Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Jóestét.. Milyen telefont tudtok ajánlani 40-45e Ft.ból? Sony Xperia Tipo-n gondolkodom, jóválasztás lenne-e?
Üdv.:M.
-
őstag
válasz maggi1886076 #2701 üzenetére
Üdv. szeretnék telefont vásárolni, de nem nagyon vagyok jártas benne. Ami fontos: Jó hang minőség, 3"-3.2"-es kijelző, Android, ICS 4.0, 40.000 Ft alatt. Valaki esetleg tud segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv megint. arra gondoltam, hogy hajlandó vagyok még 20.000 Ft-t rááldozni, Xperia J-re.. megéri az árát? (és főleg: Jó a hangzása? ) ugye Tipo-t mondtátok, megérné esetleg egy Xperia J?
-
őstag
Üdv! ti hallottatok aTab 5 Phone-ról? Auchan(>.<) újságban láttam, 50.000Ft, 2x1GHz, 5''-s kijelző,5Mp hátsó és 0.3 előlapi kamera..?
-
őstag
Üdv. esetleg Lenovo A60 vagy A65ről tudtok valamit mondani?
-
őstag
válasz h_eduka #5768 üzenetére
azt is vedd figyelembe, hogy 3GS már 3-3,5 éves bár bátyámnak az volt és nem volt 1 rossz telefon Lumia 610... haveromnak van..vagyis volt egy ilyen telefonja, szerette, bár sokszor lefagyott neki beszélgetés közben is és most meg nem kapcsol be neki, pedig vigyázott rá Szerintem inkább 3GS.
-
őstag
Amúgy.. szerintetek LG Optimus L5(nagyobb kijelző) vagy Xperia U(Szebb külső, kiváló ár/érték arány)? Előre is köszi
-
őstag
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Zoliwrc #6030 üzenetére
elvileg jó... de olcsóbban is megtudod szerezni a P-t, megbízható helyről. Szerintem...
-
őstag
válasz spanyoll #6043 üzenetére
Itt is írtak róla, amúgy full ugyanaz mint az Xperia S... ár külső, tudás.. mindössze annyit változik az egész hogy nem 1.5 hanem 1.7 GHz-s DualCore a proci. Valamint S-nél sokan panaszkodtak, hogy sárgul a kijelző(ennél asszem nem, de javítsatok ki ha én tudom rosszul). És szerintem ez is egy gyönyörű teló, jó hardverrel és (szerintem) jó árral is 85k körül. Énis csak azért figyeltem fel rá, mert hírekben volt, hogy 2x1.7GHz, mondom hűha az majdnem jobb mint a gépem:$
-
őstag
jójó igaz, bocs.. fáradt vagyok, de akkor is metrósok hülyék
Blade 3-ra meg énis szemet vetettem, és kicsit irigyellek is bevallom teszt alapján is tetszik a Blade 3, de nekem az Xperia U jobban tetszik csak énse találok olyan boltot ahol 50k alatt alatt van és van hozzá +akku, fólia, töltő, usb..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
40k ért NINCS WP... esetleg valamilyen tarifákkal, de ebbe ne menjünk bele, vagy használtan.. én személy szerint a Lumia 610-et nem ajánlanám, vannak akiknek bejön, de az a tapasztalatom, hogy haver nyáron vette a készülékét.. és már meghalt.. de amíg működött is sokszor lefagyott még beszélgetés közben is.
és most mondhattok engem mindennek, de nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
De ezt nem csak én mondom így... egy másik haverom is ugyan ezt mondja.... tőle is megkérdezhetitek... neki nemtudom mivolt a baja vele, nem kötötte az orromra, annyit mondott, hogy Lumia 610 felejtős...
És én nemmondom, hogy senki ne vegyen Lumia 610-et egyszerűen csak felhívom a figyelmet a tapasztalataimra, persze más mondhat akármit, ez személyes tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
"Androidot kizárnám, valamilyen egyszerűbb win-es teló kéne neki."
hamár 'Tisztelt DS39' is élt vele. Igaz, nincs normális WP teló ennyiért, de ezt leírtam már. és ha a kérdező nem szán rá többet akkor vagy vesz egy Lumia 610-est vagy megpróbáljuk épp érvekkel meggyőzni, hogy ennyi pénzből jobban kijön egy zöldrobotos készülék.(#6096) DS39: Lehet, hogy csak nekik volt rossz napjuk, mikor vették
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok