Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
4100 - 4001
97065 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AddyKing
tag
Szép estét!

Ha nem titok.. Velünk is megosztanád annak a bizonyos oldalnak a címét, ahonnét eme remekeket lehet megvásárolni?

Előre is köszönöm.
-
FrozeN`
tag
Sziasztok. Nos szétbombáztam a téli készleteket illetve a Fairground Mixert szóval felszabadult egy kis hely a vitrinekben. Sokat gondolkodtam, hogy mi menjen a helyére és az asszonnyal úgy döntöttünk, hogy LOTR és Hobbit készletek jöjjenek, de mivel mostanában nagyon sok régi készletet vettem újfent ezért változott a terv és Pirates illetve pár régi Castle kerül az üres polcokra. Ha érdekel valakit akkor csinálok pár régi reviewet, bár már sok össze van rakva és még pár készlethez be kell rendeljek 1-1 hiányzó elemet. Ma megjött a postás, de sajnos csak az egyik minifigurás könyv jött meg. Még bele sem lapoztam igazán, de már most mondom, hogy aki teheti ismét vegye meg, mert beszarás ez a könyv. Nos az egyetlen hátránya, hogy angol, de 255 oldal körül van és ugyebár 3 vagány figurát is kapunk a könyvhöz. No de nem is ragoznám hanem bedobok 1-1 képet hátha megjön a kedvetek rendelni egyet.
7150 Ft ingyenes kiszállítással. Köszönöm FrozeN fórumtársnak még egyszer az oldalt ! 

Na, örülök hogy végre ideért.
Innentől bármelyik nap jöhet a másik is.Ha gyűjtő lennék (vagy valami olyasmi), tuti nem hagynám ki én sem.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
vicces
addikt
Sziasztok. Nos szétbombáztam a téli készleteket illetve a Fairground Mixert szóval felszabadult egy kis hely a vitrinekben. Sokat gondolkodtam, hogy mi menjen a helyére és az asszonnyal úgy döntöttünk, hogy LOTR és Hobbit készletek jöjjenek, de mivel mostanában nagyon sok régi készletet vettem újfent ezért változott a terv és Pirates illetve pár régi Castle kerül az üres polcokra. Ha érdekel valakit akkor csinálok pár régi reviewet, bár már sok össze van rakva és még pár készlethez be kell rendeljek 1-1 hiányzó elemet. Ma megjött a postás, de sajnos csak az egyik minifigurás könyv jött meg. Még bele sem lapoztam igazán, de már most mondom, hogy aki teheti ismét vegye meg, mert beszarás ez a könyv. Nos az egyetlen hátránya, hogy angol, de 255 oldal körül van és ugyebár 3 vagány figurát is kapunk a könyvhöz. No de nem is ragoznám hanem bedobok 1-1 képet hátha megjön a kedvetek rendelni egyet.
7150 Ft ingyenes kiszállítással. Köszönöm FrozeN fórumtársnak még egyszer az oldalt ! 

milyen figurákat kaptál hozzá??
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
AddyKing
tag

15000 ft-ért láttam még "annak idején"...
Nem írom le a bolt nevét, mert úgyis kitaláljátok...A Star Wars-os kiadást is lehet kapni ott, ahol ezt vetted?

-
R3ĐßuŁŁ
őstag

-
szőröscica
addikt
Kész a 42023 (asszonnyal ketten építettük, nagyon bejön a dolog neki is).

Pár kép 1, 2, 3, 4, 5, és a 42029 még a dobozában pihen.
Ja igen. A bontatlan dobozban az egyik matrica az ívről le volt "esve", ráragadt az egyik tasakra, szóval használhatatlan. Nem tudom, hogy történt. Bricklinkről lehet rendelni? Érdemes egyáltalán? Emiatt egyiket sem tettem fel.
Én végül nem vettem 42024-et, sajnáltam rá a pénzt.

-
thomeef
őstag
-
TayRol
nagyúr
Kész a 42023 (asszonnyal ketten építettük, nagyon bejön a dolog neki is).

Pár kép 1, 2, 3, 4, 5, és a 42029 még a dobozában pihen.
Ja igen. A bontatlan dobozban az egyik matrica az ívről le volt "esve", ráragadt az egyik tasakra, szóval használhatatlan. Nem tudom, hogy történt. Bricklinkről lehet rendelni? Érdemes egyáltalán? Emiatt egyiket sem tettem fel.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
dime27
őstag
Lego Technic 8081 C model finished!

-
dime27
őstag
-
TayRol
nagyúr
-
Freddy76
addikt
Én egyszer Glenfiddich Whisky-t vettem Tesco-ban. Ez általában 10e körül megy, ott meg fel volt árazva háromezer valahányszázra. Szerintem elk.rták, de ez akkor nem érdekelt, elhoztam hármat

-
Grillo
őstag
Azért Tescoban, és egyéb nagy multiknál néha nagyon benézik az árát lefelé is, vagy direkt olcsóra írja magának a polcfelelős, te meg pont arra jársz.
De vettem így karácsonyra annó slotcar pályát is, webshopban máshol 20k volt, Tescoban meg 13k.
-
Napfénysüti
nagyúr
42024 pl 19900 a Tescoban, neten kicsit olcsóbb, de szállítással már szinte ugyanott van. Alaposan szét kell nézni, néha lehet kifogni jó dolgokat nagy üzletekben is.
A másik bajom a választékkal volt, a székesfehérvári nagy Tescoban írd és mondd kemény 1(!!!) fajta Technic szett volt...

-
szőröscica
addikt
Ezt a lánctalpast kénytelen voltam az Intersparban venni mert már nagyon utolsó pillanatban voltam de hála égnek nem volt vészesen drágább.
Tescoban azt a készletet néztem amiben a 3 munkagép van (42023), majdnem 20k volt ott.
Ezt neten már láttam 13.800-ért.42024 pl 19900 a Tescoban, neten kicsit olcsóbb, de szállítással már szinte ugyanott van. Alaposan szét kell nézni, néha lehet kifogni jó dolgokat nagy üzletekben is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Akkor az Auchanba inkább be se tedd a lábad, ott szabályos rablás zajlik Lego terén.
Fr0z3n: csak új Legot veszek, de azért köszi.

Ezt a lánctalpast kénytelen voltam az Intersparban venni mert már nagyon utolsó pillanatban voltam de hála égnek nem volt vészesen drágább.
Tescoban azt a készletet néztem amiben a 3 munkagép van (42023), majdnem 20k volt ott.
Ezt neten már láttam 13.800-ért. -
Fr0z3n
őstag
Az nem is kifejezés. Tegnapelőtt az ajándék miatt körbenéztem hát lehidaltam az árakon.
Még tán azt merem mondani, hogy a Müller az ami elfogadható, de még szállítással együtt is a net a legolcsóbb. Viszont az az érzés, hogy viszed a bazi nagy dobozt haza és már teljesen izgalomban vagy, hogy nekiállj... Na az szerintem megéri azt a pár plussz ezret. Persze ilyen 5k felett inkább net, és lebeszélem a futárra, hogy hova vigye. Aztán majd hazasétálok vele

-
Freddy76
addikt
Összeraktam a teherautót. Nem semmi szerkezet, nagyon pöpec felfüggesztése van.
-
szőröscica
addikt
Az nem is kifejezés. Tegnapelőtt az ajándék miatt körbenéztem hát lehidaltam az árakon.
Akkor az Auchanba inkább be se tedd a lábad, ott szabályos rablás zajlik Lego terén.
Fr0z3n: csak új Legot veszek, de azért köszi.

-
Napfénysüti
nagyúr
-
Fr0z3n
őstag
42024-et veszek ma szerintem, ha találok a Tescoban.

Van 1x összerakott ha gondolod.

Tesco amúgy is drága. -
szőröscica
addikt
42024-et veszek ma szerintem, ha találok a Tescoban.

-
FLx
addikt
Szerintem ugyanarra a modra gondolunk, akkor már idelinkelem Han oldaláról. Az egyéb dolgait is érdemes megnézni, nagyon komoly gépeket épített!
szerk: Közvetlenül a leírást mégsem tudom linkelni, de bal oldalt az Original Mod's alól elérhető. (Csak az az aposztóf ne lenne ott, így még bemásolni is fájt.)
Jaja, ez az. Eleve ezzel építettem meg, mert az alap verzió bénán nézett ki.

-
Fr0z3n
őstag
-
törölt tag
Szerintem ugyanarra a modra gondolunk, akkor már idelinkelem Han oldaláról. Az egyéb dolgait is érdemes megnézni, nagyon komoly gépeket épített!
szerk: Közvetlenül a leírást mégsem tudom linkelni, de bal oldalt az Original Mod's alól elérhető. (Csak az az aposztóf ne lenne ott, így még bemásolni is fájt.)
-
FLx
addikt
Nekem a 9397-ből dupla difis és kerekes van, neten volt hozzá jófajta leírás.

-
thomeef
őstag
Hát mivel már kifutott modell, sokáig ne várj vele ha valaha is meg akarod venni, mert hamar 6 számjegyű lesz az az összeg.
-
vicces
addikt
Inkább augusztustól mivel ez H2-es készlet és azok félév után kerülnek a boltokba.
Egyébként így hogy vannak rendes képek már nekem is tetszik. Hasonló talán csak az a piros kamion volt korábban de annak nem volt billencs része. És azért ennél a modellnél lesz: PF, pneumatika, rugózó felfüggesztés, LA plusz valami 2600 elemből áll. Így már szimpatikusabb mint például a tavalyelőtti daruskocsi. Ja és végre dupla kerekek hátul!

Ezt is megértük, sose értettem mit spórol ezen a Lego, elég illúzióromboló hogy hátul szinte minden kamion szimpla kerekes (a 9397-emben is ez az ami nem tetszik).Jah a 9397 nekem is csalódás volt. Tisztán látni, hogy nem így lett tervezve. dupla difit és dupla kerekeket hátra! csak a gazdaszok lehuztak amikor döntöttek a végső, piacra kerülő verzióról

Egyébként nekem a mini cooper alja is hianyosnak tűnik egy cseppet

-
törölt tag
Én még 50 ezerért vettem, ami tényleg sok pénz, de olcsóbb volt mint most a Tumbler, a Halálcsillagnál meg főleg. Rettenet árban mennek ezek a nagy Legók.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ki keresett múltkor olcsó differenciállal rendelkező technic készletet?
Jelentem hogy nagy meglepetésemre a lánctalpas 42028-ban van!
[link]
Nem is tudtam hogy lánctalpas készletbe is raknak de tegnap nézegettem az alkatrészlistát meg az összerakási útmutatót és bizony került bele.
Ez most egyébként olyan 11.000 Ft körüli áron van szerintem új készletből ennél olcsóbban nincs differenciálmű. -
Fr0z3n
őstag
Az unimog egy külön kategóra. Az már nekem rettenetes drága, így szerintem kimarad. Talán majd egyszer.. Pedig az egyik legvágyottabb készlet, top 3ban benne van.
-
törölt tag
Inkább augusztustól mivel ez H2-es készlet és azok félév után kerülnek a boltokba.
Egyébként így hogy vannak rendes képek már nekem is tetszik. Hasonló talán csak az a piros kamion volt korábban de annak nem volt billencs része. És azért ennél a modellnél lesz: PF, pneumatika, rugózó felfüggesztés, LA plusz valami 2600 elemből áll. Így már szimpatikusabb mint például a tavalyelőtti daruskocsi. Ja és végre dupla kerekek hátul!

Ezt is megértük, sose értettem mit spórol ezen a Lego, elég illúzióromboló hogy hátul szinte minden kamion szimpla kerekes (a 9397-emben is ez az ami nem tetszik).Igen, ez egy nagyon durva készlet lesz! Én szeptember-októbert olvastam, de ha már augusztustól kapható lesz, az jó hír.

A szimpla kerék nekem se tetszik, de szerencsére a 8258-hez és a 9397-hez is vannak modok. Persze úgy illett volna ha alapból is duplakerekesek hátul...
-
Napfénysüti
nagyúr

Ezt is megértük, sose értettem mit spórol ezen a Lego, elég illúzióromboló hogy hátul szinte minden kamion szimpla kerekes (a 9397-emben is ez az ami nem tetszik). -
törölt tag
-
Fr0z3n
őstag
Hogy bírjátok? Én mindennek nekiülök és kirakom. Egy halálcsillagnál meg egy tumblernél pláne nem bírnék magammal

-
FLx
addikt
-
vicces
addikt
akkor figyelemmel fogom kísérni

...
pont ma tűnődtem, hogy a halálcsillagom már kb szeptember óta megvan. még mindig a dobozában pihen a sett FELBONTATLANUL. lehet, hogy nem is tetszik nekem??
-
törölt tag
-
vicces
addikt
Unimogon gondolkodom.

én meg ezen az acroson

kell kell kell, aztán full rc
mi ez?? új modell? google nem talál semmit. -
szőröscica
addikt
Unimogon gondolkodom.

-
LudiDOK
csendes tag
42043 B-modellje:

-
dime27
őstag
-
Freddy76
addikt
-
TayRol
nagyúr
No, kiraktam a 4993-nak mind a 3 verzióját. Zseniális az összes, és a mérete se semmi, pozitív meglepetés volt.
Holnap teszek fel képeket.Mivel én csak kirakásra vettem ezért megy is tovább, ha valakit érdekel nagyon baráti, topikos baráti árért viheti.

-
dime27
őstag
-
Fr0z3n
őstag
Most komolyan, egy felnőtt mit tud játszani egy Legoval azon kívül, hogy összerakja?

Láttál technices trial versenyt?

-
Freddy76
addikt
Most komolyan, egy felnőtt mit tud játszani egy Legoval azon kívül, hogy összerakja?

Ezen már én is gondolkoztam...

-
thomeef
őstag

Teleengeded a fürdőkádat és viszed magaddal

-
szőröscica
addikt
-
dime27
őstag
-
FLx
addikt
Most komolyan ez a Merci lesz az idei Technic flagship? Legalább nem kell pénzt költenem karácsonykor.
-
szőröscica
addikt
Akkor lebuktál az asszony előtt

-
Freddy76
addikt
-
AddyKing
tag
-
dime27
őstag
Transport Ferry finished!

-
LÁZ
Topikgazda
4039

-
Napfénysüti
nagyúr
Öcsémnek végül egy 42028 Bulldozert vettem születésnapjára, remélem tetszeni fog neki.

[link]Valakinek megvan, jó szett?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kockarakónak nagy +1.
Szerdán rendeltem tőlük (42029, 42022), bíztam benne, hogy megérkezik ma, de nem sikerült volna. Igaz, hogy nincs személyes átvétel, mégis megoldották, szóval egy parkolóban elcsencseltük az árut (természetesen pont úgy, mintha futár hozta volna, számlával, papírokkal). Emellett szimpatikus arcok.
Én is szerdán rendeltem tőlük, de sajna nem jött meg

dime27 Nice

-
dime27
őstag
Transport Ferry 75%-on!!!

-
Freddy76
addikt
Kockarakónak nagy +1.
Szerdán rendeltem tőlük (42029, 42022), bíztam benne, hogy megérkezik ma, de nem sikerült volna. Igaz, hogy nincs személyes átvétel, mégis megoldották, szóval egy parkolóban elcsencseltük az árut (természetesen pont úgy, mintha futár hozta volna, számlával, papírokkal). Emellett szimpatikus arcok.
-
AddyKing
tag
Hát azért nem hinném, hogy a gyerekek voltak a fő célpontok
Legalábbis ennyi lóvét nem sok helyen adnak ki egy készletre a gyereknek. Inkább az AFOL-oknak készült, de oda nagyon kevés. Ennél hirtelen 1 UCS készletet tudok mondani ami rosszabb, méghozzá a 10215: Obi-Wan's Jedi Starfighter az. Múlt héten építettem meg, de írni se volt róla kedvem, mert nem tudtam volna mit
Bűn rossz készlet... 
Apropó az új Pirates készleteknek az árai kinn vannak SAH-on. Nem tudom mit hittek a hajóval kapcsolatban, de ennyi pénzért vicc kategória.

Khm... Usa.

Még jó, hogy csak a kisebb méretűekre vadászom...
Nemrég olvastam, hogy az új Imperial Shuttle cockpit-je egy kalap...kabát!

Persze aggodalomra semmi ok..

A legjobb kalózos készletek a 90-es években születtek...

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Az eredeti elképzelés ezerszer szebb...
Nem is értem a készlet tervezőjét.
Minek ennyire átépíteni? Elveszik a varázsa...
Tipikus esete az 'üssük meg a gyermekek szintjét"-nek...
Mert ugye ki lenne az a tökkel ütött, aki csupa szürke építőelemmel kiegyezne...
Azok a micro figurák viszont ötletesek...
Az egyetlen dolog, ami "lenyűgözött".

Hát azért nem hinném, hogy a gyerekek voltak a fő célpontok
Legalábbis ennyi lóvét nem sok helyen adnak ki egy készletre a gyereknek. Inkább az AFOL-oknak készült, de oda nagyon kevés. Ennél hirtelen 1 UCS készletet tudok mondani ami rosszabb, méghozzá a 10215: Obi-Wan's Jedi Starfighter az. Múlt héten építettem meg, de írni se volt róla kedvem, mert nem tudtam volna mit
Bűn rossz készlet... 
Apropó az új Pirates készleteknek az árai kinn vannak SAH-on. Nem tudom mit hittek a hajóval kapcsolatban, de ennyi pénzért vicc kategória.

-
LÁZ
Topikgazda
manuálisan tekerheted, vagy power functions-al lehet motorizálni, illetve fényeket beépiteni, de tény, hogy jobban is odarakhatták volna magukat ennyi pénzért.
már nem vágom, hogy a kúzós eredeti mennyire volt részletes.
ps. a kúzók közül az X-Men pecóra, és a Batman pecóra leszek kiváncsi
-
AddyKing
tag
Jesszus ez nagyon ronda lett. A sok kis járgány helyett simán mehetett volna bele egy nagy repülő vagy akármi. A figek sem valami eget rengetőek szóval érdekes. Hát megvenni megveszem, de nehéz szívvel. 3000 elemből áll amiből vagy 7-800 lefogadom 1x1 round plate meg 1x1 cheese slope és társai lesznek. Néha elgondolkodok, hogy pár készletet meglehetne oldani old school módra is.

Az eredeti elképzelés ezerszer szebb...
Nem is értem a készlet tervezőjét.
Minek ennyire átépíteni? Elveszik a varázsa...
Tipikus esete az 'üssük meg a gyermekek szintjét"-nek...
Mert ugye ki lenne az a tökkel ütött, aki csupa szürke építőelemmel kiegyezne...
Azok a micro figurák viszont ötletesek...
Az egyetlen dolog, ami "lenyűgözött".

-
Napfénysüti
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
42023 in da house.

Tudom, hogy nem a top of the top, de jó áron jött.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hát kinek mi az elvárása egy rakat lóvéért
Ha jól tudom ez Ideas ugye? Na tőlük ugyebár még inkább profibb munkát vár az ember. Hát nem tudom... Megvenni tuti megveszem, de nem lesz a gyűjtemény ékköve az fix 
-
Fr0z3n
őstag
-
thomeef
őstag
Jesszus ez nagyon ronda lett. A sok kis járgány helyett simán mehetett volna bele egy nagy repülő vagy akármi. A figek sem valami eget rengetőek szóval érdekes. Hát megvenni megveszem, de nehéz szívvel. 3000 elemből áll amiből vagy 7-800 lefogadom 1x1 round plate meg 1x1 cheese slope és társai lesznek. Néha elgondolkodok, hogy pár készletet meglehetne oldani old school módra is.

Fórumokon, facebookon odáig van érte a nép. Lehet hogy csak nekünk Ph-soknak van ízlésünk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fr0z3n
őstag
Hát ez nem lett nagy szám. Sokkal jobbra is kitalálhatták volna szerintem. Túl sok elem látszik, jobb lett volna ha megoldják, hogy sima legyen a felszín mindenütt mint az "igazin". Esetleg egy motort beleépíteni ami forgatja a rotorokat. Nem gyere be így.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag

-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
thomeef
őstag
Helicarrier. Nekem ez nem annyira gyere be

-
_stick_
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kockaáruháznál a szezonvégi kiárusítás fülön belül pár Chima és Hero Factory készlet 50% off. Csekkoljátok hátha

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
tvamos
nagyúr
-
Fr0z3n
őstag
Írtam a kockarakónak és tök rendesek. Megkapom akciós áron

Soja: Van egy 1x összerakott ha gondolod

-
Soja
aktív tag
42009 lesz még vajon? Most akartam megrendelni a másodikat, de nincs kosárba opció

-
TayRol
nagyúr
-
Fr0z3n
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Fr0z3n
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ismét kapható a Mini kockarakón, szóval aki lekésett róla kapjon fel egyet

-
AddyKing
tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
AddyKing
tag
-
AddyKing
tag
Asszem faternak akkor meglenne a születésnapi ajándék ha lenne Family Guyos Lego.

Szép estét, Napfénysüti!

Miért nem "koccantjátok" össze a kobakotokat és dobjátok fel az ötletet a Lego Ideas-ra?

Az LDD elég jó program ehhez...
Vagy a mélyen elspájzolt, ömlesztett építőanyag.

-
TayRol
nagyúr
Srácok, volna egy elvi síkon történő felvetésem, nem tudom, hülyeség-e....

Én a darut kb 1x fogom kirakni, kicsit nézegetem, és még nem tudom, hogy marad-e. Ezt megelőzendő ésszerű-e az az opció, hogy egy építés erejéig cserélek valakivel (a Tumblert adnám cserébe), ami alapján meglátom, hogy kell-e nekem.
Ez egy topictárs ötlete, csak ő sajnos messze él.
Aztán mondjátok ám, ha oltári nagy hülyeség.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Tennék rá pénzt, hogy előbb utóbb lesz az is

Apropó valakinek nincs meg a Hoth Echo Base?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
97065 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 0 perces Samsung Galaxy S26 5G 12/256GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, Ezüst, 24 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Add el nekünk!Apple iPhone 17 Air/17/17e/17 Pro Max/17 Pro

Innentől bármelyik nap jöhet a másik is.
Nélkülük is megvettem volna szerintem
Nem írom le a bolt nevét, mert úgyis kitaláljátok...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)