Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15551) fekeandras válasza Integra (#15544) üzenetére


fekeandras
őstag

lol... :D Szépen benézte azt a jobbost.

(#15552) lorcsi


lorcsi
veterán

istenverte kátyús utak :(((
nincs egy vacak elkerülő egész Debrecenben, az összes kamion és busz úgy kijárja az utakat, mint egy szétbombázott katasztrófaövezet :(((

(#15553) dragonfx válasza Integra (#15544) üzenetére


dragonfx
veterán

béna....nem is tudom egyáltalán minek jött le a pályáról..izomból letolta volna ott is a rendőrt 3kiloig kitolja azt hello..meg amugy is azért egy porsche futomű, turbo, fék...csodákra képes..már persze nem ilyen driverrel.

Ez a zebra gyalogos dolog tényleg gáz...nagyon oda kell figyelni...én ma 2x is megálltam megköszönték, azért jó érzés volt megállni :DDD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#15554) Eagl3 válasza Zozzant (#15549) üzenetére


Eagl3
veterán

Úgy gondolod, hogy nem a pénz miatt csinálják azt, amit?

(#15555) parandroid válasza MPowerPH (#15546) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Civilizáltabb helyeken az ilyen max egyórás autósüldözés vége az, hogy koma félreáll, és már csusszan is fel a hátsójába egy 50 centis alumínium zseblámpa, meg egy gumibot, miközben hárman térdelnek rajta az út szélén. Aztán autóelkobzás, néhány hét letöltendő jail, jókora pénzbünti, és hosszú időre agyő, drivers' license. Pedig az a jogállamiság mintaképe. Néha komolyan tudom értékelni az amerikai példát.

Nálunk meg az ilyen kisköcsögöt még csak be sem viszik, másnap már sírhat a mónikasóban, hogy szemét rendőrök korlátozták személyiségi jogait. Tényleg, mi lehet az M1-M7-en rommá tört porsés haverral? Kétség nem fér hozzá, hogy má régen ejtették az ügyet, a biztosító fizetett, apuci meg mindent elintézett. Mit vett vajon helyette?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#15556) dragonfx válasza parandroid (#15555) üzenetére


dragonfx
veterán

remélem ilyet legalább...Hartge H50.Vagy M3at és jön rá a twinturbó ;]

Akinek van mér ne menjen annyival amennyivel szeretne biztos valahol valaki letett érte valamit..vagy egyszerűen okoskodott valamit...ő bevállalta, senkit nem akadályoz meg max. a saját lelke hogy hasonlót csináljon....amíg az ország engedi miért ne??...
nekem lenne én se mennék lassan.ha meg tetszik az amerikai embertelen rendszer senki nem akadályoz meg kitelepülj, ha jól tudom lassan már semmi akadálya sem lesz ennek sem.obama elintézi a kedvedért. :R

ez a video is csak azért lehet fenn a neten a csávó embertelen béna volt.egyenes pályán ahol csak a gázt kell egyenesen nyomni még ott sem képes egy 400+lóerős porscheval lelépni egy rendőrautó elől.az ilyen tényleg nem érdemel ilyet ebben viszont egyetértek.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#15557) parandroid válasza dragonfx (#15556) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Néha komolyan csodálom, hogy az idiotizmussal tökéletes elegyet alkotó kisebbrendűségi komplexusod miket kihoz belőled. most például azt, hogy mennyire csodálod azt a rendszert, amikor a kapcsolatokkal és pénzzel minden törvényen felül lehet állni. Neked viszont ebben az esetben Oroszországot tudom javasolni, ha jól tudom, ott ezt nagyban csinálják. Vagy valamelyik arab államot, csak sejknek kell lenni. Jól eljátszanál a sivatagban (milyen szép analógia a homokozóra) a kisautóiddal.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#15558) Zozzant válasza Eagl3 (#15554) üzenetére


Zozzant
addikt

Biztos csak naív vagyok hogy nem ez az elérendő cél:)

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#15559) lsc


lsc
nagyúr

No komment .

Az élet kegyetlen .

(#15560) Eagl3 válasza Zozzant (#15558) üzenetére


Eagl3
veterán

Ha az lenne az elsődleges elérendő cél, hogy kevesebb baleset legyen az utakon, akkor simán röpködnének még mindig a jogsik, nem a pénzbüntetést tolnák az egekbe.
Persze aláírom, hogy valószínűleg így is kevesebb a baleset valamelyest, de véleményme szerint itt a pénzről szólnak a dolgok.

(#15561) dabadab válasza Eagl3 (#15548) üzenetére


dabadab
titán

"Persze hogy a pénzre mennek, ez teljesen egyértelmű mindenki számára."

Ajanlanam mindenkinek a figyelmebe Svajcot. Ok is biztosan csak a gazdasagukat akarjak kihuzni a szarbol, de egy haveromat ott nemreg buntettek meg, mert 50-es hatarnal 51-gyel ment, ez 40 frankjaba (~7500 Ft) kerult, mivel ennyibe kerul a sebesseghataratlepes kilometerperoraja (ha hatvannal ment volna, akkor az 400 CHF). Most szerinted mit kellett volna csinalni? Elvenni a jogositvanyat?... (Es szerinted ezek utan nem fog meg jobban figyelni a sebesseghatarokra?)

(Oke, teljesen nyilvanvalo, hogy idonkent csak kaszalasra hasznaljak a buntetest, ez tenyleg felhaborito es nem jo, de ez nem jelenti azt, hogy a penzbuntetes alapbol teljesen rossz eszkoz lenne.)

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#15562) MPowerPH válasza parandroid (#15555) üzenetére


MPowerPH
félisten

Persze, ottt apuci elsimította az ügyet. Biztos valami befolyásosabb ürge volt. Ez van, ilyen az élet. Amúgy Amerikában az ilyeneket néha le is lövik. :U Lehet át kellene venni ezt a modit.. ;]

dabadab: Így van. Ott volt olyan, aki 50 helyett 90 -el ment. És elég gazdag csóka volt, forintra átszámítva közel 50 milkás bírságot kapott.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15563) Calogero


Calogero
addikt

(#15564) Kornel213 válasza Calogero (#15563) üzenetére


Kornel213
tag

Hát igen látszik hogy suzuki....

" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."

(#15565) Snoop-y válasza Kornel213 (#15564) üzenetére


Snoop-y
veterán

Ennek ehhez semmi köze szerintem.Én is nagy parkolóművész vagyok.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#15566) mayerlaci


mayerlaci
senior tag

Tegnapi story-m.

Megyek (2 sáv volt az egyikben balra lehetett kanyarodni vagy egyenesen továbbmenni a jobb oldaliban jobbra vagy egyenesen).Piros a lámpa mindenki megáll mind a 2 sávban (Zalaegerszeg).Elnézek balra 5 fiatal pezsgősüveg,whiesky-s minden iszogatnak mulatnak.Erre az elöttük lévő auto előrébb ment 1 métert mert messze ált meg erre ez meg azt hitte, hogy elindul erre poffffff :F Gyerek annyira be volt baszva, hogy alig birt kiszállni a kocsibol aztán még ott mutogatott??? Mondjuk szerencséje volt mert akibe belement (vonóhorog powa) nem lett baja.De akkor is ez már milyen??, Satt részegen nappal 2 orakor a városba 5en.

(#15567) t1 válasza Kornel213 (#15564) üzenetére


t1
addikt

igen látszik, hogy suzuki...mert a suzukik olyan mint a K.I.T.T, hogy nem kell sofőr vezetni...bazd meg :W :W

(#15568) #64791808


#64791808
törölt tag

Tegnap este nagyon régen nem látott módon leizzadtam vezetés közben. Úgy általában higgadtan kezelem a dolgokat és eddig minden szembejövő veszélyt sikerült kivédenem, ez utóbbi majdnem megdőlt tegnap este.

A Hungária körútról kanyarodok az M5 felé, Nagykőrösi út azt hiszem. Bevásárolni mentem. Van egy nagy domb, amire fel kell menni, majd lejtő, jobb kanyar, és lámpa. Nos, már a dombon szokatlan módon dugó volt. Még 150 métert araszoltunk, és kiderült, hogy a lámpánál csatt volt, és csak óvatosan járható. Mindegy, még 400 méter, aztán megindul a forgalom, nincs itt gond, haladtunk előre.

Egy-két autóstársnak viszont az a 3 perc túl sok volt, ők fontos emberek, és sietnek! Aki ismeri a terepet, az tudja, hogy van egy benzinkút ott, lehajtósávval, aztán a lámpa után felhajtósáv többek közt a benzinkútról jövőknek. Mit csinálnak? Letérnek, be a benzinkútra, keresztülmennek rajta (önmagában golyót ér nálam az ilyen, dehát bunkóknak is lenni kell), megkerülik a 400 méteres kocsisort, a lámpát, és a felhajtósávról sorolnak vissza.

Nos, szépen eljutottunk a lámpáig, kikerültük a két csattant passatot (vicces volt, az egyik csapat cigány volt, a másik kínai, tettük a téteket, ki öl meg kit), átjutunk a lámpán, megindul a forgalom. Én a külső sávban. Egy szuzukis indexel befelé a felhajtósávról, de áll. Nyilván ő is látta, hogy elém normálisan nem fér be, és megvár. Tévedtem, az utolsó pillanatban behúzta a kormányt, alig bírtam megállni mögötte. Duda, villogás, de egy kezet fel nem tartott, meg nem köszönte, stb.

Tisztes távolból megyek mögötte, és látom, hogy sávot váltana, bemenne a belsőbe. Volt is hely, de nem, ő várt, és mikor valaki (fiat uno) jött a belsőbe, index, puff behúz, pontosan ugyanúgy, ahogy előzőleg velem. Ott is nyikkant a gumi, duda, villogás. Hát mondom ez hülye. Ráadásul lassabban ment, mint a mögötte haladók szerettek volna, így lassan én is mellé értem.

Ebben a pillanatban a mögötte lévő autó (fiat uno), aki az előbb dudált, most bevág elém, hogy megelőzze a szuzukist jobbról, ugyanúgy centire, hogy elnyikkanó gumival tudtam nem belemenni.

500 méterrel később elmentem mindkettő mellett, a fiat unot egy suttyó vezette, a szuzukit meg egy bölcsészarcú pöcs. Mindketten mereven néztek előre, nehogy rám kelljen nézni, tudták nagyon jól, hogy mit csináltak.

És ezek bazzeg vígan közlekednek, soha rendőrrel még nem is találkoztak, de persze a törvény teljes hatalmával lesújt rám, ha városon kívül 90 helyett 110-et megyek.

(#15569) Kornel213 válasza Snoop-y (#15565) üzenetére


Kornel213
tag

Én úgy általánosan értettem ahogy t1 is irta!

" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."

(#15570) t1 válasza Kornel213 (#15569) üzenetére


t1
addikt

Látom még mindig nem érted :W

(#15571) Integra válasza fekeandras (#15551) üzenetére


Integra
titán

szvsz túl korán gyorsított ki és elvesztette az uralmát az autó felett, egyenes út volt a palánk, igazi lúzer..
de amúgy is...
ekkora balekot. hogy telefonált ezerrel, már biztos az ügyvédjével beszélt
csak leültették egy jó időre remélhetőleg

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#15572) Calogero válasza Kornel213 (#15564) üzenetére


Calogero
addikt

Ez nem a márkától függ, volt itt már linkelve Merci is amellyel 4 helyet foglaltak el.
Tehát ez az általánosítás elég buta dolog (szépen megfogalmazva)

(#15573) dragonfx


dragonfx
veterán

olvassátok

durva... :(

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#15574) MPowerPH válasza dragonfx (#15573) üzenetére


MPowerPH
félisten

Dragon, ez valami feltűnési viszketegségtől szenvedő egyén... És ha csak 1,6 millája volt autot venni, honnan lett pénze az M5 -öt fenttartani? Annak havi több 100k -ra rúg a költsége, hát még ha elromlik valami...
Nehogy bevedd ezt, csak duma. :)

Don't Tread On Me

(#15575) dabadab válasza MPowerPH (#15574) üzenetére


dabadab
titán

Fasza az a fotoboltolt magyar rendszam, csak az EU-s csillagok maradtak le rola :)

DRM is theft

(#15576) tomcsi23 válasza dabadab (#15575) üzenetére


tomcsi23
veterán

Szélvédős matrica van máshol is? :B

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15577) MPowerPH válasza tomcsi23 (#15576) üzenetére


MPowerPH
félisten

Asszem igen. :U

Don't Tread On Me

(#15578) Calogero válasza dragonfx (#15573) üzenetére


Calogero
addikt

A lényeg h be lettem perelve... viszont visszacsapott ugyanis végülis nekem itéltek eszméletlen kártérítést így vettem meg az alighasznált M5-ösöm alig 17 évesen...

LOL
Holnap én is összetöretem a kicsi Astrát és a kártérítésből becserélem egy fullos Insigniára... jobb mint a banki betét :)

(#15579) dragonfx válasza Calogero (#15578) üzenetére


dragonfx
veterán

[OFF]ott már más is volt..max. vissza feljelentette a fószert...de áhhh akkro se...ilyenből nem lehet annyi pénzt csinálni...most nem lehúzásképp de egy 316ba milyen olyan kárt tudnak tenni aminek kártérítéséből kijön egy m5.ha totálkár akkor kapja 90%át max. ami 1.35millió....gazdasági totálkár esetén max. 1 gurgát...ez az m5 kezdőrészletére se elég...itt bukik meg alapból az elmélete

insigniát..jajj ne már...tetszik??vagy mert tesztgyőztes??.inkább új astra gtc.t..[/OFF]

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#15580) zsid válasza lorcsi (#15552) üzenetére


zsid
senior tag

Nem a kamion meg a busz járja szét az utat,hanem eleve szar. Ha normálisan 11,5 tonna tengelyterhelésre lett volna építve(nem csak papíron),akkor nem lenne olyan,amilyen.

<tRucKdriFteR>

(#15581) tomcsi23


tomcsi23
veterán

Örülhetnek a nyárigumisok, melegszik az aszfalt. :D

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15582) Mr X válasza tomcsi23 (#15581) üzenetére


Mr X
veterán

A levegő, vagy az aszfalt? Nem mindegy, melyik van a kritikus hőmérséklet fölött/alatt...

(#15583) MPowerPH válasza zsid (#15580) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ahogy mondod. Külföldön nincs ilyen probléma...

Calogero: Inszignihaa... :DDD Mindenki oda van érte, csak nem tudom miért? :U Persze, vannak technikai újítások, és most azzal nyomatják a reklámot. Csak az a bökkenő, hogy ezt a technikát a BMW, Mercedes, Audi, Lexus évek óta alkalmazza. És a Ford meg a VW -en is előrébb jár. :U

Aszfalt ott már ok, ahol süti a nap. Sajna még nem lehet visszatenni a nyári gummát, pedig már jó lenne. ;]

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15584) tomcsi23 válasza Mr X (#15582) üzenetére


tomcsi23
veterán

Biztos el tudod olvasni, hogy mit írtam. :B :R

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15585) tomcsi23 válasza MPowerPH (#15583) üzenetére


tomcsi23
veterán

no, pont lejárt a mod
Nyílván korai lenne még a csere, csak ma egy kicsit kimerészkedhetnek ők is. Persze, aki "tud vezetni" annak mindegy. :DDD

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15586) zsid


zsid
senior tag

Ha jól emlékszem,elöbb a földfelszin melegszik fel és aztán a levegö nem?
Én biztos nagyon pro vok,mert nincs téligumim és a napi 400km megvan átlagban.

[ Szerkesztve ]

<tRucKdriFteR>

(#15587) MPowerPH válasza tomcsi23 (#15585) üzenetére


MPowerPH
félisten

Jah, mindegy. Csak ha gyorsabban mész, a nyári gumi még nulla. És ha vészfékezni kell, akkor nem biztos, hogy meg is tudsz állni. Szóval igen, aki tud vezetni, annak majdnem mindegy. de vannak olyan helyzetek, amikor nem ment meg semmi...

Don't Tread On Me

(#15588) Mr X válasza tomcsi23 (#15584) üzenetére


Mr X
veterán

El tudom olvasni, de annyira azért nincs meleg, hogy nyárigumis szintű legyen az aszfalt. :)

(#15589) mezis válasza tomcsi23 (#15581) üzenetére


mezis
nagyúr

Volt idő, amikor egy "Stomil" (lengyel) radiál guminak is örülni tudtunk (az orosz diagonál helyett). Nem volt ilyen nyári gumi - téli gumi hisztéria. Akkor is volt nyár is meg tél is, meleg is meg hideg is, hó is, ónos eső is. Aki elégedetlen volt az adrenalinszintjével, az úgyis a határértékig (vagy azon túl egy kicsivel) nyomta a gázpedált, csökkentette a követési távolságot. Ma sincs ez másképp.

Az elmúlt 30 év alatt négyen összesen jó 400000 km-t vezettünk le ötfajta autóval, Szentpétervár - Moszva - Adria - Berlin térségben. Néhány kisebb koccanástól eltekintve balesetmentesen. Téli gumim még sosem volt, igaz síelni nem szoktam járni.

mezis

(#15590) tomcsi23


tomcsi23
veterán

Még jó, hogy volt pár smájli is. :B
Mindenki úgy és olyan gumival tolja, ahogy és amilyen szerinte megfelel az aktuális útviszonyoknak. Ennyi. :R

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15591) MPowerPH válasza tomcsi23 (#15590) üzenetére


MPowerPH
félisten

Persze, ez így van. :K Én pl. elég sokáig fent hagytam a nyári gumit, mert utálom a télit. Igaz mikor vittem, már beton kemény volt. :DDD
És az jellemző rám, hogy Március elején már a nyári van fent, igaz néha még hideg van, és vigyázni kell.
De egy igazság van, ha nyári gumival télen karambolt okozok, vagy bele keveredsz, de nem te vagy a hibás, és neked nyári gumid van, akkor téged hoznak ki vétkesnek. :(

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15592) tomcsi23 válasza MPowerPH (#15591) üzenetére


tomcsi23
veterán

Ha időben cseréled (akár túl későn, ill. korán), akkor megúszható a tömeg, bár nekem ezzel sosem volt bajom, időpontot kell egyeztetni, azt csókolom. :B Némelyik téligumi a nyárihoz képest (nyílván) máshogy viselkedik, de leginkább akkor van eltérés, ha pl felnivel együtt és más méretet választasz télinek.
Vétkesnek is kihozhatnak, de inkább a biztosító szokott ezen lovagolni, ami szintén nem mindegy. :N

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#15593) MPowerPH válasza tomcsi23 (#15592) üzenetére


MPowerPH
félisten

Bizony, nagyon nem mindegy.

Én alapból nem szeretem a télit, főleg hogy az 205 -ös, a nyári meg 225 -ös.
A 205 nekem kevés a kanyarokban nem érzem biztosra... A 225 meg pont ok, még épp jó a szar magyar utakra. A 235 -össel már szenvednék, és megőrülnék a nyomvájúk miatt. :(((

Don't Tread On Me

(#15594) Zozzant válasza mezis (#15589) üzenetére


Zozzant
addikt

Barlangban is lakott az ember a Darvini evolúció során...:)

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#15595) Szplöttyy válasza mezis (#15589) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

Apám is ugyanezt mondja!

"Még annó se a barkason, se az IFA-n se a Ladámon nem volt téligumi soha! Akkoris voltak telek, most is vannak, mégse haltam meg, akkormeg?!" Megjegyzem most van téligumi a kocsin, de mikor olyan az idő, akkor nagyobb fékezésnél ígyis-úgyis abs lesz a vége, ha meg jobb, akkor nyárival se vészes. Egyszerűen ha csúszik, akkor 60as táblánál nem 160-al :U

Smoke & Torque

(#15596) dokar válasza MPowerPH (#15591) üzenetére


dokar
addikt

én már februárban fel szoktam rakni a nyárit, mert a télim nagyon pocsék. sőt, 0°C fölött már sokkal jobb a nyárim. jövő télre venni kéne minőségi téligumit.

extra - SEXRay

(#15597) dragonfx válasza dokar (#15596) üzenetére


dragonfx
veterán

ti miről beszéltek nyári gumiról?
majd áprilisban kb.ilyne hőfokok mellett mikor tartósan 10 fokos átlag.ahhoz napközbe 20na kell lennie.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#15598) MPowerPH válasza dokar (#15596) üzenetére


MPowerPH
félisten

Én is viszem Március elején, nem fogok sokáig szenvedni vele. :)
Nem éri meg a minőségi téli gumi, hacsak nem 3 év alatt elhasználod. Mert 3 év az általános szavatosság, utána elkezd keményedni, és messze nem lesz olyan jó a tapadása mint kezdetben. :(

dragon: Napközben 14 lesz, én már viszem is. ;]

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15599) #64791808 válasza MPowerPH (#15598) üzenetére


#64791808
törölt tag

Azért azt megnézem, hogy téligumi nélkül hogy csinálsz meg egy Szombathely-Békéscsaba oda-vissza távot egy nap alatt, mondjuk -5-ben és hóban. Szó se róla, a jó téli gumi drága, de egyrészt ha nem érzed a döbbenetes különbséget, akkor még nem volt jó téli gumival dolgod, másrészt... ugye ha nem biztonságos a nyári gumi, akkor nem autózol? Mert hogy te az árokba fordulsz, az nem érdekel, csak intézd úgy, hogy ne előttem :)

(#15600) MPowerPH válasza #64791808 (#15599) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ezt biztos nekem akartad címezni? :U Mert nekem van téligumim, és használom is.
Megcsináltam idén 2 lengyel utat Varsóba, Szlovákián keresztül, Donovalin. Ott meg nem sózzák az utakat...
Vagy ezt beszólást a nickem miatt csináltad? :U

Jah, és nem -5 volt, hanem -20. És hátsókerekes az autom....

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.