Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
itt az uj Nintendo keszlet review. nem vagyok fan, de ez zseniális lett: [link]
ja es a krokodil felkerült a "hamarosan nyugdíjba megy" listára.
-
maross
nagyúr
Aki lemaradt volna barracuda bayrol, lhttps://www.lego.com/hu-hu/product/pirates-of-barracuda-bay-21322 [link] ismet van raktaron. draga persze, de legalabb jar hozza ~3500 ft erteku pont es ~8000ft erteku Dickens emlekmu. Kerdes az, hogy vajon ennyi van, kifut es hello, vagy ismet elerheto lesz mindenhol.
-
Throme
veterán
válasz
balint82
üzenetére
Én megtartanám a Dickens szettet. Nem szoktam kereskedni velük. Ami ajándék tetszik arra ráhajtok, ha tehetem.
Szóval nem tudom mínuszként számolni.Nálam a matek se jön ki a s@h javára, VIP pontok gyűjtögetésével.... ha csak nem lesz trend, hogy nicsn nagy különbség a s@h és webshop közt....
#42092zbundy
Szerintem most hamarabb jött ki a WV szett, de lehet tévedek.
-
-
Throme
veterán
válasz
balint82
üzenetére
...hát érthető, nagyon eltalálták ezt a szettet.
Nekem már a kékkel sincs gondom
Mondjuk ennek most kicsit örülök, hogy a karácsonyi szett korábban jelent meg és így azért van esély arra, hogy Karácsony előtt (mármint 2021-ben
) be lehet majd szerezni. Nagyon népszerű ez a vonal.
Remélem ráfekszik a lego ennek a gyártására
.
Februárban már nem akkora poén WV szettet vásárolni...Hát én várnék valami szolidabb árra, mint a 32k huf.
Ha csak 4k huf lesz a különbség már az is jobb, mint a semmi.
(jobbra meg rizikós várni)... -
-
balint82
senior tag
S@h akció 49e felett adják a Dickens könyvet (40410).

-
Llew
senior tag
válasz
timar88
üzenetére
Jól néz ki ez a szánkó, meg ötletes maga a készlet.
A szarvasok befogása érdekes. Mindig az a hintók gyenge és instabil pontja is, főleg ha egynél több állat van.
Viszont folyamatosan az jut róla eszembe, hogy - az Ideas kovácsot nem számítva - évek óta nem adtak ki készletet lóval és 36 éve volt kb. az egyetlen nem flagship készlet amiben 4+ volt.
-
timar88
tag
Mikulásról képek és kritika.
Link -
Janaboy
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ott van a szövegben, hogy 9090 darabos

-
ZsZso
Közösségépítő
Köszönöm szépen a válaszokat LÁZ és HUN_Sector!

-
HUN_Sector
őstag
A titanic 9500 db körüli lesz végül
https://www.promobricks.de/lego-10294-titanic-kleiner-als-gedacht/130803/ -
Throme
veterán
Szerintem ezt nem lehet tudni. Szezonális szett. Hol van még a szezon?
LÁZ ezt is írja: "Simán lehet, hogy még karácsony előtt előkerül megint"
más
Nem tudom, hogy mennyire kamu, de Nektek tetszik ez a Titanic?
12k db
[link]
Lego Titanic 10294
Közeledünk az 1000$-os szetthez, még azért odébb van -
Llew
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Tavalyi megjelenésű készlet és ahogy LÁZ írja "ezek általában nem érik meg a következő karácsonyi szezont". Szóval nem "egyelőre - egyetlen helyen lehet kapni" hanem jó eséllyel csak itt maradt belőle.
Az, hogy gyenge a forint az nem politika, hanem pusztán tény megállapítás. -
Throme
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ezt abból szűröd le, hogy - egyelőre - egyetlen helyen lehet kapni, ahol be lett árazva 14k Huf-ra?
Politikát meg jó lenne elhagyni. Jövőre jóra fordítjátok a világot és olcsó lesz a legó ...
-
LÁZ
Topikgazda
hali
Szimplán szezonális cucc volt, semmi xtra, a szezonális cuccok ilyenek, érdemes megjelenéskor lecsapni rájuk, másik lokálban /legonál/ van készleten, csak nálunk fogyott el.
Simán lehet, hogy még karácsony előtt előkerül megint, de ha itthon van belőle online boltban, érdemes behúzni, mert ezek általában nem érik meg a következő karácsonyi szezont.valszeg ugyanez lesz a szánkós mikulással is, az biztos, hogy hamar kipörög online, és sztem itthon is, mert általában jobbak az árak a shopokban mint a sah hivatalos ára, 10k alatt bestbuy lesz itthon is.
a winter willage vonalat 2-3 évig biztos fogják gyártani, az lesz később is, csak a megjelenéskor lehet átmeneti készlethiány a sah-on, az talán 16.-tól van vipeknek /preorder/, most sztem a mézeskalácsot érdemes behúzni, mert az már a legonál is retiring soon státuszban van.
-
ZsZso
Közösségépítő
LEGO Szezonális készletek - Karácsonyi koszorú (40426)
Segítsetek megérteni pls! Van ez a készlet. ÁK diagram szerint 12k volt megjelenéskor (tavaly év vége felé), majd december előtt felment a duplájára és most 14k újra. Itthon a LEGO -nál nincs is. Ez valami promó cucc volt itt és nem is lehetett külön kapni? Vagy valami limitált cucc volt?
LEGO Seasonal Santa’s Sleigh (40499) -nak hasonló kálváriája lehet, azaz ha kell, akkor minél gyorsabban be kell szerezni, mert nagyon exkluzív lesz? Viszont a 10293 Santa’s Visit mainstream cucc, ami majd 2-3 év múlva fut majd ki leghamarabb, mint a mézeskalácsház vagy az elf ház, ugye?
Bocsi, ez a karácsonyi időszak nekem még hiányzik a tudásbázisomból.

-
Mauzes
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Na meglátjuk, én épp most rendeltem két készletet tőlük, mellette pedig néhány hiányzó alkatrészt is bedobtam a kosárba. Vevőként nagyon kedvezők az alkatrész árak, de amúgy nem tudom, hogy éri meg egy boltnak ilyen olcsón legó elemeket árulnia. Összeválogattam 28 db random elemet és összesen lesz 297 Ft. Most képzeljük el, hogy valaki 8 Ft meg 11 Ft-os kis bizbaszogat válogat, ezen mennyi profit lehet?

-
kbalage2
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért a LEGO-tól a Bricks & Pieces oldalon elég sok féle elemet lehet rendelni, csak elég sokáig tart amíg megérkezik. Az árak meg hol jobbak hol rosszabbak mint a Bricklink átlagár, elemtől függ hogy honnan érdemes venni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mauzes
üzenetére
Kockashopban vannak vicces árak. Mi már rendeltünk innen, ajtók, ablakok, tetőelemek volt az első adag, mert azt elég szűken mérik az építőelemes szettek. Van persze tematikus készletünk is bőven, de szeret a gyerek építeni. Meg a kölök is.
Azóta minden lakóházban van egy rácsos ajtós-ablakos cella is. 
Érdekes, hogy a LEGO saját oldalán sincs ilyen jó kínálat elemekből, mint a kockaáruházban. Igaz hogy drágább, mint megvenni egy dobozos építőelem készletet, de azok tele vannak semmire se jó elemekkel, ami meg jó lenne, abból kevés van. -
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
köszi, akkor lehet benézek, gyerekeknek nagyon bejönnek. addig se az én legóim akarják behúzni.
-
Djuree
félisten
ezeket az újabb speed champ kisautókat meg lehet most valahol venni olcsóbban?
-
balint82
senior tag
válasz
Mauzes
üzenetére
Ha Budapest, akkor Körút Wesselényi sarkán a kockabirodalom.
Nem a legolcsóbb, de elég nagy a választék, hátul a turkálóban célszerű nézelődni.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, hol lehet a legnagyobb választékban alkatrészeket válogatni, nem horror áron? Pl. kell ebből 1 db, abból 3 db, emezből megint 1 db, és akkor összeválogatok magamnak 20 random alaktrészt, ami hiányzik vagy pluszban kellene...
-
Throme
veterán
válasz
üzenetére
Valami ilyesmi (nyilván modernebb kivitelben értendő):

vagy
"a cottage is kék volt anno"
Igazad lesz, tényleg van hasonlóság.Ez a megoldás jobb a gyűjtőknek, mint ami volt anno a Toy Shoppal.
Itt újragondolták.
Azt se bánom, hogy az új szett nem tartalmaz annyi különálló témát, mint a Cottage.Mondjuk pont feleannyi minfiget és feleannyi állatot kapunk....
-
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Ez a fa utánzat nem teljesen értem, hogy mit takar. Ha olyat szerettek volna texturanak, mint ha rönkökből lenne összerakva a ház, az szerintem a színe miatt nem lenne megfelelő. Ahogy jobban belegondolva másik színt se nagyon tudnék mondani, ami reális, mint lefestett épület és jól szinergál ilyen mennyiségű fehérrel.
szerintem szem előtt tartották, hogy a cottage is kék volt anno. Azonban nem volt más a palettán, ami ennyi zölddel, a havas tájba jól illeszkedett volna. -
-
ayo
veterán
ma a Soroksári úti Tescóban voltam, pont arra voltunk azt megnéztük a Lego részleget is. Ott soha volt jó a Lego rész, nagyon gyenge készlet volt mindig, szóval nem is azért mentünk.
Na most ott is sikerült meglepődni, mivel ott is sok 50-75% akció volt, persze azok már elfogytak. Mini figurák itt is voltak 75% akcióval, viszont nem csak a sima széria, hanem pl. looney toons is. Sajna mindegyiket elvitték, de pl. azok is nagyon best buy-ok voltak.
Ami még van és best: LEGO Ninjago - Spinjitzu Villanás mind a három változat, darabjuk 1 890 forint, ez 2 600 plusz szállítás legjobban, szóval nagyon jó ajánlat és egyébként mókás pörgetős játék, amit kisfiam (16 hónapos) kb. 10 perc után már egyedül tudott pörgetni, szóval bátran ajánlom. Mi elhoztunk két másik szint, ami nem volt meg, de bőven van még és ez később tuti csak többe fog kerülni, mert a hasonló régebbi pörgetős ninjago cuccok is drágán mennek.
Emellett volt még egy LEGO Ninjago - Wu harci sárkánya (71718), 5 200 forintért, amit elhoztunk, mert már ki lett vezetve és ennyiért nagyon jó volt, holnap sztem már rakom is össze
. Szóval nem volt rossz nekem ez a Tesco akció gyereknek, meg nekünk is jutott valami 
-
törölt tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ooo de farok vagyok. Én vmiert az új sw hajóra asszociáltam sry.

Az a készlet amúgy nem kifutott már? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy az alapján kellene megítélni mennyire drága náluk a Lego. Hiszen az ilyenek ára kb bármennyi lehet.
#42033 Szada85: nem érdemes összehasonlítani a svájci és mondjuk az osztrák fizut, mert simán van adott munkakörben akár a kétszerese is. Bár hallottam már annál többet is, de konkrétumokba nem mennék bele. Van neten egy kalkulátor, ahol svájci átlag fizukat lehet nézegetni, adott munkakörökben, ha érdekel az ilyen.
Amit amúgy mondani akartam, hogy hiába engedheti meg magának még a meki alkalmazott is, hogy Lego fan legyen, attól még muszáj tudatosan csinálnia, mert simán elmegy több száz frank feleslegesen, ha nem elővigyázatos. Egyébként pedig tudatosan is csinálják. Bizonyos dolgokban (például szolgáltatói előfizetések) sokkal árérzékenyebbek, mint a magyarok. Nem beszélve a “valóban kell ez nekem” örök kérdésről is. Én is sokszor elhatározom, hogy most elmegyek legot venni, aztán ránézek az árára és inkább elengedem.
-
Throme
veterán
válasz
Szada85
üzenetére
Szerintem azok a foglalkozások szereplői, akiket felsoroltál, itthon még kevésbé a Lego vásárlói, pláne nem gyűjtői.
de még az általad megjelölt fizetésből is egyszerűbb kiköhögni - akár - egy 350€-s lambót, míg itthon az említettek kb 200k huf fizetéséből....
#42036Mauzes
Ezekkel a böszme szettekkel nem kell ahhoz játszani, hogy a rugók terhelve legyenek. Az állásban is terhelve van.
A bugattik azért leültek szépen.Nekem ingerküszöb feletti a supercar árazása, függetlenül attól, hogy most az alkatrész egységár jó vagy rossz.
A Lambo az Lambo és kellett, másrészt ki akartam próbálni egy ilyen szett beszerzését.
A Defender se olcsó. Sokat is agyaltam rajta, még az elejen nem is tetszett a színválasztás miatt.
Ennél a szettnél az első futómű rugókat érzem kicsit alultervezettnek...de ez majd elválik, mennyire valós a félelmem...Ha megteheted, akkor legalább egyszer ki kell próbálni az ilyen kategóriájú szett beszerzését.
Mindkettőt sokáig építettem. A Lambót azért mert baromi sok alkatrészből áll (tudom vannak ennek többszörösei szettekben, azokat meg se próbálom) és el is csesztem egy alapvető helyen.
A Defender pedig azért, mert ott a váltó tervezése, felépítése nem volt nekem tetsző, pedig nem hibáztam az építésben - köszönhető Balázs (RacingBrick) videójának is - ennek ellenére recsegett.
Fórumoztam is egy sort.
Mindezektől függetlenül én ajánlom ezeket a szetteket, mert élmény is építeni, és nagyon jól néznek ki, jók a funkciók.
Egyből megakad a tekintet rajtuk, csak hívj pár vendéget
. -
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
18 éve jártam itt utoljára, ha jól emlékszem akkor nem volt még lego.
Gondoltam bemegyek és kicsit olcsóbban viszek magamnak is valamit haza, de így marad a fél euros Brilla tészta 
Más: Van esetleg valakinek elfekvőben bontatlan zacskós 30578 németjuhász kutyus, illetve mopszli?

-
Mauzes
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Nem tudom, ilyenkor mit gondol a Lego, erről biztosan tudnak már nagyon régóta. Lehet, hogy van a panaszoknak egy kritikus tömege, ami alatt nem éri meg nekik foglalkozni vele. Meg hát ezeknek az összerakott szetteknek a nagy része szerintem konstans egy polcon ül, szóval talán panaszból is kevés van.
Mondjuk az újabb kiadású szettekbe szerintem nem lenne annyira nehéz néhány javított/erősített alkatrészt rakni, de fene tudja.Egyébként a Defender az hogyna viszonyul ezekhez a supercar-okhoz? Csak mert fele annyiba kerül - megéri a 2x-es ár a csúcs autókért?
-
goran78
tag
Sziasztok, ismeri valaki a Német RTL-en futó LEGO Masters műsort? Most megy, azt nézzük, hát ez valami hihetetlen! Olyan mint a konyhafőnök csak nem főzni kell, hanem legót összerakni különböző témák alapján
-
Szada85
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Azért ez akkor, amikor repkednek az új szetteknél a 100€-tól többszáz €-ig terjedö árak, ott már egy német/svájci sem biztos, hogy fejvesztve szalad minden hónapban egy-egy újabb szettért.
Egy egyszerü dolgozó (operátor, meki, ápoló) nem többezer €-t visz haza, hanem inkább 1200-1400€ körül, amiböl ugyanúgy lejönnek a "hagyományos" kiadások.
Én olyan hiéna réteget sem igazán láttam a német aprón például, mint ami otthon a Fb csoportokban/Jófogáson megy. -
Hú gyerekek az olaszoknál naggggyon drága a lego. Egy imperial ship 1600eur.
De pl egy lombház is 75-80k itt. -
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
De tétel, az árak elég durvák. Több CHF-ben mint Euróban, nem 1-1 a váltás és még rá is tesznek egy kis szép hasznot. A s@h k drága és minden offline bolt azokkal az árakkal operál.
Egyetlen boltot tudok, a toys r us utódját ahol vannak jó áron legok. Tőlük neten is lehet rendelni. Rajta kívül pedig egy online bolt van még, ami jó áron adja legot és ennyi.Én csak azt próbáltam megerteni, hogy ez tényleg ekkora üzlet? Ha akció van és éppen nem ünnep, miért nem rabolják le így a boltokat? Vagy hova veszi ezt a sok Legot?
hami85: hát most erre inkább nem mondok semmit. Biztos szükség volt mind a 7 darabra.

-
hami85
aktív tag
-
Throme
veterán
válasz
üzenetére
Akkor ott nem él nepper
Valszeg ott egy ilyen akció gombokat jelent a fizetés fizetőképességét tekintve.
Ha itthon egy SC kisautó mondjuk 70 forint helyett 50 forint lenne, akkor nem sokan rohannának érte.
Nálatok a Lego nem tétel.Egyébként én is ezt írom, hogy a tecsókat nem érdekli ki és mennyit vesz, csak vigyék gyorsan
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Nem azért, de miért kellene hogy érdekelje a Tesco dolgozót pl. Neki a célja hogy eladja az összes terméket. Na hát ez össze is jön. Mit érdekli, miért kellene hogy érdekelje kinek?
Abban az esetben megertenem a korlátozást ha valami ajándék járna mellé és, hogy azt ne lehessen kijátszani, de ezt is csak a hivatalos bolt esetén (ahogy azt teszi a s@h is). Itt a probléma nem a boltokkal van, hanem az emberek fejével. Itt nálunk is szoktak lenni jó akciók, mégse látok bevásárlókosárnyi legokat. Pedig a svájci ember is árérzékeny.
-
Throme
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Én már nézegetem a Lambo-t is, mikor ül le....
Baromi nehéz az a verda és hiába van kerekenként 2db rugós felfüggesztés.
Még a Defender eleje is sanszos...
Szerintem be kéne vezetni egy újabb színkóddal ellátott ilyen rugós tagot, ami kiondottan ezekhez a szettekhez lenne hosszútávú megoldás....Ezek a rudó folyamatos terhelésnek vannak kitéve. Nem 1x - 2x nyomjuk össze, mint a tollakban...
-
Throme
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
Egyedül a covid alatt láttam mennyiség korlátozást.
Akkor is félrement, mert Államilag volt valmi limit (lehet csak élelmiszerre), de a nagycsaládosra nem gondoltak.Ha nincs valamilyen hatósági korlátozást, szerintem a magyarországi boltok a büdös életben nem fognak korlátozni maguktól.
Minden részlegnek van egy managere/felelősse és neki a KPI mutatói jobbak, ha hamar kisöpri az arukészletet. Jobban pörög a zsé. Vállon veregetik, kapja a bónuszt.
Teljesen leszarja, hogy hány lego fan marad hoppon az üres polcokra megérkezve a tecsóba.... -
Mauzes
addikt
Van itt olyan, aki a Bugatti Chironnak a gyenge felfüggesztését valami fix-szel oldotta meg? Én két különböző módszert találtam a neten, beválik valamelyik?
-
Freddy76
addikt
válasz
elektrotank
üzenetére
Gondolom, az 1X1-es elemek adják az elemek 95 %-át...
Vzarmo: ezen már én is gondolkoztam. Nyilván van haszon ezeken a készleteken, de nem olyan sok. Ehhez képest elmenni a Tescoba, megvenni, hazavinni, tárolni, hirdetni, postázni, átvételre elmenni rengeteg idő. Persze mg soha nem számoltam ki, hogy egy ilyen körúton mennyi haszon lehet. Az pedig az áruház szégyene, hogy ezt engedik, lehetne maximálni a 2 doboz / vásároló mennyiséget.
-
magickonfig
tag
Köszönjük a beszámolót!
Irigylem az ilyen lootereket , hogy még a tükörbe tudnak nézni.
Elképzelem , ahogy egy kisgyerek fagyival a kezében Legot fog kapni a szüleitől, mert kedvezmények vannak és kezdődik a suli.
Mire odaér a játékosztályra, Gomboc lefordul a fagyijából és tátott szájjal döbenten néz a szüleire, hogy az a két felnőt szétpakolja az összes Lego-t a polcokról. -
Throme
veterán
válasz
HummeRC
üzenetére
Igazad van! Itthon a nagyobb monitoron már jobban látom ezeket a kis ábrákat.
Teljesen jó ez a szett. Világító kockát se hagyták le.#42013ayo
Ilyenkor erősödik meg bennem az a tudat, hogy szetteket (minifiget nem szoktam venni külön, csak ha szettel együtt jön) neppertől soha nem veszek. Amúgy is rohadt drágán adják (nyilván , mert a kifutottaknak felmegy az áruk) és nem jut annak (se) aki esetleg nyomott áron már egy közepes szettet talán megengedhet magának (gyereknek).
Férgek lesöprik a polcokat, hát rohadjon rájuk a műanyag.....#41987Segal
"Viszont aki nincs tisztában a piac áraival csak besétál a gyerekkel a tesco-ba az elhiheti hogy élete üzletét csinálta meg..."
... fentiek alapján módosul a mondat...
"Viszont aki nincs tisztában a piac áraival csak besétál a gyerekkel a tesco-ba" ... és ki is sétál üres kézzel... -
ayo
veterán
Story time:
Ma elment a Fogarasi Tescóba szerencsét próbálni, bár tudtam hogy nagyon nem lesz sok minden, de ritkán van 1-2 jó deal és gyümölcs-zöldség akció miatt úgyis mentem volna
Nagyon jó fajta, tele van áruval és már a LEGO rész is messziről látszott, hogy BP egyik legjobbja. 16 hónapos fiammal, odamegyek a legókhoz, erre odajön egy két nagyobb gyerekes anya és kezembe dobja a Duplót, hogy nekünk ez jó lesz, arukereso árakhoz képest -50%, csak egy darab van már belőle vegyem meg, mert elviszik! Én azt se tudtam mi van, megköszöntem, megnéztem neten, és tényleg igaza volt, még segített, hogy a közeli áruleolvasót is megmutatta, mert ő is csekkolta ezeket, mert sok ár nem volt helyesen feltüntetve. (LEGO Duplo - Tengeralattjárós kalandok (10910) - 3500 forint volt).
Még észbe se kaptam, éppen hogy elkezdtem nézni a többit és felfogni, hogy most azért bőven vannak jó akciók, pl. minifigurás blind bagek 750 forintért volt darabja és még sok hasonló best buy cucc volt, DE volt 2 pasi, aki mint a gép tapizta ezeket, volt még egy nő is mellettük, az mobilját nyomta és kezelte a kosarat. Egyiknek volt ilyen vonalkód leolvasója, és külön dobozka gyűjtötte a cuccokat. Nem értettem az egészet, azt hittem dolgozó, de aztán láttam, hogy centiről centire végig megy az összes dobozon a leolvasóval, és dobják a kosárba, 40-50 minifigurát biztosan elvittek pár perc alatt. Amire felfogtam, hogy mi van, addigra már a jó dealek helyett csak üres polcok voltak. Brutál szinten nyomták. Mi még vettünk pár másik legót, nem voltak best buy, de mivel 11K fölött 15% lejött, így azért arukereso alatt jött pár kisebb szett, na meg lett sok gyümi is pluszba

Szóval 30% helyett voltak bőven nagyobb akciók is, de kell hozzá szerencse, főleg ha ilyen komoly looterek is tolják. Az anyukának meg tökre köszönöm, hogy jutott nekünk is valami, gyerek már a kádban azokkal játszott

-
kbalage2
aktív tag
A Boost talán az egyetlen olyan (nem Education) programozós szett aminek saját elég részletes tutorial és magyarázó része van. Ha jól emlékszem akkor hosszan kell nyomni a lezárt részeket és akkor "kinyílnak".
Magyar forrásról nem tudok, itt egy angol Facebook csoport ahol lehet kérdezni. -
elektrotank
aktív tag
A Kockamorzsa szerint jön egy óriás szett a Titanic-ból, 12 000 db elemszámmal. $630-ért.
-
HUN_Sector
őstag
Friends léggömb 3745, az kb 75%
Friends étterem 9995 (50%)
Cm 21 790 (50%)
Belle könyve 3490 (50%)
Olaf ~2500 (50%)
Misterio tombolása 6500 (50%)
Ninjago koponyatömlőc 5500 (50%)
De nem mindenre volt minimum 30%, sok csak 20-21% volt vagy épp 0. -
Mauzes
addikt
FYI, a Tescos akciós készletek egy részét (főleg a gyerekeknek valót) online is meg lehet rendelni, így még ha csak kicsivel van is a webshop árak alatt, de kényelmesen lehet hozzájutni jelenleg a legolcsóbban ezekhez.
-
adalbert1
veterán
Néha a T-nél is lehet valós akciót kifogni (igaz azt általában online pár óra alatt lerabolják), pl. 2019 végén vettem ipad mini 5-öt 100k-ért náluk online, ez szerintem nagyon jó deal volt, most árúkeresőn megnézve a legolcsóbb helyen is 132k.
Throme: én a tescoban általában úgy veszek lego-t, ha valami akcióban kijön a legolcsóbb webshop ár közelébe vagy az alá, és amúgy is kellene, akkor elhozom. Régebben volt olyan akciójuk, ahol jóval alatta is kijött pár készlet, akkor tényleg megéri ott vásárolni.
Manapság mikor ott van az emberek zsebében az okostelefon internet hozzáféréssel, nem nagy dolog egy gyors kereséssel ellenőrizni valaminek a tényleges piaci árát - persze lehet, hogy tényleg többen vásárolnak ott úgy, hogy pár ezer különbség nem igazán érdekli őket, nem ezzel akarják az idejüket eltölteni.Ez az új winter village készlet tetszik, viszont ezzel az új Mario készlettel barátkoznom kell - a nyitás-csukás nagyon ötletes, viszont hogy a figurák ilyen stilizáltak nem igazán tetszik
-
ayo
veterán
közben felkerült egy videó is a Question blockról
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.

De pl egy lombház is 75-80k itt.
.