Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Kicsit OFF de mégse.
Idióták: 162 autót tettek tönkre
Az ilyen barmoknak le kéne vágni az ujjait. -
válasz fekeandras #16199 üzenetére
Így van! A Trabi akár milyen hihetetlen, de 0-50-ig nagyon jól gyorsul, mivel a kétütemű motoroknak nagyon jó a nyomatéka. Ehhez párosul még a Trabant-féle gokart érzés, (részben) a hátsó kerekek terpesztése miatt. Nekünk is volt Trabink, milyen jó is volt....
-
-
stichus
tag
válasz fekeandras #16199 üzenetére
Lóri kezében nagyjából minden autó fegyver, mindegy, h mivel ment. a crx-szel is ő volt az abszolút, meg az mr2-vel is. a trabival meg a nemzetközi versenyeken is jól megy
-
stichus
tag
válasz fekeandras #16208 üzenetére
mikor ez az oszak még csak a kecskeméti tesco parkolóban zajló hírösrallye szalom volt, egyre sikeresebb lett. és akkor beszállt támogatónak a mészáros gyuri, régen rallyezott ő is, de aztán volt egy sérülése, most toyota kereskedése van kecskeméten meg kiskőrösön is. csak ő szeret kapni a pénzéért is vmit, ezért kitalált egy külön toyota kupát. volt külön díjazás meg minden. ehhez van egy hivatalosan n-es yarisa, ami nem hivatalosan belgiumból való tuningolt gép. ebbe mindig az alkalmazottait ültette, és persze mindig ők nyerték, házon belül maradt. tehát csak hírverésnek volt jó. lórinak meg ugye hódmezővásárhelyen és szegeden van toyota kereskedése. nem igazán tetszett neki a dolog, aztán a crx helyett egyszer csak megérkezett egy mr2vel, ami rohadt neki valahol a telepen, de nagyjából kipofozta. és rögötn el is vitte a m+f-esek elől a toyota kupát aztán egy ideig azzal ment, a gyerek meg a crxszel. aztán mikor elkezdte építeni a trabit, akkor az mr2 elmaradt. ádámé lett a crx ő meg a trabival megy. toyota kupa miatt meg beugrik a saját rav4ével
[ Szerkesztve ]
-
stichus
tag
megnéztem az adatlapod, látom képben vagy. nem baj, azért levezettem a rav4 hátterét
-
dokar
addikt
ez rohadt nagy: [link]
extra - SEXRay
-
stichus
tag
ahogy nézem, most 7végén az mr2vel fog menni
-
-
fekeandras
őstag
válasz stichus #16209 üzenetére
Tavaly előtt voltunk egy dízel Golf4 kombival (épp az volt kéznél) Kecskeméten versenyen.Volt röhögés, hogy mit keres a pályán egy családi tepsi ráadásul dízel... .Szeretek oda járni ott mindíg jó a hangulat.+ a Gokart pályán is.Anno mikor még Metalelektro kupa néven ment a banzáj akkor sűrűbben járkáltunk aztán lassan idő hiányában abbamaradt a dolog.Sajnálom mert szép időszak volt.
-
Winner_hun
titán
Forgalomból kivont autót vezetett jogosítvány nélkül egy részeg
Forgalomból kivont autót vezetett ittasan és jogosítvány nélkül egy férfi Egerben. A sofőr először nem tett eleget a közúti ellenőrzést végző járőr megállító jelzésének, ám néhány utcasarokkal arrébb mégis megállt. A edd esti ellenőrzéskor egy 25-30 emberből álló csoport gyűlt össze a helyszínen, kiabálással és a rendőrök fenyegetésével akadályozta az intézkedést. Ezért a járőrök, az ittas sofőr mellett, előállítottak további két személyt, egy férfit és egy nőt a rendőri intézkedés akadályozása miatt. Mindhárom ember ellen szabálysértési eljárást indult.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
fekeandras
őstag
válasz Winner_hun #16216 üzenetére
Az itt a probléma, hogy magyarországon semmi tekintélye nincs egy rendőrnek.Folyton azt kell néznie, hogy a szegény "ártatlan" állampolgár jogait nehogy megsértse, folyamatosan mérlegelnie kell, hogy a pillanatnyi helyzetben mihez van joga és mihez nincs stb...
A kiemelt rész pedig mindent elmond.mod: Az is durva volt, amikor pár hete járókelők keltek a rendőrök segítségére mert egy feldühödött család rájuk támadt egy hipermarket parkolójában.A támadást kiváltó ok az volt, hogy mertek szólni a rendőrök, hogy mivel a jelenlévők közűl senkinek sincs ilyen igazolványa ezért álljanak el a mozgáskorlátozottaknak fentartott parkoló helyről.Erre nekik estek.
No comment ...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Vihar előtti csönd, elfogytak az állatok vagy megjavult mindenki?
-
dokar
addikt
válasz Winner_hun #16218 üzenetére
ma délelőtt megyek fel budapestre, tiszta takony vagyok, ég a szemem és enyhén szédülök is. kössétek meg az őzet.
extra - SEXRay
-
dragonfx
veterán
válasz Winner_hun #16216 üzenetére
ez olyan mint amónika showban volt a forma...."benzinne megy aza kóócsi móónika nem jógggsíva...."
Amugy no flame meg nem kötekszek meg smemi de mi értelme belinkelni egy hírt utána meg be is kopizni?ennyire unod magad
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fekeandras
őstag
Aztaqrva! [link]
-
Winner_hun
titán
Nem így kéne kocsit ültetni.
-
mezis
félisten
-
Versus82
aktív tag
az miért van, hogyha a páylán nagy sebességgel (170-180) megelőzök egy nagyköbcentis 10-15 éves merci, audi, bmw, saab kb. 1 millió ft-os "presztizsautót", az azonnal elkezdi megmutatni hogy megy a régi szarja és üveghangon visszaelőz, majd mivel nem bírja hosszútávon a csodája a 180-at+leeszi a szaros spórolós gatyáját, visszaáll tötyörögni 120-130 ra, mert nem marad zs a megemlkedett törlesztőre...
[ Szerkesztve ]
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
brd
nagyúr
válasz Versus82 #16224 üzenetére
Szerintem ez autófüggő, én egy 14 éves Ford-dal "nyomom", de eddig még nem akartak visszaelőzni, hasonló sebességnél. Lehet, félnek, mert a szokásos Ford betegség látszódik az autón: a hátsó kerékívnél picit rozsdás, valószínű, azt hiszik, az egész autó ilyen (pedig nem), és aki ilyennel ilyen gyorsan mer haladni az állat.
Nem valami picinek látszódó autód van, amiért azt hiszik az övék erősebb (mert nagyobb), és így a farokméretüket érzik veszélyben?The only real valuable thing is intuition.
-
Integra
titán
válasz dabadab #16232 üzenetére
evidens, ez az ország a külsőségekről szól.
mindegy hogy 20 éves roncs, csak nagy legyen, hogy gengszternek higgyenek.
közben olyan alsó közepes autókat gyártanak már...
elképzelem ahogy egy rs foki 2-t próbál egy ilyen buszfejű letolni..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #16231 üzenetére
igen, inkább ez a valószínű, irigyek, és gyorsan "büntetnek". az nem tűnik fel nekik hogy nem versenyek velük, 6osból se váltok vissza, úgyis tudom hogy 5 perc múlva elzúgok megint mellette. de akkor már nyugodt mert megmutatta...( a szellemi nagyságát).
egyébként az új 530 as yuppi gyerekek hogy eltűntek az utakról. gyengül még egy kicsit a forint azt ezek is mennek a levesbe
[ Szerkesztve ]
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Integra
titán
válasz Versus82 #16234 üzenetére
jaja, bank vitte a lízingelt verdákat tonna számra, még ha a szórakozó helyeken is megtizedelődtek ezek a bohócok, talán még le is nézek majd újra
amúgy igen, az irígység..
fosok is, hogy szétkarcolják esetleg az autóm az utcán. pedig nem egy értékes autó forintosítva.. nem véletlen gondolkodom a mitsuban, azt nem bántanák, mert csak egy vacak japán busz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Versus82
aktív tag
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #16237 üzenetére
egyik haverom ibs re járt anno, egy ideig próbálta ő is hozni a "szintet" autóban, c70, merci (egyébként megtehette), de aztán tele lett ezzel az egész autó kérdéssel a töke, azt vett egy vw caddyt azt röhögve állt be vele a bmw k közé a parkolóban, és még pakolni is tudott bele
-
P4czy
csendes tag
válasz Versus82 #16224 üzenetére
Ez már nekem is feltűnt , de nem csak pályán. Múltkor egy ősrégi temprás izgult be, hogy megelőzhet. Ezzel nem is volt semmi gondom, két falu közt mentem egy átkötő úton, nem akartam szétveretni a futóművet, szóval jócskán visszavettem a tempót, ő meg had menjen ha nem sajnálja a verdát, na de amikor kiértem a normális 1 éve megcsinált főútra és szépen beértem akkor kapásból behúzódott a felező felé, meg mikor előztem gyorsított is ahogy észrevettem....Sajnálom ha megsértettem az önérzetét, de nálam igen is függ az úttól is, hogy hol mennyivel megyek, jó úton értelemszerűen gyorsabban lehet, szaron meg lassan (itt a szart szó szerint kell érteni, anno 1 sávos földút volt arra öntöttek 2 sávnyi aszfaltot alapozás nélkül....pest megváltás ahhoz képest) , de az hogy gyorsít előzés közben, nem csak bunkóság, de adott esetben balesetveszélyes is lehet. Bár jellemzően azok az autók nem gyorsítanak ilyenkor akiknek amúgy esélyük is lenne vagy állva hagynának ott, azok érdekes módon mind tiszteletben tudják tartani ha előzik őket...
-
Zozzant
addikt
Ma elugrottam a fővárosba és csak azt akarom mondani, hogy oda-vissza 300KM alatt egy őrültel sem találkoztam... kivéve, hogy az M6-on egy rendőrségi audi követett 5 percig, olyan széles kerekei voltak hogy kilógott alóla, ilyet még nem láttam.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
tomcsi23
veterán
válasz Zozzant #16241 üzenetére
Tán ilyen volt?
Más: M0-n valahol az M7 magasságában az ötös felé van az egyik felüljárón olyan sebességmérő, ami mutatja, hogy mennyivel mész. Namost óra szerint 83-mal, valójában olyan 77-tel mehettem, ez meg kiír 91-et. (előttem-mögöttem nem jött semmi, az épp mellettem haladó meg lassabb volt)
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fekeandras
őstag
Jól mondod! Vidéki városban élek egy ideje de durva ami itt megy. Kirajzanak a trabantból, wartburgból, skodából Suzukiba meg Daewooba átülő öregek meg a hétvégi mazsolák és akkor a sok segédmotorkerékpárosról meg a kivilágítatlan "borvirágos arcú" bringásról még nem is szóltam...
Fogalmuk sincs a kreszről, a legalapvetőbb szabályokkal sincsenek tisztában, a reakcióidejük több mint rémisztő stb...
Össze vissza megy mindenki mint az ökörhugyozás, ezeknél már csak az ittasan Fittipaldit játszó emberek a veszélyesebbek. -
dokar
addikt
válasz tomcsi23 #16243 üzenetére
Az M7-esen befelé pont mielőtt összeérne az M1-el, ott a sebességmérő legalább 10 km/h-val többet mutat 100-nál. Én belőttem pontosra az órámat GPS-el, azért, hogy gyorsabban mehessek.Szóval ha tudod mi a valós (és látom tudod), akkor csak azzal foglalkozz.
extra - SEXRay
-
zsid
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest