Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
-
balint82
senior tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
-
szombatitomi
senior tag
Ilyen árkategóriájú készleteknél engem pl nem zavar, de köszi az infót.
Üzletben fogom átvenni, de elvileg oda kis központi raktárból küldik, úgyhogy gondolom akkor erre is vonatkozik. -
edgR
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Nem rossz!
Azt viszont gyorsan tegyük is hozzá, hogy a dobozruletten a juronics onlájnból max. 10-20% eséllyel indulunk! Szóval akinek számít a szép doboz, kétszer gondolja meg, hogy innen akarja-e beszerezni az adott készletet! -
Dilikutya
félisten
41713 Olivia űrakadémiája 20100 Ft a Müllerben. Nem ÁK legolcsóbb, de nincs postaköltség, ha arra jársz, úgy már versenyképes. Mi hoztunk egyet karácsonyra.
-
szombatitomi
senior tag
#akció
Euronics 75330 Dagobah dioráma 20.990 Ft [link]
Vannak jó akciók, nézzetek szét, én egy 42139 ATV-t húztam be 19-ért, pingvinnel (többhöz is jár).
Néhány készletre (köztük a 76240 Tumblerre is, ami így 55k) érvényes az EuronicsLEGO20 20% kupon.@RapaNui1: Köszi a képeket, elég királyul néz ki, látszik, hogy brutál mennyiségű idő kell rá. A repetitív lépések miatt tényleg jobb lehet ezt többen építeni. Kíváncsian várom a további részeket.
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészült a második doboz, tulajdonképpen ha azt veszem ez a 3. Modul. Az első és második dobozban 20-20 zacskó volt. Sajnos a 3. Dobozban 34db zacskó van ez a legvastagabb könyv 250 oldal és még 4 modult kell megépíteni. Szóval kicsit most elment a lelkesedésem, lehet mégsem készül el pedig már a párom is segített építeni. Egyébként ha ketten építjük sokkal gyorsabb, és jobban megy az idő is, nem olyan unalmas. Azonban és ez az ő véleménye is a végeredmény gyönyörű.
-
LÁZ
Topikgazda
@mindenki
a piros hulkot keresem családilag, magában vagy készletben, mennyire aranyár az már, vagy melyikben van az benne e?
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a lábak alsó boltíveivel. Maga a részfeladatok építése valóban unalmas, azonban a részek összeépítése valódi élmény. Még mindig azt mondom, hogy továbbra is nehéz építeni, nagy odafigyelést igényel, természetesen amikor valamit már mondjuk tizedszerre kell ugyan úgy megépíteni az már szinte rutinból megy. Azonban a lego ügyesen váltogatja az apró és szöszölős részeket, a nagyobb haladósabb részfeladatokkal, így az emberben folyamatosan fenntartva az érdeklődést, hogy ez megint mi lesz. Még mindig élvezem az építését, ma elkészül a második doboz, így talán december 06-ig be is tudom fejezni ahogy ígértem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Mutattam a nagyobbik lányomnak, vagy négy készletre már bejelentkezett.
Akad pár egész jó köztük.
-
Napfénysüti
nagyúr
Emag rendelés: tökéletes állapotban küldték a bonszai fát, mondjuk engem ez pont érdekel annyira ha nem ajándékba megy a készlet.
Maga a fa jól néz ki csak a lombozat építése kissé unalmas mert repepitív.
-
Crus
addikt
Nagyon egyszerű és ez esetben nagyon nem magamból indultam ki, akinek a winter téma is a kedvence, ráadásul a pingvin különösen jópofa.
Abból indultam ki, hogy ez a GWP gombokért beugrik egy "fő" Lego vásárlása mellé. Egyszerűen túl sok van belőle és túl sok lesz belőle kint a piacon.
Ellenben a Mikulás műhelye az egy másik GWP liga... nem csak a darabszám miatt, de mind a téma, mind a kivitelezés nagyon rendben van.
-
sb
veterán
Az a gond, hogy ez tök szubjektív és csak saját magadból indulsz ki.
Oké, van azért egy "átlag" ízlés, a boszit nem nehéz belőni, hogy nem sok mindenkinek kell... de pl. a pingvin ennél szerintem semlegesebb téma. Állatok, annak pedig nem rossz szvsz, sőt, karácsonyi...
Miért ne tetszhetne valakinek? Esetleg gyerekeknek még jobban, hogy ne felejtsük el a Lego játék voltát. Avagy mivel szebb/jobb egy Brickheadz pl. ennél? És azok messze nem a 2.5k-s kategóriában vannak...Nálunk pl. nagyon mennek az állatok, a pingvint is néztem. Boszi megvan, nem igazán tetszik, de "anyagár" feléért azt se fogom eladni, a macska ott is bejön a kicsinek.

Itt a fentebb linkelt nagy nyúl meg asszem musthave lesz. Állatokon belül is a nyúl a favorit errefelé.

A City felhozatal sajnos abszolút nem jön be. (A kék fényszórók honnan jönnek, csak én nem értem? A vonatnál is...) A Technic "alja" viszont szokás szerint nem rossz szvsz.
-
sodokan
tag
Nem az a lényeg hogy mennyit ér, hanem ahogy a kolléga is írta, ajándék. LEGO, és kell, ennyi. Asszonynak jó lesz fájdalomdíjnak, vagy ahol van gyerek, ott a gyerkőcnek
Az első rendelés nálam 11kor lett leadva, megpróbálom holnap reggel az ügyfélszolgálaton sztornoztatni, hogy ne is szállítsák ki ajándék nélkül. -
Ciccuka
veterán
-
Crus
addikt
Szvsz ez egy kicsit megint boszis ügy... 2.5k-nál többet nem ér. El nem hiszem, hogy jelentősen emelkedik majd az értéke pár éven belül. Nem úgy, a kalózos GWP-nek, amit már most 15k alatt nem nagyon látok.
(Lajtinak nagyon köszi itt is a boszis bizniszt.
Ellenben rögtön lehervadt a mosolyom amikor a gyerek közölte, hogy "jó apa... akkor kész a boszi... most rakd ki a macskát, utána a sárkányt" és persze széles vigyor.) -
lm83
őstag
Hát most ilyen sokat ér ez a pingvin?
Mert látom, hogy emag 5990-ért listázza amúgy. Meg, hogy a jövőbeni értéke lehet sok, de akkor is? -
sodokan
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
aki délelőtt rendelt az emagról 42125 Ferrarit az most átgondolhatja az életét
(többek közt én is
)
most van hozzá ajándék 40498 Karácsonyi pingvin....Egyéb: Megjött a nagy Ferrari, első benyomás, hogy más méretű dobozban van, mint a Bugatti/Lamborghini/Porsche

-
RapaNui1
aktív tag
A második doboz kb felénél járok talán kicsit tovább. Valóban kicsit repetitív az építési élmény, de igazából a kiváncsiság hajtja előre az embert, hogy mi a fene is lesz ebből a végén és hogyan is fog ez össze állni. Ugyan is jól megoldotta a lego, mert itt nem látod hogy áll össze nem úgy építed mint egy moduláris épületet, hanem a 4 lábat külön külön és amíg nincs kész nem rakatja veled össze. Na de az ahogy a 4 láb a végén a helyére illeszkedik összekapcsolod őket és összeáll feledteti veled minden korábbi rossz érzésed, hogy esetleg hosszadalmas ismétlődő vagy unalmas volt és rácsodálkozol arra, hogy már megint mit alkotott a lego. Szóval az építés közben majdnem írtam hogy igazatok van unalmas az építés, de jobb hogy vártam eddig, mert ahogy aztán ez összeállt na abban van a lego szépsége. Persze tudtuk mindannyian hogy mit várhatunk és sok ismétlődő mozzanat lesz az építés során, de szerintem amit idáig látok a végeredmény lesz a fontos és az hogy ez hogyan áll össze hogyan oldotta meg a lego megint milyen mérnőki műremeket hoztak össze. Még félig sincs kész de a párom most ért haza és csak annyit mondott rá, de szép. Szerintem ez elmond mindent. Abban igazat adok hogy az építés egyes mozzanatai unalmasak, sok az ismétlődés, viszont a megoldások az építési technika, maga ahogy ez összeáll szerintem visz mindent. Holnap folytatjuk.
-
draco31
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem olyan méret lesz abból, mint a fehér Porsche volt, vagy a Mustang, 007-es szekér és nem tudom mik voltak még abban a kategóriában. Ha megnézed, elég sok SP szett autója megvehető nagyobban is.
-
HUN_Sector
őstag
Logikusan egy króm kulcstartóra kéne vonatkoznia
-
czanga
őstag
Segítsetek nekem kibogozni kérlek a dolgokat, mert lehet elvesztem a google translate forgatagában.
Szóval törölték a rendelésem (nyávogtam itt eleget emiatt) a LEGO S@H oldalon BF akciókkor, majd kérdőre vontam őket, és jeleztem, hogy a rendelésben benne volt 4db 1500 Ft-os kupon, továbbá fém VIP kulcstartóhoz egy kód is. Érdeklődtem ezekkel mi lesz?
Erre ezt írta Naomi:
"A VIP-pontokat visszaadhatom a VIP-fiókjába, így új utalvány készíthető. Ha a fém kulcstartót nem lehet újra igényelni fiókjához, jelezze, és új kódot hozhatunk létre.
Kérem, tegyen fel további kérdéseket a folyamattal kapcsolatban, és szívesen válaszolok rájuk."
Ez eddig stimt. Írtam is vissza, hogy igen szeretném a kulcstartót, illetve a 4db 1500 Ft-os kupont is szeretném visszakapni, hogy felhasználhassam mivel nem teljesült a felhasználás lehetősége. Illetve rákérdeztem a pénzem ami náluk van mégis mikor kapom vissza a törölt rendelésem után. (nyilván utóbbi kérdésre válasz se jött)Erre 3 nappal késöbb jött ma egy válasz, immáron Jordan-től:
"Kedves Tamás,
Köszönjük, hogy megkeresett és tájékoztatott minket!
Ezt követően itt található az új kód, amelyet beválthat a rendelésére, és a VIP-pontok hozzáadódnak a fiókjához, amelyeket a kedvezménykódok beváltásához használtak.
Új kód: bla bla bla
Az új kódnak egy fizetett megrendelés részét kell képeznie."
Felnéztem a lego.hu-ra, és látom, hogy 600 pont visszakerült a fiókba a mai napon. Tegyük fel, hogy Jordan és/vagy a fordítása nem volt a helyzet magaslatán, és a 600 pontot amit akkor sokan mások is innen elköltöttek, csak hozzáírta a felhasználómhoz. Viszont akkor ez a kód vajon egy VIP kulcstartót tartalmaz amit hozzá tudok adni rendeléshez? Nekem ez lenne a logikus jelenleg. (ami mint beváltható lehetőség már elfogyott, de bízzunk a legjobbakban)Illetve: Vajon EZT a fenti kódon csak az én fiókommal lehet felhasználni, tehát ha mondjuk más használja fel akkor félő, hogy simán törlik azt a rendelést is, mert teszem azt látják? Utóbbit gondolom nem tudjátok, de inkább feltettem, hátha van tapasztalat.
-
balint82
senior tag
Szintén új szettek:
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Szvsz a 60316-ban levő kukásautó is eléggé kellemes. Gyerkőccel csípjük.
-
RapaNui1
aktív tag
Elkezdtem építeni a 2. dobozt. Eddig inkább mondanám érdekfeszítőnek és nehéznek az építést mint monotonnak. Számomra ez az eddigi egyik legnehezebb építési élmény, nagyon nehéz építeni, iszonyatos odafigyelést igényel minden lépés. Lehet ha már ezredszerre építem meg ugyan azt monoton lesz de eddig inkább nehéz. Egyébként ne bánjátok hogy vannak a készletekben színes alkatrészek is, a szürke fetisisztáknak ajánlott ez a készlet.

-
Tony21
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Erre már visszapillantó sem jutott?
Régen tényleg minden jobb volt. -
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt a sorozatot gyűjtöm, mert bejönnek ezek a kis autók. A 8 szélesség valóban jót tett az arányoknak.
Mind nincs meg, csak mai tetszik.
Ez legalább még maradt a megfizethető kategóriában. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Throme
üzenetére
Most jól lebuktam.

Amúgy megrendeltem, felfüggesztés moddal, illetve ajtó moddal már sokkal jobban fest, bár nekem full pirosba tetszene, ahogy lestem alig kell pár elemet lecserélni és pirosba tudna díszelegni, bár a hézagoknál csak az alső géptetőnél az 1x6-ot kell 2x6-ra cserélni és kész kb, de oldalt több odafigyelést igényel.
Alszok rá 1-2 napot úgyis beteg vagyok, nehogy hirtelen felindulásból vegyem meg előre. (Még a daytona-t is megakarom venni) -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én most adtam el a szomszédnak vagy 10 különböző darabot 60k ért. 76901-től 76912-ig.
-
-
sb
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Szerintem a méretéhez képest tök jó lett.
Ez egyébként is általános véleményem, hogy mintha a Technic modellekből a kisebb sokszor jobb lenne. Több funkció, kevesebb extra amivel gond lehet. Legalábbis autóban. Munkagépben jöhetnek a nagyok.
A nagyobb autóknál is jobban bejön a 911/488 méret. Ilyesmit építettünk, 1:8-ast mondjuk még soha de az alapján amit itt olvastam a topicban, hogy inkább szobadíszek, valahogy szimpatikusabbak a kisebbek.
@Throme
A GT-re most felkaptam a fejem, de azt 120 EUR-ra írják. Ár alapján a Peugeot érkezhet ebbe a sorozatba, nem? -
HUN_Sector
őstag
új city készletek
[link]
Lesz végre kaukásautó!
-
apholyon
aktív tag
Nincs valakinek esetleg egy kis összesítője, hogy hol milyen ajándékok vannak jelenleg?
-
draco31
veterán
Kis Technic szetteket is mutattak be ahogy láttam instán.
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Mindkettő jól néz ki egyébként.
Mondjuk túl sok rajtuk az egyedi speciális elem.

