Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
A Te példádban nem volt üres az út, hiszen reklámtábla, oszlop, stb. zavarta a vezetés élményét (borzalmasan szétment a kocsi, nem csoda, hogy valaki ott maradt )
dragonfx biztosan egy 30 km2 -es sóssivatagi útra gondolt, ahol még a madár sem jár, csak a vagány bömbisek, persze egyszerre csak egy, hogy ne zavarják egymást a vezetés élményében.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
dokar
addikt
idióta száguldozós motorosok. utálom őket.
de a szerencsétlen, aki a vétlen volt, mi a faxért nem a külsőben ment???
jobbra tartás emberek! ja, hogy egyeseknek szégyen a kapaszkodósáv, még akkor is ha nincs előttük senki!? hála az égnek, hogy nyártól az autópályákon keményen fogják büntetni, aki huzamosabb ideig indukolatlanul a belső sávban halad.extra - SEXRay
-
törölt tag
a srac tul sokat kepzelt magarol. olvass utana h ki volt o. tipikus rossz pelda, hogy valaki nem verseny korulmenyek kozott versenyen erzi magat. ha csak sajat magat olte volna meg, akkor mehetne a levesbe. de igy...
mod:
#608:
ha kanyarban fekezel, a motor fel akar kelni es meg nagyobb iven megy. szukebbre pici gyorsitassal es nagyobb dontessel tudod fogni, ha meg van hova gyorsitani/donteni. rossz reakcio a vesz eseten fekezes ebben a helyzetben
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Hát ez nem semmi, de itt is úgy vettem észre a másik motoros mikro megelőzte akkro pattant el benne a húr, hogy na én most visszaelőzöm, gondolom konkurens márka lehetett, nem figyeltem.
Elég gáz így menni motorral, már az első 130as kanyarban is annyira bedöntia motort hogy az életveszélyes.Hirtelen belegondoltam, mi lett volna a a szembe jövő motoros helyett én haladok ott???...az ok, ő mindneképp megpusztul, de mi maradt volna az én autómból?........
Régen nagyon szerettem volna egy sportmotort, értsd kawa ninja, honda cbr...de letettem róla, sokkal hamarabb el tud ugrani az ember agya, és sokkal jobban gyorsul, és szinte nem véd semmi, csaka fortuna, meg a tudásód.Motoros ruha csak egy bizonyos szintig jelent védetséget."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
biga
őstag
Nem érted? Ez spicliség szerinte. Érts meg, hogy ilyet nem illik. Ha a saját rokonát látná épp, ahogy valaki elüti, akkor se jelentené be, hiszen akkor spicli lenne. No komment. Örülök, hogy már a topicnak 2 idiótája is van...
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
deicide
veterán
azért valamelyest igaza van, ha vannak autósok a másik oldalon is, akkor minek megállni, még azt hiszik szereted a vért...ha nincsenek, akkor term. igazad van, azzal együtt, hogy sokan (én sem) nem állnának meg.
ezzel kapcsolatban nemrég volt hir, kb 3 napja, hogy a m7-en baleset történt az egyik oldalon és emiatt a másik oldalon is lelassult a forgalom, mert bámészkodtak az autósok, mi lett volna, ha még meg is állnak és átmennek segiteni...Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
biga
őstag
Mert összesen nem vesz részt a balesetek 6a%-ban motoros pl. De ha úgy értené, hogy a motoros balesetekben az okozók 60%-a motoros, akkor is hülyeség, mert a leggyakoribb baleseti ok motorosoknál az eléhajtás (elsőbbségadás elmulasztása), bár ezek gyakran kapcsolódnak gyorshajtással:
[link] [link]
Ez ugyan nem magyar, de alig tér el az itthoni statisztika ettől: [link]
Itt egy haza. Érdemes megnézni az utolsó ábrát, ahol az okozók közötti összehasonlítás van: [link]''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
-
törölt tag
Hy!
Automata szint szabályzás az nem fog levenni a fényerőből hanem az emelkedő ill lejtőn korigálja ennyi.
Nos nekem a hagyományoshoz képest lejebb van állítva direkt a ''nehogy kiégesd a szemem'' miatt.
Egyébként mint írtam nappal járok tőbbnyire tehát nem egy egetverően nagy baj.Láttam én wartyogot szuzukit megbakolva fényszoroval és azt sem parasztoztam le.Elforditottam jobbra egy kicsit a felecskémet és ennyi.
Legbagyobb probláma nem hinném,hogy ebből szolott lenni.Kővetési távolság és a nem megfelelő sebesség kiválasztás+féklámpa hiánya.Szerintem erre kéne orientelodni és nem a vakítt vagy nem vakítt a xenon. -
PazsitZ
addikt
válasz dabadab #1036 üzenetére
Erről jut eszembe, bukósisak űgyben. Van egy régi babettánk. Simán használnám, ha nem kéne sz@rozni bukósisakkal hozzá. Valjuk be azt a 35km/h biciklivel is lepipálom. Sőt az elektromos bicajok is lazán leynomják. Mégis nekem ahhoz bukó kell, míg a sima és elektromos-bringásoknak nem.
Elekrtomos bringa, sok olyan vesz elektromos bringát akik öregek(lassú reflex, mozgás, figyelmetlenek), ezek kifejezett veszélyforrások. Nem egyszer mentek el a kocsink előtt úgy, hogy ha nem taposok a fékbe (elsőbbségem lett volna), a motorházon feküdtek volna.
Na én pl. az ilyeneket nem szeretem.- http://pazsitz.hu -
-
Integra
titán
válasz dabadab #1582 üzenetére
ugyan már, ki emlékszik arra, hogy korábban mit hordott össze..
legfőképpen ő maga nem...
látod? én ezért scrollozom át a hsz-eit automatikusan (meg még pár bohócét)
csak a te írásodból tudom, hogy megint összehordott valami ordenáré baromságot, de hát melyikben nem...
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz dabadab #1680 üzenetére
sztem is fogalmi zavarról lehet szó
Egy cég presztízs autója a cég presztízsét képviseli, a besorolása nem vevőfüggő.
Általában 'zászlóshajó' szokott lenni.
Opel Astra képviselheti egy vásárló cég megbecsülését egy alkalmazottja felé, de nem ettől fog a cégkínáltaban besorolást kapni.
szerk: off
A luxusautó fogalma is kicsit zavaros, manapság olyasmit képvisel a luxus, amit leginkább külső cégek valósítanak meg.
Helykínálatban, minőségi anyagokban, kényelmi felszereltségben egy felsőkategóriás autó megad mindent ami kellhet.
Term. vannak akiknek a luxus nem a struccplazúrnál kezdődik, hanem azt bírják ha okasz márvány a padló és medence is van apró tűzijátékokkal.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz dabadab #1734 üzenetére
Hy!
Oké akkor Bp-n mennyién állnak pirosban annak akkor menjek végig és az a megoldás beszologatok.????
Vagy esetleg karcoljam meg az autóját?
Gyerekek azért legyen némi tolerancia és ne a nagy pofája járjon előbb.
Garázsomba sokszor nem tudtam beállni valaki abból csinált sportot ,hogy oda állt.Éjszakai munka után 12órázás király nem tudsz beállni a saját garagédba.Nos akkor tépkedtem volna ki a szelepeti ill ővöltözzem végig a városon mekkora paraszt.
Megtaláltam az ipsét megkértem én ugy gondoltam megértett.
Sajnos nem legközelebb 5000ft csekk volt a szélvédőjén.Nem fogok térdenállva könyörögni ne álljon a garázsom elé.
Szerintem ez igy elég finom és nem az a legelső,hogy ANYÁD.Egyébként néha az itteni forumokban is megmutatkozik pár ''igavonó'' beírásból
''azt kaptam ami járt''
''soha nem takaritottam én még ki az autómat''
''aki fent hagyja a vonóhorgot az paraszt'' -
_seth_
veterán
válasz dabadab #2546 üzenetére
Kadettben is ilyen egyébként csak az enyémben vki zárat cserélt vagy valamit berhelt vele és ha lenyomom a pöcköt majd becsukom az ajtót akkor az be van zárva nincs mese...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dragonfx
veterán
válasz dabadab #2547 üzenetére
Ezt már említették itt többen és a válaszom ugyanaz a szabványos lesz>>még nem késő rendőrnek menned
Kia franc gondolta, hogy lenyomott pöcökkel is be lehet csukni egyes autók ajtaját...igaz én ilyet még sosem próbáltam.....azt hittem ilyenek hogy szervó, abs, központi, elektromos tükrök, alap mindne autóban"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tbs
addikt
válasz dabadab #2792 üzenetére
Nem. Nem várhatod el tőle. Ugyanis az nem általános erkölcsön alapul. Egy szabálygyűjtemény, ami alapján lehet megróni a rosszul cselekvőket, de elvárni azt nem lehet. Sőt, mivel a kresz felhívja a figyelmet a defenzív vezetésre, ezért így kellene tenni mindenkivel szemben...
-
e.vid
senior tag
válasz dabadab #2789 üzenetére
Jogos
mod: #2793: Vizsgát ugyan nem kell tennie, de ahogy dabadab is írja, elvárható lenne az ismerete, mivel ő is részt vesz a közlekedésben. Hogy is van ez a gumiszabály: A jog nem ismerete nem mentesít a felelősség alól?
[Szerkesztve]'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
dragonfx
veterán
válasz dabadab #2792 üzenetére
hát ez no comment..vazz te mi nem várnál el egy embertől?..nyalja kia s egged és adjon utána egy deákferencet cserébe,d e csak mer tmondjuk szeptember 32.e van és a 4. névnapod van?
Nem várható el hogy tudja a kreszt neke dkell rá figyelni, aki tudja....elvárható mégis sokan nem tartják be.....
Ilyen alapon tőlem is elvárhatja a többi autós hogy 80-100zal közeledek városban mert bmw-ben ülők. tessék mostantól ez lesza válaszom.
bizalmi elv?eben az országban?LOLLL
Defenzív persze,a deffenzív vezetés elleni küzdés amximum, hogy te nyerjál előbb érj oda.....
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
venember83
nagyúr
válasz dabadab #3010 üzenetére
Tehat a nemet kerteshazban lako hazaspar is csoro, meg a gyerekuk is, akiknek ugy 3 kocsijuk van, uhum, ertem. Mondjuk mindharom fel kolasuvegnyi motorral rendelkezik. De ha megnezed, akkor felsokategoriaig nagyreszt eleg gyenge motoru autok vannak, erre varrjal gombot. Hidd el, kell legyen valami megegyezes a gyartok kozott ezekkel a gyenge kocsikkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest