Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni telefon választásban. A húgomnak szeretnék venni egy kezdő androidos okostelefont használtan, de nem nagyon szeretnék 18, max 20 rugó fölé menni.
Ebben a kategóriában találtam Galaxy mini-t, galaxy 3-at, Lg gt-540-et, xperia mini-t és a legdrágábban a htc desire s-t. Mi a véleményetek ezekről? Pontosabban szerintetek mekkora a különbség köztük? Van esetleg olyan, amit felejtsek el, mert túl sok baj van vele, vagy nagyon lassú? A gt-540 rezisztív kijelzőjéről tudok, és galaxy 3-am van. Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
nagypasztor
tag
válasz maggi1886076 #247 üzenetére
Bocsánat. Igazad van. Wildfire S. xperia x10 mini-t találtam még hasonló áárkategóriában, illetve Galaxy Spica-t. Azt emlékszem, hogy pár éve nagyon szerettem volna megvenni, de biztos még most is jó telefon!
A galaxy mini mondjuk kicsit otromba alakú, és nem hiszem, hogy a húgomnak tetszene (mivel nekem sem)!
A blade talán kicsit férfiasabb karakter. Az LG-t miért mondod ennyire rossznak? Néhány véleményt hallottam, és ők meg voltak elégedve! Vagy talán nem fogtak a kezükbe mást?Köszi -
nagypasztor
tag
válasz maggi1886076 #251 üzenetére
A spica-t azért tartanám előnyösebbnek, mert 15 körül meg tudnám szerezni, míg a wildfire-t 20-tól. A galaxy 3 is 16-18 között van több helyen, és szép állapotban. Ezek közül a wildfire a legjobb gondolom. De a többi sokkal van lemaradva szerintetek? Azért kérdezem, mert nem lenne mindegy , hogy 5 rugóval több, vagy kevesebb, ha igazából nem számottevő köztük a különbség.
A gt540 viszont nem megy hosszabb ideig a rezisztív kijelző miatt? Gondolok itt az üzemidőre?Köszi
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Megkérhetnék egy hozzáértőt, hogy mondjon telefonokat, amikben több, mint 512 mega ROM van, és 30 körül van az értékük? Vagy ilyen nem létezik a használt piacon? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nagypasztor
tag
Üdv srácok!
A húgomnak szeretnének a szüleim új mobilt venni. 25k környékén gondolkodunk. Szeretnénk androidosat, ami használható sebességű és az üzemideje sem a legalacsonyabb. Tudom, hogy sok kompromisszumot kell valószínűleg kötni, de a lényeg annyi lenne, hogy ne legyen idegesítően lassú, lehessen vele elfogadható sebességgel böngészni és ne merüljön le egy napon belül átlagos használat mellett.
Láttam a T-nél az xperia E-t akcióban 22-ért. Tudom, hogy régi a vas benne, de első droidnak szerintetek alkalmas lenne anélkül, hogy megutálná a rendszert?
Vagy van valami jobb ötletetek akár használtan (nyilván max fél és 1 éves) hasonló árkategóriában? Köszi előre is! -
nagypasztor
tag
Üdv!
Feleségemnek nézek mobilt. Max 4,5 kijelző, használható proci és gpu, illetve jó akkuidőre lenne szükség.A keret 45k körül. és jó lenne még, ha érkeznének rá frissítések.
Néztem az Ace4-et és az lg f60-at, illetve a Galaxy core prime-ot.
Ezek közül az Lg-ben az ára tetszik, mert úgy gondolom, hogy 35-40 közötti áron nem igen kell szégyenkeznie a kisebb tárhellyel, és a gyengébb kijelzővel. Talán 5.0-án már megoldható az SD-re telepítés, vagy ha más nem akkor root.
Az ace-ben vonz a nagyobb tárhely és az amoled, de soknak tartom a 47 körüli árát, és idegesítőnek az érzékelő hiányát. (2év gar-osat mondom)
A prime pedig csak a hasonló hw miatt jött a képbe, de az is elég drága. Viszont ha sokkal jobbnak tartjátok az LG-nél ezt a kettőt, vagy tudtok jobb vételt, akkor rászánom azt a 8 ezer körüli különbözetet.Egyébként jól gondolom, hogy az LG akksi terén jobban teljesít? Mintha jobban optimalizálnák őket ilyen szempontból? Tudom, hogy az ace eredményei a teszteken jobbak, de ez a pörgés nem megy az akksi rovására? Az amoled benne érezhetően jobb és fényesebb, mint a többiben?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Feleségemnek nézek mobilt. Max 4,5 kijelző, használható proci és gpu, illetve jó akkuidőre lenne szükség.A keret 45k körül. és jó lenne még, ha érkeznének rá frissítések.
Néztem az Ace4-et és az lg f60-at, illetve a Galaxy core prime-ot.
Ezek közül az Lg-ben az ára tetszik, mert úgy gondolom, hogy 35-40 közötti áron nem igen kell szégyenkeznie a kisebb tárhellyel, és a gyengébb kijelzővel. Talán 5.0-án már megoldható az SD-re telepítés, vagy ha más nem akkor root.
Az ace-ben vonz a nagyobb tárhely és az amoled, de soknak tartom a 47 körüli árát, és idegesítőnek az érzékelő hiányát. (2év gar-osat mondom)
A prime pedig csak a hasonló hw miatt jött a képbe, de az is elég drága. Viszont ha sokkal jobbnak tartjátok az LG-nél ezt a kettőt, vagy tudtok jobb vételt, akkor rászánom azt a 8 ezer körüli különbözetet.
Egyébként jól gondolom, hogy az LG akksi terén jobban teljesít? Mintha jobban optimalizálnák őket ilyen szempontból? Tudom, hogy az ace eredményei a teszteken jobbak, de ez a pörgés nem megy az akksi rovására? Az amoled benne érezhetően jobb és fényesebb, mint a többiben?Köszi -
nagypasztor
tag
Üdv!
Olyan telefont keresnék, ami az átlagosnál jobb képeket készít, netán arra lett tervezve. Jó lenne, ha az üzemideje legalább hozná a két napot vegyes használat esetén (kevés mobilnet, telefonálás, zenehallgatás, néha videózás). A középkategória alsó részét céloznám meg elsőre. Mennyire kellene zsebbe nyúlni? Minél költséghatékonyabb megoldást keresnék.
Néztem a redmi 4x-et, ami tetszetős, és még árban sem rossz, viszont a kamerája talán nem annyira profi.
Mennyivel kellene árban fölé menni, hogy jobb kamerás készüléket találjak?
A méret sem utolsó. Semmiképp se menjen 5 coll fölé. Az 5,2 is nagy már.Elsősorban új készüléket keresnék, de ha a megoldás inkább egy jó állapotú használt, az sem nagy probléma. Itthoni beszerzés lenne jó. Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
nagypasztor
tag
-
nagypasztor
tag
Üdv! Érdeklődnék, hogy 5 coll méretben és alatta, 40-45 ezer kerettel a redmi 4x mellett lenne más alternatíva, ami 32 GB-os méretben kapható? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Diablo IV
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest