Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Új okostelefont szeretnénk ajándékba.
Mivel 3-4 évig meglenne, így a támogatottság biztosan szempont. Kamera, stabilitás a fontos, illetve, hogy ne legyen túl nagy. Androidost szeretnénk, egy régi P30 lesz lecserélve.
Ársáv 150-200e között mondjuk.
Mit ajánlanátok? -
motoflug
őstag
SZiasztok!
Apumnak nézünk telefont, a keret max. 70e Ft. Eddig a Redmi 9 volt a befutó, de hátha van valami kisebb ekörül. Ez az A41 jó lehet?
Méretben a P30 közeli lenne jó, ha van ilyesmi.
-
motoflug
őstag
válasz motoflug #155625 üzenetére
Közben volt időm egy kicsit kutatni.
Ha jól látom:
100e Ft. környéke:
-Xiaomi Note 9 Pro
- Xiaomi Mi Note 10 Lite
150-hez közelítve:
- Xiaomi Mi Note 10.Ennyire Xiaomi egyeduralom van? Mást nemigen találtam, amit ajánlottatok. Én szeretem a márkát, remélem ismerős nem ódzkodik tőle.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, most ismerősnek kellene egy új androidos telefon, 100-150e Ft között, de fogalmam sincs mik vannak manapság. Tudom, hogy nagy a sáv, gondolom minél közelebb a 100-hoz, annál jobb nekik. Tudnátok kérlek ajánlani 2-3-4 típust, hogy legyen miből választani? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Max. 70-80-ig női kézbe kellene telefon, jó kamerával. Tudom, hogy a trend nagyban a 6" irányába tart, jelenleg valami régebbi Galaxy van neki, ami kb. akkora, mint egy iphone7. Ebben a méretben/ennek közelében a fent említett ársávban van valami?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
S9+ készüléket honnan érdemes venni? Lehetőleg olyan hely kellene, ahol elfogadnak Erzsébet ajándékkártyát.
A laptopszalon-nál rendes gari van telefonokra?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kollégámnak S9+ készülékét tapizva elkapott a musthave érzés. Jelenleg SE-t használok, de visszavágyom androidra. Az SE-ben a kamera jó nagyon, tetszik a 240fps slowmo is, ezért nagyon kevés telefon maradna.
Érdemes lehet S8/S8+t venni egy S9/S9+ helyett? Vagy azért nagyobb és lenyegibb a különbség?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olcsó, itthon is kapható ( esetleg EU raktáras) nagymama telefont? Nem kell, hogy okostelefon legyen, sőt.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Elnézést a OFF-ért, de telefon “vásárlással” kapcsolatos tapasztalataim szeretném leírni. Rendeltem egy Xiaomi Redmi 4x-et, melyet a feladó a GLS szolgálattal küld ki. Megkaptam a szokásos e-mailt a kiszàllításról, benne az időponttal és a futàr számàval. Sajnos a kiszàllítás napjàra kórházba kerültem, így hàt felhívtam a futárt, hogy megoldható-e egy másik címre történő kiszàllítás. Azt mondta, persze nem gond, lediktáltam minden adatot, ùj címet, számot, stb.. Ezen a napon nem történt kiszállítàs az ùj címre, felhívtam a GLS ügyfélszolgálatát, hogy mizu. Ōk közölték, hogy a telefont visszaküldték a feladònak. Megkérdeztem, hogy mégis mi a bánatért, ha egyszer lebeszéltük a futárral az ùj címet. Hát ōk azt nem látják de ha nyitok ticketet, akkor megnézik. Írtam e-mailt a terméket feladó cégnek, hogy visszajött-e, mert ha igen, akkor küldjék már vissza, hiszen sehol és semmikor sem jeleztem az elàllàsi szándékom. Megnézték, a termék visszaért és már ki is küldték egy másik megrendelōnek, miután a rendelésem törölték. Ez mi?!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
50e. Ft.-ig szeretnék dual sim-es androidos telefont lehetőleg 5"-hez minél közelebbi méretben, ami meg is jönne december elejéig.
A Redmi 4X-et néztem, de az eustock-nál nincs raktáron. Van más ajánlott típus? EU raktáras rendeléstől nem zárkózom el.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A Samsung S8+ gyári garival hol a legolcsóbb?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Maximum 5"-ig keresünk minimum 2GB rammal androidos okostelefont egyszerű felhasználásra (szülőknek). A keret maximum 60. e Ft
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A héten szeretném megvenni a P9 lite-ot édesanyámnak. Honnan éri meg a 2017-es verziót venni?
-
motoflug
őstag
válasz Viktor0610 #112427 üzenetére
A P9 lite jó lenne, honnan érdemes beszerezni?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresünk új okostelefont. Sajnos, Xiaomi nem játszik, csak olyan márka, amit tud hova tenni (Sams, LG, Huawei stb., stb.)
Egy S3 neot váltana, szeretném, ha stabil, jól használható készülék lenne, nagyjából 5' méretben.
A keret 50-70e Ft.-ig nagyon maximum.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy telefont, de az eladót közben kitiltották itt. Meg lehet nézni az okát? Ugyanez a hírdetés fent van a jofogason is.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam már erre, sajnos azonban ma elhalálozott a 6S-em, így keresnem kell valamit helyette.
Kérdésem a dualsimes topikban is fel fogom tenni, nem ismerem egyáltalán sem a kínai sem az egyéb piacot.Szóval maximum 60-70.e Ft.-ig keresek lehetőleg olyan telefont, ami megfelel a kövektező kritériumoknak:
- Jó kamera: slowmo 120fps@720p, szép képek, előlapi kamera.
- Stabilitás: nem érdekel annyira a soc. világa, nem értek hozzá, legyen megbízható, ne akadjon stb, jó multitask.
- Szebb kijelző, mint a OnePlus One-é. Kollégáimnak van, nagyon fakónak tartom.Lehet új is, de inkább használtat szeretnék, mivel nem akarok bukni a dolgon több tízezreket.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Még mindig csak az iPhone 6/6s ill. plus-ok és az S7/EDGE tudják a 240-es slowmot? Van bármilyen újabb készülék, ami még tudja ezt?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Jelenleg mi a bestbuy max 5"-ig és nagyjából 50e Ft.-ig? Abszolút alap felhasználás lenne, kb. csak FB, ill. telefonálás, némi fotózással. Ami fontos, hogy WP nem játszik, és kínai sem igazán (sajna).
Én még az S4 mini plus-t néztem, azóta van jobb ekörül? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Biztos, ami biztos megkérdezem, bár átrágtuk magunkat pár készüléken: 70-80e Ft között van jobb vétel a G3-nál? Kínai nevek (sajna) nem jöhetnek szóba.
-
motoflug
őstag
válasz cafatmaister #94668 üzenetére
Most nézem a kis méretet, így necces. A kimovil.com-on nézz szét szűrőket használva, bár attól tartok, hogy a Z1C elég jó ebben a kategóriában.
-
motoflug
őstag
válasz cafatmaister #94666 üzenetére
Ennyiért nem biztos, hogy kapsz jobbat. Külföldi rendelés is játszik?
-
motoflug
őstag
válasz lakospeti #94632 üzenetére
Pl. iTunes, meg FM rádió hiánya, csengőhang/ébresztés hangjának ugyanazon szintje...; meg nem tudom még miket szoktak ide sorolni. Nekem ezek igazából nem fontos dolgok. 2-3 évig tuti, hogy jó lesz az i6, de szerintem még 3-4-re is, ha a 4s frissítéseiből indulunk ki. Én tuti az i6-ot venném, de hallgass meg több véleményt.
-
motoflug
őstag
válasz lakospeti #94630 üzenetére
Szerintem ha nem vagy nagy mókoló droidon, és meg tudod szokni a kompromisszumokat, akkor mindenképp érdemes váltani. Ismerősi körben rengetegen váltottak (egyszerű userek), és mindenki ajánlotta az iOS-t. Ha méretben kisebbet szeretnél, akkor meg pláne (5S, 5SE,ha lesz).
Droidon meg ugye ott a Nexus vonal a stabilitásra/állandó frissítésekre.[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, tudtok olyan megbízható szakembert a PH-n, vagy budapesti szervizt, ahol törött kijelzőt kicserélnének?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Mostanaban lattam, hogy van olyan GSM, ahol a gyartoi garancia melle lehet biztositast kotni. Tudtok esetleg olyan biztositot, ahol kulon is lehet telefonra kotni? Eleg jo megoldas lehet, amennyiben a keszulekre 1 ev gari van, ill. bizonyos gondatlansag miatti karokra.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Használt iphone 5s vásárlása során mire kell figyelni? A forrás elvileg megbízható, de jobb tudni mit nézzek meg alaposan.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
6" körüli méretben 4k, 120fps, videoval valami értelmes vétel akad? Az LG G pro 2 lenne tökéletes, de már csak Aliexpressen van, és vám meg áfával már nem a legolcsóbb.
-
motoflug
őstag
Nem tudom volt-e már, de ez ütős ajánlat.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Annak tudatában, hogy nem játszik semmilyen kínai márka, illetve a windows vonal sem, 50 körül mi a bestbuy? Tudom, hogy Meizu/Xiaomi vonalon már nyert ügy lenne, de fontos, hogy az ajandék készülék "ismertebb" márka legyen.
-
motoflug
őstag
Srácok,
40-50 körül van olyan készülék, ami viszonylag stabil? Édesanyámnak kellene, szóval bármennyire is tudom, hogy egy Redmi 2 Pro/M2 lenne a bestbuy, ő nagyon nem szeretné, ha kínai lenne.
Ace 4/S3 neo, akadhat még valami jó vétel? S Advance-t váltana, így annál mindenképpen stabilabb készülék kellene. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Most én kérdeznék: Az S4 mini value editionnál ebben a méretben/árban van jobb készülék?
-
motoflug
őstag
válasz Peterzon94 #87725 üzenetére
Egyikkel sem jársz rosszul. Természetesen a 3GB-os verziót válaszd.
-
motoflug
őstag
válasz Peterzon94 #87722 üzenetére
Ugyanezekre jutottam én is. Mondjuk azt nem tudom, hogy a flex 2 megkapja-e a 6.0-át.
-
motoflug
őstag
válasz Peterzon94 #87711 üzenetére
Ez egy jo kérdés. A flex elég bika gép, de "csak" 2GB rammal van szerelve, viszont FHD kijelzot hajt. Tudtommal már nincsenek gondjai, kamerában ugyanazok, úgyhogy nem könnyű, én is gondolkozom mindkettőn.
-
motoflug
őstag
válasz zolikaDB #87565 üzenetére
Jelen. S4-ről (I9505) mentem át Zenfone 2-re.
http://prohardver.hu/tema/re_asus_zenfone_2_agya_mint_egy_planeta/hsz_2228-2228.html
Így 1-2 hónap után, nekem az S4 kézreállóbb volt, egyébként teszteltem a multitaskingot, amíg nem hagysz megnyitva 40 appot (aminek semmi értelme szvsz.), addig a 2GB ram vígan elég sztem.
Összességében előlapi kamerában jobb at ASUS, a hátlapiban talán az S4.[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz andrisbandi #87512 üzenetére
LG esetében számlával fordulhatsz a hivatalos szervizhez, ezt már többen is megerősítették G3 topikból.
Ozsi009: Ha adnak számlát, akkor csak a vásárlás köt hozzájuk. Lásd az előző mondatom.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Főleg a soc. gurukat kérdezném: Többször feljön a felbontás/ ram aránya a droidos készülékeknél, gondolok itt a QHD/3GB ill. 1080p/2gb-ra, amelyek a leggyakoriabbak. Meg tudnátok mondani, hogy a két arány hogy viszonyul egymáshoz a sebességet tekintve? Vagy ez nincs összefüggésben?
Mondok egy konkrét példát: LG G3 QHD 2GB illetve 3GB rammal szerelve. Számottevő lehet az eltérés egy 1080p/2gb rammal szerelt telóhoz képest? Tekintsünk el a gyártók felületétől. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok még olyan gsm üzletekről,amelyek hasonló kiterjesztett garanciát adnak, mint a turbado vagy a mobilkereskedes.hu?
-
motoflug
őstag
válasz instantwater #84575 üzenetére
En is e kettore szukitettem le. G3-nal sokan launcher cseret ajanlanak, ill. szeret elrepedni a kava,amit garaniaban cserelnek.
-
motoflug
őstag
válasz kalapacsolok #83917 üzenetére
Oneplus One?
-
motoflug
őstag
válasz madarasz92 #82917 üzenetére
Honorbuyrol kb. ennyire jon ki az m1 note 32gb. Mondjuk nem tudom,hogy jobb-e, mint az 5s. Tinydealen nezz ra a Xiaomi Mi4-re.
-
motoflug
őstag
válasz madarasz92 #82913 üzenetére
M1 note a jobb. Mennyi a kereted,hol nezted a meizukat?
-
motoflug
őstag
válasz szabonagyur #82574 üzenetére
i5s ennyiert?
Honor 6?
-
motoflug
őstag
válasz monti0222w #82368 üzenetére
Nekem azt írja, hogy már nem árusítják.
-
motoflug
őstag
válasz marci10115 #82298 üzenetére
Oneplus One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest