Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- hcl: HP Probook 640 G4 vs MS UEFI CA 2023 vs BIOS rendberakás :D
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sh4d0w: Star Wars: Vérvonalak
-
2100 - 2001
96834 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
-
vicces
addikt
-
thomeef
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
lehet arra apellálnak, hogy berendeli az ember, aztán les, mikor hozzájön a posta is

-
thomeef
őstag
Sztem megrendelem, akkor kalkulál nekem ő egy árat, aztán max nem fizetek
Vagy csak simán írjak rá hogy mennyi lenne?
Egyébként ez már a sokadik Usa store ahol nem képesek értelmesen feltüntetni az árakat. EU-sokba eddig még nem találkoztam ilyennel. -
LÁZ
Topikgazda
Ennyit ír:
Shipping cost will be the lowest amount possible.Flat rate boxes will only be used if it benefits the buyer! We are not trying to make money off of shipping charges and will refund the difference, if actual shipping is at least $.51 less than what we quote you in the invoice!
Minimum shipping charge is $2.00 for domestic and $6.16 for international.
hát, ntom, hogy csinálja azt a 6.16 dolcsit, eddig bármit rendeltem onnan, kisebb dolgokat is, kb 7-10k között volt a posta
-
thomeef
őstag
Ennyit ír:
Shipping cost will be the lowest amount possible.Flat rate boxes will only be used if it benefits the buyer! We are not trying to make money off of shipping charges and will refund the difference, if actual shipping is at least $.51 less than what we quote you in the invoice!
Minimum shipping charge is $2.00 for domestic and $6.16 for international.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
-
thomeef
őstag
Szerintetek érdemes bricklinkről 7965-et rendelni? Majdnem fele ár a fullos készlet mint itthon. Csak hát Usa, meg hát nem tudom mennyire megbízható ha ennyire olcsó...

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
De lehet, hogy valakinek pont az kell, és a szűk kínálat miatt megveszi. Most csak 5-600 euró körüli ajánlatok vannak fent. Ha nem kajára kell a pénz, akkor tartani fogja, nem romlik meg. Anno én is drágán adtam el a kocsimat, mert kivártam míg jön az az 1 vevő, aki kifizeti érte a megadott árat.
Sok olyan készlet van, ami tetszik, de annyira nem vagyok fanatikus, hogy horror összeget kifizessek érte. Pont ezért álltam le a régi készletek vásárlásával.A Taj Mahalhoz gratula, az sem gyerekjáték

Úgy néz ki a Taj Mahal mellé sikerül egy winter village bakeryt is szerezni ugyanattól az eladótól. Már csak a toy shop hiányzik és teljes a gyűjtemény

-
kingabo
őstag
Sziasztok kreatív fórumozók!
Mostanában elkezdtek érdekelni a Mindstorms robotok. Régen rengeteget legóztam, de pár éve már a padláson tartom a kockákat, nem igazán játszottam az utóbbi időben. Így viszont újra elővennék mindent, ráadásul a programozásba is bevezetést nyernék, ebbe az irányba szándékozom egyetemen tovább tanulni.
A kérdésem leginkább az lenne, hogy szerintetek mennyire éri meg egy EV3-as csomag? Persze csak használtan. Sokkal jobb az előző 2 verziónál, vagy kezdésnek elég lenne használtan beszerezni egy első vagy második generációs változatot? Milyen piacokon érdemes utána nézni? Például jófogáson alig találni ilyeneket, van olyan online legó bolt ahol használt cuccokkal foglalkoznak, és ilyen készletes is megtalálhatók?Van itt olyan aki nagyon mélyen elmerült a NXT világában? Kíváncsi lennék pár személyes tapasztalatra

Várom a válaszokat

Én egyetemen programotam rá, igaz nem a gyári cuccal, hanem javában (LeJOS).
Mint minden Legonál, itt is a fantázia szab határt (meg a pénztárca!). Mi fa lécekből építettünk egy labirintust, és robotnak ezt kellett bejárnia, feltérképeznie. (kb minden második beadandó alapja ez volt, eltérések a megvalósításokban vagy apróbb 5letekben voltak) A vezérlést és a labirintus térképének kirajzolását notiról / nozin oldottuk meg, bluetooth-on kommunikáltak egymással.Ha használtan veszed: a motorokat ha lehet próbáld ki! A sok, esetleg nem megfelelő használat eléggé meg tudja gyötörni őket sajnos. Pl: a motorok azonos bemenetre nem ugyanannyit fordulnak el, így a robot nem egyenesen, hanem kanyarodva fog menni.
-
LÁZ
Topikgazda
Komolyan mondom, ezt a fórumot terápiás céllal is jó olvasni. Eddig rossz érzésem volt, hogy sokat költök LEGO-ra, de a hozzászólásokat olvasva én sehol nem vagyok
Amikor kiadtok SW készletekre többszázezer forintot...
Ilyenkor örülök, hogy az SW hidegen hagy, még a filmeket sem láttam...Egyébként az korábban előkerült, hogy a BL-en és sok helyen csak nepperek árulják a cuccokat jó drágán. De mit ér az, ha azt mondjátok valamire, hogy a felét éri csak, ha egyébként olyan áron nem lehet beszerezni? A piaci ár az, amin meg tudjátok venni, nem?
Kinéztünk egy pár éves karácsonyi vonat készletet, amit 100-130k körül adnak, eredeti ára 30k körül volt. Hiába mondom, hogy ez túl sok, ha olcsóbban nem lehet beszerezni.
na igen, mostani árfolyamon sztem kb 5-600k-nál tartok, igaz, hogy kb a felébe lehetett az egész, ha jól belegondolok

-
Brumi
senior tag
Hát igen. Pár készletnél csak reménykedni lehet, hogy valaki megunja és értelmes áron el akarja adni, mert nem akar rajta ülni hónapokat. Azért a vonatért az eladója szerintem soha nem fog 130at kapni, de 100at se. Annyi pénzért nagyobb ritkaságokat is lehet szerezni, de ki tudja.

Apropó frissítem egy régebbi hozzászólásomat. Mégis lesz szerencsére Taj Mahal, csak az eladó el van havazva azért csúszik

De lehet, hogy valakinek pont az kell, és a szűk kínálat miatt megveszi. Most csak 5-600 euró körüli ajánlatok vannak fent. Ha nem kajára kell a pénz, akkor tartani fogja, nem romlik meg. Anno én is drágán adtam el a kocsimat, mert kivártam míg jön az az 1 vevő, aki kifizeti érte a megadott árat.
Sok olyan készlet van, ami tetszik, de annyira nem vagyok fanatikus, hogy horror összeget kifizessek érte. Pont ezért álltam le a régi készletek vásárlásával.A Taj Mahalhoz gratula, az sem gyerekjáték

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Komolyan mondom, ezt a fórumot terápiás céllal is jó olvasni. Eddig rossz érzésem volt, hogy sokat költök LEGO-ra, de a hozzászólásokat olvasva én sehol nem vagyok
Ilyenkor örülök, hogy az SW hidegen hagy, még a filmeket sem láttam...Egyébként az korábban előkerült, hogy a BL-en és sok helyen csak nepperek árulják a cuccokat jó drágán. De mit ér az, ha azt mondjátok valamire, hogy a felét éri csak, ha egyébként olyan áron nem lehet beszerezni? A piaci ár az, amin meg tudjátok venni, nem?
Kinéztünk egy pár éves karácsonyi vonat készletet, amit 100-130k körül adnak, eredeti ára 30k körül volt. Hiába mondom, hogy ez túl sok, ha olcsóbban nem lehet beszerezni.
Hát igen. Pár készletnél csak reménykedni lehet, hogy valaki megunja és értelmes áron el akarja adni, mert nem akar rajta ülni hónapokat. Azért a vonatért az eladója szerintem soha nem fog 130at kapni, de 100at se. Annyi pénzért nagyobb ritkaságokat is lehet szerezni, de ki tudja.

Apropó frissítem egy régebbi hozzászólásomat. Mégis lesz szerencsére Taj Mahal, csak az eladó el van havazva azért csúszik

-
Brumi
senior tag
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok kreatív fórumozók!
Mostanában elkezdtek érdekelni a Mindstorms robotok. Régen rengeteget legóztam, de pár éve már a padláson tartom a kockákat, nem igazán játszottam az utóbbi időben. Így viszont újra elővennék mindent, ráadásul a programozásba is bevezetést nyernék, ebbe az irányba szándékozom egyetemen tovább tanulni.
A kérdésem leginkább az lenne, hogy szerintetek mennyire éri meg egy EV3-as csomag? Persze csak használtan. Sokkal jobb az előző 2 verziónál, vagy kezdésnek elég lenne használtan beszerezni egy első vagy második generációs változatot? Milyen piacokon érdemes utána nézni? Például jófogáson alig találni ilyeneket, van olyan online legó bolt ahol használt cuccokkal foglalkoznak, és ilyen készletes is megtalálhatók?Van itt olyan aki nagyon mélyen elmerült a NXT világában? Kíváncsi lennék pár személyes tapasztalatra

Várom a válaszokat

-
Gondwana
addikt
... meg ha ámerikai autót licenszelnének, az is sokba fájna, Európában nem igyekeznek ennyire jogdíjakból élni.
Na jó, értem én, csak játszom itt az értetlent.
(Örömmel látom, hogy a 31013-14-15 szetek ára kezd normalizálódni, jön az ovis szülinapok szezonja) -
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
FLx
addikt
-
thomeef
őstag
-
Gondwana
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
FLx
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
thomeef
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Itthon olcsóbban is találtál volna, de most látom nem Magyarországon élsz
Én a készleteim 90%-át nem akarom felbontani. Túl szépek hozzá

-
sagesz93
addikt
Rendes autók inkább a creatorban vannak:
10k alatt:
31024 - LEGO Creator Dübörgő erő
31006 - LEGO Országúti versenygépA markoló amúgy marha jó a technicből 10k alatt. Tud sok mindent. Nekem is itt virít a polcon

A hot rod meg egy egész autószerű dolog a technic vonalon, ha újat akarsz. (Na meg a B verziója is az) -
FLx
addikt
-
Fr0z3n
őstag
-
batai15
félisten
-
FLx
addikt
-
batai15
félisten
Nincs esetleg valami amiből rendes kocsit lehetne esetleg?
-
sagesz93
addikt
42004 - LEGO Mini markoló
42022 - LEGO Technic Hot Rod
42005 - LEGO Monster Truck
42023 - LEGO Technic Munkagépek
42024 - LEGO Technic Konténerszállító teherautóA teljesség igénye nélkül, 1-2 szett különböző árkategóriákban

-
vicces
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
hát, igen, én most az 1x összerakott 10030-ammal nagyot tudnék kaszálni, ahhoz az árhoz képest, amiért intézték nekem
, más kérdés, hogy soha nem fogom eladni 
-
vicces
addikt
420 euro, de ez legos ár. és elvileg vip pontot is kapok utána. lett volna 399 euroért is, de az valami osztrák üzlet volt, aminek idén nem is született értékelése. inkább kihagytam

és egyre kacifántosabb árakon találom a hálálcsillagot. ha igy megy fel az ára, fel sem bontom a dobozt
-
batai15
félisten
sziasztok, lego technik épitgetéssel kapcsolatban mivel érdemes kezdeni? amiből pl több mindent össze lehetne rakni, és az ára sem vészes. Köszi!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Közben nekem is megérkezett ma a Tumbler. Szép nagy doboz ahogy kell ! Zsír

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
vicces
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
vicces
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A taj mahalos srác nem akar válaszolni az üzeneteimre. Elsején leütöttem a készletet, azóta persze belépett már bricklinkre, de nem reagál. Korrekt srác
Remélem csak elutazott és egy ismerős kezeli a boltot addig.... 
-
törölt tag
Emlékszem, nálunk ez megvolt az oviban. Ennek ellenére sosem láttam összerakva.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Mcray
senior tag
Közérdekű info, akit érint, a 1818.postban jelzett legókból egyelőre nem lesz semmi, a tulaj meggondolta magát, és úgy gondolta, hogy a +10030al együtt biztosan talál embert, aki 400at fizet az egészért, sok szerencsét kivántam neki, és várom a fejleményeket.
Minden érintettől bocsánatot kérek

Ez a beszéd
Ezt akarta a pénztárcám hallani 
-
LÁZ
Topikgazda
Közérdekű info, akit érint, a 1818.postban jelzett legókból egyelőre nem lesz semmi, a tulaj meggondolta magát, és úgy gondolta, hogy a +10030al együtt biztosan talál embert, aki 400at fizet az egészért, sok szerencsét kivántam neki, és várom a fejleményeket.
Minden érintettől bocsánatot kérek

-
Mcray
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
-
FLx
addikt
Amikor tömegközlekedve vittem haza a 42025-ös Technic repülőt, akkor kétféle ember nézte meg tágra nyílt szemmel a dobozt: a kisfiúk és a 30-40 év közti pasik.

Engem a cégnél már a bejáratnál elkaptak a Tumbler-rel.

Ez a repülő karácsonyra nekem is esélyes a Volvo mellé. Nagyon szép lett.

-
Pötyi
őstag
-
FLx
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Pötyi
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Keresek Budapesten kettő darab Ninjago fekete Ninja fejfedőt (Cole figurához való)
Köszönöm!
-
FLx
addikt
ilyenek ezek az ucs dobozok, én anno amikor megkaptam a 10030at (szegedi borfesztre hozta ki az ismerős, aki intézte), hazafele mindenki engem nézett, én meg siettem, hogy hamar letegyem, mert kb 25 kiló volt, de annyira nem volt jó a fogása, hogy kilométereken át cipeljem.
aztán pesten dettó, költözéskor a dobozába is pakoltam, a várban megint állva pisilt mindenki, de megnyugtattam őket, hogy már összeraktam, csak a doboz lett újrahasznositva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért rájöhetnének Lego-ék, hogy kéne ezekre a nagy dobozokra valami fül vagy ilyesmi a cipeléshez.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ilyenek ezek az ucs dobozok, én anno amikor megkaptam a 10030at (szegedi borfesztre hozta ki az ismerős, aki intézte), hazafele mindenki engem nézett, én meg siettem, hogy hamar letegyem, mert kb 25 kiló volt, de annyira nem volt jó a fogása, hogy kilométereken át cipeljem.
aztán pesten dettó, költözéskor a dobozába is pakoltam, a várban megint állva pisilt mindenki, de megnyugtattam őket, hogy már összeraktam, csak a doboz lett újrahasznositva
Lego dobozba kizárólag lego való
-
Fr0z3n
őstag
Jó döntés. Itt is a közelben árul egy srác olyan 2,5 kilónyit. De hiába kérem, baszik képet feltenni
Pedig még érte is mennék ha látnám. Csak poénból nem autókáznék 1,5 órát.Szerk.: Napi poén. Fészbuk csoportban egy fószer 1500 ft/kg áron venne. Ki az a láma aki elad neki?
Ráadásul kommentbe még oda is írja, hogy az értékesebb elemeket eladásra szánja. Há' nóórmális (Margit)? 
-
LÁZ
Topikgazda
-
FLx
addikt
Szép nagy ennek a Tumbler-nek a doboza. Alig húztam haza.

-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Esetleg valakinek innen megvan a lego 3862 harry potter társasjáték?
Lenne pár kérdésem attól akinek megvan, a játékszabályt illetően, mert sajna magyar nincs hozzá hivatalosan.
-
Mcray
senior tag
De jó!Nekem a Castle és egyébb lovagos témák teljesen kimaradtak az életemből és szeretném bővíteni a 6211-es Csillagrombolóm méretét, erre ma OLX-re felrakott egy eladó 4 kiló ömlesztett Castle és egy fél 6211-est

Megveszem

-
Napfénysüti
nagyúr
Erre a készletre emlékszem anno gyerekként katalógusban nézegettem. Otthon valahol nekem is van egy olyan szett amiben ez a villogó benne van (tűzoltóautó).

Közben megtaláltam, ilyenem van csak elő kellene bányászni: LEGO 6440
Ez mondjuk már 1991-es évjárat. -
Fr0z3n
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
-
FLx
addikt
Kaptam az előbb egy levelet.
Átvehető a tumbler-em.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Igen szerintem is te írtad ! Következőkre kíváncsi leszek.Remélem lesz nemsokára egy jó kis UCS Tie fighter is.
Te megveszed? 
-
LÁZ
Topikgazda
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
-
Mcray
senior tag
nálam lehet lesz 10030, 200 körül, a dinós cucc lehet valós, mert vhol olvastam, hogy jön egy jurassic sorozat is.
ps. bocs mindenkitől, de egyelőre elérhetetlen a kölök lego ügyben, a napokban kideritem mi a helyzet az apróságokkal, lesz a pakkban egy Venator, és egy ucs AT-ST is, ha már összejön.
ÁÁÁÁÁ 10030 ÁÁÁÁÁ.
A pénztárcám könyörög, hogy ilyeneket ne írjál ÁÁÁÁÁ

-
Gondwana
addikt
Az első szetem egy 6850 volt még '89-ből, pár éve láttam egy ugyanilyent bolhapiacon aprópénzért, hát megvettem. Melóhelyen az asztalom felett gányolva fúrták a lyukat a hálókábelnek (kb. 5x7cm rész levált), úgyhogy csákányt tettem a minifig kezébe és beletoltam a lábait a lyukba. Ez mondjuk, már nem a klasszikus Benny the spaceman, ennek már van sötétkék sisakrostélya is.
Offtopic rögzítésre más is használ LEGO kockákat innen? (fogkefét, borotvát falon tartani tökéletes, egy befőttesgumival rárögzítem a fogkefe, borotva, fésű nyelére, egy-egy másikat meg szilikonnal felragasztottam a falra. Az autó műszerfalára is jutott pár, amik telefont, headsetet, napszemüvegtokot tartanak.)
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
LÁZ
Topikgazda
na, az ámerikai vip-eknek is jó dolguk van

-
LÁZ
Topikgazda
nálam lehet lesz 10030, 200 körül, a dinós cucc lehet valós, mert vhol olvastam, hogy jön egy jurassic sorozat is.
ps. bocs mindenkitől, de egyelőre elérhetetlen a kölök lego ügyben, a napokban kideritem mi a helyzet az apróságokkal, lesz a pakkban egy Venator, és egy ucs AT-ST is, ha már összejön.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én is SW lego gyűjtő vagyok, de szerintem az új halálcsillag kicsit gagyi lett, szerintem ha nem lenne hozzá ennyi kultikus figura feléért sem tudnák eladni. Lehet hogy gyűjtői darab, de engem spec nem vett rá a lélek 6 év alatt hogy beszerezzem. A szuper csillagromboló sokkal komolyabb szerintem
Mondjuk van egy olyan sanda gyanúm hogy 1-2 éven belül jön az új death star, az már lehet nekem is tetszeni fog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze. A figurák adják el ez alap. Jöjjöj az új death star !
Várom
Bár a legjobban a cloud city érdekelne, hogy lesz e új -
thomeef
őstag
Biztos hogy fel fog menni
Ez is kultusz "építmény" szóval csatlakozik majd pár év múlva a horror árú készletek közé. Nem beszélve a rengeteg figuráról. Szerintem még az ewok village ami nagyon drága lehet később, de ki tudja. Én mindent gyűjtök ami az igazi Star Warsból való (4,5,6). Ezek később a felnőtteknek ugyanúgy rengeteget fog érni 
FLx A super star destroyer vagy a "sima" ? Én a super star destroyert szúrtam most ki de nekem 100 sok érte, szerintem lesz olcsóbb is még

Én is SW lego gyűjtő vagyok, de szerintem az új halálcsillag kicsit gagyi lett, szerintem ha nem lenne hozzá ennyi kultikus figura feléért sem tudnák eladni. Lehet hogy gyűjtői darab, de engem spec nem vett rá a lélek 6 év alatt hogy beszerezzem. A szuper csillagromboló sokkal komolyabb szerintem
Mondjuk van egy olyan sanda gyanúm hogy 1-2 éven belül jön az új death star, az már lehet nekem is tetszeni fog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
na jó, de ez bontatlan.
az előbb előszedtem a távirányitós autómat /9398/. előszedtem a sarokból az itthoni szabadidőruháim alól.. hát lassan egy hete rogyadozott a szerencsétlen, mert minden nap dobtam rá valami ruhadarabot. gondoltam nem lesz baja. 1 hete a kasztni a jobb oldalára volt kb folyamatosan borulva. illetve a bukósisiakom doboza van alatta aminek nem egyenes a teteje. kirakta ma asztalra és alig akar kiegyenesedni a kasztni. ezek szerint nem szeretik a legos rugós tagok a folyamatos nagyob terhelést. remélem azért vissza változnak a rugók!

előbb beszéltem asszonykámmal. azt mondta, hogy csak úgy vehetek legót, ha elfelejtem a születésnapi és a karácsonyi ajándékozgatást. és nincs új telefon sem meg kb semmi a közeljövőben.

ezt még meg kell gondolnom
Minek új telefon, ha lehet helyette mini is
-
vicces
addikt
na jó, de ez bontatlan.
az előbb előszedtem a távirányitós autómat /9398/. előszedtem a sarokból az itthoni szabadidőruháim alól.. hát lassan egy hete rogyadozott a szerencsétlen, mert minden nap dobtam rá valami ruhadarabot. gondoltam nem lesz baja. 1 hete a kasztni a jobb oldalára volt kb folyamatosan borulva. illetve a bukósisiakom doboza van alatta aminek nem egyenes a teteje. kirakta ma asztalra és alig akar kiegyenesedni a kasztni. ezek szerint nem szeretik a legos rugós tagok a folyamatos nagyob terhelést. remélem azért vissza változnak a rugók!

előbb beszéltem asszonykámmal. azt mondta, hogy csak úgy vehetek legót, ha elfelejtem a születésnapi és a karácsonyi ajándékozgatást. és nincs új telefon sem meg kb semmi a közeljövőben.

ezt még meg kell gondolnom
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Arkham Asylum esetleg megvan valakinek? Az még szerintem egy jó befektetés lehet, de hónapok óta 1 jó deal sincs belőle sajnos. Egyébként is tetszetős készlet

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
vicces
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
vicces
addikt
Ez is kultusz "építmény" szóval csatlakozik majd pár év múlva a horror árú készletek közé. Nem beszélve a rengeteg figuráról. Szerintem még az ewok village ami nagyon drága lehet később, de ki tudja. Én mindent gyűjtök ami az igazi Star Warsból való (4,5,6). Ezek később a felnőtteknek ugyanúgy rengeteget fog érni 
FLx A super star destroyer vagy a "sima" ? Én a super star destroyert szúrtam most ki de nekem 100 sok érte, szerintem lesz olcsóbb is még

azért kíváncsi lennék, ezeket meg is veszi valaki? mert iszonyú drágák

hihetetlenna EZ tuti, hogy átverés. ilyen nincs....
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
FLx
addikt

Ja a Super. Én már több mint egy éve nézegetem, nem nagyon lesz ez olcsóbb szerintem, inkább drágább.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag

-
FLx
addikt
tegnap megrendeltem a t1-et..

de a mini is nagyon tetszik. sőt még jobban, mint a vw, csak attól félek, hogy a t1-et lassan már nem lehet kapni és lecsúszok róla, mint az unimogról tavaly. egyébként a mininek is sztem most jó az ára. 89€, amazonon 120-125 € mindenkinél.. és egyszerűen csodaszép az az autó! csorog a nyálam ha meglátom.
szombaton asszony akar vásárolni rongyokat magának. majd meglátom mennyit költ és ha szerencsém lesz tudok egy minit is rendelni, hogy egálban legyen a kiadásunk
egyébként még 2 készlet ami maradt, mint nyálcsorgató gyönyörűségek. az egyik az újabb halálcsillag - lassan, de biztosan kúszik fel az ára sajnos..

és a másik az unimog. de az is egyre drágább.

Nekem most a star destroyer van még a listán, azt is jó lenne lassan megvenni.

-
vicces
addikt
419€-ért van a legolcsóbb..

már most is igen zsebbenyúlós. de az előző, az horror.. 1700€..
ha tudnám, hogy felmegy az ára mint ennek a másiknak is akkor beruháznék egyre. de 500 milliószor meggondolom inkább.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag

de a mini is nagyon tetszik. sőt még jobban, mint a vw, csak attól félek, hogy a t1-et lassan már nem lehet kapni és lecsúszok róla, mint az unimogról tavaly. egyébként a mininek is sztem most jó az ára. 89€, amazonon 120-125 € mindenkinél.. és egyszerűen csodaszép az az autó! csorog a nyálam ha meglátom.
szombaton asszony akar vásárolni rongyokat magának. majd meglátom mennyit költ és ha szerencsém lesz tudok egy minit is rendelni, hogy egálban legyen a kiadásunk
egyébként még 2 készlet ami maradt, mint nyálcsorgató gyönyörűségek. az egyik az újabb halálcsillag - lassan, de biztosan kúszik fel az ára sajnos..

A halálcsillagot szerintem minél hamarabb szerezd meg, ha tudod, mert lassan elfogy a boltokból és akkor horror ára lesz. Én is most szereztem be augusztusba még mielőtt több 100k lesz

-
vicces
addikt

-
Mcray
senior tag
-
FLx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
96834 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Életre kel a vizor a Google Pixel 11 Pro és Pro XL hátulján – bemutató
- SONY LCD és LED TV-k
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- 30 éves lett a Quake – a játék, amely örökre megváltoztatta a PC-s lövöldéket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Sikeres az Xperia 1 VIII, a Sony reagált kritikákra is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Használt Cecotec Cecofry Supreme 8000 Airfryer, 8 literes / 1 hónap garancia
- Erősen használt Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY kompakt konyhai robotgép / 1 hónap jótállás
- BendePapi kollégának! Asztal / munkaállomás motoros emelhető (72-116cm)
- Noblechairs Epic fekete/piros
- ABB S201M C32 kismegszakítók (10db, C karakterisztika, 32A, 10kA)
- iPhone 15 128GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 580 8GB Bitfenix Nova ADATA 600W
- Eladó Nokia G21 4/64GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge T40 tower szerver (E-2224G, 4 mag/4 szál, 3.5/4.7GHz), 8GB ECC RAM, TPM2.0, ÁFÁS

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy csak simán írjak rá hogy mennyi lenne?

Ezt akarta a pénztárcám hallani

Pedig még érte is mennék ha látnám. Csak poénból nem autókáznék 1,5 órát.