🔥NA de, MILYEN lett ez a FERRARI? || LEGO TECHNIC 42125 Ferrari 488 GTE AF corse #51 bemutató🔥
-
Tony21
tag
SC sorozattal a mérete miatt mindig is probléma lesz, hiába lett felhízlalva 8 stud szélesre. Ez még mindig túl kicsi ahhoz, hogy minden apró részletet pontosan vissza lehessen adni, sok esetben csak ráutaló magatartás van, hogy kb. felismerd az adott részt. Matrica tud segíteni, ha nem kefélik el ...
Nekem a Charger nem jött be (lett is belőle helikopter
), SC-ben egy tégladarab az egész, az eredeti autó finom kis lekerekítéseit képtelenség visszaadni.
Kompromisszumos téma na
#60033 Throme: Technic-ben nekem mindig is jobban bejött a nem licences téma, visszakanyarodhatnának oda, de gyanítom nem így lesz ...
-
Ciccuka
veterán
válasz
tocsek18
üzenetére
Ez meg úgy néz ki, mint valami 2000-es évek közeléből szalajtott szett
-
Throme
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Mindkettőnek vannak hibái. Talán a ferka a kevésbé stabilabb a kettő közül.
Nekem porsche megvan, ez a ferrari szerintem kimarad. Jövőre talán jön a Ford GT ebben a "sorozatban"
Igazából én örülnék, ha kicsit visszanyúlnának és noname verdák (pl mint a rally autó, 24 órás versenyautó) újra jönnének. Ott legalább nem lenne gond, ha valami nem követi 1:1-ben az eredetit.. -
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem ne kezdj bele
Fájdalmasan drágák a kifutott szettek.
Azt nem tudom használtat mennyire árulják.#60001tocsek18
nem lett rossz, a Charger már megvan, jók lesznek együtt
Ha már Charger, az izomautókat is szépen sorban hozhatnák át 8 széles érába. Tudom van mégegy a duplaszettes Dodge, de abból is jöhetne még a challenger str, ha már volt 6 széles verzióban.... -
sb
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Értem és igaz... de ez már csak ilyen.
Nálam ilyenkor (év végén) már egyébként is sok pozitív coaching kellene a hasonló hozzáálláshoz
, de mostanában egyébként sem erre áll az ember agya. Ebbe most nem mennék bele...Amúgy én nem írtam, hogy nem tetszik. Sőt, másodszorra már írtam az orr részt mikor felvetetted. Láttad a pajzsot, a 3 studos, kitöltött motorháztető-közepet, a hátsó lámpa is tetszik. Nem kérdeztétek, de nekem studokkal sincs bajom, én is láttam, hogy azért lett ilyen mert nem fér el még 1 sor. Legoról van szó, nem esek hanyatt "ottmaradt" studoktól.

Sőt még a sok matrica sem zavar.
Én egyetlen dolgot említettem: hogy ha már matrica akkor jó lett volna kisebb felületre szorítani. És hogy a nagy felület még rosszabbul mutat a színeltérés miatt.
Szerintem az, hogy az azonos színű matrica jobb mint az eltérő, ill. a nagyobb rosszabbul mutat mint a kisebb... ez nem igazán a véresszájú belemagyarázós haterkedés esete.Inkább annak szántam, hogy ejj de kár ezért, úgy jobb lett volna. De ettől még nem rossz.
szerk: Az Astonon a színeltérés sokkal jobban megfogott. Ott pl. rögtön rávágtam a megoldást: megveszem és nem ragasztom fel.
Itt a csíkok miatt 1:1. Ragasztás nélkül sem lesz jobb. Viszont ott az egész autó ami nem sikerült rosszul. -
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem az első dobozzal. Ahogy gondoltam a talapzata lett kész, és nektek is igazatok volt, azért lett vékony az építési mert rengeteg az ismétlődés.
Ez viszont az elején nem zavaró, sőt nekem pont jól jött hogy valamit 3x 4x kellett megépíteni, mivel többször is benéztem valamit, így tudtam korrigálni a hibát az ismétlődések miatt. Maga a talapzat első felének építése számomra egyáltalan nem volt monoton, sőt élvezetes volt, gyorsan és könnyedén ment az egész, egészen a zöldítésig. Ha valaki nekem még egyszer azt mondja hogy kevés a zöld, zöldíteni kell biztos a falnak megyek, mert itt a fák és bokrok megépítése volt a legrosszabb. A sok apró kis bigyótól fájnak az ujjaim, de az is biztos, hogy ezt nem fogom kivilágítani mert 48 darab kis kandellábert kellett összerakni, szóval egy agyrém volt, de maga a végeredmény tetszik megérte szenvedni. Minden fán 30db bogyó van az 8 fa esetén 240db, plusz a bokrok még legalább 10-150db, úgyhogy nekem ez már elég zöld az biztos, még egy fa vagy bokor és eret vágok.
-
czanga
őstag
válasz
kbalage2
üzenetére
Valahol igazad van a "szerintem" kérdésben, de írásban sokszor a szóhasználat, íráskép ellenére sem jön át a mondanivaló úgy, ahogy azt szeretné tálalni az ember, de már picit úgy érzem, hogy talán jobban felkaptad a dolgot mit kellett volna. Amennyiben azt írtam volna, hogy teszem azt: "Sikerült jól elkapni az orrát." - ami szintén csak egy vélemény, akkor szerintem talán nem is születik rá reakció.
Egy szó mint száz, figyelni fogok arra amit kifejtettél, és a téma ezen részét én ezzel részemről zárom is.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
czanga
üzenetére
Véleménye bárkinek lehet, egy "szerintem" sokat tud dobni a megfogalmazáson, rögtön jobban hangzik szerintem mint az hogy "hát ez nem sikerült"
Nem láttam még belülről, de valószínűsítem hogy azért bütykös a motorháztető széle mert a kerékív tetején mindenképpen van bütyök, ellenkező esetben az egész orr-rész egy sorral magasabb kellett volna hogy legyen ha az egészet le akarod fedni.
Egyébként értem én hogy mindig lesz olyan részlet ami valakinek nem tetszik, azt sajnálom hogy a többség ezeket hangsúlyozza ki elsőre. Az pl hogy kockából építettek a csíkok szerintem eléggé nem semmi, mellette látszik hogy be van szúrva egy merőleges sor hogy kiadja a méretet, ott figyelnek a függőleges NEXO pajzsok az orrban stb. De valóban, az épített csík mellett kilincs az nincs, ha legközelebb fordítva lesz az lesz a baj
-
edgR
őstag
válasz
wolfcsibe84
üzenetére
-
Throme
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
a naptáras sztorikban hagyjuk meg az örömöt a kollegáknak is
bittedanke -
-
sb
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ebbe van berakva egy sima 1x1 átlátszó plate.

@Kbalage:
Én értem... de akkor is ránézek és ezt látom. Vagy akkor nem kell kihangsúlyozni...
Én mondjuk inkább választanám a külsőt, mint a belteret ha kidolgozottságról van szó. Talán azzal ezt jobban át lehetne ugrani ezt a kérdést.Mindenesetre azt tartom, hogy így nagyon szembetűnő/szerencsétlen amikor egy ekkora felület van lematricázva... ráadásul eltérő színűvel. Ez erős kombó.
A 6 studos autók matricás lámpái szerintem ennél sokkal egyszerűbben magyarázható jelenségek.Az orra egyébként nekem bejön. Szerintem az lett a legerősebb része.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
czanga
üzenetére
Azért megnéznék egy ennél "jobban elkapott" orrot ehhez a kocsihoz ebben a méretben

@sb #60003 - persze tök jó lenne ha egyszerre mindent is bele lehetne zsúfolni, de ennek a méretnek vannak elég nyilvánvaló határai. Itt pl vagy kilincs van vagy részletesebb beltér, lehet választani...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BMW 325XI 3.0L sor6 218LE 2008
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Üzletben fogom átvenni, de elvileg oda kis központi raktárból küldik, úgyhogy gondolom akkor erre is vonatkozik.

Ellenben rögtön lehervadt a mosolyom amikor a gyerek közölte, hogy "jó apa... akkor kész a boszi... most rakd ki a macskát, utána a sárkányt" és persze széles vigyor.)

, itt meg meglenne a takaró ami mondjuk egy jobb fajta máshol olyan 5000, de nem Legós, illetve vannak kis szettek is.