- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Kedves fórumtársak, ez a Ghostbisters Firehouse nem semmi. 4 nagyobb darabra szétpattintva jutottam hozzá, aztán mikor kibontottam és megláttam erősen gondolkodtam rajt, a darabszámát is tekintve, hogy teljesen szétszedjem-e, de végül is úgy döntöttem, hogy igen, hisz ez a lego lényege. Tegnap este kezdtem el, ma is szedtem egy kicsit, eddig kb kicsivel kevesebb mint a felét sikerült szétszednem. Hatalmas készlet, rengeteg darabbal, dupla vastagságú falakkal stb, szóval szétszedni sem lesz egyszerű. Már most láttam azonban, hogy nagyon szép, részletesen kidolgozott készletről van szó, olyan érzésem támadt, mint az Old fishing store esetében, hogy pár évvel ezelőtt még nemcsak a profitot tartotta szem előtt a lego, hanem igen is küzdenie kellett a vásárlók kegyeiért és az eladási számok produkálásáért. Nem tudom valaha is visszatérnek-e erre az útra, de én drukkolok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Canyon Stoic 2 XL
- PK Bike 6-DZF-12 / 6-DZM-12 / KC12-14 14Ah 12V ciklikus akkumulátor (pl. elektromos kerékpárhoz) 60v
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest