- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz Tyler Durden #63398 üzenetére
A legjobb ár/érték növekményt a közepes készleteknél tudod elérni. Veszel egy Falcont pl 270-ért, el tudod majd adni - súlya miatt személyesen valószínűleg - 400-ért, kerestél 130-at. Az árából ha veszel 10 scythe-t, azon a realizálható haszon kb 180000. Persze ez több csomagolással, több partnerrel való kapcsolattartással jár, de elérhetőbb az árnövekedés után is, így valószínűbb, hogy elkel. Ráadásul tudod diverzifikálni a portfoliód.
A diorámák első sora is biztos nagyot fog futni, mint minden első számú sorozat. Ha mondjuk egyben eladja valaki a hármat, kiindulva az én példámból 24000+12000+25000 ft áron lettek megvéve (szemétledobó, árokfutam, dagobah), 99.990ft-os áron kifutás után tisztességes haszonról beszélünk, mégis nem megfizethetetlen a 3 db így egyben a vásárlónak sem. Persze a többiek 120 körül fogják tapasztalataim alapján kínálni, és az is el fog kelni...
Na mindegy, hangosan gondolkodom. De a nagy és bitang drága készletek jóval kisebb piaci szeletet tudnak kihasítani, arányaiban ugyanolyan, vagy kisebb százalékos megtérülés mellett.
Pl a Bricklink vasútállomás is ezért volt számomra kétséges, hogy megvegyem-e. Volt százezer ft. Százötvenért tuti elvinnék, de addig pakolgatni, várni rá, pénzecském zárolásán morfondírozni... jó tudom, árban a kétszáz is benne van. De nem kísértem a sorsot, 150-et az előző fordulós - 62000 ft-os ha jól emlékszem - várért megadtak, de ritka hogy az ember találjon olyat, aki ennyit kifizet - főleg a mai gazdasági körülmények között. Mint amikor veszel egy kaparós szelvényt 300-ért, nyersz vele 600 ft-ot, abból veszel két újat és elbukod .
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
válasz xcvbxcvb #63396 üzenetére
"Ugyanúgy a lego választ a végén valamit."
nem
Crowd Support
March 7 — March 31, 2023
We invite all BrickLink members to vote for their favorite submissions. This crowd vote weighs in alongside the BDP’s internal selection criteria and influences the designs chosen for crowdfunding.Crowdfunding
February 2024
BrickLink members may pre-order their favorite sets, with a limit of 2 of each set per household. All sets that receive over 3,000 pre-orders will be produced. Up to 20,000 of each set will be manufactured during a limited, one-time production run. -
addikt
válasz hami85 #63395 üzenetére
Amennyien veszik ezeket és félrerakják meglepődnék, ha egekbe szökne az ára mindennek. Nyílván lesznek amik felértékelődnek, de az aranykor szerintem már leketyegett. Azoknál számítanék felértékelődésre ahol egyedi minifigura van és/vagy nagyobb készlet, amit kevesebben engedhetnek meg maguknak. Persze az idő eldönti, lehet én vagyok teljesen vakon..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Az új Bricklink designer programnál nem látom egyenlőre hogy miben különbözik az ideastól.
Ugyanúgy a lego választ a végén valamit.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
formula01
senior tag
válasz mancer7151 #63389 üzenetére
Hány éve nézted utoljára?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
RapaNui1
aktív tag
Srácok, a Ghostbuster Firehouse szétszedése se volt semmi, de az összerakása szintén feladja a leckét. Nem csodálom hogy ennyire felment az ára. Darabszámra sem kevés, de a külső homlokzat és a belső terek részletessége mind időigényes megoldások. Anno nagyon kevés filmhez jutottam hozzá gyerek koromban, de meghatározó filmek közé tartoztak a Ghostbusters, Jurassic Park, Vissza a jövőbe, Szörnyecskék, Düne, Ahova lépek szörny terem és egyéb klasszikusok, a Rambo, Ütközetben eltűnt, Tűzjáró, Rocketeer, Amerikai Ninja filmek között. Van Damme, Stallone, Chuck Norris, Scwarcenegger, Bud Spencer, Louis de Funes, Charles Bronson Telli Savalas és az amerikai háborús filmek, között. Szóval teljesen mindegy később mi lesz a sorsa megmarad vagy eladom, a lényeg, hogy a T-rex szökése, a Vissza a jövőbe időgép mellett ezt is meg kellett szereznem meg kellett építenem, és a csajos Ecto-1 valamint a modern Ecto-1 melett nagyon jól fog mutatani. Már csak az Ideas Ecto-1 hiányzik mellé, na meg a habcsók emberke amire valamelyikőtök volt kedves felhívni a figyelmem.
-
Neurotoxin
őstag
Másnak is feltűnt, hogy a Ford GT-nek készítettek a Lego.com-on egy amolyan promó oldalt [link] ? Most találtam rá, nagyon várós nekem ez a készlet továbbra is
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Ciccuka
veterán
Aki frissen regisztrál a Lego.com-ra most 110 pontot ingyen össze tud gyűjteni a VIP-et aktiválva.
VIP jutalomközpont alján
Itt is van még 5 pont.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz RapaNui1 #63381 üzenetére
Én nem kaptam emailt róla. Figyelgetni kell mikor lesz raktáron státuszba a rendelés. Akkor kell feltölteni a számlát. Aztán vagy leveszik, vagy fel kell hívni az ügyfélszolgálatot.
De szerintem biztos itt is lesz róla szó amikor megjelenik.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
RapaNui1
aktív tag
Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy a designer program keretein belül rendelt termék ha elkészült előtte küldenek valami jelzést, hogy legyen elég pénz az ember számláján, mert várhatóan ekkor vagy akkor vonják az összeget, vagy nem lesz róla előzetesen semmi csak megpróbalják levonni. Mi van akkor ha le akarják vonni az összeget de nem sikerül fedezethiány miatt? Korábbról van ezzel kapcsatban bárkinek tapasztalata? Köszi, vagy hogyan működik ez pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Lego.com
A galaxis őrzői Adventi naptárCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Szalagparketta, vendegmatracon hasalva (gyerkoccel ketten is elferunk rajta), legok megfelelo mennyisegu talcaba kiontve a kornyeken . De azert hozzateszem altalaban fel-egy oras etapokban legozunk.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
geriand76
csendes tag
A bonsai volt ez első és hihetetlen ötletes, jól mutat a tv fölött. De tavaly először volt, hogy a drága nejem is épített velünk karácsonykor és az orcidea-val leptem meg és élvezte. Ráadásul hihetetlen jól mutat. A kaspó amit szintén meg kellett építeni sokat dob rajta. Ez a Botanical cololection nagyon ötletets és jó mkészleteket takar, Idénre mér a nejem is kisnézte a szárazvirágot. De a csokor is ütős darab lehet.
-
Throme
veterán
Szőnyegen??? Öreg vagyok én már ehhez
Asztalnál, de még úgy is tud kényelmetlen lenni...#63365mancer7151
Legutóbb az íróasztalomon/számítógép asztalaomon építetttem a speed champion filmes szetteket. Szintén ilyen bill/egér alátéten (80cm x 40cm). Ehhez elég volt. Nálam a varrás nem olyan kiemelkedő, de cserében világít#63366Vistaboy
Jó lesz nyálat csorgatni... és ennyi... Ingerküszöb feletti árazás és db szám. Majd elolvasom az itteni beszámolókat, akik megépítik. Pláne, ha ízlésesen ki is tudja állítani az illető.... -
Llew
senior tag
válasz Throme #63372 üzenetére
Ezekre én is nagyon rákattantam.
Előben az orchidea meg a papagajvirág is rohadt jól néz ki. A pozsgások meg jópofa apróságok. Őszintén nekem a bonsai a legkevésbé kedvenc közülük, pedig az volt meg először.
Az újakból a csokor nagyon tetszik, a szarazvirag kevésbé, de lehet végül az is meglesz.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Throme
veterán
Tegnapi érkezések:
Ez a botanica valahogy bekattant nálam, pedig nem vagyok olyan nagy virág fan (otthon, máshol szeretem).
első virágcsokor és a bonsai megvannak és jó ideje megépítve ki is vannak "állítva".
Orchidea és a kis kaktusz cuccosok építésre várnak, de bővült a repertoár.Az asztali dísz megy a falra (ott még van hely ) a csokornak meg beszerzek valami vázát. Dobok bele egy ilyen világítós, elemes led sort. Este is jól néz ki így...
Szerintem egyedül a papagáj virág nincs meg nekem.. de az nem is tetszik annyira... -
sb
veterán
válasz HUN_Sector #63370 üzenetére
Az a készlet már megvolt kalóz Ray outpostjával.
Ez a költöztető autó lett a pizzásautó gwp-ből?
-
Melezor
csendes tag
válasz HUN_Sector #63368 üzenetére
Egy Sabre island nagyon adná
-
Vistaboy
veterán
Gyűrűk Ura rajongók, lehet készíteni a pénztárcákat.
LEGO Lord of the Rings Rivendell 10316 Confirmed for 2023
Minifigura méretű, 6.167 darabos szett, 14 minifigurával, 500 dollár körüli áron. Megjelenés idén márciusban.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
addikt
-
zbundy
aktív tag
Beszéltetek már róla korábban, de nem is figyeltem a saját rendelésemnél. Most ezeket a designer programos legoknál milyen státuszban kell lennie a rendelésnek? Az “utánrendelve” alapján bízhatok a saját példányomban?
-
Llew
senior tag
Bricksetten van egy cikk, hogy a Forestman és a Blacktron után melyik klasszikus újraalkotását látnánk szívesen gwp-ként?
Elég sok a castle, meg space javaslat, de persze a pirates rajongó is előkerültek, de van jópár classic town készlet is.
Azzal értek egyet, aki szerint valami nosztalgia témában megvásárolhatóként kéne kiadni belőlük.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
RapaNui1
aktív tag
Sok lehetőséget kipróbáltam már de legjobban nekem a masszív és nagy étkező asztal vált be mellette egy széken ülve. Rengeteg lego ráfér, plusz az építési és maga az építmény. Sima és kemény a felülete, ezen lehet igazan jól legot rakni és hosszútávon is elég kényelmes megoldás.
-
Tuvix
tag
Hali
Karácsonyra kaptam egy Technic szettet, összerakás után előszedtem a gyerekkori mindenféle szettet ömlesztve. Rebrickable alapján megtaláltam mindet és össze is raktam (kis hiánnyal). Annyira megtetszett hogy be is szereztem még 5 Tecnic szettet.
Azt szeretném kérdezni a társaságtól, hogy ki hol rakja össze/szedi szét a Legóit? Eddig szőnyegen csináltam, sok hely, átlátni az alkatrészeket. De már akárhogy ülök kényelmetlen. -
Ciccuka
veterán
válasz HUN_Sector #63354 üzenetére
Hát kb. az a helyzet. Közben megnéztem és 20e felett már járnia kellene:
LEGO® Iconic 40522 Szerelmes madarakEhhez pl. nem jár:
LEGO® Icons 10313 Vadvirág-csokor 21900-
ÁKEhhez viszont jár:
LEGO® Friends 41727 Kutyamentő központ 20290-Pedig ez a virágcsokor tetszik nekem. Ha járna hozzá, akkor megérné.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #63354 üzenetére
Szolnokiban tegnap csak pontgyűjtős készlet volt, semmi más.
Ez jó ennyiért.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ciccuka
veterán
Emag-on 26e feletti Lego-khoz ajándék jár.
-
-
sb
veterán
válasz maross #63341 üzenetére
Jópofa.
Még 1-2 vidra elférne.Nem lesz belőle szerintem semmi de nekem az Ideas állatkert is bejön.
Mondjuk igazából Ideason* (meg azon kívül) baromi sok eltalált és igényes moc van, kár is ránézni...
És még ez az új gyári sorozat is elég erős. Még úgy is, hogy a nevek után a képek alapján azért jó pár kiesett nálam.*Ezen az Ideas oldalt értettem, a beszavazott listában elég vegyes a felhozatal. Vannak nagyon jók és nagyon gagyik is.
[ Szerkesztve ]
-
8490 a skyline emagon. 10k felett lenne ingyen easybox, 20k felett hazhoz
[ Szerkesztve ]
-
Épülőben a majomrezervátum, 4x jane goodall szettből, durván 4x az eredeti mérethez képest.
[ Szerkesztve ]
-
petya86
tag
Új activity jelent meg +50VIP pontért a lego.com-on.
https://www.lego.com/en-hu/vip/rewards-center/activities -
Napfénysüti
nagyúr
Múltkor nem viccelek, legalább nyolcszor próbáltam három különböző emailről repedt elemre cserét kérni (ugyanarra) és mindig ezt az automata elutasító választ kaptam. Kínomban már csak röhögtem.
De még ha csak ritka dolog lenne hogy reped/törik egy elem, de sajnos nem az. Tényleg úgy látom hogy igencsak esett a Lego minősége, lehet a környezettudatosabb gyártáshoz van köze ennek.
Na mindegy tegnap írtam mailt a supportnak, kíváncsi vagyok mit reagálnak.Més que un club!
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #63323 üzenetére
Ez így elég gáz.
Értem mit akarnak mondani (hogy automata a folyamat) de az a mondat különösen ügyfélbarát, hogy ne add le újra, mert úgyse lesz más kimenetel...
Megspékelve azzal, hogy igazából nincs megnevezve mi a gond, "mercsak".Persze hívhatod a supportot és foglalkozhatsz vele. Csak hát kérdés, hogy meddig van kedve/ideje az embernek ilyenekkel szórakozni. Nálad már nem az első eset ha a sok repedt minifiget is beleszámolom. Ilyenkor más esetben már nem vesz több ilyen terméket/nem megy többet abba a boltba az ember. Itt viszont nincs sok választás.
[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Nekem is ez volt a 21329 Fender Stratocaster szettel. Viszont nekem mintha egy kis zacskónyi hiányzott volna, 1-2 elem hiánnyal már találkoztam, ilyennel nem. Én emiatt gondoltam, hogy nem ment automatikusan tovább.
Nekem végül az ügyfélszolgálat simán elküldte, viszont mivel nyomkövetés nélkül küldték így az első levelet a posta "lenyelte". A második érkezett csak meg. Kb. 1.5 hónap volt. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Napfénysüti #63329 üzenetére
Vannak akiknek rendszeresen hiányoznak a drága ritka elemek, figurák a készletekből. Gondolom a lego ezt akarja kiküszöbölni, korlátozni valahogy. Mint a logitech-es trükk kb.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz HUN_Sector #63325 üzenetére
Az a vicc hogy régebben volt kb 4-5 alkalom amikor kértem sérült elemekre cserét és nekem is simán küldték. Még a 76895 SC Ferrarihoz is kaptam új szélvédőt mert volt rajta egy nagy fehér folt.
De már azon is gondolkoztam hogy a korábbiak miatt tiltólistára tettek.
Viszont kipróbáltam a feleségem emailjéről és akkor is ugyanezt az elutasító mailt kaptam.
Kb egy éve szívat/ignorál a Lego pedig addig még dícsértem is a supportjukat hogy milyen korrektek.Janaboy: köszi a tippet rá fogok kérdezni hogy miért kapom ezeket az állandó negatív válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Janaboy
veterán
válasz Napfénysüti #63327 üzenetére
Nem sajna
Supporttol rakerdezhetsz hogy látják-e, hogy az automata rendszert miért utasít el.
Illetve ők biztos tudnak kérni kivizsgálást is.Janaboy
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Janaboy #63326 üzenetére
Az lesz, múltkor ők segítettek.
De nem tudod véletlenül miért van hogy mindig elutasítanak első körben? Pedig szívesen küldenék akár fényképet is ha az kell.
Csak az a baj ezt már annyiszor eljátszották hogy kezd rendesen meginogni a bizalmam a Legoban. Valószínűleg ha nem gyerekkorom kedvenc játéka lenne rendesen hanyagolnám is őket.
És közel se kérek már cserét az összes repedt/törött alkatrészre mert úgyis az előbbi választ kapom. Pedig az elemek minősége meg egyre gyatrább, nagyon soknál fedezek fel néhány hónap után repedést. Nem rémlik hogy gyerekkoromban is ennyi ment volna tönkre pedig akkor durva kiképzést kaptak most meg tök vigyázok ezekre.Més que un club!
-
Janaboy
veterán
-
HUN_Sector
őstag
Mindeközben nekem zokszó nélkül, havi szinten küldik a hiányokat, annyi minden hiányzik a készletekből (újakból)
-
LÁZ
Topikgazda
besz@rás o-O
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Napfénysüti
nagyúr
És megint a lepattintó automata üzenet:
"Kedves LEGO® rajongó,
Köszönjük nemrégiben leadott LEGO® építőelem-rendelését.
3016112741 számú rendelését azonban sajnos nem tudtuk teljesíteni, mert nem felelt meg ellenőrzési feltételeinknek. Ennek számos oka lehet, elképzelhető, hogy a maximálisan rendelhető darabszámnál többet rendelt egy adott termékből.
Szeretnénk segíteni abban, hogy megkapja a szükséges pótelemeket, de mivel az ellenőrzés automatikusan történik, ha újra ehhez hasonló rendelést ad le a weboldalon, az is törlésre kerül.
Ha szeretné ismét leadni rendelését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és nagyon szívesen segítünk."
Komolyan, 1 db hiányzó elemet kértem egy kicsi készlethez ahol tényleg hiányzott az az elem a csomagból. Megjegyzem kb 30 év alatt iylennel még nem találkoztam így ez volt az első hiányzó elemes kérésem...
Support téren nem szeretne a Lego a 21. századba lépni ha már az ember nem kevés pénzt hagy náluk? Én is épp supportos melót végzek de ha így kezelném a usereimet a munkát elvitték volna már más országba...Més que un club!
-
blackydan
senior tag
Köszi mindenkinek a tanácsot. Első körben regisztráltam, és várom a rivendell infókat... szinte hihetetlen, hogy itt a márciusi megjelenés és még mindig ennyire nem látni belőle semmit (ugye a kiszivárgott képet is gyorsan lekapták a twitterről).
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
A 6329296 virág elem valahol a budapesti lego boltokban szerintetek kapható? Néztem a lego oldalán, hogy kb 200 HUF darabja. Azonban, ha szeretném házhoz rendelni, már nem ennyi az ára, mert kb 2500 HUF a kiszállítás.... Egy darab kellene, mert úgy fest a költözéskor valahogy eltűnt.
Köszi!
-
RapaNui1
aktív tag
Azért ne felejtsétek el hogy néhány dolog szinte kizárólag a sah-ról volt rendelhető, persze később megjelent a másod piacon is, de ha már úgy is akartál pontokat beváltani, gyűjteni és mondjuk a kiszemelt készlet sem volt olcsóbb, vagy sokkal olcsóbb mint máshol akkor ingyenes szállítással kifejezetten megérte onnan rendelni. Gondolok itt a VIP Coinokra, Star wars battle packokra, Ferrari Daytona könyvre, a legutóbbi sárkánylovaglós stb szettekre, bricklink designer programra, de pl én tavaly sehol máshol csak itt tudtam beszerezni a Sesame Streetet kifutás előtt, mert jófogáson és a magyar boltokban drágább volt mint a sah-on. Ritka de volt már rá példa. Aztán gyűltek a pontjaim és most már van annyi, ha szeretném pl a creator középkori várat megvehetném 15k-val olcsóbban ingyenes szállítással és ha még vennnék valamit járna a Bionicle ajandék szett is, /amiből egyet nem láttam jófogáson, állítólag 15k körül megy/ melynek az eladásából a másik készlet kijönne ingyen és még további pontokat is gyűjtenék. Tényleg ritkán, de néha elgondolkodtató hogy érdemes-e a sah-ról vásárolni.
-
pn4hvq
senior tag
Egész jó áron vannak eMagon:
LEGO® Icons 10313 Vadvirág-csokor 21.900-
LEGO® Icons 10314 Szárazvirág-dekoráció 18.900- -
adalbert1
veterán
válasz Napfénysüti #63314 üzenetére
Gift with purchase, vásárlás mellé járó ajándék
-
Mauzes
addikt
válasz apholyon #63311 üzenetére
Mikor lehet jó ott vásárolni:
- extra akciós készlet (ritka)
- máshol sem olcsóbb a szett, és itt legalább kapsz vip pontot
- dupla vip pont időszak
- gwp időszak (viszonylag gyakran adnak többféle gwp-t is egyszerre)Ha a fentiek még kombinálódnak is, akkor nagyon jó vételek tudnak lenni. Tavaly többször volt ilyen.
-
Throme
veterán
válasz apholyon #63311 üzenetére
VIP pont felhasználási és ajándék behúzási kényszer miatt vásárolnak rendszeresen onnan, akik onnan vásárolnak.
Van amúgy olyan tétel elvétve ami nem olcsóbb máshol sem (max 2-300 Ft-tal) pl brickheadz.
Vagy pl adott időszakban nem olcsóbb a webshop, csak később, így volt egy ideig egy árban pl a tavalyi Fő utca WV szett is mindenhol.
Van olyan webshop aki már nem ad ingyen szállítást, a SaH összeghatár felett igen...Szóval van hogy jó a SaH-ról vásárolni, de jellemzően szerintem nem onnan vásárolunk...
-
apholyon
aktív tag
válasz blackydan #63301 üzenetére
Majd a többiek kijavítanak, de én eddig bármit néztem, csak nagyon ritka esetben érte meg S@H-ról rendelni. Ajándék máshol is szokott lenni. Akciók még inkább csak máshol. Az alapár meg majdnem mindig ott a legmagasabb.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
RapaNui1
aktív tag
Balatonboglári és Marcali Tescoban semmi.
Marcaliban legalább volt kirakva vagy 20db minifigura 24. szériás, meg Muppets, egyet megtapogattam, de én nem érzem ezt, nem az én világom, szóval ott is hagytam a fenébe. Pár kisebb Star wars meg adventi naptárak de azok se kiemelkedő alcióban, nagyobb készletek meg pláne nem. Itt vidéken lassan már kenyérre sem futja az embereknek nemhogy legora szóval ez meg is látszik a Tesco kínálatán -
xcvbxcvb
aktív tag
Tescoba most láttam 501-est 6900 ért.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
RapaNui1
aktív tag
Most indulok a Balatonboglári Tescoba. Nem tudom ott van e bármi de ha esetleg kell valakinek valami most írjon privatban amíg oda nem érek, mert ha van akkor meg tudom venni. Adjatok tel számot is hogy egyeztetni tudjunk. Köszi
-
LÁZ
Topikgazda
üdv, akkor már csak az a bizonyos hátbaveregetés hiányzik a lejtő tetején
lego oldalával nem veszítesz semmit, ingyenes, egyből vip leszel, ott leginkább akkor éri meg rendelni, ha dupla pontos időszak van, illetve néha van átfedés az gwpk (gift with purchase) között is, tehát dupla pont+ajándék. Külön akciózni ritkán szoktak, vagy ha ki is írják, hogy pl 40% off, akkor gyanúsan nincs készleten. Az árak is inkább felfele tartanak, viszont ha vmi jó ajándék van pluszba, és nem akarod megtartani, akkor eladod, annyival is kevesebb lesz.
sztem rivendell-hez biztos lesz vmi ajándék készlet, home alone-t érdemes fészbukon nézegetni inkább, vagy pl kocka.hu ( ott is vannak ajándékok, de pontok nincsenek), de az idén még biztos, hogy kapható, úgyhogy simán várhatsz vele, hátha pl húsvétkor lesz rá vhol 10-20% off.
dióhéjban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
addikt
válasz RapaNui1 #63303 üzenetére
Szép lett a végeredmény, építés miatt érdekelne, illetve, hogy írógépként hogyan működik, de árképzésben ez se olcsó, illetve van a sorban előtte kismillió készlet..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Llew
senior tag
Beregisztralni nem kerül semmibe. Ha visszaolvasol találhatsz beszelgeteseket a témában.
Ha a legnagyobb költséghatékonyság a cél legegyszerűbben, akkor szerintem máshol kell nézelődnöd a sah (=shop at home, lego.com) helyett.
Ha az ajándékok kellenek, vagy azok eladásával való pepecselés is belefér, akkor a lego.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Feleségemmel beruháznánk a márciusban érkező Rivendell szettre, illetve a 2024-ben érkező Barad Dur-ra is. Mondjuk azt még nem tudja, hogy fél éve motoszkál a fejemben a Home Alone és a D&D ideas évfordulós szettje is (amennyiben jól fog kinézni) így év közben ezekre is lecsapnék. Viszont mivel egyik sem lesz olcsó beruházás ezért megpróbálnám kimaxolni a kedvezményeket/ajándékokat a vásárlásaim után. Bár a gyerekek miatt szoktunk legókat vásárolni (semmi extra city/sw/technic 5-30 ezer között) ezeket mind-mind a tescoban tesszük és csak nagyon elenyésző százalékban a kockaáruházon keresztül. Most viszont képbe került számomra a hivatalos lego oldal vip rendszere és bár az árak tekintetében vannak jobb akciók is, de a pontok és az ajándékok miatt kicsit gondolkodóba estem.
Érdemes szerintetek beregisztrálnom a hivatalos honlapra és onnan megvennem ezeket a legókat, vagy jobban jövök ki, ha majd a viszonteladóknál leszek résen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Path of Exile 2
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest