Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flanagan76
kezdő
válasz Cyrin #124198 üzenetére
utoljára: én nem a Xiaomi telefonok képességeit kérdőjeleztem meg, hanem azt, hogy nincs másik életképes opció.
ez kb az, mintha azt szajkóznátok, hogy a BMW egy jó autó - amit mindenki tud - és nem ajánlanátok sem Audit, sem Mercedest, csak BMW-t.
De kiváncsian várom az ajánlatokat az alábbira:
Keret: 70k - ig
Fontos:
- kompakt méret (max 5.2 inch de inkább 5 inch)
- jó kamera
- full hd kijelző
- normális design, letisztult vonalvezetés, vékony (Moto-k kiestek)
- újRedmi 4x-el hagyjatok mert kamerája gyenge, Mi A1 meg tepsi, ajánlatok?
szerintem nincs ilyen teló, úgyhogy kb egy újszerű s6 lesz.
-
keszo
őstag
-
axioma
veterán
válasz TheProb #124199 üzenetére
Szerintem nem artana tudni, mi baja a note4-gyel? Az me'g a 3/32-es valtozat es az keves? Vagy fizikai serules erte es azert szenvedes? Mert amugy nem hiszem hogy a mi a1 tobbet tudna, akkuban meg hatarozottan kevesebbet. (Jo, paromnak 4/64-es van, es me'g hosszu ideig tervezi azt hasznalni, semmi gond nem jott elo.)
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz flanagan76 #124201 üzenetére
Ha kicsit dobnál rá Honor 8 is jó vétel és annak sem rossz a kamerája vagy újszerűt már kapsz 70 környékén.
-
törölt tag
válasz flanagan76 #124205 üzenetére
Ezekközül tényleg a Honorral jársz a legjobban
-
Ájvé
veterán
Hogy értsd végre, Xiaomi egy Suzuki a hasonlatodba, ennyiért nem kapsz BMW se Audit. Suzuki olcsó, megbízható jó autó, de nem véletlen sokkal olcsóbb mint a BMW.
Huawei Nova-t nézd meg esetleg. -
TheProb
veterán
válasz axioma #124203 üzenetére
Kb minden. Nem hallják a másik oldalon, elmegy a hangja. Nem csörög a telefon, etc.
Meg a 32 gigából is kifogy, mivel fotózik/videózik. Bár ezt lehetne a legkönnyebben orvosolni..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
neoforce
aktív tag
válasz BenHans #124187 üzenetére
Senki nem mondott ilyet!
Arra akartam utalni hogy nincs olyan nagy szakadék a mobilok között mint régen alap alkalmazások tekintetében(gmaps,youtube,böngésző zene lejátszó, telefonálás,viber ,facebook!Nem kell 10 percet várnod egy youtube betöltésére egy belépő szintü telefonnal sem(már ha jó) De én nem mértem a felsökategoriához.(redmi 4xet)
Ellenben azért hagyne ájuljak el a felsőkategoriás telefonoktól sem, mint itt sokan...(200-300k hufért szerintem) igazán gyenge a tudás!
Már ha az árát tekintjük a dolgoknak....
(ez csak az én véleményem!) -
axioma
veterán
válasz TheProb #124208 üzenetére
Akkor a darab maga hibas (volt z3c elvalos kijelzoskent mig ki nem derult mi a hiba, ismerem hogy milyen az ha beszelni nem tudsz). Ha ugyis maradna xiaomi-nal es tart a tiszta androidra atterestol, akkor lehetne note4 4/64 is. De persze megertem, ha a tipus hibajanak veszi es inkabb masikat akar.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Lassan el kellene döntenem , hogy milyen telóra cserélem a I5s-t.
Sajnos a prioritások mindig változnak, és ezzel együtt az árak is, viszont nem szeretnék többet egy vagyont telóra kiadni.Kb 2 évig használnám, szeretném ha nem menne tönkre 2 csepp víztől (fotóznám a gyereket uszodában, balatonon), amúgy pedig teljesen átlagos felhasználás. (jó lenne a jó kamera, youtube, whatapp, navi, nyelvtanulás, spotify (a telefon alján lévő jack dugó előny)
amiket eddig néztem:
moto g5s
moto g5s plus (nemm annyira szívesen vennék 5,5-est)
moto x4
samu a5 2017
samu s7 (csak használtban jöhetne szóba, szívem szerint ezt venném, de nagyon túl lóg a kereten)ezek közül melyik lenne a fentiekre bestbuy? llletve esetleg ajánlanátok alternatívákat, amiket érdemes menézni, megfontolni?
Köszi
ui: tényleg bocs, hogy nyúlik ez nálam mint a rétes tészta... jót akarok venni, mert utálnám ha egy éven belül földhöz vágnám
#proudfather
-
juuzer
addikt
válasz papeti01 #124211 üzenetére
Ha találsz jó állapotú S7et megbízható eladótól akkor mindenképp azt.
Vagy A5 2017. Ezek vízállóak az általad felsorolt telefonok közül ha jól tudom.
Szerk: az X4 is az bár sokat nem hallottam erről a készülékről. :/ De ha a kolléga is azt ajánlja, akkor csatlakozom hozzá
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
xigris
őstag
Sziasztok!
a telekom által forgalmazott samsung s7 edge függő vagy sem?
Konkrét infót nem találtam csak a képénél van egy nyitott lakat.
Van még olyan hogy beleteszem a simet s függővé teszi magát,régen mintha lett volna ilyen.
Ui: Már megvettem az asszonynak[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz xigris #124214 üzenetére
Szia,
A SIM feliratot magában foglaló nyitott lakat az jelenti, hogy nincs hálózati zár a készüléken (és utána már nem is lesz, az utólagos SIM kártya alapú zárás külföldi szolgáltatóknál jellemző, hazánkban nem).
Nincs amúgy jelentősége, mert a Telekom - eltérően a másik két szolgáltatótól -, azonnal feloldja kérésre bármilyen konstrukcióban (lehet még hűséges előfizetéshez tartozó, akár részletfizetésre) vásárolt készüléken díjmentesen a hálózati zárat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sziasztok!
Teljesen laikus vagyok a témában.
Szeretnék egy új telefont a következő feltételekkel:100ezer alatt
Új
Független
Inkább best-buy
Normál felhasználás, fényképezgetés, internet
Jó a zárt op.rendszer is,de ha lehet akkor inkább nyílt párti vagyok.
A mérettel igazából bajban vagyok,nem nagyon foglalkozom vele így nem tudom,ajánlásokat szívesen veszek.Szóval ennyi
Válaszaitokat előre is köszönöm!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
MODERÁTOR
-
TheProb
veterán
válasz axioma #124210 üzenetére
széria+készülék hiba is. A gyenge telefonálási minőség az széria hiba, mivel rengeteget telefonál napi szinten, így inkább vesz egy másikat, mint hogy heteket várjon arra, hogy megjavítsák.
A szűz droidra való áttéréstől csak én tartok picit, ismerem, hogy 1 bites és nem tudom, hogy mennyire smooth lenne neki az új rendszert megszokni. Én már régen láttam stock androidot, így saccolni se tudok, hogy most milyen. Bár gondolom eget verő különbségek nincsenek, szerintem csak annyit venne észre, hogy nem olyan szép/más a UI.Ami mondjuk nekem biztos hiányozna, az a MIUI K jó backup/restore feature-je. Nemtom ilyen fronton hogy áll jelenleg a stock droid.
De akkor ha kell neki legalább 64giga belső tárhely meg a 4giga RAM (ezt inkább csak én tanácsolom, bár gyári droid mellé lehet elég lenne a 3 is...), akkor ebben az ársávban van jobb vétel az A1-nél?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
papeti01
senior tag
válasz Viktor0610 #124213 üzenetére
Az x4 hosszutavra jobb telo mint az s7?
Illetve altalanos teljesitmenyben mennyivel marad el egy s7-tol?#proudfather
-
válasz Viktor0610 #124217 üzenetére
Köszönöm a választ!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
MODERÁTOR
-
beller
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki valamit a Xiaomi Redmi Note 5 Pro-ról azon túlmenően, hogy az árusítás megkezdését követő 10 percen belül 300 ezer darabot eladtak? Tehát hogy mikor lesz esetleg teszt róla és mikor mennyiért kezdik meg itt az árusítását.
-
-
memphistores
csendes tag
Sziasztok!
Telefon csere lesz nálam, a keret max olyan 140. Amit eddig néztem az a Huawei P10, illetve ugyanez Honorban (9-es) Illetve a Honor View 10.
Valakinek tapasztalat, esetleg tudnátok még ajánlani?
Ami fontos, hogy külföldi webáruház nem játszik mert fontos az ÁFA nekem
Köszi! -
törölt tag
válasz memphistores #124235 üzenetére
Duplakamera van mindkettőben, a P10-ben Leica
ill. a Honor 9 tudtommal nem támogatja az előlapi autófókuszt
valamivel gyorsabb a Huawei gyorstöltője, de egyébként nagyon hasonló a két telefonEbben az ársávban nálam továbbra is az S7 a No. 1
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
A Xiaomi nem azért olcsó, mert szarabb mint az itt ismertebb gyártók pl. Huawei, hanem mert:
- nem költ marketingre
- kevés országban van hivatalos képviselete
- nem a telefonokból van a fő bevétele.Ezért is hülyeség a hasonlat, minőségben sem jobb egyáltalán a Huawei/Honor - hiába itt írják páran - sőt azonos árat nézve még jobb is a Xiaomi amit nyújt. Például a Mix 2 jóval olcsóbb, mint a Huawei P vagy Mate széria, mégsem "Suzuki".
Ezért is van sokat ajánlva, nem azért mert Xiaomi fanclub van itt. Meg őszintén amikor minél olcsóbban kell valakinek telefon, ugyan mit lehet ajánlani, ami nem esik szét pár hónap alatt?
Huawei Novat ajánlották feljebb, de nem éri meg az árát. Nem véletlen vettem én sem A1-et. Minden téren jobb nála. Huawei volt nekem is előtte.
Azt se felejtsd el, hogy Huawei egy A1 specifikációjú telefont 100ezer alatt nem adna el. Honor 8 is az olcsó most mert régebbi modell.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
válasz Fall-N #124237 üzenetére
Néztem én is.Samsung a5 2017 kb 75-ezer holott a Xiaomi A1 hardverbe sokkal erősebb.Eddig Samsungot akartam venni de minek vegyek,ha hardverileg gyengébb mint a Xiaomi?+15-ezret nem fizetek csak a márkanév miatt.Ezért is veszek Xiaomit.
Akkor úgy látszik nem csak nekem tűnt fel az hogy PL Samsung,Honor,Hauwei-nél inkább a márkanevet fizeted meg.
-
addikt
válasz demmer123 #124238 üzenetére
Rendben de akkor mondj egy xiaomit a samsung méretében fullhd kijelzővel hasonló tudással
Az A1 csak egy év garancia nincs ip védelem nem tudom hogy videófelvétel alatt milyen a hang minősége ebben a xiaomi nem jeleskedik
Plusz ott a méret nem mindenki akar 155x76 mm-es telóval mászkálni
És miben erősebb? Az MA tesztekben kb egyformán teljesít a két teló[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
ToniSoprano
addikt
válasz demmer123 #124238 üzenetére
A xiaomi ezen spórol:
- csak 1 év gartancia többi nagy gyártó pl Samu 2 év garancia, (ha a 2 év garit a Xaiomra külön vásárolod 7-10 ezer Ft pluszban.)
- A nagy gyártónak sokkal jobb szervíz hálózata van, a Wayteq nem egy álom, sok probléma van vele pl. alkatrészellátás szempontjából minimális készlet.
- Xiomik gyengécske kamerája bára azért már javulgat, MA1 annyira nem rossz, de szerintem Samu A5 jobb.
- Xiaomi nem vízálló nincs IP védelem, mint pl. a samuban amit vízbe, strandra is bevihetsz,
- Xiaomiban nincs amoled kijelző, van akinek fontos pl. nekem, de azért a Xiomikban jóval gyengébb IPS kijelzőt tesznek mint pl. Iphone-ba vagy Huawei-be itt is sokat spórolnak azért."Néztem én is.Samsung a5 2017 kb 75-ezer holott holott a Xiaomi A1 hardverbe sokkal erősebb"
Ez nem igaz kb egy szint a hardver: Samu 61054 pont, MA1 63288 pont. Össze keverted pl. egy Redmi Note 3 pro-ban még Snapi 650 volt 80 ezer körüli Antutuval.De neked kell döntened, nekem ami csalódás lett az A1-ben hogy mekkora tepsi lett, főleg hosszra.
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Asszonynak kellene egy telefon, mert egy éven belül elfogyasztotta a régi NEXUS 5-ösömet és 6-osomat, köszönhetően a másfél éves gyerekünknek .
Elsősorban 5,5-6" körüli készüléket keresek min. full hd felbontással és jó kamerával. Neki a kompakt méret nem számít, táskában hordja úgy is a készüléket, böngészné pedig jobb ekkora készüléken. Illetve ugye a gyerek miatt nélkülözhetetlen a jó kamera....
Az lenne a kérdésem, hogy használtban milyen modellt érdemes vadászni 40 körüli összegért? Látom, hogy ennyiért ott van a Xiami redmi note 4x, ami már full HD és 5,5", de ha azt mondjátok ennyiért vannak néha használt piacon ár/érték arányban jobb masinák, keresünk olyat. (Ennél többet, tekintettel arra, hogy leamortizált 2 jó telefont is, egyelőre nem szánunk rá )
Köszi előre is a tippeket.
-
nagyúr
válasz ToniSoprano #124242 üzenetére
Ürülök hogy egyre többen vannak akik értenek a telefonokhoz.
Ha valaki legközelebb segítséget kér telefon választásban, akkor bátran szóljál hozzá."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
batai15
félisten
válasz ToniSoprano #124242 üzenetére
Wayteq szerviz tapasztalat.
Redmi 4a. Majd 1 éves telefont leadtam mert random újra indult, kb 1 hónapja.
Ez volt csütörtöki napon. Hétfőn hívtak hogy nem tudják javítani, és adjak számla számot vissza utalják a vétel árat.
Mondom csütörtök adtam le ,hétfőn hívtak ,mi ez ha nem jó szerviz hozzá állas? Edigital anno vettünk huawei p9 lite-ot sdt nem olvasta . 3 napban benne voltunk kb 2 hét kelett hogy cseréljék .Jelenleg galaxy s8at nyúzok. Sok sok xiaomi telefonom volt már, s8at konkrétan redmi note4 utódjának vettem. Nyílván ég és föld a különbség, a legtöbb esetben. Kamera ,kijelző , etc etc .
Viszont ha azt nézzük átlag usernek ,ezek nem egy értelműek.
Szóval engem az s8 abban erősített meg hogy a xiaomi igen csak jó telefonokat gyárt.
Mondjuk az említett mi a1 nekem is megvolt, csalódás is volt, helyébe én is inkább a5 2017 vennék.[ Szerkesztve ]
-
neoforce
aktív tag
-
axioma
veterán
válasz TheProb #124218 üzenetére
Ja nem javitasra gondoltam, hanem 4/64 varians vasarlasat, aztan ha megjavitjak me'g eladhatja... ferjeme nem problemas telefonalasnal, ezert gondoltam a peldany hibajanak. Nem ismerem a tobbit elegge ahhoz, hogy ajanljak (raadasul a kinalat nagy resze kiesik azzal hogy a samuval nem szamolok). Ferjem pl. azert nem egybites (infokaron tanit), de a P70 utan a Note4 vezerlogombok sorrendjenek cserejet 2 honap mulva is emlegette hogy mar megint felrenyomott...
MiA1 munkatarsamnak van. Nagyon vekony, nekem kevesbe masszivnak, egyenesen noiesebbnek is tunik, es akkuban gyengebb. En pont a kijovetele elott vettem meg a ferjemnek a note4-et, es bar egyforman 4/64, bantam hogy nem tudtam hogy jon mindjart az "utod", duplan frissebben. De azota ugy latom, hogy _neki_ nem lett volna jobb a mi a1, foleg hogy az uzemido nagyon szempont, kamera kevesbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok