Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- hcl: HP Probook 640 G4 vs MS UEFI CA 2023 vs BIOS rendberakás :D
-
20100 - 20001
96834 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
Úgy látom nem vágok bele a hajók összevadászásába. A kínaiak azokat is simán lemásolták, így meg ki a fene venné meg 40-50 ezerért a 3 árbócos hajót? A jó kis régi kastélyos-lovas készleteket is árulják már. Már az üvegbe tett hajó is kapható náluk 34$-ért.
Hagyjuk már a kínai hamisítványokat
-
Saccco
nagyúr
Úgy látom nem vágok bele a hajók összevadászásába. A kínaiak azokat is simán lemásolták, így meg ki a fene venné meg 40-50 ezerért a 3 árbócos hajót? A jó kis régi kastélyos-lovas készleteket is árulják már. Már az üvegbe tett hajó is kapható náluk 34$-ért.
És nem is butított változat...

-
Victoryus
addikt
-
tPedro_
őstag
Karacsonyra en is megleptem magam egy 70618 Destiny's Bounty szettel. Sosem raktam meg ossze ekkora legot, baromira elveztem. Nagyon tetszik a kesz modell is, megert minden forintot.

En is csak ajanlani tudom.Bejon a hajo tema is, kar, hogy a Silent Mary nem igazan tetszik.
-
balint82
senior tag
IKEA FABRIKÖR (méret itt) vitrin akcióban Soroksáron 24 900 HUF.
Hátha valaki épp tárolót keresi a gyűjteményének.
-
Djuree
félisten
Arról nem is beszélve, hogy telis-tele van un-ortodox megoldásokkal. Mint pl. a minifigura kezek (pőrén), hogy mást ne említsek.
meg eleve nem is lenne rá nagy kereslet, engem se érdekelne, nem játszok a destiny2-vel. de ha játszanék se venném meg legóból.
-
unclefucka
senior tag
-
hulp01
senior tag
Még azokat a kreálmányokat sem fogadják el, ami egyezik a Lego elveivel és népszerű is, vagy a végén annyit változtatnak rajta, hogy pont az eredeti lényege veszik el (lásd két hozzászólással feljebb, de a Caterham eleje sem az előnyére változott). Szerinted mennyi esélye van annak, hogy pont egy puskát fognak elfogadni?
-
Djuree
félisten
email jött a legótól ilyen címmel:
Want to see more NEXO KNIGHTS™ sets?
ehh...most erre tényleg válaszoljak.
ezekszerint még folytatják ezt a hulladék témát.
-
C4mp3r
addikt
-
Djuree
félisten
Igen bármilyen színű elemet de! Én a 6274 kék kabin 75 fokos oldalfalát fehérítettem (35% peroxiddal), ugyan a sárgulást megszüntette, de sajnos az elemeken a kék kifakult, így minden elem helyett kénytelen voltam újat rendelni. (egy-kettő napot áztak a napon)
Fehéreknél már ilyen nem volt, a szín miatt se, de anomália nagyon kevés esetben igen. Volt olyan elem 2x4-es aminek a felülete felhólyagosodott majd málni kezdett (régi elemeknél). 100 elemből 2 az arány.
Festett elemeket is fehérítettem nagy kalóz zászlókat, ezek jól sikerültek, egy esetet leszámítva a 6274 nagy kék zászlóját kikezdte egy helyen, miután kivettem és hozzáértem lejött a festék de csak egy ponton és csak addig ameddig megszáradt.
Van egy két elem ami érzetre ridegebb lesz...
Azért vigyázz vele, 35%-ba tedd, lehetőleg érje napsugárzás, egy nap alatt helyrehozta nekem.
nem muszáj 35%, én kb. 10%-osba tettem és tökéletes lett.
-
Novics
senior tag
Ma én is megnéztem kicsit jobban ezeket a képeket, és hát kb tönkrevágták az egészet. Ahogy nézem jóval kisebb lesz, így olcsóbb is - bár nem hiszem, hogy anyagárban olyan hú de nagy diferencia lenne -, viszont jó eséllyel én nem fogom megvenni, mert ez így a "De miért?..." kategória.

-
Victoryus
addikt
Ha bricklinken rámegyek egy boltra/eladóra, akkor ott ki lehet valahogy választani, hogy az én kívánságlistám alapján nézze meg milyen elemek vannak meg nála?
Ja bocs, vééégre megtaláltam! (akkor ez törölhető is akár) -
Lipton
őstag
Khm... Azért én icipicit máshogy fogalmaznék! Tud ilyet a Lego is, de ha a Lego gyárt ilyet, például élient, akkor a Lego cég fizet jogdijjat H. R. Giger örökösének.
A kínaiak meg nem.

Kiegészítés:
A Lego cégnél még azt is figyelembe veszik, hogy árt-e a gyerek lelki- és jellemfejlődésének a játék? Ezért nem fog élient a kezébe kapni a kisgyerek.
Szóval az első megállapításomat kiegészítem annyival, hogy ha akarna, a Lego cég is tudna gyártani ilyet.

Azert dartveder sem az igazi jellemfejleszto ha mar lego

-
Dareiosss
senior tag
Igen bármilyen színű elemet de! Én a 6274 kék kabin 75 fokos oldalfalát fehérítettem (35% peroxiddal), ugyan a sárgulást megszüntette, de sajnos az elemeken a kék kifakult, így minden elem helyett kénytelen voltam újat rendelni. (egy-kettő napot áztak a napon)
Fehéreknél már ilyen nem volt, a szín miatt se, de anomália nagyon kevés esetben igen. Volt olyan elem 2x4-es aminek a felülete felhólyagosodott majd málni kezdett (régi elemeknél). 100 elemből 2 az arány.
Festett elemeket is fehérítettem nagy kalóz zászlókat, ezek jól sikerültek, egy esetet leszámítva a 6274 nagy kék zászlóját kikezdte egy helyen, miután kivettem és hozzáértem lejött a festék de csak egy ponton és csak addig ameddig megszáradt.
Azért vigyázz vele, 35%-ba tedd, lehetőleg érje napsugárzás, egy nap alatt helyrehozta nekem.
Köszi a kimerítő választ

-
Szabip
csendes tag
-
unclefucka
senior tag
Nekem nem csak az az 1x4 lapos alkatrész hiányzott.
Az alkatrész hiány megadásánál már nem szerepelt a listában ez az 1x4-es alkatrész. Én azért megadtam, mint listán kívüli alkatrészt, rendes alkatrész számmal, hátha.....Én mint egyszerű júzer nem igazán örülök, hogy ilyen-olyan verziók keringnek a kereskedelemben, még ha elenyésző is a differencia....
Az is igaz, hogy a többi alkatrésznek (3) a hiánya kellemetlenebbül érintett...
Viszont jobban néz ki az autó azzal az 1x4-es elemmel, még ha szerelhetőségben jelenthet problémát...
Ugyanígy nem értem a tetőn lévő 2 1x4-es bütykös fedő elemeket. ODa inkább lapos illett volna... no mindegy.A többi modell nem igazán fogott meg ebből a szettből, viszont valaki megcsinálta a 31070-ből is a Ferrári F40-et

Még ez a megoldás is tetszik...

(#20055) LÁZ :
Nézegettem képeken, hát nem lesz olcsó, ha tippelnem kellene.. A hajót tényleg butították...Utolsó akkordként (átcsúszva az Újévre) az utolsó szettel is elkészültem.
Visszatekintve 2017-re elég gazdag volt számomra lego-ból
Matricázással ment el inkább az idő.
A csúcs az 1x1-es lapos kocka matricázása, 2 oldalon!!!!!Mármint nekem nem hiányzott az alkatrész, mert eleve benne sincs a végleges verzióban, ami nekem is van. (Az enyémben minden alkatrész megvolt.)
Inkább akkor úgy fogalmazok, hogy érződött, hogy kihagyták onnan, mert ordít, hogy kéne oda. De nem is 1x4-es, hanem egy 1x3-as csempe illik oda, szerintem.
A tetején sem értem, hogy miért 1x4-es lapok és miért nem 1x4-es csempék vannak.
A MOC -jait én is néztem, de inkább kitalálok valami sajátot.
-
LÁZ
Topikgazda
kicsit jobb kép az évfordulós januári ajándék készletről

-
Ereshkigal
őstag
-
hami85
aktív tag
Mondjuk ahogy nézem az áremelés csak MO-n volt, mert az osztrák storeba mintha ugyanannyi lenne mint korábban.
-
hami85
aktív tag
-
hami85
aktív tag
-
lord.lakli
őstag
Tudtok adni olyan oldalt ahol ha beírom az adott készlet rövidkódját, egyből kidobja hogy hány darabos ?
-
Sirandrish
legenda
Tudtok adni olyan oldalt ahol ha beírom az adott készlet rövidkódját, egyből kidobja hogy hány darabos ?
-
Pötyi
őstag
Ha vissza megyünk az időben, akkor is van elég horror mese. Piroska és a farkas, ahol a farkas megeszi (ok bekapja) a nagyit (horror), majd jön a vadász, felvágja (horror), kiveszi nagyit, köveket rak a helyére, visszavarja (állatkínzás) és asszem bedobja a tóba, vagy tudomisénmicsinálvele.
Vagy csak én emléxem rosszul és a sok korhatáros film miatt eltorzult az agyam?Amúgy szerintem is lehetnének ilyen figurák. Egy része mitológiai lény, mások gyerek/ifjúsági filmekből ismerősek. Itt is fel kell tüntetni a dobozon, hogy hány éves kortól, és kész...
"én vagyok Penge és levágom a fejed te köcsög"
ilyen tényleg létezik a játszótéren?Amúgy a kérdésedre válaszolva bármilyen színű elemet fehéríthetsz, de a leglátványosabb javulás a világosabb, tehát a fehér és a régi szürke (old gray, light gray) elemeknél fog mutatkozni.
Én áztattam már be kék színűt is, az is szépen visszakapta az eredeti árnyalatát.
-
Pötyi
őstag
Minden postban leírták, minden videóban elmondták, hogy a festett cuccokat NE áztasd be a peroxidba.

-
Gondwana
addikt
Ha vissza megyünk az időben, akkor is van elég horror mese. Piroska és a farkas, ahol a farkas megeszi (ok bekapja) a nagyit (horror), majd jön a vadász, felvágja (horror), kiveszi nagyit, köveket rak a helyére, visszavarja (állatkínzás) és asszem bedobja a tóba, vagy tudomisénmicsinálvele.
Vagy csak én emléxem rosszul és a sok korhatáros film miatt eltorzult az agyam?Amúgy szerintem is lehetnének ilyen figurák. Egy része mitológiai lény, mások gyerek/ifjúsági filmekből ismerősek. Itt is fel kell tüntetni a dobozon, hogy hány éves kortól, és kész...
ilyen tényleg létezik a játszótéren?Grimm&Co. felnőttmesék voltak a kisjégkorszak utàn, de a Bùjj-bùjj zöld àg és a Boci-boci tarka pajzànsàga is kikopott a köztudatbòl... Mi meg itt gyerekjàtékokkal toljuk naphosszat, mivé lett ez a vilàg!

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Teszla_
senior tag
ilyen tényleg létezik a játszótéren?Ninjagoban is van kigyó fejű figura, egy minotaurusz abszolút beleférhetne szerintem.
-
Throme
veterán
Azért a mai gyerekek eléggé mások mikor úgy szaladgál a játszótéren, hogy kergeti a másikat és közben kiabál, hogy én vagyok Penge és levágom a fejed te köcsög... Ott nem egy figura fogja a gyerek lelki világát tönkre tenni. De elég egy mesét megnézni, lőnek, robbantanak, verekednek, meghalnak. Fiús mesék, nem a barbi meg az én kicsi pónimra gondolok.
ilyen tényleg létezik a játszótéren? -
Dareiosss
senior tag
Még annyit kérdeznék, hogy a hidrogén per-oxidba bármilyen színű elemet bele lehet rakni? Vagy csak fehéret és szürkét?
Festett elemeket is? Pl kalózzászló vagy váras pajzsok?
-
Sirandrish
legenda
-
Fr0z3n
őstag
Khm... Azért én icipicit máshogy fogalmaznék! Tud ilyet a Lego is, de ha a Lego gyárt ilyet, például élient, akkor a Lego cég fizet jogdijjat H. R. Giger örökösének.
A kínaiak meg nem.

Kiegészítés:
A Lego cégnél még azt is figyelembe veszik, hogy árt-e a gyerek lelki- és jellemfejlődésének a játék? Ezért nem fog élient a kezébe kapni a kisgyerek.
Szóval az első megállapításomat kiegészítem annyival, hogy ha akarna, a Lego cég is tudna gyártani ilyet.

Azért a mai gyerekek eléggé mások mikor úgy szaladgál a játszótéren, hogy kergeti a másikat és közben kiabál, hogy én vagyok Penge és levágom a fejed te köcsög... Ott nem egy figura fogja a gyerek lelki világát tönkre tenni. De elég egy mesét megnézni, lőnek, robbantanak, verekednek, meghalnak. Fiús mesék, nem a barbi meg az én kicsi pónimra gondolok.
-
Pötyi
őstag
A kínaiak meg nem.

Kiegészítés:

-
Fr0z3n
őstag
-
FLx
addikt
-
hulp01
senior tag
Azért ez nagyon nem ugyanaz, mint az eredeti. Mi a fenének nyúlnak hozzá ilyen mértékben valamihez, amit a nép megszavazott (és mellesleg ők is)? A kis hajó nagyon nyomi az eredetihez képest. Az üveg kupakja is jobbnak tűnik.
-
LÁZ
Topikgazda
-
Djuree
félisten
-
Throme
veterán
Az alkatrész hiány megadásánál már nem szerepelt a listában ez az 1x4-es alkatrész. Én azért megadtam, mint listán kívüli alkatrészt, rendes alkatrész számmal, hátha.....Én mint egyszerű júzer nem igazán örülök, hogy ilyen-olyan verziók keringnek a kereskedelemben, még ha elenyésző is a differencia....
Viszont jobban néz ki az autó azzal az 1x4-es elemmel, még ha szerelhetőségben jelenthet problémát...
Ugyanígy nem értem a tetőn lévő 2 1x4-es bütykös fedő elemeket. ODa inkább lapos illett volna... no mindegy.A többi modell nem igazán fogott meg ebből a szettből, viszont valaki megcsinálta a 31070-ből is a Ferrári F40-et

(#20055) LÁZ :
Nézegettem képeken, hát nem lesz olcsó, ha tippelnem kellene.. A hajót tényleg butították...Utolsó akkordként (átcsúszva az Újévre) az utolsó szettel is elkészültem.
A csúcs az 1x1-es lapos kocka matricázása, 2 oldalon!!!!!... kicsúsztam...
Ez a speed champion McLaren-es figura kiköpött Harry Potter
.... -
Throme
veterán
Ez igen érdekes, amikor építettem a 31070-emet, akkor az egyik leginkább zavaró tényező pont ennek a 1x4-es (1x3) csempének a hiánya volt.
A képen lévő verzió amúgy nehezen megépíthető lenne.A másik, amin módosítottam, az a C modell. Egyszerűen nem tudtam megbarátkozni azzal a keskeny hátsó szárnnyal, úgyhogy kapott egy kis húst. A hátsó tengelyt is egy lyukkal előrébb tettem. Így sokkal jobban néz ki.

(#20055) LÁZ :
A csúcs az 1x1-es lapos kocka matricázása, 2 oldalon!!!!! -
DopeBob
addikt
Valaki help, valszeg én vagyok a béna. Rebrickablen régen lehetett úgy keresni MOC-ot, hogy az én alkatrészeimből miket tudok megépíteni, de ezt most nem találom. Hova dugták?

-
LÁZ
Topikgazda
-
Sirandrish
legenda
-
Dareiosss
senior tag
Nagyon jól járt aki megcsípte akciósan a Caterhamet. én sajna teljes áron vettem kari előtt, hogy nehogy lemaradjak. Így meg arany áron volt, nem igazán érte meg, de gyűjtöm a kocsikat.
-
Throme
veterán
-
LÁZ
Topikgazda
-
balint82
senior tag
-
Brumi
senior tag
-
Fr0z3n
őstag
-
Brumi
senior tag
Az hogyan lehet, hogy a 10259-es winter trainstation retired státuszba került? Kizártnak tartom, hogy 3 hónapos készletet kivonjanak a forgalomból...
-
LÁZ
Topikgazda
-
Freddy76
addikt
Átpörgettem neten a Taj Mahal összerakásiját. Nos, ezt építse meg, akinek két anyja van
. Az okés, hogy összerakva pöpec, de nem egy élmény.Ugyanez volt a Tower Bridge is, a végeredmény lenyűgöző, de az építés helyenként monoton, és nagyon sok benne az ismétlés. De ez még annál is keményebb...
-
bobafett
tag
-
bobafett
tag
Ha szeretted azokat a témákat, amik gyerekkorodban voltak, próbálkozz most megint azokkal. Téma csak kell, mert nem mindegy, hogy City vagy Technic vagy Creator Expert esetleg SW.

-
sodokan
tag
-
airm92
csendes tag
Boldog Újévet minden Topic lakónak és kedves családjának!
Új vagyok a Lego világában, vagyis kiszeretném próbálni,mennyi minden változott, a gyerekkorom óta.
Mit ajánlotok kezdésnek. Kitartásom, türelmem bőven van.
Maximum 15-20ezer az első Legora a keret.
Köszi előre is!
-
Janaboy
veterán
Sajna a shopon par szett ara felment

-
Sirandrish
legenda
-
koncsik
MODERÁTOR
Hát ezek a Technic meg Creator cuccok tetszenek

koncsik Van nálam valamid, ami a tied...szerintem összerakom VÉLETLENÜL!

Most indulok érte és elhozom a kutyát meg a Samu S8-at is, biztos, ami biztos.

-
LÁZ
Topikgazda
Először is BUÉK mindenkinek!
Másodszor meg b*ssza meg a LEGO....
Kiraktuk az asszonnyal...
Rajongó lettem...ez nagyon nagy buli ....ezt senki se mondta

Januárban veszek is valamit még...valami olcsóbb Technic szet érdekelne...
Tudnátok ajánlani valamit?Szerk: Ezek a 2in1-es setek milyenek? Két cuccot lehet kirakni, vagy pedig vagy ez vagy az?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
-
LudiDOK
csendes tag

Tudnátok ajánlani valamit?Szerk: Ezek a 2in1-es setek milyenek? Két cuccot lehet kirakni, vagy pedig vagy ez vagy az?
De én mondtam a 19943-as hozzászólásomban.

Egyébként ha technicben gondolkodunk akkor 42054-es Claas traktort is nagy élmény összerakni.

-
koncsik
MODERÁTOR
Szuper...majd rájuk nézek...köszönöm!
Creatorból esetleg? Amolyan 10248 féle?
Ez pont akciós volt a boltban nekünk kari előtt, de akkor még leszartam...most jól jönne
Nagyon jó cucc, én is ajánlom.

-
unclefucka
senior tag
Valaki tudja mi a sztori a 31070 verziókkal kapcsolatban?
1x4-es kék lapos alkatrész különbség. Nem lepin

Ezt raktam össze (dobozon is ilyen, a manual kép is ilyen, alkatrész felsorolásban is benne van ), de az az 1x4-es lapos elem nem volt a dobozban (meg még 3 alkatrész, de azokat megrendeltem). (bocs nem lett olyan jó a kép)
Ez pedig a brickset-en, vagy a yt videókon. Nincs ott az a lapos 1x4-es.
thx!
Ez igen érdekes, amikor építettem a 31070-emet, akkor az egyik leginkább zavaró tényező pont ennek a 1x4-es (1x3) csempének a hiánya volt.
A képen lévő verzió amúgy nehezen megépíthető lenne.A másik, amin módosítottam, az a C modell. Egyszerűen nem tudtam megbarátkozni azzal a keskeny hátsó szárnnyal, úgyhogy kapott egy kis húst. A hátsó tengelyt is egy lyukkal előrébb tettem. Így sokkal jobban néz ki.

-
Sirandrish
legenda
-
Janaboy
veterán
Ez pont akciós volt a boltban nekünk kari előtt, de akkor még leszartam...most jól jönne
Igen csak jo aron volt, szep szett

-
Sirandrish
legenda
-
Fr0z3n
őstag
Mondom rajongó lettem, mit nem értesz?

Első körben a 42065-öt javaslom. Táv és a motorok jól jöhetnek később. Utána a 42069, mind elemszám mind ár/érték arányban jó. Idei felhozatalból pedig a kamion mindenképp ajánlott.
-
Sirandrish
legenda
-
Fr0z3n
őstag

Fujj, nem kell ez neked
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Az nem épp az olcsóbbak közé tartozik, amennyire én ismerem

Mitől olyan nagy durr az?
Mármint azért az még nekem is vagy 42-45körül lenne szerintem...a meg nem olcsó
Hja ebbe van távírányító meg ilyen klis bizbaszok?

-
Sub-ZeRo
nagyúr

🤣😂
Mercedes Arocs. Vedd meg, beszarás!. 😂
Igen amúgy, vagy az egyik, vagy a másik modelt rakod össze. 😀 -
Sirandrish
legenda

-
thesound
addikt
Boldogot mindenkinek.
Az ultimate Porschet rakom most LDD alapján, de nem mindig egyszerű.
Fél szemem a könyvön, másik az LDD-n zoomolva, forgatva, pakolgatva, a maradék fél meg az építendőn, miközben úgy folynak be az újjaim a liftarmok közé. Eddig élvezem
-
r.levente75
addikt
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
-
LÁZ
Topikgazda
annyira nem kicsi, 170*80as
, de egyáltalán nem para, anno a 10030-at szőnyegen raktam, de 1x elég volt
, a szervezet jobban bírja a normális székből rakást 
-
Djuree
félisten
-
Teszla_
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!
Én a 2018-at egy Tower Bridge-dzsel kezdem majd, ezt is karácsonyra kaptam, de fel kell magam készíteni a számozatlan zacskókra
-
LÁZ
Topikgazda
Élvezet lehet abban a színes, mintás dobozban az alkatrészeket vadászni.

az esetek 95%-ában nem para, mivel szürke/barna elemek vannak benne jelen esetben, színes-teknik elemek is más árnyalatúak, szóval egyáltalán nem para
.ps. a 10030 nagyobb para volt, mert ott még a zacskók sem számozottak, és kb 98% a szürke, a váz elemeit is beleértve, az volt az igazi kihívás

@Freddy: bizbasz ucs-t a népnek

@mindenki
-
Pötyi
őstag

Ezt raktam össze (dobozon is ilyen, a manual kép is ilyen, alkatrész felsorolásban is benne van ), de az az 1x4-es lapos elem nem volt a dobozban (meg még 3 alkatrész, de azokat megrendeltem). (bocs nem lett olyan jó a kép)
thx!
Nem egy blaszfémia, előfordult már többször is a világtörténelemben, hogy más lett a végleges készlet, mint a bétatesztelt. Elképzelhető, hogy a fotó a béta termékről készült és valahogy belekeveredett a végleges termék képei közé.
Olyat is láttam már, hogy szándékosan (nem a könnyebb építés, vagy logikusabb megvalósítás miatt) változtatnak meg valamit a béta és a végleges készlet közt, pld. alkatrészt, vagy színt, csak azért, hogy lebukjon az a bétatesztelő, aki arra vetemedik, hogy eladja a bétatesztelésre kiadott készletet. A spéci alkatrész alapján beazonosítható, ilyesmi.
Illetve előfordult már hiba összerakási útmutatóban is.
-
Freddy76
addikt
-
Ereshkigal
őstag
-
Throme
veterán

thx!
-
LÁZ
Topikgazda
-
Ereshkigal
őstag
BÚÉK!
Én meg szellemeket irtottam, ma el is készült végre a mű. Siettem a befejezéssel, nehogy átcsússzon holnapra, mert akkor egész évben legózni fogok.

-
Fr0z3n
őstag
Bújjék mindenkinek!
Örömmel látom nem csak nekem telik építéssel a szilveszter. Bár én halloween témában építek egy temetőt..
-
Victoryus
addikt
-
Dareiosss
senior tag
-
Throme
veterán
BÚÉK mindenkinek!
más ... -- o --
Engem is elért a hiányos szett szitu...

31071 szett nagyon klassz.
Élmény volt építeni (amit kicsit beárnyékolt a hiány), szerencsére be tudtam fejezni.Szemből, és hátulról nagyon vagány. Külön tetszik, hogy kis technic jelleget is belecsempésztek az ajtó nyitó mechanizmus révén.
A sport ülések szín összeállítása el lett találva.
Hajaz a Ferrrári F40 szettre.
A szélvédő meg is egyezik.Amit nem értek a dizájnban, hogy a tetőn, a két különböző színű, 1x4-es elemeket miért nem sima, bütyök nélküli elemmel oldották meg?!
Na, megyek is, és (s)írok a Lego-nak, hogy küldjék el a hiányzó elemeket...
-
LudiDOK
csendes tag
Boldog Új Évet kívánok a Fórum Stábjának és Lakóinak!!!!
Janaboy köszönöm és viszont kívánom!!
-
Janaboy
veterán
LEGO vásárlásban gazdag Boldog új évet kívánok!

Estére meg jo bulizast!
-
Teszla_
senior tag
Köszi srácok, a Temple of Airjitzu tetszik
méretben is passzol a hajóhoz?
Modularok se rosszak, régebben nézegettem őket, csak az alapterületüket találtam kicsinek, de lehet egyet meg kéne nézni és megváltozna a véleményem.
Simpson házzal és a bolttal van esetleg valakinek tapasztalata? Azok is egész részletesnek tűnnek. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Dareiosss
senior tag
Srácok, hogy is kell kifehéríteni a besárgult fehér legot? Pár hete írtátok, de már nem emlékszek.
Valaki leírná nekem, és ha lehet az egész folyamatot
Ezer hála. -
Freddy76
addikt
Elkezdtem ma összerakni a Destiny's Bountyt, mert Freddy meghozta hozzá a kedvem
a feléig eljutottam és az eddigi legjobb szettemnek tartom. Az lenne a kérdésem, hogy milyen Legokat tudnátok ajánlani, amiben sok olyan apró részlet van, mint ami ebben van? Ninjago city esetleg? Technic vonal annyira nem izgat.Zemplén of Airjitzu must have. A modularok közül a detektív irodát ajánlanám.
De ha teheted, a Temple of Airjitzu-ra menj rá, szeretni fogod.
-
Djuree
félisten
Kipróbáltam (bevallom, nem vásároltam még a bricklinkről ezzel), de a legolcsóbb is 38e lett, és 7 boltból szedte össze. Nem rossz ez sem, de mégsem 32e, illetve nem tudom hogy lehet 10+ boltból keresni.
Kíváncsiságból elindítottam délelőtt egy Brickficiency keresést, csak magyar boltokból, 7 boltra. Többre nem mertem, mert a bolt számmal exponenciálisan nő a keresési idő.
No, így tartott 2,5 óráig, és átnézett 3883 millió verziót.
Ez 7 boltól 34e-re jött ki minifigek nélkül. Ha valaki kíváncsi rá szívesen átküldöm az eredményt (én most szerintem nem rendelem meg, de megvan hogy melyik boltból mit kell rendelni), de attól félek a kosárba bricklinken már kézzel kell majd berakni őket.
nem rossz az a 38, ha levonjuk a plusz 7 bolt postáját kb. ott van az. elég szar ez az új auto finder, de nincs jobb tudtommal. a régi sokkal jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
96834 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Windows 11
- Jeff Pu szerint nagyot ugrik az iPhone 18 memóriája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sikeres az Xperia 1 VIII, a Sony reagált kritikákra is
- SONY LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Eladó Electrolux Comfort 600 mobil klíma kiváló állapotban
- Használt Cecotec Cecofry Bombastik 6000 Airfryer, 6 literes / 1 hónap garancia
- Black+Decker akkumulátoros fűvágó olló
- Használt Krups Grind Aroma KM832810 filteres kávéfőző beépített darálóval / 1 hónap jótállás
- ABB S201M C32 kismegszakítók (10db, C karakterisztika, 32A, 10kA)
- LOGITECH C270 HD PC webkamera mikrofonnal
- MADE IN JAPAN FUJITSU LIFEBOOK U7511 15" 11. gen. ÚJ ÁRA 500.000.- felett volt!!!
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)