Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz #14102784 #136021 üzenetére
SE méretben már nincs semmi. Az Xperia XZ2 Compact a legkisebb telefon ami fejlett, az SE-nél az is nagyobb, de manapság tényleg nagyon kicsinek mondható. Még nagyobb a Nokia 8 Sirocco, de még 16:9-es képerányú, így könnyű elérni a tetejét, ez is kifejezetten kicsinek számít ma. A RN5-nél mindkettő sokkal kisebb, és jobb is, de az áruk is többszöröse annak.
[link] -
Flind
senior tag
válasz galuska95 #136008 üzenetére
Minimálisan nagyobbak a P20-nál vagy Honor 10-nél, amiket felsoroltál. Tudom hogy ez a különbség is érezhető, de sajnos max 5,8"-ban nem fogsz kapni megfelelőt. A felsoroltakat nem éri már meg megvenni.
A legközelebb még a Mix 2S van ami bár 6", csak 1mm-rel magasabb és 3mm-rel szélesebb a Honor 10-nél.[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
-
Flind
senior tag
válasz mclaren777 #82786 üzenetére
Mert különböző piacokra szánják őket.
(#82788) droid16: +1
(#82789) kdavid94: Pedig de, hacsak nem gyártott a Sony külön az Expansysnak egy exkluzív verziót.. E2363 (vagy azt is mondhatnám Dual SIM) mindenképp 16GB, specifikációknál már ők is annyit írnak. Supportos ember biztos elnézett valamit / nem járt utána.
-
Flind
senior tag
válasz mclaren777 #82778 üzenetére
Igen, jó.
-
-
Flind
senior tag
válasz #03372544 #80175 üzenetére
Mert eddig így is volt. De mióta a Z3 és a Z3 Compact van, szinte csak szónélküli cserére van példa (utóbbinál biztos csak arra, előbbinél sem emlékszek megvonásra, de abban nem vagyok biztos), legalábbis az itteni topicokban (elejétől követem az összeset).
Igen, mert már nem indikátorok alapján javítanak (nagy baromság volt), hanem a pressure teszt alapján. Ha az alapján vízálló, és úgy ázik be, akkor vonják meg, mert elvileg ugye csak a user lehet a hibás. Ha meg nem, akkor cserélnek. És nyilván amik beáztak, okkal áztak be, az pedig itt sosem a user volt, tehát mindig cseréltek.
Nekem amúgy jó a pressure teszt, és bírta is eddig a vizet a Z3C. De így sem vagyok benne biztos a régebbi negatív tapasztalatok miatt, szvsz még mindig van kockázat.(#80176) Krisz79: Honor 6. Kivéve ha a 3/32-es változat a G3, és ROM-ot cserélnél.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz johnny82 #80158 üzenetére
Alphát felejtsd el, sokkal jobb a Z3C, így olcsóbban meg főleg.
Szerintem tökéletes a kijelző (ha valaki nem Amoled fan), napfényben is elég jól olvasható, az 530 nit maximális fényerő mindenre elég (Alphának 301 nit).
A Sony sztereó hangszórói a Boomsound után a legjobbak, a tesztben így nyilatkoznak róla, ezzel tökéletesen egyetértek: "A dupla előlapi hangszórónak hála nagyon jól szól a telefon, nem csak hangos, hanem tiszta is, egyértelműen felsőkategóriás hangminőséget produkált a készülék." De tényleg csak ha telefon nagyságrendben gondolkodunk, mert bármilyen más hangkeltőhöz képest még mindig értékelhetetlen a minőség, így én nagyon ki sem használom.
Persze, bírja (mondjuk ennyit szerintem minden telefon bír). A vizet is bírja, csak ésszel kell használni.
Azért írják, mert nem 100%-os a védelem, és nem akarnak senkit tévhitbe kergetni. Én sem. Bizony beázhat, ezt észben kell tartani, de ha óvatosan használja (tehát nem két méterről belehajítja a medencébe, mert ilyenre is volt példa) és nem túl sok ideig áztatja az ember, erre elég kicsi az esély. Ha meg mégis, 90%-ban kicserélik egy újra, tehát nincs akkora rizikó vele. A sima Z3 és Z2 sokkal nagyobb eséllyel ázik be.Igen, nagyon gyors a GPS, teljesen jó.
Nem, navigáció közben pont nem melegszik a készülék, pedig más komolyabb dolgoknál előfordulhat (főleg kamera).(#80161) 485: P8.
(#80162) tvamos: "A Z3-mat viszont gondolkodás nélkül az N5-re."
Hogy mi? Konkrétan mindenben sokkal jobb a Z3, mint az N5. Miért?[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz #16514048 #79186 üzenetére
4000ft-tal drágábban már Z3C is van megbízhatóbb boltból, ha jól akarsz járni.
-
Flind
senior tag
válasz Vikooo #79090 üzenetére
Összeszerelés alapjáraton kiváló (tehát mondjuk nem recseg, nem mozog, egyben van), de ott is ragasztva van a hátlap, és ha valamiért sikerül nagyon felforrósítani a telefont, szintén leválhat (és akkor a vízállóságtól is búcsúzhatsz). Szóval igen.
Nem azonos az anyaghasználata a G3-mal, annál azért talán jobb kicsit. Majd meglátjuk, hogy ennél is repedezik-e a műanyag verzió.
(#79107) igergo19: E4g.
(#79108) Dronte: Lumia 640, ha WP is játszik (játtszon, mert azzal jársz a legjobban).
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Krisz79 #79077 üzenetére
G3-mat semmiképpen se. A szoftverben és az anyaghasználatban is találni kivetnivalót.. Finoman szólva.
(#79069) Vikooo: A G4-nek sokkal jobb a kamerája, talán a teljesítménye (bár ott is közrejátszik a QHD, meg "csak" S808), a Z3 meg minőségibb, sokkal jobb az üzemideje és folyamatosabb a szoftvere (ha mindkettő megvan pakolva appokkal, szűz rendszernél a G4 is teljesen smooth). Röviden, minden mást úgyis tudsz (meg valószínűleg ezt is).
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz 2thletme2day #79066 üzenetére
Z3C Pro:
- Vízállóság
- Jobb üzemidő (de a Mi4 sem rossz)
- SD bővíthetőség
- NFC
- LollipopMi4 Pro:
- 3GB RAM
- Infra port
- Fém keret
- Jobb előlapi kamera(A teljesség igénye nélkül.)
(#79067) Vikooo: Sima Z3?
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #79064 üzenetére
Moto G (2nd Gen), Moto E (2nd Gen), Xperia E4g, Huawei Ascend G620s például. De ilyen felhasználással sokkal jobbak az ajánlott Lumiák szerintem hosszútávra, azért írtam azokat. Minőségben is magasan az említett Androidos készülékek felett vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #79061 üzenetére
Lumia 640 vagy 735.
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #78711 üzenetére
Hát ezaz, azért mondom.
A sima Z megkapja az 5.1-et, míg az egykori konkurensei nem, tehát kiemelkedő.
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #78695 üzenetére
Tekintve hogy kiemelkedően jól szokta támogatni a flagshipjeit a Sony, 95% hogy megkapja a Z2 az M-et. De valószínűleg csak jövőre.
-
-
Flind
senior tag
válasz Aranygyerek #78674 üzenetére
Xperia Z2.
-
Flind
senior tag
válasz voyager4.4 #77660 üzenetére
+1
(#77667) flymi: Xiaomi Mi 4i, de a Lenovo P70-nel sem jársz rosszul.
-
Flind
senior tag
válasz Chuck Norris #77051 üzenetére
Lumia 735.
-
Flind
senior tag
válasz Viktor0610 #76798 üzenetére
Szerintem is maximum akkor lehet érdekes a csere, ha valakit zavar a 1+1 mérete.
Bár most nem tudom mire céloztál, mert amúgy semmiben sem rosszabb a Z2 (csak belső tárhelyben, de cserébe bővíthető).(#76802) voyager4.4: Nem kell hozzá megnyitnom a tesztet, jól ismerem a Sony ROM-okat. A PS app attól hogy rajta van, nem lesz bloatware. Nem akar magától futni a háttérben, és amúgy is törölhető. Ennyi erővel a CM Calculator is bloatware.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz voyager4.4 #76791 üzenetére
Z2-ben maximum annyi a bloatware, amennyit esetlegesen a szolgáltató rátesz.
(#76795) tothjozsi96: Xiaomi Redmi 2, Motorola Moto G (2014), de a L735 minőségét nem érik el szvsz (kijelző, akksi, design, extrák).
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Jó az M8, de annyiért már 3GB RAM-os, jó kamerás, és jobb akkumulátoros telefonok is kaphatóak, azért írtam, hogy nem nehéz jobb választást találni.
"Mi3 csak 16 gigás, ezért kiesik."
Okés, de én a Mi4-ről beszéltem, mivel az van az M8-cal egy szinten."Más felső kategóriás teló, független, gyári garis, bővíthető memóriás??"
Honor 6, Z2 bővíthető memóriás, olcsóbbak, és jobbak is.De látom, hogy már mindegy. Az M8 sem egy rossz telefon, biztos szeretni fogja.
-
Flind
senior tag
válasz mikesgabor #76380 üzenetére
Nekem is így tűnik, érdekel is nagyon. De nem tudhatjuk előre, hogy a támogatás milyen lesz, hiszen még teljesen ismeretlen a gyártó - az nem túl bíztató, hogy 4.4.4-gyel dobják piacra (persze garantált a Lollipop, de jöhetne alapból azzal). A Sharp kamerát sem tartom a legjobb választásnak, HTC-knél hajlamos lilulni. Aztán a garanciális ügyintézés is kérdéses, főleg hogy csak 1 évig tart.
Remélem nem fognak valós negatívumokat jelenteni, de ilyen téren tényleg zsákbamacska még a telefon.
-
Flind
senior tag
Én is nézegetem egy ideje, de még valós tapasztalatok nincsenek róla. Megvárom az első teszteket, aztán valószínűleg megveszem. A hardverben biztos hogy nem lesz meglepetés, a szoftver, és méginkább a jövőbeni támogatás a kérdéses.
(#76304) takacsbotond: Saygus V²! Nincs is más, ami minden feltételnek megfelel.
-
Flind
senior tag
válasz psxpal83 #75414 üzenetére
Anyaghasználat annyiban jobb a Z2-nél, hogy fém a keret. Amúgy üveg elől-hátul mindkettő. Összeszereléssel sincs sehol probléma.
Ami plusz még a Z2 mellett, hogy víz- és porálló, de ezt azért nem kell életbiztosításnak venni ennél a típusnál (sok a beázás). Valamint jobb az üzemidő, van NFC, és jelenleg frissebb a szoftver, de a Honornak sem kell már sokáig várni a Lollipopra.
A Honornak pedig jobb a helykihasználása, a kamerája (nappal), dupla LED villanóval büszkélkedhet, van infra (bár app nélkül) és olcsóbb. -
Flind
senior tag
válasz Luki888 #75344 üzenetére
Szia! Ahogy monti is írta, Xiaomi Mi4, Honor 6 (Plus), esetleg ha ragaszkodsz ismertebb márkákhoz, Xperia Z2 / Z3 Compact. De leginkább menj át WP vonalra, mert a Lumia 930 készíti ennyi pénzért a legjobb képeket, és tökéletesen meg is felel a felvázolt szempontjaidnak.
(#75352) soultrapp: +1 a Mate 7-re.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz petipetya #75252 üzenetére
A Meizu MX4 nem 5", hanem 5.36".
Nekem is hasonlóak a feltételeim, csak kiegészítve még pár dologgal, amik az összes általad leírt versenyzőt kizárják. Meg az összes telefont, kivéve egyet. Ez pedig a Saygus V². Minden megvan benne ami Neked is kell, 5", FHD, 3100 Mah, 3GB RAM, S801. De csomó plusz dolog is, így jóval drágább, mint az említettek.
Én már döntöttem mellette, csak kezdenék el végre forgalmazni.
-
Flind
senior tag
válasz Pickit3 #75135 üzenetére
Tényleg jobb kicsit a Kirin 920 mint a S801, rosszul emlékeztem akkor, köszi! Érdekes amúgy, hogy benchmarkokban az utóbbival szerelt gépek rendre jobban teljesítenek. Na nem mintha ez bármit számítana.
Azt ne mond, hogy a Honor vízálló! Sonyból meg a Z2 ázik csak be jellemzően (ettől még tényleg gáz).
Z3C is fogja nyilván az 5.1-et kapni, következő ami jön már az lesz rá. Nem azért mondtam, hogy a Honor 6 nem kapná meg.
A Mi3 is 5"-os, ráadásul a kávái is óriásiak, de mindegy.
-
Flind
senior tag
válasz Sagsup #75127 üzenetére
Mindkettőnek van előnye és hátránya is. Legfontosabbak hirtelen:
Honor 6 pro:
-3GB RAM
-olcsóbbZ3C pro:
-vízálló
-jobb CPU és GPU
-jobb üzemidőA méret fontos különbség még, döntést erősen befolyásolhatja. Szoftver mindkettőnél elég jó, Z3C-n már egy ideje Lollipop. Kamera, anyaghasználat hasonló.
(#75130) Pickit3: Felesleges? Mondj már légyszi még egy 5" alatti flagshipet! Ott a Galaxy Alpha vicc akkumulátorral, és az i6 vicc árral, igen. Valami értékelhető alternatíva, esetleg? Ja, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
-
Flind
senior tag
válasz Sagsup #74931 üzenetére
Összességében a Z3 a legjobb, de annyit szvsz nem ér, amekkora felára van. Ha nem gond a kisebb kijelző, a Z3 Compacttal jársz a legjobban. Amiket leírtál, arra tökéletesen megfelel, üzemidőben is a legjobb.
Samsungokból az S5 maradhatna pakliban, de a Z3C-t inkább ajánlom. Amiket leírtál, maximum kamerában jobb kicsit, de az sem biztos. És ahogy tudom, drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Miért kellett másfél óra elteltével ismét beírni? Talán ha adnál némi plusz infót, mi is adnánk.
-
Flind
senior tag
válasz Because #74712 üzenetére
Huawei sajátosság. De más gyártóknál is előfordul hasonló funkció (pl. Sony), és ilyen irányelvű costum launchereket is találni a Play Storeban (pl. Big Launcher).
De inkább ajánlom a WP-t, azt egyszerűbb kezelni, idősebbeknek jobban szokott feküdni a tapasztalataim szerint.
-
Flind
senior tag
válasz voyager4.4 #74680 üzenetére
+1
De a hátlapjával mi a baj? A narancssárga tényleg csillogós gagyi, viszont a többi szerintem teljesen rendben van, sőt.(#74679) Vodar: Szerintem konkrétan a legjobb választás ennyiért, ha játszik a WP. Én is csak a viszonylag nagy kávákat tudom felhozni fő negatívumként, de élőben az sem annyira zavaró, a design egészen elrejti.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz paulo92 #74650 üzenetére
Sokkal jobban jár Windows Phone-nal ennyiért, hagyjátok az Androidot! Egyszerű(bb) kezelni.
A keretbe pedig befér a Lumia 532 és a Lumia 630 / 635. Utóbbi minőségibb, jobb a hardvere, de 4.5" és csak 512MB RAM, előbbi kicsit gyengébb, de pont 4" és 1GB RAM-os.
Vagy ha Telenornál lenne véve, ott már Lumia 630 1GB-ot árulnak, ami 1GB RAM-os. Ezesetben mindenképpen azt ajánlom! Amúgy nézzétek meg valahol, és amelyik jobban tetszik, azt vegyétek. -
Flind
senior tag
válasz kelekyle #74178 üzenetére
Természetesen nem lassú szemét! Nagyon gyors az Alpha, de nem gyorsabb mint a Z3C, amiről szó volt, sőt. Ezért túloztam, csak nem sikerült jól kifejezni magamat. A többit meg kifejtettem már.
(#74182) voyager4.4: Tudom, megkaptam már párszor de csak az Alpha idegesít, mintha olyan jó lenne. Amúgy Te biztos látod itt, hogy Samsungot is ajánlok.
Sajnos nem tökéletes, akkor már megvettem volna. Persze mindenkinek nem is lehet semmi az.(#74183) kelekyle: Teljesen egyetértek, az onnal és az offal is.
(#74184) koko1238640: A L735-nél jobbat nem is találhatnál.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Droid_ #74060 üzenetére
Akkor az, Nexus 6, Moto X (2014), HTC One M9, Saygus V², Lumia 930 szerintem főleg.
(#74061) Dinter: Szolgáltatónál tényleg az a legjobb ennyiért Androidon, de amúgy, ha játszik a Moto G (2014) is, inkább azt ajánlom. Szoftverben és támogatásban sokkal jobb, meg az általam feljebb leírt dolgokban is közelebb áll a L735-höz.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Dinter #74049 üzenetére
Leginkább szerintem a Moto G (2014), illetve esetleg a 2GB RAM-os Redmi 2 (ha kapható lesz végre). De összességében nem érik el a L735 minőségét szvsz, gondolok itt pl. üzemidőre, kamerá(k)ra, designra, anyaghasználatra, kijelzőre.
De ha a gyors és stabil rendszer a fontos, a Moto-t nyugodtan választhatod. Támogatás szempontjából is legjobb ennyiért, már Androidon. -
Flind
senior tag
válasz voyager4.4 #73739 üzenetére
Jaja.
(#73740) Schuey: S4 Mini. De megnézheted még a Motorola Moto G (2014)-et, illetve ha WP is játszik, a Lumia 735-öt. Én ezt ajánlanám leginkább, üzemidőben pl. biztos a legjobb.
-
Flind
senior tag
válasz szkorhetz #73597 üzenetére
"Szar üzemidő" Nem.
"közepes teljesítmény" Nem.
"olcsó, gagyi hatású készülékház, nulla külső dizájn..." És ismét nem.A felsoroltak közül csak a Mi4 a jobb, ahogy szoktam is mondani, de drágább is. Illetve talán a 1+1, ha sikerül kifogni egy hibátlan példányt - de az méret miatt sok embernek kiesik.
Nyilván nem tökéletes a Honor 6, de ennyiért simán el lehet neki egy-két dolgot nézni. Amúgy nyugi, nekem sem kéne. Nem felel meg a szempontjaimnak.
-
-
Flind
senior tag
válasz diegho #73581 üzenetére
"Van akinek elég, őket nevezném az átlagnál jóval kevesebbre vágyó usereknek."
Haha. Inkább Ők az átlag userek, vagyis az okostelefonozók 95%-a..
Én a maradék 5%-ba tartozok, így maradok az Androidnál, de látom annak is a hátrányait. A WP-t meg nyugodt szívvel ajánlom másoknak, akik mellesleg hallani sem akarnak utána általában droidról. De akkor Ők biztos átlagnál jóval kevesebbre vágyó userek.(#73583) diegho: Ahogy a Chromeot sem, ennyi erővel. Főleg nem telefonon, amivel szinkronizálhatna.
Amúgy van UC Browser WP-re (és droidra is, ha már értelmes böngészőt akarsz), aminek van többek között desktop Chrome addonja. De nem vitatkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz eddie1978 #73276 üzenetére
Szerintem Mi4.
GPS-szel nem lesz probléma, Qualcomm proci van abban is.
Azt Neked kell tudnod, hogy használnád-e az NFC-t.
Nem lesz túl bő a ROMok tárháza, de azért lesz (Mi2s-re is van még AOSP Lollipop). Meg a MIUI-t is támogatják rajta még jó ideig.
(#73286) voyager4.4: +1, ott is megállhattál volna, hogy snapi.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Leventeee_ #73240 üzenetére
Vannak az S5-nek is pozitívumai a Z3C-vel szemben, de egyik sem volt Neked szempont. Ellenben a Z3C-től igen (kijelzőméret és akksi pl.), és amúgy is azt ajánlanám inkább, főleg hosszútávra.
"csak egy kisebb verzi a Z-ből, S5 meg csúcsmodell"
A Z3C is csúcsmodell. RAM-on kívül ugyanolyan erős mint a Z3 (illetve kisebb az akksi és a felbontás is, de ez nyilván a méret miatt van, így nem hátrány, sőt).Ha a fém telefonok tetszenek, csak ismételni magamat, Xiaomi Mi4. A követelményeidnek is megfelel, és árban is stimmel.
-
Flind
senior tag
válasz Leventeee_ #73234 üzenetére
G3-mat felejtsd el. Nagyon akad a rendszer, akksi problémás. Ugye nem kellett volna erőltetni a QHD-t (bár így is ki lehetett volna többet hozni belőle).
A Z3C nagyon jó telefon, több tekintetben páratlan.
De ha független is lehet, inkább Xiaomi Mi4. 3GB RAM miatt. Minden követelményednek megfelel.
-
Flind
senior tag
válasz Leventeee_ #73228 üzenetére
Xiaomi Mi4, Xperia Z3 Compact. LG-től nincs ilyen.Szerk: Ja, hogy hűséggel. Úgy nem kapsz Mi4-et. De Z3C-vel jól jársz.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz szabi9124 #73188 üzenetére
A Z3 Compact nagyon jó választás. Mondjuk a kijelzője 4.6"-os, akkorára gondoltál? Én nagy alatt mást értettem, azért ajánlottam a Z3-mat inkább, persze Live With Walkmanhoz képest a Compact is jó nagy.
≈138k-ért is kapható (szállítással), gyári garival, függetlenül, nyitható bootloaderrel, megbízható helyről (nagyon korrekt az Expansys).
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz igmond #73120 üzenetére
Pont ilyen sorrendben ajánlom őket, ahogy írtad.
G3-mat mindenképp felejtse el, akad a szoftver, recseg - ropog a hátlap.
Z2 és Honor 6 mindkettő jó választás, a Sony amennyivel jobb, annyival drágább is. Ha lehet, próbálja ki mindkettőt valahol, és amelyik szimpatikusabb (árát is figyelembevéve), azt vegye.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Viktor0610 #73016 üzenetére
Maximum akkor nem lesz, ha teljesen véget vetnek a Compact szériának. De azt kétlem, itteni topicokból kiindulva többen veszik mint a simát.
(#73017) Brada: Én is Z4C-re pályázok amúgy. Még kb. júniusig várok szerintem, igaz úgy nem jön ki az egy év, de már szivárogtatnak a Z4-ről, pedig az IFA még messze van. Ha addig nem jelentik be, Z3C-t veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Viktor0610 #73014 üzenetére
A Z1C után a Z3C egy évvel jelent meg. A Z3 és Z3C egyszerre jelent meg (IFA). Nincs MWC-n Z4, tehát átálltak az egy éves ciklusra. Ergo Z4-gyel együtt lesz Z4C is, mivel úgy jön ki az egy év.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Sztenn #72874 üzenetére
Nem értem miért gondolod így, az Alphánál is ugyanazokról a szempontokról írtam. Vagyis a Neked jelentéktelen dolgokról, anyaghasználat, kamera, gari. [link]
Persze így utólag én is látom hogy kifelejtettem pár dolgot, például a már említett ujjlenyomatolvasót az Alpha esetében.
-
Flind
senior tag
válasz Andrewtaylor #72863 üzenetére
Nem is Sonym van, de oké. Itt is főleg más márkákat szoktam ajánlani. Egyszerűen a Z3C jobb az Alphánál.
Oda is írtam Samsunghoz a jobb szervízt (Magyarországon).
Persze, ezt mindenki tudja. De hol befolyásol ez bármit is?
(#72864) Sztenn: Üveg hátlap azóta pro egy telefonnál, mióta van akinek számít az anyaghasználat. Samu műanyagját pedig kifejezetten utálni szokták az emberek, bár szerintem az Alphában egész jó. Ennyi erővel a fém oldal mióta pro? Az is ott van..
Szubjektív dolgokhoz oda is írtam zárójelben. Nekem például az Amoled is inkább hátrány, mégis pro-hoz írtam.
Azért szerintem az is lényeges, hogy a Z3C szoftvere sokkal gyorsabb. Plusz a bővíthetőség is sok embernek szokott számítani.
(#72868) TODI1111: Igen, jól tudod. Nem is írtam nagyobb képernyőfelületről. A nevében is benne van, hogy a Z3C kompakt szeretne lenni.
Szoftveres gombsor is szubjektív. Engem special kiráz a hideg a fizikaitól.
Képernyőből mondjuk nem vesz el helyet a navbar, amikor tényleg szükség van rá. Cserébe variálható, alkalmazkodik, nem romlik el, szebb, és sokkal reszponzívabb. De mint írtam, szubjektív.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest