- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Kedves fórumtársak, ez a Ghostbisters Firehouse nem semmi. 4 nagyobb darabra szétpattintva jutottam hozzá, aztán mikor kibontottam és megláttam erősen gondolkodtam rajt, a darabszámát is tekintve, hogy teljesen szétszedjem-e, de végül is úgy döntöttem, hogy igen, hisz ez a lego lényege. Tegnap este kezdtem el, ma is szedtem egy kicsit, eddig kb kicsivel kevesebb mint a felét sikerült szétszednem. Hatalmas készlet, rengeteg darabbal, dupla vastagságú falakkal stb, szóval szétszedni sem lesz egyszerű. Már most láttam azonban, hogy nagyon szép, részletesen kidolgozott készletről van szó, olyan érzésem támadt, mint az Old fishing store esetében, hogy pár évvel ezelőtt még nemcsak a profitot tartotta szem előtt a lego, hanem igen is küzdenie kellett a vásárlók kegyeiért és az eladási számok produkálásáért. Nem tudom valaha is visszatérnek-e erre az útra, de én drukkolok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged