Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toika
tag
válasz sarkanyolo2 #55296 üzenetére
Az I9250-es sima (itt).
m1lan: A szintetikus tesztek (pl. AnTuTu) alapján a számítási teljesítmény háromszoros. Valamint a GPU-ja elég gyenge a Nexusnak. A kijelző felbontás jelentősége a nagy kérdés számomra.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Játékteljesítményben mindenképp jobb lenne az Adreno305 plusz pici felbontás.
SGX540 se gyenge, de valóban, a mai pazarló játékok(Asphalt 8 eleinte jó volt most már a régi pályákon se az) mellett meg az eltelt 6 év miatt túlkoros. Maga korában az volt a csúcs azért úgy kell tisztelni. Adreno 305 meg az alsó közép most.Személy szerint a 720p-ről én nem tudok lemondani. Meg azért a Nexusnak remek a főzött ROM támogatása.
A RAM meg ugyanannyi. Szóval majdnem ízlés dolga a döntés... -
dfg54
tag
Melyiket érdemesebb venni? Kb. egy árban vannak most.
HUAWEI Y330 v. Vodafone Smart 4 Mini
Előre is kösz a választ!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Vodafone go+tarifával kellene egy okostelefon max. 4 coll-ig, 1 Ft-ért.
[link]Az alábbiakat néztem ki:
Vodafone Smart 4 Mini
Sony Xperia E1
Samsung Galaxy Trend Plus
Ezek közül melyik lenne jobb?
Samsungra szavazok, mert van belőle fehér(nőnek lesz a telefon),és van vakuja is. -
Marquess
tag
3 napja nálam van az új lg g2 telom azóta se raktam le egy percre se ,jó azért aludtam egy keveset
Annyi rosszat írtak sokan róla,de közben tökéletes !!
Nem recseg,nem melegszik,a zene lejátszója eszméletlen jó nagyon örülök,hogy ezt a telefont választottam és köszi aki biztatottGood Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
csibtsib
csendes tag
Hali!
Már vagy egy hete gyűjtöm az infót és nem tudok dönteni két telefon közt.
K-Touch Nibiru H1
Coolpad F1 8297WMindkettőnek megvan a pro-kontra, és egyszerűen nem tudom átlátni ép ésszel, melyiket vásároljam. Ha a Nibiru nem lenne drágább egy kicsivel mint a Coolpad, valószínűleg azt venném. Azonban kisebb az akksija ill nem Gorilla Glassos.
Na tehát egy szó mint száz, Ti mint akik benne vagytok a témában, melyiket vennétek?
-
SOAD19
addikt
Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy a Mall.hu-nál gyártói garanciás telefonokat árulnak, vagy bolti garanciásokat. ezt venném meg, ha gyártói garis
Egy-két napja próbáltam elérni őket telefonon, hogy rákérdezzek, de egyszer se vették fel. Ma olvastam, hogy írják, hogy inkább mail-en próbálkozzunk, mert telefonon elfoglaltak, és ha foglalt a vonaluk, akkor is kicsörgést hall az ember.
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. 2 készülék között kéne döntenem a segítségeteket kérem ehhez.
1.Xiaomi Hongmi 1S(Snapdragon 400 1G Ram) xiaomishopról
2 Beex Octagon(MTK6592 octa core,2G Ram) euronics,edigitalbólAzért ez a kettő van "az asztalon" mert fontos lenne hogy magyar számla legyen róla.
Ha van olyan készülék ami 60ezer forintig ilyen tudással rendelkezik és megfontolandó alternatíva írjátok meg kérlek!
Köszi
-
badd
tag
Köszönöm mindenki segítségét, aki ajánlott telefont.
Az ajánlottak közül (Lg F6, Nokia 925, BB Z10, Sony Z1C), végül egy Sony Z1C lett. Az Lg F6 kezelőfelülete nem tetszett, a Nokia a szélességével már a kényelmes kezelés határait súrolta nálam. A BB Z10 az nagyon tetszett, a BB rendszer is bejött azonban az 1 napos üzemidő nagyon eltántorított, főleg amikor betértem egy BB szervizbe, ahol ki tudtam próbálni, és ott is mondták, hogy az optimális az 1 nap. Hiába cserélhető az akksija, a pótakksi azért még is csak macera. (Majd a következő telefonom vásárlásakor visszatérek a BB márkára, ha meglesznek, és remélem meglesznek) Így végül lett a Sony, melynek az akkujáról is azért jobbakat olvastam, kinézete is bejött, hardver miatt nagy eséllyel hosszabb távra jó lesz, méretileg pedig a tökéletes számomra, ennél nagyobb telefon sose fog kelleni nekem.
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
válasz efegyke #55316 üzenetére
Mindenféleképpen a Hongmi!
Gyengébb, de jobban támogatott hardver (mondjuk a 8 magot úgyse sokszor lehet kihasználni), rendszeresen(azt hiszem hetente) kap frissítéseket. A Beex meg csak valami átmatricázott kínai csoda, valószínűleg 0-hoz konvergáló szoftveres supporttal.
(#55320) badd
Szerintem jól választottál. Bár engem a Z10 is vonz.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Bolobi
tag
Hello
Telefont akarok cserélni úgy érzem a Galaxy S
Plusom már megvénült
Nézegettem már telefonokat egyik ismerősöm
vett Kínából egy Tegra3-as telefont, nem nagyon
ismerem ki ezen a téren magam, nem tudom
Nvidia mobil fronton mit tud.
Pontos típus: Beidou Hot Pepper LA-Q1, NVIDIA
Tegra 3, 1.3GHz, 1GB Ram
Főként általános használat hosszú távra, Zene-
netezés (wifi-mobilnet)
22000FT a telefon újonnan
Mit gondoltok róla?i5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Egy ismerősöm kinézett néhány telefont, amikhez közel azonos áron tud hozzájutni, tehát az ár nem dominál, inkább az melyikkel járna jobban, amire használná: zene , netezés, néha fotó, telefonálás,GPS.
Ti melyiket ajánlanátok elsősorban, és miért azt tartjátok jobbnak ?
Ha van hasonló árban jobb ötlet ne kíméljetek. KöszönömLG Optimus F6
LG G2 Mini
Lumia 625 -
belajkl
tag
válasz andrás47 #55327 üzenetére
Szerintem neki jó lenne a 625is, csak azért ajánlanám mert a windows rendszer gördülékeny stabil, és az ismerősöd úgyis csak alap dolgokra használja, melllettte szól még az ingyenes offline navigáció.
Ha a 2 lg közül kell választani akkor a G2 mini jobb mert újabb android van rajta meg jobb soc van benne, ezenkívül megegyezik szinte a 2 telefon.
Tehát vagy G2 mini vagy 625 azt már ő döntse el hogy WP vagy Android.
Remélem segítettem.A szavak nem számítanak !
-
dewil666
őstag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen telefont tudnátok ajánlani, 80000 Ft van a készülékre. Kettőt nézegettem, Huawei P6 és az LG G2 Mini. Az elvárásaim nem extrák (bár ahogy nézegettem a különleges kérések közé sorolható a normális akkumulátor idő). Kb. napi 1 órát szoktam internetezni telefonon, játszani nem nagyon szoktam, csak ritkán. Így ebből kifolyólag ha bír 2, de inkább 3 napot akkor az nem hátrány, ha meg többet akkor az már megváltás. Ami még szükséges, hogy GPS jól működjön (hamar találjon jelet és stabil legyen), autófókuszos legyen a kamera, esetleg vaku, kijelző 4.2"-5"-ig. Ips kijelzős. Olyan alapdolgokat nem is kellene sorolni mint Wifi, nfc, bluethooth 4.0, esetleg infra. Ami még jó ha 4G képes. Az operációs rendszerektől nem zárkózok el, bár androidot használok így ehhez vagyok szokva, de másra is nyitott vagyok. És végül új telefon érdekel. Előre is köszönöm a válaszokat.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Marquess
tag
válasz norbert1998 #55308 üzenetére
Mindenképpen
hát nem sokan mondták,hogy megéri megvenni ,de most már nagy a boldogságGood Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
5diez
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm hugának keresek használtan telefont kb 20K körül. Márka mindegy, megbízható típus legyen 4.0 vagy 4.1es droiddal és valami vállalható belsővel. A kamera sem hátány ha jó de főleg netezésre és facebookozása használja. Ötlet?
-
minek?:S
őstag
válasz dewil666 #55330 üzenetére
Hali, szerintem mind a 2 jó telefon, átlagosan mind a 2 2 napig húzta a tesztben, Huaweinél vedd figyelembe, hogy HiSilicon SoC van benne, viszont 2 giga RAM, én talán ezt választanám.
Esetleg nézd meg a BB Z10-et, 2 naponta töltöm(0-24 wifi, max fényerő, némi telefonbeszélgetés és játék), ugyan nem IPS, de nagyon szép kijelzője van, amit talán a HD felbontásnak köszönhet. GPS gyorsan talál jelet, de!.. marketből kell letölteni, mert az alap, hát.. nem a legjobb itthon, de marketben sok közül lehet választani. Többinek megfelel(infra off), 2 változat van, STL100-1 és STL100-2, előbbi TIOMAP SoC-os, 3G-s, utóbbi Snapi MSM8960-as, 4G képes. ja.. és mindezért, a 4G-sért, a berryboltban 74-ezret kérnek, 2 év gyári garival
5diez
Az a 20K mennyire fix? abban az árban nem sok jó van, inkább 30-35-ért, de megnézem.
Van egy Ascend G6 25k-ért, de arra kíváncsi lennék honnan származik vagy mi van vele o.O25-30k tájban találtam Xperia P-t
30k-ért látok egy Xperia L-t
31-k környékén HTC AmazeEzeket találtam amiket ismerek is, ennél olcsóbban nem nagyon van, amit ajánlanék:s
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Dual SIM-es telefont ismerősnek maximum 65.000 Ft-ért, és nagy bajban vagyok, mivel már átbogarásztam a teljes piacot kb. és nincs egyszerűen az igényeket teljesen kielégítő telefon, úgyhogy eljutottam ide, hogy rákérdezek, hátha tud valaki valami jó tippet adni.
A Wayteq 5H nekem elnyerte a tetszésemet, de az pedig "túl nagy", a Galaxy S Duos 2 pedig "túl kicsi"... Személy szerint én Moto G-t vennék azonnal, de azon meg nincs magyar nyelv, így az sem jó... Na itt jött el az a pillanat, hogy gondoltam megkérdezlek benneteket
Szóval a szempontok:
- Legyen legalább 4.5 inches, de legyen kisebb mint 5.1 inch
- Legyen magyar nyelvű (ezzel lőttük ki a Moto G-, ezt nem is kommentálnám... -.- )
- Minden napos használatra legyen elegendő hardvere (pl. 1 GB RAM, 1.2 GHz-es Dual core/Quad core proci)
- Itthon lehessen kapni, ha lehet minél több idő garanciával
- Ha lehet Androidos
Köszi előre is a segítséget! Én már nagyjából feladtam...
-
pengwin
addikt
válasz andrás47 #55325 üzenetére
Ha hozzá tud jutni egy G2 minihez, akkor ne vegyen Optimust! G2m-nek jobb lesz a támogatása.
Lumia 625-re meg majd WP8.1-es frissítéssel érkezik az ingyenes Here Drive+ (a globális verzió). Addig tényleg csak sima Here Drive van rajta, így is le lehet rá tölteni bármelyik térképet, de navigálni (még) csak Magyarországon hajlandó.Üdv, pengwin
-
nyunyu
félisten
30-35k kornyeken milyen fuggetlen telefont erdemes ujonnan venni?
Egyelore a Huawei Y300 es a ZTE Blade G kozott nem tudok donteni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zyelor
aktív tag
válasz Keil Walker #55340 üzenetére
Köszi a tippet, jónak tűnik
-
Troll56
tag
Sziasztok!
Sony xperia L mobiltelefonról vélemény?Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Troll56 #55343 üzenetére
Bugos, de én szeretem :-) (nekem is ilyen van). Nálam egy hiba jön elő gyakran, nevezetesen felcserélődik a két hangszóró, és ha csörög a telefon recseg meg halkan szól a csengőhang, zene, stb. Csak újraindítás segít.
A fórumon többen panaszkodnak a közelség érzékelő szenzor hibájára, de nálam ilyen nincs.
Illetve vannak (sokan) szerencsések, akiknek teljesen hibamentes.
Egyébként jó telefon az alsó középkategóriában, de pl egy moto-g vagy lg f6 jobb vétel[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Max 100.000 Ftig melyik androidos Dual simes telefon ajánlott? Új érdekel akár gsm boltból is.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
w333
félisten
Kérdés hogy mekkora méretben ? de én tuti hogy egy Redmi Note -t vennék
Vagy esetleg a kis tesót a Hongmi 1S -t, ilyen méretben még Moto G(#55349) freeknight
Nem nagyon van semmi ... 70k -tól 100k -ig szerintem csak rosszabbak vannak
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Melyik telefonnak a legjobb a kameraja 50-70 ezres keretben?(video minoseg is szamit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest