Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Ez nagyon komoly.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Egymilliárdért traffipaxolhat Budapest
Remélem ha ez ki lesz építve akkor az állatok is megnyugszanak.
-
AMD Power
titán
Mostanában kezdek én is találkozni érdekes emberekkel. Friss jogsival ez a BP-i vezetés nem egy álom. Ma is nem adták meg a jobb kezet éa annyira bele lógott a másik kocsi eleje az én sávomba ,hogy át kellett mennem a szembe lévő sávba.
-
AMD Power
titán
válasz Calogero #11966 üzenetére
Mert még nagyon fiatal és nem fogta fel ,hogy mit csinál. De ha majd 1x tényleg le esik neki ,hogy mi történt és ,hogy ez mind az ő hibája akkor eljön neki a lelki pokol. Én inkább meghalnék mint ,hogy így keljen élnem 50-60 évet. Még akkor is ki lennék ha nem az én hibámból halnának meg mellettem.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Jöttem haza temetőből (Óbudai). Már beértem Csillaghegyre. Lehet menni kb 50-el , én annyival is mentem körülbelül. Kanyargós út szakasz. Mellettem előz a VW mint az állat szembe meg jön egy kis fehér busz. Ha 15m előrébb vagyok nem fér be a hülyéje. Persze kicsit le is fékeztem ,hogy előbb be tudjon férni elém. Nem értem ezt a sok türelmetlen hüly* embert.
-
AMD Power
titán
Mondjuk azt hozzá kell tenni ,hogy én is sokat hibázok vezetés közben. Ami mondjuk nem véletlen. Mentem összevissza kocsival eddig vagy 1500km-t. De viszont megpróbálok tanulni ezekből a hibákból ,hogy máskor több ugyan olyan hibát ne kövessek el ha egy mód van rá.
-
AMD Power
titán
Micsoda véletlen. Mióta meghalt a politikus gyerek azóta fontolgatják a szigorítást.
-
AMD Power
titán
Nektek szokott lenni olyan napotok mikor 1x tudod ,hogy nem szabad kocsiba ülnöd? Ma mentem kb 10km és 2x lefulladtam a kocsival. 1.5v hónap alatt összesen fulladtam 2x.
-
AMD Power
titán
Nem is csak feltétlen a lefulladás volt most a lényeg hanem 1x nem érzetem jól magam a kocsiban.Arról nem is beszélve ,hogy egész nap idegroncs voltam franc se tudja miért.
Khelben: Köszi az értelmes hsz-d.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest