Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Felkerült kockára is a Discovery.
Rendeltem egyet, de jobb lenne a boltban venni kapcsolat kártyával (-10%).
lehet nem veszem at :S -
draco31
veterán
Éjszakai műszakban erre a sorozatra bukkantam. Ha esetleg van kis szabadidő, jó ötletek vannak benne.
-
Throme
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
most speciel úgymaradt direkt felnyitással, de nem egy stabil valami.
vagy csak nem sikerült stabillá építenem -
maross
nagyúr
Kocka.hu-n meg szoktak jelenni nem kifutott, de kocka.hu-n jelenleg nem szereplo keszletek? Lenne vagy 3-4 szett amit szivesen behuznek, es egy extra husveti repahaz segitene a dontesben. De pl se jurassic legok, se krokodil lokomotiv (edigin akcioban, tobbedmagaval, de javaban kamu akciok) nem akarnak feltunni, sok mas egyeb nepszeru keszlet mellett. Még nem jottem ra a logikajara, mi alapjan maradnak ki dolgok.
-
ayo
veterán
válasz
magickonfig
üzenetére
azért ez eléggé flex
menőség lehetett régen, de igazából mostani cuccok között is szerintem 
-
magickonfig
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nem akarok itt flexelgetni
Sajnos ez is megvan . Szépen kifehérítve szétszedve, pótolva minden alkatrésszel itt csücsül. De nagyon gondolkozom, hogy eladjam-e egy kovácsműhely ráfizetéssel
. Nekem jobban tetszik a Neptun Mélytengeri. Azok a színek nagyon el vannak találva, és imádom a mélytengeri témát. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
stickermajom
üzenetére
akinek van forrása hozzá, nem gondolom, hogy 'csak' 5 ezerrel adná olcsóbban, mint pl a sah, mert az nettó hülyeség
, szóval a gyanúm megalapozott, hogy vhol 45-55 között lesz a fészbukos ára, ez nyíregyen kb 35be fog kerülni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
felettem írták, hogy a promot elhalasztották, úgyhogy 750 pontért lesz a3as poszter, azt sztem érdemes behúzni, mert úgy is kódot kapsz, amit nem kell azonnal felhasználni (asszem 60nap), így a siklót meg onnan intézed, ahol olcsóbb, ha nem kellenek a pontok utána.
kockánál se lesz ajándék utána, így lehet érdemes lesz inkább a fészbuk 45-50ért 😉
-
kbalage2
aktív tag
Annyi a hír hogy az Ulysses promo el van halasztva (nem lehet tudni meddig), nem függ majd a Discovery-től szóval nem kötelező vele együtt venni. Kell hozzá majd 1800 pont de ha jól értem akkor annyi az extra csavar hogy simán magában nem lehet behúzni, kell mellé még (legalább) vmi apróságot venni majd.
-
bobafett
tag
Azt írja az újság, hogy egyelőre elmarad az Ulysses promo.
-
törölt tag
mindenkinek 1800 pont vagy ezt országa válogatja? hol lehet amúgy megnézni? kaptam mailt, de ott nem találtam semmit.
nekem van 8200 pontom, aztán kíváncsi lennek.
-
-
stickermajom
addikt
válasz
magickonfig
üzenetére
Én ezt imádtam nagyon: LEGO Exploriens Starship 6982
Szülői házban megvan bedobozolva, ha egyszer végre csillapodik ez a hülye vírus, elugrok megkeresni. Nincs külön tárolva szerintem, szóval lesz kihívás az újra építésben. -
czanga
őstag
válasz
magickonfig
üzenetére
Most miattad vissza kell keressem gyerekként melyik volt meg, és az válogatott ömlesztettből összerakni őket.
Nagyon jó emlékeket ébreszt.
-
Hol, milyen (, mikor) kombinációban érdemes a Discovery-re lecsapni? Csak 1070 VIP pontom van kb, sajna... köszi

-
ayo
veterán
válasz
draco31
üzenetére
azt szerintem mindenki
nagyon jó menő volt, hogy ilyen kristályok voltak eldugva több helyen. napi szinten lapoztam én is. ilyesmiket már csak azért hiányolom, mert sokkal játszhatóbbak, nem hiába volt téma itt is a régi és a mostani city-k közötti különbség. ég és föld. -
draco31
veterán
válasz
magickonfig
üzenetére
Szerettem ezt a korszakot, sok ilyen tengeralattjárós szett volt, bár én csak leginkább katalógusokban csorgattam a nyálam
-
magickonfig
tag
Uhh ez megvanLEGO Aquanauts Neptune Discovery Lab from 1995! set 6195 Egyik nagykedvencem. Gyerekkorom óta ott csücsül a polcom. 
-
wrrs
tag
válasz
üzenetére
Én még nem, de már itt áll eladásra készen az a LEGO adag, amiből remélem, hogy kigazdálkodom.
Egyszerűen valami elszakadt bennem. 1-2 éve simán kiadtam 100k-t egy készletre, de most nem megy. Megvan a rávaló, de családapaként sajnos olyan gondolataim (francot, kiadásaim...) is kavarognak, hogy ebből kijönne ez meg az meg amaz. Ráadásul a halogatott fürdőkabin csere előtt? Már hallom is: Finish Him!
-
hulp01
senior tag
válasz
czanga
üzenetére
Nézd meg a Lego éves jelentését: rekordprofit. Szóval nem, nem csak a licenc drága, hanem monopóliumuk van, és a kapitalizmusban az azt jelenti, hogy addig emelik az áraikat, amíg lesz aki megveszi a termékeiket. Lehetne kisebb profittal is dolgozni, de az ugye kinek érné meg.
Látja a Lego, hogy ilyen áron is elmegy a teljes készlet, akkor miért adná olcsóbban. Nálunk meg a zsebnapóleon és bandája ámokfutása következtében elszállt az árfolyam, és van egy csodálatos 27%-os ÁFÁ-nk, ami miatt mi duplán szívunk. -
czanga
őstag
Jól érzem a készletek árából kiindulva, hogy a NASA liszensz nem olcsó mulatság?
-
kbalage2
aktív tag
A Columbia az egy vödör fehér és fekete kocka lenne szettként, ez a Discovery
Gondolom arra megy ki a játék hogy gyűjtögesd a VIP pontjaidat, ne csak azért legyen hogy kedvezményes kuponra váltsa be mindenki
Remélem a plakettet leszámítva nem lesz benne egyedi darab és össze lehet vadászni BL-ről is.Mondjuk az hogy egy nappal előtte még mindig nem tiszták a feltételek és bárhogy is lesz tuti max 10 perc alatt elkapkodják elég gáz...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
balint82
üzenetére
gondolom hajnali 1 től, ahogy elérhető a columbia....
mondjuk továbbra sem értem ezt a vip-es szenvedést, ennyi erővel kirakhatnák 13 ojróra a sah-ba, hogy mindenki megvehesse, a posztert meg adhatnák ajándékba a siklóhoz, de így meg majd lesz 30-40 ojró, az ebayen meg fészbukon....
-
balint82
senior tag
Az akció élesedéséről nincs még hír.
-
balint82
senior tag
Itt van az első kép a kis VIP Ulysses-ről:

Biztos megér 1800 pontot ✌️
-
stickermajom
addikt
válasz
backdraft81
üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy úgymond az akció ára ez a sérülés. Tuti van valami kényszerbetegségem amúgy, mert azért zavar.
-
Sordoran
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Nincsenek ilyen irányú terveim, most elég hely szűkében vagyok már, így emiatt csak ami nagyon tetszik, azt veszem meg.
Jelen pilanatban idén még a Columbia jön (annak el se tudom képzelni hol fogok helyet szórítani), majd a Technic Mercedes-Benz Zetros. Utóbbi ha igazán rátermett terepjáró lesz, lehet az udvaron fog pihneni.
(jk)draco31: Csak a Senna és Mustang páros van meg. A Mini nem a szívem csücske.
-
balint82
senior tag
Kicsit off így a kicsi kocsi fotócunamiban, de a s@h vip reward centerben jópofa printek vannak 150-150 pontért. Akit érdekel, siessen mert jól fogynak, 5 fajtát be tudtam húzni.
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
42099 bírja a gyűrődést, főleg ha kicsit variálsz a fogaskerekekkel és egy jó kis crawlert csinálsz belőle
-
backdraft81
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Szerintem is. Ez tényleg komolytalan. Két apró hiba, ráadásul a sarkokon, ahol könnyen sérül a doboz. Nyilván jó áron volt, ez meg még ha bontatlan marad sem sokat von le egy későbbiekben eladás során az akkori vételárból. Annyit biztos nem, mint amennyivel olcsóbban hozzájutottál. Persze, a Te dolgod. Én biztos nem küldeném vissza. Ennyit bontatlanul is sérül otthon pár évnyi tárolás és pakolászás során.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez nokedli, nem sérülés...
-
maross
nagyúr
Igen, tobb aprosagot lehet venni es szorakozni vele, egyebkent uristenhozzaneerj legok vannak tobbnyire. Lego Jurassic (total dino rakattanas van) es 5k kategorias autok mennek nalunk a gyerekkel. Illetve nagyon aprankent haladva epul egy 4x4 extrem terepjaro. Hasznaltan vettem, igy kevesbe fog fajni ha valami ripsz-ropsz lesz vagy eltunik. Alapvetoen kivancsi vagyok jol birja-e a kikepzest egy ilyen gep, vagy 5 percnyi lopott netezes utan hatrafordulok es kitepem a hajam
.Egy nagy porsche 911-et lattam ma hasznaltan, nagyon gondolkodtam rajta (32? 35?), de mar nem talalom.
-
ayo
veterán
Szokásosan megint egy régi szettet nézegettem (LEGO Aquanauts Neptune Discovery Lab from 1995! set 6195 review) és arra jutottam, hogy őrületesen jó dolgok voltak, most meg kb. halászni kell azokat a legókat, amelyekkel jól lehet játszani és nem csak polcra / falra való.
-
-
balint82
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Köszi, azt hiszem nem rendelem meg a batwinget

-
maross
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Ezert nem is mertem rendelni. emag rendesen megtanitotta a lecket.
-
törölt tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Lol
-
Encian
tag
LEGO-rablásra specializálódott lengyel banda garázdálkodik Franciaországban:
[link]
-
LÁZ
Topikgazda
aszongyák április 12-20ig dupla vip mindenre, és az Ulysses-hez se kell megvenni a siklót, ergo mindenki rámehet, akinek van 1800 pontja
-
balint82
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Oh, jó ötlet. Köszönöm

-
stickermajom
addikt
-
-
LÁZ
Topikgazda
betmen klasszik bittedanke
-
ayo
veterán
válasz
magickonfig
üzenetére
egy kis plusz infó: április 6-ig tart a 2+1, ma láttam az új katalógusban
-
magickonfig
tag
Voltam ma reggel a Budaörsi Tescoban. Kb 1/4e van eladva a csütörtöki akció óta.
Nekem úgy tünt, hogy nem nagyon töltötték fel a polcokat azóta. -
balint82
senior tag
Np

Erről valahogy lemaradtam, ha jól olvastam Monica és Récsöl lakása meg fog jelenni szettként.
Alig várom már a HIMYM (Így jártam Anyátokkal) Ideas pályázatokat

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
menőség lehetett régen, de igazából mostani cuccok között is szerintem
Sajnos ez is megvan . Szépen kifehérítve szétszedve, pótolva minden alkatrésszel itt csücsül. De nagyon gondolkozom, hogy eladjam-e egy kovácsműhely ráfizetéssel
. Nekem jobban tetszik a Neptun Mélytengeri. Azok a színek nagyon el vannak találva, és imádom a mélytengeri témát.
- megnézem kockáékat
Nagyon jó emlékeket ébreszt.