Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Milyen ez az Elephone márka egyáltalán nem ismerem azon belül pedig ez a készülék Elephone P6000?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Ájvé
veterán
válasz Gozarak #75455 üzenetére
Huawei P7-ben Kirin 910T van, ami ugyan valamennyivel erősebb a Snapdragon 410-nél, de sokkal többet is fogyaszt, ez mellett FullHD kijelzőt is kell meghajtania, még 410-nek csak HD-t.
Tesztben is írták, hogy gyenge a hardver benne a felbontáshoz, A3 gyorsabb, GPU is jobb benne, újabb is a hardver. -
Vodar
senior tag
válasz Keil Walker #75459 üzenetére
Na igen, de azzal nem számolsz, hogy az Androidnak magasabb az erőforrásigénye, így ha a Lumia 735-ben valamivel gyengébb is a hardver (nem gyenge), az akkor is stabilabb lesz, mint a P7. Ez ugyanaz a helyzet, mint az Android <--> iOS esetében. Még a csúcskategóriás iPhone-ban is csak 1 GB RAM van és mégis stabilabban fut, mint az Android 2 GB-tal, hiszen jóval alacsonyabb az erőforrásigénye. Az Android baromi sokat megeszik, így az alkalmazásoknak is kevesebb marad. Az egyedüli érv Android mellett, hogy több app érhető el rá, mint Windows Phone-ra. Ha viszont ez nem számít, akkor mindenképpen a Lumia 735, mert stabilabb, gördülékenyebb.
[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
Nagyon tetszik a 735, szerintem nagyon eltalálták. A wp-vel sincs semmi bajom, de az androidot jobbnak tartom. Persze csak ha a telefon is jó hozzá. Mindenkinek saját döntése, hogy mit választ, mire van szüksége. Ha nekem kellene választani a felsoroltak közül, akkor a p7 lenne a befutó, mert a stabilitásra ennél sincs panasz.
De ha a 735-öt, vagy A3-at választja a kérdező akkor sem dönt rosszul. -
Pickit3
aktív tag
válasz Keil Walker #75461 üzenetére
Igazat adva neked mondom, hogy nem gyenge annyira a hardver és azért mindennapi élethez megfelel a gyorsasága, de azért veszettül jól néz is ki.
-
Ájvé
veterán
válasz nagypasztor #75463 üzenetére
Ph tesztben írták, nem én találtam ki.
-
Pickit3
aktív tag
(#75464) Devas
Wut?
(#75465) atike
Lehet hogy értem mire gondol, de nem biztos. Lehet hogy a szgépekez viszonyítja a wp-s telefonokat is ami köztudott nem a legstabilabb. Nekem sem tetszik a wp főleg amikor még a háttérkép módosításáig sem jutottam el, mert egyszerűen nekem nem logikusan volt felépítve és túl zárt az egész rendszer. Igaz egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fogtam wp-s telefont, de legalább nem előítéletek alapján mondom hogyrossznem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
cybergyerekG
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítségeteket kérném, adottak:
Honor 6 Dual Sim- LTE 32GB (H60-L12) (NFC) 106.000
Honor 6 Plus Dual Sim 16GB 114.990
Huawei ascend mate 7 16 GB 106.990 (telenor)
Xiaomi MI4 16GB 4G- LTE 114.990Köszönöm!
-
Pickit3
aktív tag
válasz cybergyerekG #75471 üzenetére
Hát sok mindentől függ, de a mate7 kivételével mind nagyon ajánlott.
-
Yayoh
aktív tag
Mostani e-magos akcióban van valami jó ajánlat?
-
monti0222w
addikt
válasz cybergyerekG #75471 üzenetére
Szia, érdekesen válogatsz, van két db 5 colos, és van kettő 5.5 colos kijelzőjű telefon a listádban, először is döntsd el a méretet! A másik a Mi 4 belső memóriás nem rakhatsz bele sd kártyát. A többi három bővíthető sd-vel. Szerintem ezeket figyelembe kellene venned és eldönteni, hogy mit akarsz.
-
psxpal83
csendes tag
Köszi srácok a segítséget illetve a tanácsokat. Remélem nem bánom meg a döntésem.
-
DANDE22
tag
Sziasztok!
Tudom nagyon furcsa lesz a kérdés, összehasonlítás, de köszönöm ha a hozzáértők tudnak válaszolni.
Most egy LG 9 II-m van, ami nem mindenben váltotta be úgy a várakozásokat ahogy szerettem volna, bár nem rossz telefon. Anno ugye nagy bajban voltam mert szerződés hosszabbítás volt a Vodkánál de nem volt normális Sony telefon, és így maradt az LG 9 II. Most viszont van, a sony z3 c. Csak ugye még bő egy évem van, hogy telefont vehessek és az sok időnek tűnik.
Szerintetek lesz bő 1 év múlva olyan teló, ami mondjuk jobb lehet a Z3C.nél és árban elérhető (tudom nem vagytok jósok de mégis), és esetleg meg érné-e várni rá? Mondjuk hasonló árban indul, mint most a z3c tart.
Nem lesz-e "elavult" a z3c mondjuk 1-2-3 év múlva?Vagy érdemes kártyásan megvenni 119-rt most? Esetleg néhány hónap múlva ha netalán még lejjebb megy.
S az igazi kérdés ami felmerül: nem telefonban venni a z3C-t hanem Tabletben? Ha összehasonlítható egyáltalán a kettő. Az a durva, hogy nagyjából egy árban lennének. Csak ugye a Tablet nehezebben hordozható és a telefonálás is bajos lenne. Illetve a telefon tud-e hasonlót, mint a tablet, azon kívül, hogy mondjuk lényegesen kisebb a mérete, s talán gyengébb.
Annyi hozzá, hogy még nem volt tabletem, ebből is adódik a kérdés, hogy annak előnyeit "még nem élveztem"
Bocsánat az amatőr kérdésekért, remélem érthető, ne vessetek meg érte, és köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
válasz monti0222w #75475 üzenetére
A méret mind1.. amugy a mate 7 : 6 colos..
-
monti0222w
addikt
válasz ranlomadi #75479 üzenetére
Szia, igaz, 5.5 col járt az agyamba ezért írtam M. 7-re is. Nézd, mindegyikkel jól járnál, illetve a Mi4-nél a 16GB nekem kevés lenne, a 64 gigás meg már drágább lenne! Ha fontos az sd bővíthetőség akkor a Mi4 kiesik a többi három meg egy cég, végül is majd ugyanazt tudják, kevés eltéréssel. Mint írtam, talán a mérettel lehetne elindulni, meg ilyenekkel, hogy a M. 7 fém házas, a Honorok üveg a plus-on van annyi változás a simához képest, hogy a telo oldalán fém a keret, a simán műanyag.
[ Szerkesztve ]
-
-
Luki888
újonc
Sziasztok!
Asszonykám édesanyjának kellene telefont találnom, az alábbi szempontok szerint és ehhez kérném a segítségeteket.
Árkategória: 40 000 - 50 000 Ft
- Új
- Függetlenül vagy T-mobilnál
- Hosszú távra
- Általános használat
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nincs különösebb elképzelés.
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) Nincs preferencia.
Ami fontos lenne, hogy 5 col környékén legyen a kijelző mérete, hogy könnyebben lássa a telefont, amennyiben lehetséges.A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv,
Ádám -
cybergyerekG
csendes tag
válasz monti0222w #75481 üzenetére
Köszönöm szépen! Szerinted a 2 gb vs 3 gb ram sokat számít? Illetve annyit hozzátennék, ha honor (sima és plus), akkor a kedves mobileman-től vásárolnám, mate telenoros.
-
Ájvé
veterán
válasz cybergyerekG #75485 üzenetére
2GB-al is bőven meg lehet lenni.
(#75474) Yayoh:
Androidos mobilok közül egyiket se mondanám, olyan jó ajánlatnak.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz cybergyerekG #75485 üzenetére
Ellehet lenni vele, de van egy mondás, miszerint, ramból sosem elég! Mobileman meg megbízható fórumtárs nyugodtan lehet tőle vásárolni. Amit felsoroltam azon gondolkodj el, mi lenne a jobb neked és utána döntsd.
-
-
törölt tag
Kinek van tapasztalata Xiaomi Mi 4 és Huawei Ascend P7 telefonokkal.
Tegnap tapiztam egy Ascend P7-et. Nagyon tetszett. A másik is van ilyen jó? Az SD kártya hiányát leszámítva. -
Devas
őstag
válasz junior11 #75468 üzenetére
Nem vicc. A WP8.1-ben jelenleg olyan problémák vannak hogy az ember el se hinné. Még a Black idejében elég jól működtek a dolgok, azóta elszaporodtak a bugok elég rendesen. Majd megpróbálok csokorba szedni pár hibát a kételkedőknek.
WP 8.0 óta mindenki a fórumokon azt szajkózza, hogy a WP stabil, meg gördülékeny, stb. Csak a dolgok azóta megváltoztak.
Akinek van Lumia készüléke az tudja miről beszélek, csak nem tűnik fel neki, mivel a dolgot már elfogadta.
Ha hirtelen csak úgy bekrepál egy alkalmazás (igen a WP esetén ez megesik), akkor követi a jól bevállt hibajavítást egymás után, ha az egyik nem segít, majd talán a következő:
restart - reinstall - hard reset
Én erre nem mondanám semmiképp hogy stabil.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Ájvé
veterán
válasz #72797440 #75494 üzenetére
Köszönő viszonyba sincsenek egymással hardver tekintetében. Mi4-ben Snapdragon 801 van, még P7-ben Kirin 910T, kettőt kár is lenne összehasonlítani (egyetlen előnye a P7-nek a bővíthető memória) és akkor mondhatnám tovább is, mint ram méret, kamera fotók minősége (Sony kamera van a Mi4-ben), akku mérete stb. Mi4 minden tekintetben egy tavalyi flagship telefon, még P7 távolról sem az. Akkor már Honor 6 (6+).
-
Gyb001
senior tag
Segítséget szeretnék kérni hogy milyen telefont vegyek
Árkategória. 30-60K
- új
- Függetlenül szeretném.
- Hosszú távra
- Mire használnád? Fontos hogy ne legyen nagy kijelzője. A mostani 3,7" telefonom mérete pont ideális. De 4" fölé nem nagyon akarok menni, Minimum 1 gb ram. Elfogadható proci ami nem intel alapú
- AndroidA bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Öregszem
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest