamolva 180000 be ami igen barati)Szoval feladtam magamnak a lecket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs