Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz dewil666 #55330 üzenetére
Hali, szerintem mind a 2 jó telefon, átlagosan mind a 2 2 napig húzta a tesztben, Huaweinél vedd figyelembe, hogy HiSilicon SoC van benne, viszont 2 giga RAM, én talán ezt választanám.
Esetleg nézd meg a BB Z10-et, 2 naponta töltöm(0-24 wifi, max fényerő, némi telefonbeszélgetés és játék), ugyan nem IPS, de nagyon szép kijelzője van, amit talán a HD felbontásnak köszönhet. GPS gyorsan talál jelet, de!.. marketből kell letölteni, mert az alap, hát.. nem a legjobb itthon, de marketben sok közül lehet választani. Többinek megfelel(infra off), 2 változat van, STL100-1 és STL100-2, előbbi TIOMAP SoC-os, 3G-s, utóbbi Snapi MSM8960-as, 4G képes. ja.. és mindezért, a 4G-sért, a berryboltban 74-ezret kérnek, 2 év gyári garival
5diez
Az a 20K mennyire fix? abban az árban nem sok jó van, inkább 30-35-ért, de megnézem.
Van egy Ascend G6 25k-ért, de arra kíváncsi lennék honnan származik vagy mi van vele o.O25-30k tájban találtam Xperia P-t
30k-ért látok egy Xperia L-t
31-k környékén HTC AmazeEzeket találtam amiket ismerek is, ennél olcsóbban nem nagyon van, amit ajánlanék:s
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest